Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki

soti ::
Ja,...
Pozabu sm pa povedat, da ma moj brat isti predvajalnik, pa njega tut mot, je bolj "picajzlast" tip
Pa me skoz sprašuje, če je že novi FW, v katrem, bi blo to odpravljeno.
Zato, če ma kdo informacijo, kako se tega rešiš, naj kar pove.
Pozabu sm pa povedat, da ma moj brat isti predvajalnik, pa njega tut mot, je bolj "picajzlast" tip

Pa me skoz sprašuje, če je že novi FW, v katrem, bi blo to odpravljeno.
Zato, če ma kdo informacijo, kako se tega rešiš, naj kar pove.
LP Jernej

codegen ::
Živjo,
prjatu ima isto yamada 6700 kot jaz ampak se mu je pri nalaganju FW V3 nekaj zalomilo in vidi samo blue screen , na komande se player ne odziva...bral sm da se da Fw potem naložiti preko COM porta in kabla za gsm....zanima če je kdo že naredil to in ima tak kabel že narejen bil pripravljen "poservisirat" to yamado, se razume proti plačilu ?
Lahko tudi na ZS...
HVala
prjatu ima isto yamada 6700 kot jaz ampak se mu je pri nalaganju FW V3 nekaj zalomilo in vidi samo blue screen , na komande se player ne odziva...bral sm da se da Fw potem naložiti preko COM porta in kabla za gsm....zanima če je kdo že naredil to in ima tak kabel že narejen bil pripravljen "poservisirat" to yamado, se razume proti plačilu ?
Lahko tudi na ZS...
HVala

murcia ::
Listam že nekaj časa po forumu, toda za moji težavi ne najdem recepta in sicer
1.) Zvok se nekaj šliši toda ne v redu slike ni!
2.) Zvok prehiteva sliko za kakšno sekundo ali dve!
Ali se ti dve napakici lahko vidita že preden zapečem CD ali DVD in kako in kako se odpravita na najlažji način?
Sem malo prelistal forum pa nisem našel rešitve!
Imam Yamado 6700 FW PYPS 050301!
1.) Zvok se nekaj šliši toda ne v redu slike ni!
2.) Zvok prehiteva sliko za kakšno sekundo ali dve!
Ali se ti dve napakici lahko vidita že preden zapečem CD ali DVD in kako in kako se odpravita na najlažji način?
Sem malo prelistal forum pa nisem našel rešitve!
Imam Yamado 6700 FW PYPS 050301!

teoc ::
Pozdravljeni,
Pred kratkim sem kupil yamado 6700 in sem nanjo priključil tvočnike Genius SW 5.1 home teater, tako kot piše v navodilih, vendar mi dela samo en zvočnik pri predvajanju div-x a. Opazil sem da na Yamadi piše 2/5.1 izhod, na Genius zvočnikih pa AC 3/5.1 vhod. Ali je morda v tem problem. Mi lahko prosim kdo razloži v čem je razlika med 2/5.1 in 3/5.1 in kaj lahko naredim.
Pred kratkim sem kupil yamado 6700 in sem nanjo priključil tvočnike Genius SW 5.1 home teater, tako kot piše v navodilih, vendar mi dela samo en zvočnik pri predvajanju div-x a. Opazil sem da na Yamadi piše 2/5.1 izhod, na Genius zvočnikih pa AC 3/5.1 vhod. Ali je morda v tem problem. Mi lahko prosim kdo razloži v čem je razlika med 2/5.1 in 3/5.1 in kaj lahko naredim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: teoc ()

lipan ::
teoc
Imam isti isti sistem,mi dela normalno. Povezano imam ac3 +stero,ob vklopu ac3 mi delata dva zvočnika,če je div-x brez ac3 zvoka,drugače vsi.
Ob vklopu stero vhoda mi delajo vsi zvočniki ne glede na to , da ni ac3 zvoka.
Čudno pa je , da ti deluje samo en zvočnik? Še enkrat preveri povezave!
Imam isti isti sistem,mi dela normalno. Povezano imam ac3 +stero,ob vklopu ac3 mi delata dva zvočnika,če je div-x brez ac3 zvoka,drugače vsi.
Ob vklopu stero vhoda mi delajo vsi zvočniki ne glede na to , da ni ac3 zvoka.
Čudno pa je , da ti deluje samo en zvočnik? Še enkrat preveri povezave!

Jochaan ::
mal pomigi kontakte, men so najprej delali sam spredni stereo, pol sem pa neki prestavlal yamado pa po ponovnem priklopu zdej delajo vsi 4 je

Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB

Mamaplata ::
@ codegen ali si že rešil problemček ?
Meni na žalost še ni uspelo.Kam bi pa ti priklopil kabel na Yamado za hardverski flesh? na scart :)
Meni na žalost še ni uspelo.Kam bi pa ti priklopil kabel na Yamado za hardverski flesh? na scart :)

davidtu ::
mam zvocnike creative inspire 5.1 5300 http://www.techspot.com/reviews/hardwar...
ko sem jih prikljucil dela zvok zelo potiho. zakaj?
kaksne morajo biti nastavitve za 5.1 zvocnike...
ko sem jih prikljucil dela zvok zelo potiho. zakaj?
kaksne morajo biti nastavitve za 5.1 zvocnike...

hamurabi ::
Živijo,
Zopet jaz...res ne vem kaj naj naredim...moja Yamada 6700 je totalno mrknila...imel sem jo par dni v standby načinu, potem pa nič, jo ugasnem na gumb in zopet prižgem...nič...jo izklopim iz štroma, jo zopet priklopim in prižgem...spet nič, totalno "mrtva". Pred kratkim sem naložil FW NewAge V2a. A ima to kakšno zvezo.
A mi lahko kdo pomaga, al naj vse skupaj nesem nazaj (že tretjič) in zahtevam nov artikel..
LP
Zopet jaz...res ne vem kaj naj naredim...moja Yamada 6700 je totalno mrknila...imel sem jo par dni v standby načinu, potem pa nič, jo ugasnem na gumb in zopet prižgem...nič...jo izklopim iz štroma, jo zopet priklopim in prižgem...spet nič, totalno "mrtva". Pred kratkim sem naložil FW NewAge V2a. A ima to kakšno zvezo.
A mi lahko kdo pomaga, al naj vse skupaj nesem nazaj (že tretjič) in zahtevam nov artikel..
LP

Mamaplata ::
@ iča najlepša hvala za tale linkec .Bomo poizkusili tole potem pa bomo poročali o rezultatih.

Dredd ::
Z New age V2a to ne bi smelo imeti nikakršne veze. Ga laufam sedaj že nekaj časa in ob uporabi (po potrebi) Direct Suba, G-spota in VirtualDub Moda je to najboljši firmware za Yamado 6700 sploh! Razen če imaš seveda srečo in ti V3a po daljšem stanbyju ne zmrzuje.
Dredd

pegaso ::
Lahko povem, da sem že na dve Yamadi 6700 dal V3a, kupljeni pri 1a pa nobena ne zmrne po dalšem standbayu.
Potek nalaganja: prvo original v1, potem malo poigravanja po menujih, malo na default, potem pa naložiš V3a. Zmrzne samo prvič, potem odklopiš za 5min in stvar deluje normalno.
lp Pegaso
Potek nalaganja: prvo original v1, potem malo poigravanja po menujih, malo na default, potem pa naložiš V3a. Zmrzne samo prvič, potem odklopiš za 5min in stvar deluje normalno.
lp Pegaso

BAJZI ::
je kej boljšega za ta denar?
Jaz sem kupu United, za 13 k. Požere vse, predvaja vse, ni treba da so podnapisi isti kot avi uglavnem nobenih problemov, kar vržem not špila superca, nima pa 5,1 izhoda!
Jaz sem kupu United, za 13 k. Požere vse, predvaja vse, ni treba da so podnapisi isti kot avi uglavnem nobenih problemov, kar vržem not špila superca, nima pa 5,1 izhoda!
Ne vedel bi, kako se v strup preobrača vse , kar si človek slatkega obeta!

ynos ::
Zdej mam pa že polhn kufr te Yamade!!!
Od zdej naprej odsvetujem nakup te DIVX komponente.
Najprej je bil problem z štekanjem ipd... kot ostali. Odnesel na servis...en teden...dobil nazaj in je delalo zdaj normalno kar nekaj tednov.
Danes sem pogledal Lost 5. del okol 19:00. Pred pol ure sem hotel pogledat še6. del...dam not CD in mi napiše NO-CD!!
Dobro..dam drug CD..ISTO...tretji CD...ISTO..itd...
Menu-ji delajo normalno...vse zgleda normalno edino ne bere nič.
Probal sem izkopit za 10 minut...probal downgrade-at SE in nič. Ne zazna nič.
A ve kdo mogoče zakaj bi to lahko bilo? Jutri pa peljem na servisa takoj zjutri.

Najprej je bil problem z štekanjem ipd... kot ostali. Odnesel na servis...en teden...dobil nazaj in je delalo zdaj normalno kar nekaj tednov.
Danes sem pogledal Lost 5. del okol 19:00. Pred pol ure sem hotel pogledat še6. del...dam not CD in mi napiše NO-CD!!
Dobro..dam drug CD..ISTO...tretji CD...ISTO..itd...
Menu-ji delajo normalno...vse zgleda normalno edino ne bere nič.
Probal sem izkopit za 10 minut...probal downgrade-at SE in nič. Ne zazna nič.
A ve kdo mogoče zakaj bi to lahko bilo? Jutri pa peljem na servisa takoj zjutri.

Alec999 ::
Zgleda, da laser ne dela oziroma ni vec dost mocen da bi ti bral CD-je ali pa se ti je kaj iztaknilo. Nesi na servis in uveljavli garancijo.

gozdi ::
Imam tezavo, taksno kot ze mnogi.
Ob nalaganju enega firmware cez drugega mi je Yamada 6700 zmrznila. Crn TV, crn LCD, se ne odziva sploh.
Prebral vecino postov na slo-techu, in poslusil zadevo flashati preko serial (RS232) kabla po navodilih tega linka (http://www.mobisux.com/tabla/showflat.p..., poskusil tudi s tem linkom (http://mtz.softpedia.com/index.php?opti... in drugimi programi, ki sem jih dobil na: (http://personal.inet.fi/cool/mediatek/d...
Fleshanje mi po nekajurnem igranju in lotanju (improviziran RS232 kabel - na racunalniski RS232 kabl nalotal 4 PIN-e (female) da pasejo na konektor od Yamade ) z in brez 3,3 V VCC, menjavanje Tx, Rx, razni flash programi, uspelo celo 3x pripeljati na 100% z MTK Tools, ceprav ni slo vse gladko, vendar zadeva ne deluje in ne deluje.
Nisem ravno profesionalec, cisto zelen pa v teh zadevah tudi nisem.
Zanima me, ali mi lahko kdo priskoci na pomoc.
Super bi bilo, ce bi mi kdo od gurujev za Yamado in flashanje zadevo fizicno postimal, ker mi je ze povsem zmankalo idej kaj naj se poskusim. Seveda se mu oddlozlim s kakim jurjem.
Najlesa hvala za pomoc.
LP vsem.
Ob nalaganju enega firmware cez drugega mi je Yamada 6700 zmrznila. Crn TV, crn LCD, se ne odziva sploh.
Prebral vecino postov na slo-techu, in poslusil zadevo flashati preko serial (RS232) kabla po navodilih tega linka (http://www.mobisux.com/tabla/showflat.p..., poskusil tudi s tem linkom (http://mtz.softpedia.com/index.php?opti... in drugimi programi, ki sem jih dobil na: (http://personal.inet.fi/cool/mediatek/d...
Fleshanje mi po nekajurnem igranju in lotanju (improviziran RS232 kabel - na racunalniski RS232 kabl nalotal 4 PIN-e (female) da pasejo na konektor od Yamade ) z in brez 3,3 V VCC, menjavanje Tx, Rx, razni flash programi, uspelo celo 3x pripeljati na 100% z MTK Tools, ceprav ni slo vse gladko, vendar zadeva ne deluje in ne deluje.
Nisem ravno profesionalec, cisto zelen pa v teh zadevah tudi nisem.
Zanima me, ali mi lahko kdo priskoci na pomoc.
Super bi bilo, ce bi mi kdo od gurujev za Yamado in flashanje zadevo fizicno postimal, ker mi je ze povsem zmankalo idej kaj naj se poskusim. Seveda se mu oddlozlim s kakim jurjem.
Najlesa hvala za pomoc.
LP vsem.

madmitch ::
Jani123, kaj pa tukajle? Ampak, da tudi na isti strani, katere link si dal ne pogledaš, je pa res že tu mač.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

zeeero ::
Zdej mam pa že polhn kufr te Yamade!!!
Sej te ni noben prisilil, da kupi Yamado! Vsak kupi tisto, kar misli, da je najboljše za njega. Jaz recimo sem z Yamado 6700 zadovoljen, je vsekakor bila vrednega svojega denarja, ker ima vse kar potrebujem, pa nobenih posebnih problemov nisem imel z njo.

Sej te ni noben prisilil, da kupi Yamado! Vsak kupi tisto, kar misli, da je najboljše za njega. Jaz recimo sem z Yamado 6700 zadovoljen, je vsekakor bila vrednega svojega denarja, ker ima vse kar potrebujem, pa nobenih posebnih problemov nisem imel z njo.
One Step Closer To Oblivion...

ynos ::
Sej me ni nobeden prisilil...
So mi jo pa svetovali...
Tudi jaz ne bom nebenega prisilil, da jo NE kupi, mu jo bom pa odsvetoval...
Imaš pač srečo, ker nimaš problemov z svojo Yamado. Če bi jo v enem mesecu že drugič peljal na servis, bi verjetno drugače razmišljal.

So mi jo pa svetovali...

Imaš pač srečo, ker nimaš problemov z svojo Yamado. Če bi jo v enem mesecu že drugič peljal na servis, bi verjetno drugače razmišljal.

Jan987 ::
no kaj pa enite o tem ki sem ga jest predlagov ter kere zvočnike do ene 17k naj priklopim gor?

IČA ::
@jani123
obstaja tudi tema o predvajalnikih Xoro, pa tam vprašaj!!!
Kar pa se tiče zvočnikov, pa sem ti že dal kar nekaj predlogov, obstaja pa tudi tema 5.1 zvočniki 10-30 K SIT, pa tam vprašaj!!!
obstaja tudi tema o predvajalnikih Xoro, pa tam vprašaj!!!
Kar pa se tiče zvočnikov, pa sem ti že dal kar nekaj predlogov, obstaja pa tudi tema 5.1 zvočniki 10-30 K SIT, pa tam vprašaj!!!
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

SavoS ::
@ IČA ... ali imaš kakšne informacije, o prihajajočih novih modelih Yamade??
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

SavoS ::
Hvala za odgovor!
Sprašujem namreč, ker DIVX predvajalniki Yamada delajo dobro, le DESING ME FULL MOTI - MI JE ZELO GRD!
zato sem spraševal o kakšnih novih modelih, oz vsaj o novi zunanji podobi....
Bo v kratkem, tudi mojo dnevno krasila ta ali podobna Yamada....
Sprašujem namreč, ker DIVX predvajalniki Yamada delajo dobro, le DESING ME FULL MOTI - MI JE ZELO GRD!
zato sem spraševal o kakšnih novih modelih, oz vsaj o novi zunanji podobi....

Bo v kratkem, tudi mojo dnevno krasila ta ali podobna Yamada....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

operater ::
Pozdrav.
Jaz pa imam težavo na Yamadi 6700 z podnapisi. Kupil sem jo dva dni nazaj in nadgradil firmware 1.3 od www.jae.si. Kot kaže je po navodilih tudi uspelo nadgraditi player.
Ne vem pa kako naj prikažem podnapise na TV-ju. Tipka za subtitle in pa language mi kažeta na tv "nedovoljeno".
Hvala za pomoč
LP G
Jaz pa imam težavo na Yamadi 6700 z podnapisi. Kupil sem jo dva dni nazaj in nadgradil firmware 1.3 od www.jae.si. Kot kaže je po navodilih tudi uspelo nadgraditi player.
Ne vem pa kako naj prikažem podnapise na TV-ju. Tipka za subtitle in pa language mi kažeta na tv "nedovoljeno".
Hvala za pomoč
LP G

Redman ::
Operater upam da si dal ime filma in podnapisov enako...
Npr:
film.avi
film.srt
Tako bi ti mogl podnapise kazat...Če si dal pa drugačen ime ti pa podnapisov ne bo predvajal...
Npr:
film.avi
film.srt
Tako bi ti mogl podnapise kazat...Če si dal pa drugačen ime ti pa podnapisov ne bo predvajal...

damir25 ::
mene pa neki zanima, redman ti si napisal da moras dat srt podnapise z avi filmom. a obstaja se kak druga kombinacija. ker jaz sem kupil yamado 6700 pa mi ne bere podnapisov, pa tud prodajalec je reku da moram paziti da se morajo podnapisi in film ujemati. torej downloadam film z avi koncnico moram dat srt podnapise da mi bo bral? kaj pa ce downloadam s kako drugo koncnico, kaj potem, ? hvala za odg

operater ::
Ja sem dal ista imena in 8+3 sistem ( dos ). Zakaj pa mi v drugi vrsti vednjo manjka prva črka? Je Jae firmware sploh OK ? ali priporočate drugega ?
LP G
LP G
Zgodovina sprememb…
- spremenil: operater ()

IČA ::
@operater:
1.svetovali so ti .srt podnapise (in ne .sub)- upoštevaj to
2.za delo s podnapisi svetujem uporabo programa DirectSub ali Subtitle Workshop
Drugače pa smo vse to že neštetokrat obdelali.
1.svetovali so ti .srt podnapise (in ne .sub)- upoštevaj to
2.za delo s podnapisi svetujem uporabo programa DirectSub ali Subtitle Workshop
Drugače pa smo vse to že neštetokrat obdelali.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

gozdi ::
therasmus:
Yamada deluje povsem mrtvo. Zamo power lucka gori, ostalo ne deluje (CD-tray, LCD zaslon itd..)
Edino varianto sem videl v PC flashanju pa se to neuspesno. Razloga zakaj, pa ne vem.
Vsekakor sm odrpt na kaksne ideje, kaj bi lahko pomagalo.
Hvala,
Yamada deluje povsem mrtvo. Zamo power lucka gori, ostalo ne deluje (CD-tray, LCD zaslon itd..)
Edino varianto sem videl v PC flashanju pa se to neuspesno. Razloga zakaj, pa ne vem.
Vsekakor sm odrpt na kaksne ideje, kaj bi lahko pomagalo.
Hvala,

Jst ::
Svojim staršem sem nekaj tednov nazaj kupil 6700. Tema: Kateri divx predvajalnik naj kupim svijim staršem?
Včerej zvereč stvar crkne. Ko priklopiš kabel in pritisneš na power gumb na napravi, sama naprava ostane nema in se ne vklopi - niti na lastnem displayu ne prikaže pozdrava. Dead!
Vse je lepo delalo teh par tednov, ampak sem vedel, da za dobrih 10ksit ne moreš dobiti tako sofisticirane naprave, ki bi lahko ostala pri življenju dlje časa.
Tako vam vsem povem. Umax Yamada 6700 je en navaden crap, ki ni sposoben delovati dva tedna. Uporaba: parkrat na teden kakšen divx film.
Zato vas prosim, dam tudi 100ksit samo, da mi bo zadeva delala in ne umrla: Tema: Kateri divx predvajalnik naj kupim svojim staršem?
ps: izgled same naprave je iz 199shop in ko sem odprl škatlo, ko sem jo kupil in dobil po pošti, sem vedel, da sem kupil mačka v žaklju.
Jeza je v tem postu, ja. Jeza.
edit: typo
Včerej zvereč stvar crkne. Ko priklopiš kabel in pritisneš na power gumb na napravi, sama naprava ostane nema in se ne vklopi - niti na lastnem displayu ne prikaže pozdrava. Dead!
Vse je lepo delalo teh par tednov, ampak sem vedel, da za dobrih 10ksit ne moreš dobiti tako sofisticirane naprave, ki bi lahko ostala pri življenju dlje časa.
Tako vam vsem povem. Umax Yamada 6700 je en navaden crap, ki ni sposoben delovati dva tedna. Uporaba: parkrat na teden kakšen divx film.
Zato vas prosim, dam tudi 100ksit samo, da mi bo zadeva delala in ne umrla: Tema: Kateri divx predvajalnik naj kupim svojim staršem?
ps: izgled same naprave je iz 199shop in ko sem odprl škatlo, ko sem jo kupil in dobil po pošti, sem vedel, da sem kupil mačka v žaklju.
Jeza je v tem postu, ja. Jeza.
edit: typo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()

Se opravičujem zaradi svoje jeze v prejšnjem postu,
vendar,
Moji starši imajo skupno dvomesečno plačo enako moji enomesečni, in da jim za darilo dam napravo, ki umre po dveh tednih...
Upam, da me razumete.
vendar,
Moji starši imajo skupno dvomesečno plačo enako moji enomesečni, in da jim za darilo dam napravo, ki umre po dveh tednih...
Upam, da me razumete.

Torej,
kaj kupiti še vedno velja.
Tema: Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?
...
Yamado bom pa dal kakšnemu kolegu, ko pride iz servisa.
kaj kupiti še vedno velja.
Tema: Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?
...
Yamado bom pa dal kakšnemu kolegu, ko pride iz servisa.

davidtu ::
Jst ocitno si dobu res glih tanarobn komad :)
Ker jz lahko recem da mi vse dela. Ce pa ne dela pa tak nardim da dela ;)
Jz Yamado cist priporocam in mi ni cist nc zal da sm jo kupu :) sam flashajte po navodilih in boste uzivali tak k jz.
Ker jz lahko recem da mi vse dela. Ce pa ne dela pa tak nardim da dela ;)
Jz Yamado cist priporocam in mi ni cist nc zal da sm jo kupu :) sam flashajte po navodilih in boste uzivali tak k jz.

Jan987 ::
jast sem kupu xsorota pa je fleshanje čist simpl pa špe slo meniji so. Podnapisi pa tud delajo bp

soti ::
Tudi pri Yamadi so SLO meniji.
Jst jo mam, pa sem kar zadovoljen z njo. Morda bi se lahko popravla kakšna malenkost, pa bi blo res kul. Po mojem priporočilu jo je nabavu tut moj brat pa je zelo zadovoljen z njo (razen pri podnapisih).
Se pa popolnoma strinja, če kupiš "škart" robo, da pol tega nikomur ne priporočaš in nisi zadovoljen s tem. Se mi je že velikrat to zgodil.

Jst jo mam, pa sem kar zadovoljen z njo. Morda bi se lahko popravla kakšna malenkost, pa bi blo res kul. Po mojem priporočilu jo je nabavu tut moj brat pa je zelo zadovoljen z njo (razen pri podnapisih).
Se pa popolnoma strinja, če kupiš "škart" robo, da pol tega nikomur ne priporočaš in nisi zadovoljen s tem. Se mi je že velikrat to zgodil.

LP Jernej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: soti ()

Yossarian ::
Doma imamo Yamado 6700 in Xoro 415. Obadva laufata vsaki dan najmanj dve uri in vse deluje b.p. že kakšno leto.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

jure55 ::
Na 2 CDja sm si posnel firmware za yamado 6700. Na prvem mam V1 kjer se nahajata 2 fajla brez končnice oba okoli 23MB in pa 2 z bin končnico. Na drug cd sm si posnel NAV2a by mikruma na katerem sta samo dva fajla. Eden brez končnice okoli 50MB in en bin fajl. Pa me zanima če je to pravilno za upgradeat yamado?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25495 (10109) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 72960 (20779) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5155 (3246) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27006 (14341) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2383 (2009) | Stepni Volk |