Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki

DocFreud ::
A je ze kdo vidu tole:
Based on New Age's great v3 firmware:
Read about NewAges original features here: http://newage.mpeg4-players.info/yamada...
New version Hej456 v4a.
v4a:
Player will now check for subtitle filenames equal to movie filename and if none are loaded it will automatically go to the load all routine, which loads any subtitle in the dir no matter what name it is called. (New)
Removed the load on/off menu, because it is now useless. (New)
DVD prohibited user operations protection removed better. (New)
Added subtitle timing fix, for srt / idx+sub.
Fixed color palette problems in .idx/.sub subtitles.
http://board.softpedia.com/index.php?s=...
Based on New Age's great v3 firmware:
Read about NewAges original features here: http://newage.mpeg4-players.info/yamada...
New version Hej456 v4a.
v4a:
Player will now check for subtitle filenames equal to movie filename and if none are loaded it will automatically go to the load all routine, which loads any subtitle in the dir no matter what name it is called. (New)
Removed the load on/off menu, because it is now useless. (New)
DVD prohibited user operations protection removed better. (New)
Added subtitle timing fix, for srt / idx+sub.
Fixed color palette problems in .idx/.sub subtitles.
http://board.softpedia.com/index.php?s=...
Back to the kitchen... I smell something burning.

schurda ::
@jure: ja, ja, ja. Ne sprašuj in flešaj!
@jani: a si jedel panin, ko si tipkal, al si bil zadet?
@jani: a si jedel panin, ko si tipkal, al si bil zadet?
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

soti ::
@robi23
link: http://board.softpedia.com/index.phps=d...
Tu ga potegneš dol!
Bere podnapise ne glede na ime podnapisa- preizkušeno.
Pri nadgradnji je meni prvič zamznu. Sem ga mogu izklopt iz vtičnice.
Ni popravljen SUB bug - podnapisi se ne ujemajo, če niso sinhronizirani z filmom.
Glede zmrzovanja v SB bom še poroču. Mam pa občutek da bo zablokiru.
link: http://board.softpedia.com/index.phps=d...
Tu ga potegneš dol!
Bere podnapise ne glede na ime podnapisa- preizkušeno.
Pri nadgradnji je meni prvič zamznu. Sem ga mogu izklopt iz vtičnice.
Ni popravljen SUB bug - podnapisi se ne ujemajo, če niso sinhronizirani z filmom.
Glede zmrzovanja v SB bom še poroču. Mam pa občutek da bo zablokiru.

LP Jernej

A ti je tudi NA v3a zmrzoval ali ne?

ja. Sam tam mi je zmrznu šele po dveh dneh v SB-ju.
Tuki pa v nekaj urah.
Poizkusi, samo na lastno odgovornost!
Tuki pa v nekaj urah.
Poizkusi, samo na lastno odgovornost!
LP Jernej

urkoman ::
Oj
Zanima me ce DIVX predvajalniki o katerih razpravljamo, berejo DVD ploščke, posnete z NEC-ovi DVD burnerji :)
Primer: Na DVDju mam 4 filme, ogledat si hocem pa ta tretjega.
Bo to slo ?
lp u.
Zanima me ce DIVX predvajalniki o katerih razpravljamo, berejo DVD ploščke, posnete z NEC-ovi DVD burnerji :)
Primer: Na DVDju mam 4 filme, ogledat si hocem pa ta tretjega.
Bo to slo ?
lp u.
Urko Žurko

_swift_ ::
mam eno vprašanje. namreč nadgradit si hočm svojo yamado 6700. še nikol nism nadgrajeval. sm šel na to stran od p.y.p.s in sm vidu 4 FW za yamado 6700. a si morm vse naložit al samo t najnovejšiga al kkšno vmesno opcijo??? prosim za pomoč
its not just the way you move its the way of life

zeeero ::
@urkoman: Ja zakaj pa nebi šlo?
Tudi sam imam NEC ND3520 in snemam na Verbatimove medije, do sedaj deluje vse lepo.
@_swift_: Ja izbereš si firmware, ki ti ustreza in ga naložiš. Sam ti najbolj priporočam NewAge V2a, do katerega link najdeš na prejšnjih straneh. Preden pa nalagaš preko recimo JAE fw-ja NewAge ali pa kakšno drugo kombinacijo, je ZELO priporočljivo oziroma skoraj obvezno najprej naložiti originalen V1 firmware, drugače lahko pride do kakšnih nepričakovanih zapletov.

@_swift_: Ja izbereš si firmware, ki ti ustreza in ga naložiš. Sam ti najbolj priporočam NewAge V2a, do katerega link najdeš na prejšnjih straneh. Preden pa nalagaš preko recimo JAE fw-ja NewAge ali pa kakšno drugo kombinacijo, je ZELO priporočljivo oziroma skoraj obvezno najprej naložiti originalen V1 firmware, drugače lahko pride do kakšnih nepričakovanih zapletov.

One Step Closer To Oblivion...

@urkoman: Ja, gre. Edina zadeva, ki ne laufa je, če posnameš veš sešnov, potem ti pa prejšnjih ne prebere. Tako, da snemaj samo en session.

po nadgradnji yamade 6700 sem ugotovil da mi podnapise ne prepozna če nimajo enakega imena kot film. na slo reactorju je v testu pisalo da teh težav ni. zakaj jo potem jaz imam? ali se jo da kako odpraviti?

ynos ::
Ime mora biti enako.
Šele pri novem New Age V4A je to baje odpravljeno. Problem je pa, ker tega FW, še ni noben sprobal skor.
Šele pri novem New Age V4A je to baje odpravljeno. Problem je pa, ker tega FW, še ni noben sprobal skor.

misso ::
Ali ve slučajno kdo ve katero kodo za univerzialni daljinec(pridejo tri številke) za yamada 6700

Saladin ::
Mogoče je bilo odgovorjeno, ampak ne najdem:
Imam težave z 5.1 zvokom na Yamadi 6600. Imam AC3 filme na CDjih, ampak vedno mi dela le levi-desni zvočnik ter subwoofer, nikakor pa mi ne uspe vklopit vseh (poskusil sem vse možnosti v menijih).
Bi nadgradnja firmwara pomagala (katera je najnovejša verzija) oz. kaj še lahko naredim?
Imam težave z 5.1 zvokom na Yamadi 6600. Imam AC3 filme na CDjih, ampak vedno mi dela le levi-desni zvočnik ter subwoofer, nikakor pa mi ne uspe vklopit vseh (poskusil sem vse možnosti v menijih).
Bi nadgradnja firmwara pomagala (katera je najnovejša verzija) oz. kaj še lahko naredim?
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

in koliko časa bo sedaj trajalo da izpopolnijo v4 in odpravijo zmrzovanje? res je tečno ker imam vse starejše filme posnete z drugačnim imenom filma kot podnapisov

Mene ne bi sploh motilo zmrzovanje, kot dejstvo, da se je baje pri dostih Yamadah s FW NAV3A zaflashalo vse. in to čez nekaj dni/tednov.. Vsaj ako sem bral na tem forumu.
Zato sem pa spraševal kaj pa kako...če je konkretno stestirano.
Zato sem pa spraševal kaj pa kako...če je konkretno stestirano.

operater ::
Ko vse to berem si mislim in to je zgleda vse res. Skupina študentov je kupila najcenejši predvajalnik, reklamirajo ga po SLO, na JAE napišejo nek firmware ( kao da je boljši ), vse skupaj pa je - ha ha ha. Moj Yamadin frizbi je na bolhi za pol cene, doma pa se nahaja firma !!!
8+avi in 8+srt ( ne ga srt ) pa ne pozabit zaključit CDjev in pa hitrost pisanja - Yamada bug.
Sorry za jezo, sam ta krš za par tisočaku je pojedu vse živce in ni totalno ničl vreden.
Če kdo tega ne zna prebrati naj prevede v txt in bo ok.
Ajde mejte se - se beremo drugje.
LP, G
8+avi in 8+srt ( ne ga srt ) pa ne pozabit zaključit CDjev in pa hitrost pisanja - Yamada bug.
Sorry za jezo, sam ta krš za par tisočaku je pojedu vse živce in ni totalno ničl vreden.
Če kdo tega ne zna prebrati naj prevede v txt in bo ok.
Ajde mejte se - se beremo drugje.
LP, G

Se bom kar strinjal s tabo....
Prvo Yamado sem nosil 2 x na servis zaradi različnih težav v obdobju dveh(2) mesecev. Drugič sem iz servisa dobil novo Yamado 6700 in po treh dneh se je začel identičen problem. Malo škrtanja, malo onega...zaenkrat mi dva CD-ja noče prebrat (ki ju je prej BP). Če se bo število neprebranih CD-jev še povečalo, nesem nazaj, da bo prej ko v 8 dneh in zahtevam denar nazaj in si grem kaj dražjega kupit. Če pa bo delalo BP, pa bom vesel še naprej.
EDIT: tretji CD najden
Prvo Yamado sem nosil 2 x na servis zaradi različnih težav v obdobju dveh(2) mesecev. Drugič sem iz servisa dobil novo Yamado 6700 in po treh dneh se je začel identičen problem. Malo škrtanja, malo onega...zaenkrat mi dva CD-ja noče prebrat (ki ju je prej BP). Če se bo število neprebranih CD-jev še povečalo, nesem nazaj, da bo prej ko v 8 dneh in zahtevam denar nazaj in si grem kaj dražjega kupit. Če pa bo delalo BP, pa bom vesel še naprej.
EDIT: tretji CD najden
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ynos ()

Milo rečeno: FU*CK OFF s takimi izjavami...
Kaj si ti, bolj sposoben od mene pritisniti PLAY, ali STOP. Daj ne govorim neumnosti po nepotrebnem, brez utemeljenih razlogov. Lepo te prosim.
PS: pa tudi če si prislužim ban zaradi tega.

Kaj si ti, bolj sposoben od mene pritisniti PLAY, ali STOP. Daj ne govorim neumnosti po nepotrebnem, brez utemeljenih razlogov. Lepo te prosim.

PS: pa tudi če si prislužim ban zaradi tega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ynos ()

Dredd ::
Mislim da si tole dovolj spodobno napisal in ne boš kar tako banan
. Morda sem res prekmalu zaključil prejšnji post..
Hočem povedat, da če zadeva hardversko ne povzroča problemov, da se da ob pravilnem flashanju z dobrim firmwareom in uporabi pravega sofvera (hvala souporabnikom foruma za vse nasvete!) uporabljati Yamado več kot zadovoljno, sploh ob upoštevanju cene playerja. Če pa zadeva začne zafrkavat z okvarami je pa druga... Tukaj pa je treba upoštevat žal resnični rek - 'malo denarja malo muzike'.
Samo predvajanje Mpeg 4 in kvalitetni (žal tudi drag) razred tovrstnih naprav gre težko in redko skupaj. Če denarnica dopušča je pomojem še najbolje kombinirati ta azijska cheap multipredvajala z bolj kvalitetnimi predvajalniki priznanih hi-fi proizvajalcev.
Še enkrat opravičilo za ton prejšnjega posta...slab dan..

Hočem povedat, da če zadeva hardversko ne povzroča problemov, da se da ob pravilnem flashanju z dobrim firmwareom in uporabi pravega sofvera (hvala souporabnikom foruma za vse nasvete!) uporabljati Yamado več kot zadovoljno, sploh ob upoštevanju cene playerja. Če pa zadeva začne zafrkavat z okvarami je pa druga... Tukaj pa je treba upoštevat žal resnični rek - 'malo denarja malo muzike'.
Samo predvajanje Mpeg 4 in kvalitetni (žal tudi drag) razred tovrstnih naprav gre težko in redko skupaj. Če denarnica dopušča je pomojem še najbolje kombinirati ta azijska cheap multipredvajala z bolj kvalitetnimi predvajalniki priznanih hi-fi proizvajalcev.
Še enkrat opravičilo za ton prejšnjega posta...slab dan..

Dredd

Skoky ::
Kar se mene tiče mam že pol leta gor NewAge V3A pa sem čist zadovoljen.
Sicer mi zmrzuje v standby-u, ampak ga pač vedno ugasnem na tipko in je
problem rešen.
Sicer mi zmrzuje v standby-u, ampak ga pač vedno ugasnem na tipko in je
problem rešen.
CARPE DIEM!

mirkuma ::
Za vse tiste ki vam NAv3 zmrzuje tudi hejeva v4 ki je bazirana na NA3.... V svoj NAv2 mod sem dodal se
- subtitle timing fix for srt (je bil ze prej)
- idx+sub Fixed color palette problems in .idx/.sub subtitles in
autoloading podnapise z neenakim imenom...
Ima sicer se en bug sicer, filmov ki nimajo prilozenih nikakrsnih podnapisov sploh ne predvaja ampak gre nazaj v browser...vendar se mi zdi da vem kje sem ga usral....hej456 mi pomaga odpraviti bug...potem objavim link do moda baziranega na NAv2 brez zmrzovanja... :-)
Da ne bo nepotrebnih vprasanj:
fw ima vse kot NAv2 + srt timing fix + idx/sub color palete fix (pravilen prikaz barv pri idx podnapisih) + autoload subtitles z drugacnimi imeni...torej je brez avtomatskega prelamljanja podnapisov kor je najvecja prednost NAv3...
- subtitle timing fix for srt (je bil ze prej)
- idx+sub Fixed color palette problems in .idx/.sub subtitles in
autoloading podnapise z neenakim imenom...
Ima sicer se en bug sicer, filmov ki nimajo prilozenih nikakrsnih podnapisov sploh ne predvaja ampak gre nazaj v browser...vendar se mi zdi da vem kje sem ga usral....hej456 mi pomaga odpraviti bug...potem objavim link do moda baziranega na NAv2 brez zmrzovanja... :-)
Da ne bo nepotrebnih vprasanj:
fw ima vse kot NAv2 + srt timing fix + idx/sub color palete fix (pravilen prikaz barv pri idx podnapisih) + autoload subtitles z drugacnimi imeni...torej je brez avtomatskega prelamljanja podnapisov kor je najvecja prednost NAv3...
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirkuma ()

Ekola delo je koncano!
Za vse ki nimate tezav z zmrzevanjem NAV3a fw:
New Age V3a/Hej456 V4a mod by Mirkuma:
- slovenski meniji
- veliki font pisave 3 (najbolsi veliki font izdelan s strani skupine PYPS)
- ostalo kot pri New Age V3a/Hej456 V4a modu.
Dolpovlek: NewAgeV3a-SloOSD-PYPSfont3-SRTfix-idxColorFix-AutoLoadAllSubsFix.rar
Za vse ostale predalana ta trenutek najboljsa verzija 2a fw:
New Age V2a/Hej456 V4a mod by Mirkuma:
- slovenski meniji
- popravljena napaka pri predvajanju .srt podnapisov (prehitro izginjanje)
- popravljena napaka pri prikazu barve .idx/sub podnapisov (velikost taksnih podnapisov je nekaj MB)
- dodano avtomaticno ugotavljanje in nalaganje enakih in neenakih imen podnapisov (v primeru da so enaki jih yamada normalno nalozi in ni potrebno pravilnih izbrati s tipko subtitles tudi ce je film na vec CDjih, v primeru, da podnapisi nimajo enakega imena kot film se nalozi prvih 5 podnapisov v spomin yamade avtomatsko, s tipko subtitles izbiramo med njimi. Prednost pred ostalimi load all subtitles modi je v tem, da ne povzroca tezav pri filmih ki imajo prilozene podnapise z istimi imeni, le te potem pravilno nalozi in ni treba iskati pravih s pritiskom na tipko subtitles)
- ostalo isto kot pri New Age V2a modu
Dolpovlek: NewAgeV2a-SloOSD-PYPSfont3-SRTfix-idxColorFix-AutoLoadAllSubsFix.rar
Za vse ki nimate tezav z zmrzevanjem NAV3a fw:
New Age V3a/Hej456 V4a mod by Mirkuma:
- slovenski meniji
- ostalo kot pri New Age V3a/Hej456 V4a modu.
Dolpovlek: NewAgeV3a-SloOSD-PYPSfont3-SRTfix-idxColorFix-AutoLoadAllSubsFix.rar
Za vse ostale predalana ta trenutek najboljsa verzija 2a fw:
New Age V2a/Hej456 V4a mod by Mirkuma:
- slovenski meniji
- popravljena napaka pri predvajanju .srt podnapisov (prehitro izginjanje)
- popravljena napaka pri prikazu barve .idx/sub podnapisov (velikost taksnih podnapisov je nekaj MB)
- dodano avtomaticno ugotavljanje in nalaganje enakih in neenakih imen podnapisov (v primeru da so enaki jih yamada normalno nalozi in ni potrebno pravilnih izbrati s tipko subtitles tudi ce je film na vec CDjih, v primeru, da podnapisi nimajo enakega imena kot film se nalozi prvih 5 podnapisov v spomin yamade avtomatsko, s tipko subtitles izbiramo med njimi. Prednost pred ostalimi load all subtitles modi je v tem, da ne povzroca tezav pri filmih ki imajo prilozene podnapise z istimi imeni, le te potem pravilno nalozi in ni treba iskati pravih s pritiskom na tipko subtitles)
- ostalo isto kot pri New Age V2a modu
Dolpovlek: NewAgeV2a-SloOSD-PYPSfont3-SRTfix-idxColorFix-AutoLoadAllSubsFix.rar

IČA ::
>Ekola delo je koncano!
Priden, priden. Lepo je videti gornje modifikacije.
LP
IČA
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

@mirkuma
Svaka čast!
Zadeva dela BP, vsaj za enkrat.
Lepo je to videt, da se še kdo trudi!
Svaka čast!

Zadeva dela BP, vsaj za enkrat.

Lepo je to videt, da se še kdo trudi!
LP Jernej

a je treba najprej downgradat na V1 ali samo zapečem in naložim ta prenovljeni FW od @mirkume

matjazl ::
Pozdravljeni !
Povaših nasvetih sem zamenjal Yamado 6500x za Yamado 6700 in sem zadovoljen.Prej sem imel Mercury-a 3783 pa mi je šel laser, ostali pa so mi filmi s podnapisi, ki nimajo enakega imena,zato sem novega firmware-a zelo vesel.
V teh dneh bom nadgradil Yamado z novim firmware-om,upam, da ga kje ne polomim.
Vsem, ki se trudite, da bi naši mlinčki karseda optimalno delovali z vsemi sladkorčki, ki nam jih pripravljate, se iskreno zahvaljujem,še posebej pa bi se zahvalil Mirkumi, ki je res CAR. Želim vam še veliko uspehovf na vseh področjih vašega ustvarjanja.
Matjaž
Povaših nasvetih sem zamenjal Yamado 6500x za Yamado 6700 in sem zadovoljen.Prej sem imel Mercury-a 3783 pa mi je šel laser, ostali pa so mi filmi s podnapisi, ki nimajo enakega imena,zato sem novega firmware-a zelo vesel.
V teh dneh bom nadgradil Yamado z novim firmware-om,upam, da ga kje ne polomim.
Vsem, ki se trudite, da bi naši mlinčki karseda optimalno delovali z vsemi sladkorčki, ki nam jih pripravljate, se iskreno zahvaljujem,še posebej pa bi se zahvalil Mirkumi, ki je res CAR. Želim vam še veliko uspehovf na vseh področjih vašega ustvarjanja.
Matjaž

Yanez ::
@zile
Upanje umira zadnje !
S Pikijem sva v zaključni fazi testiranja izpopolnjenega FW-ja tudi za Yamado 6600 z vsemi priboljški iz zadnjega časa (SUB, TXT, PBS, prikaz dolgih imen z vsemi našimi šumniki v File Browserju, etc. etc.)
Moram reči, da zadeva na moji Yamadi 6600 lepo špila.
Mogoče pa bo ta FW le zagledal luč dneva...
Upanje umira zadnje !

S Pikijem sva v zaključni fazi testiranja izpopolnjenega FW-ja tudi za Yamado 6600 z vsemi priboljški iz zadnjega časa (SUB, TXT, PBS, prikaz dolgih imen z vsemi našimi šumniki v File Browserju, etc. etc.)
Moram reči, da zadeva na moji Yamadi 6600 lepo špila.
Mogoče pa bo ta FW le zagledal luč dneva...
Omnia mea mecum porto

bobo1975 ::
l.p
kje bi lahko dobil kabel za flash-anje moje yamade 6700
sem dau now fw gor pa mi je zmrznala......oz. kaj lahko storim sedaj???
fw je od mirakume novi v3,
vnaprej hvala za odgovore
postopek je pa bil:
-jaefw je biu gor k sm ga kupil
-pol sm dau na default setings,nato original fw1,pol pa mirakumin v3 tanouga,
prebrau sm post od mirakume,sam sm hotu sprobat če men ne zmrzne ,sam problem je k mi noče niti pladnka zej ofnat
,
da bi lohka naložu mirakumin v2 popravljen
help!!!!
please!!!
kje bi lahko dobil kabel za flash-anje moje yamade 6700
sem dau now fw gor pa mi je zmrznala......oz. kaj lahko storim sedaj???

fw je od mirakume novi v3,
vnaprej hvala za odgovore

postopek je pa bil:
-jaefw je biu gor k sm ga kupil
-pol sm dau na default setings,nato original fw1,pol pa mirakumin v3 tanouga,
prebrau sm post od mirakume,sam sm hotu sprobat če men ne zmrzne ,sam problem je k mi noče niti pladnka zej ofnat

da bi lohka naložu mirakumin v2 popravljen
help!!!!
please!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bobo1975 ()

Izkljuci yamado iz toka za 10min...z gumbom za izklop in fizicno s kablom. Poskusi ponovno...to se dogaja tudi pri nemodanem NAv3..potem naj bi se zbudila. Ce se ne potem res rabis kabel. Sam sem obe verzije probal in mi yamada ne zamrzne ob flashu...edino v3 po polgem casu v stand.by.

bobo1975 ::
hehe..sm ga pusti ugasnjena ceu fuzbal, zej pa dela k šus
mirakuma---najlepša hvala
ti,piki, in ostali ki se zezate z fw....svaka vam čast
če se pa kje u živo srečamo pa pir pade sigurno

mirakuma---najlepša hvala

ti,piki, in ostali ki se zezate z fw....svaka vam čast
če se pa kje u živo srečamo pa pir pade sigurno

bmen ::
Yanez & Piki ne obupat, dokončajta FW za 6600 in na net z njim - prosim prosim prosim ....
... B ...

Hm, mislim da se bo dalo tudi word wrap funkijo za podapise iz NAv3 dodat v NAv2 le da ne bo menija za izkop / vklop (izdelava menijev mi povzroca tezave), pac pa bo vedno vkljucena..tako da bo potem v2 mod imel vse kar ima v3, prednost v2 moda pa bo jasno nezmrzevanje pri dolgem stand-by nacinu...brez pomanjkanja ostalih dobrot ki so v NAv3 modu....to je dokler se New Age ne doloci izdati nov fw.. :-)
Torej, potrplenje...če mi uspe mi bo moralo do konca tedna, pozneje nimam vec casa..pac konec dopusta...
Torej, potrplenje...če mi uspe mi bo moralo do konca tedna, pozneje nimam vec casa..pac konec dopusta...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirkuma ()

@mirkuma:
Lepo je prebrati, kar si napisal zgoraj. Držim pesti, da ti bo ratalo.
LP
IČA
Lepo je prebrati, kar si napisal zgoraj. Držim pesti, da ti bo ratalo.
LP
IČA

cirecire ::
mislim da se bo dalo tudi word wrap funkijo za podapise iz NAv3 dodat v NAv2
Kaj pa omogoča word wrap funkcija?
Drugače pa Mirkuma vse čestitke za tvoja zadnja firmwara....res super...
Kaj pa omogoča word wrap funkcija?
Drugače pa Mirkuma vse čestitke za tvoja zadnja firmwara....res super...

@cirecire:
-Real word wrap: Subtitle text will be wrapped to fit into subtitle window
-Reformat mpeg4 subtitles: Remove linebreaks and word wrap joined lines
To kar najbolj loči V3 od V2 v zvezi s podnapisi.
LP
IČA
-Real word wrap: Subtitle text will be wrapped to fit into subtitle window
-Reformat mpeg4 subtitles: Remove linebreaks and word wrap joined lines
To kar najbolj loči V3 od V2 v zvezi s podnapisi.
LP
IČA

KleBac ::
@Yanez
@Piki
Pliz,plizpliz,pliz,pliz - Yamada 6600.....desperate :-)
@Piki
Pliz,plizpliz,pliz,pliz - Yamada 6600.....desperate :-)
In my life....I should do what I could !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KleBac ()

Dr.S ::
res bi bil super popravek za yamado 6600.
Pri meni se pojavlja težava, ko si zapečem na DVD (verbatim, z 8x hitrostjo) več (5-6) divx filmov, mi začne pri koncu filma štekati - zatikati film. Film je bil predhodno obdelan z MPEG4Modifier (Packed Bitstream) inn AVIGUI za nemoteno predvajanje podnapisov.
Vendar ni nemoteno, kaj je moteno je predvsem ogled filma (NI VARJANTE DA NE ZNORIŠ).
Mogoče je pa to povezano z MEM na Yamadi 6600, KOLK JE SPLOH MA?
Pri meni se pojavlja težava, ko si zapečem na DVD (verbatim, z 8x hitrostjo) več (5-6) divx filmov, mi začne pri koncu filma štekati - zatikati film. Film je bil predhodno obdelan z MPEG4Modifier (Packed Bitstream) inn AVIGUI za nemoteno predvajanje podnapisov.
Vendar ni nemoteno, kaj je moteno je predvsem ogled filma (NI VARJANTE DA NE ZNORIŠ).
Mogoče je pa to povezano z MEM na Yamadi 6600, KOLK JE SPLOH MA?

OSA ::
Dr.S poskusi snemat z 4x hitrostjo, pa bos vido da bo bolje... Sicer pa ze obstaja firmware za Yamado 6600, ki podpira PB, srt, sub, txt podnapise, podnapise z drugacnim imenom kot ime filma, podnapisi ne izginjajo v kombinaciji AC3+XviD... vendar je firmware zaenkrat se v testiranju, bo pa kmalu na voljo... sicer ga imam sam na yamadi, pa tudi se cakam na izboljsave (ne podpira crke č)...
potrpimo se malo, da vidimo kaj bodo nasi majsteri (P.Y.P.S.) naredili iz tega firmwara.... jaz pravim dajmo casu cas, ne jih priganjat, kmalu bo zima ko bo vec casa za take stvari....
lp
potrpimo se malo, da vidimo kaj bodo nasi majsteri (P.Y.P.S.) naredili iz tega firmwara.... jaz pravim dajmo casu cas, ne jih priganjat, kmalu bo zima ko bo vec casa za take stvari....
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25493 (10107) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 72960 (20779) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5155 (3246) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27006 (14341) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2383 (2009) | Stepni Volk |