Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki

Skoky ::
Sej nisem rekel da ma tvoj mod vpliv ali ne na freez,
rekel sem samo da ti je verjetno zmrznil zadnji FW, ki si ga postal
(ker je pač GaS rekel da ga bo probal)
Torej bomo naložil pač verzijo NAv2a.
rekel sem samo da ti je verjetno zmrznil zadnji FW, ki si ga postal
(ker je pač GaS rekel da ga bo probal)
Torej bomo naložil pač verzijo NAv2a.
CARPE DIEM!

mirkuma ::
Za vse ki nimate tezav z zmrzevanjem NAV3a fw:
New Age V3a mod by Mirkuma:
- slovenski meniji (dodatni prevodi in popravki napak)
- veliki font pisave 3 (PYPS font)
- popravljena napaka pri predvajanju .srt podnapisov (prehitro izginjanje)
- ostalo kot pri NAV3a fw
Dolpovlek: NewAgeV3a-SloOSD-PYPSfont3-SRTfix.rar
Za vse ostale:
New Age V2a mod by Mirkuma:
- slovenski meniji
- ostalo kot pri NAV2a fw
Dolpovlek: NewAgeV2a-SloOSD-PYPSfont3-SRTfix.rar
New Age V3a mod by Mirkuma:
- slovenski meniji (dodatni prevodi in popravki napak)
- ostalo kot pri NAV3a fw
Dolpovlek: NewAgeV3a-SloOSD-PYPSfont3-SRTfix.rar
Za vse ostale:
New Age V2a mod by Mirkuma:
- slovenski meniji
- ostalo kot pri NAV2a fw
Dolpovlek: NewAgeV2a-SloOSD-PYPSfont3-SRTfix.rar
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

Hvala. AMpak sedaj se je pojavil zanimiv problem.
In sicer je ta..
takoj ko sem dobil Yamado sem naredil naslednji postopek:
- originalno je bil gor FW od JAE
- upgrade sem naredil na NewAge V3a
- zadeva mi je zmrznila, potem sem vse skupi rešil
- po tem sem naredu še downgrade na V1
- upgrade na NewAge V2a
- upgrade na NewAge V3a
No potem sem se odločil da bom nesel nazaj ker je ropotalo, ko se je CD vrtel
in so mi na servisu itak dal nov FW od JAE nazaj gor.
No zdej sem hotu pa spet downgrade nardit na V1 ampak
mi sploh ne prebere CD-ja. Nekaj časa vrti potem pa napiše No Disc.
Vse ostalo sicer deluje. Pa tudi downgrade sem prej naredil z isto verzijo in CD-jem.
A kdo kej ve o tem problemu?
A bi mogoče moral ponoviti zgornji postopek?
PS: Verzijo mi izpiše
Vers 14.XU.C0.K1
Sub: 26.14.09.22
8032: 05.00.04.01
Servo: 23.06.00.00
Risc: 05.00.04.01
DSP: 03.06.01.84
In sicer je ta..
takoj ko sem dobil Yamado sem naredil naslednji postopek:
- originalno je bil gor FW od JAE
- upgrade sem naredil na NewAge V3a
- zadeva mi je zmrznila, potem sem vse skupi rešil
- po tem sem naredu še downgrade na V1
- upgrade na NewAge V2a
- upgrade na NewAge V3a
No potem sem se odločil da bom nesel nazaj ker je ropotalo, ko se je CD vrtel
in so mi na servisu itak dal nov FW od JAE nazaj gor.
No zdej sem hotu pa spet downgrade nardit na V1 ampak
mi sploh ne prebere CD-ja. Nekaj časa vrti potem pa napiše No Disc.
Vse ostalo sicer deluje. Pa tudi downgrade sem prej naredil z isto verzijo in CD-jem.
A kdo kej ve o tem problemu?
A bi mogoče moral ponoviti zgornji postopek?
PS: Verzijo mi izpiše
Vers 14.XU.C0.K1
Sub: 26.14.09.22
8032: 05.00.04.01
Servo: 23.06.00.00
Risc: 05.00.04.01
DSP: 03.06.01.84
CARPE DIEM!

IČA ::
@Skoky:
Zanimivo! Vtakni CD v PC pa poglej kaj je gor, oz. najboljše, da probaš novega zapečt z originalno V1 (pazi na RAR). Bom pa jaz zdaj tudi probal JAE>>V1>>NA V2a (verzija zgoraj by Mirkuma)
Zanimivo! Vtakni CD v PC pa poglej kaj je gor, oz. najboljše, da probaš novega zapečt z originalno V1 (pazi na RAR). Bom pa jaz zdaj tudi probal JAE>>V1>>NA V2a (verzija zgoraj by Mirkuma)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IČA ()

Na disku je original V1. Probal sem že z 2 različnima CD-RW
(eden izmed njiju je bil tisti s katerim mi je že ratal zgoraj opisan postopek)
Fileti na disku so:
Mtk.bin
Target.bin
Dummy
Dummy2
Vsekakor pa je ISO isti kot sem ga zapekel prvič (preden sem na servis nesu)
(eden izmed njiju je bil tisti s katerim mi je že ratal zgoraj opisan postopek)
Fileti na disku so:
Mtk.bin
Target.bin
Dummy
Dummy2
Vsekakor pa je ISO isti kot sem ga zapekel prvič (preden sem na servis nesu)
CARPE DIEM!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Skoky ()

@Skoky:
Zgleda, da ti s FW vse štima. Ti pa še bere CD-RW? - probaj. Jaz sem gornji postopek pravkar uspešno opravil. Sicer pa je bolje FW zapečt na navadni CD-R, ker lahko pečeš na manjši hitrosti.
Zgleda, da ti s FW vse štima. Ti pa še bere CD-RW? - probaj. Jaz sem gornji postopek pravkar uspešno opravil. Sicer pa je bolje FW zapečt na navadni CD-R, ker lahko pečeš na manjši hitrosti.

CD sem zapekel s 4x hitrostjo, Track at once, Finish CD
tko da mislim da bi moralo delovati tudi s CD/RW
(glede na to da sem ta postopek že uspešno opravil)
tko da mislim da bi moralo delovati tudi s CD/RW
(glede na to da sem ta postopek že uspešno opravil)
CARPE DIEM!

@Skoky:
Vse si naredil O.K.. Mislim pa, če ti po servisu CD-RW-je sploh še bere, da ti slučajno niso kaj zaj...
Vse si naredil O.K.. Mislim pa, če ti po servisu CD-RW-je sploh še bere, da ti slučajno niso kaj zaj...
Zgodovina sprememb…

@ICA
Bravo ICA. Očitno maš prov. Sem zdej še na enga RW-ja posnel cel film,
pa tut ne najde diska.
Mamo mu zgrizem unem na servisu.
Še reku je neki v tem stilu bom zadnji FW dal gor, bo tut bolje
CD-je bral.
A misliš da bi zadevo rešil FW al je to HW problem ker so mi namreč pladenj menjal (verjetno kompletno vse z laserjem vred)?
Bravo ICA. Očitno maš prov. Sem zdej še na enga RW-ja posnel cel film,
pa tut ne najde diska.
Mamo mu zgrizem unem na servisu.
Še reku je neki v tem stilu bom zadnji FW dal gor, bo tut bolje
CD-je bral.
A misliš da bi zadevo rešil FW al je to HW problem ker so mi namreč pladenj menjal (verjetno kompletno vse z laserjem vred)?
CARPE DIEM!

@SkoKy:
Mislim, da HW problem, najboljše, da neseš nazaj na popravilo, pa naj ti sprobajo če vse dela.
Mislim, da HW problem, najboljše, da neseš nazaj na popravilo, pa naj ti sprobajo če vse dela.

Benway ::
en problem (yamada 6700): podnapisi, ki na racunalniku stimajo, po tem ko film zapecem in predvajam na komponenti vedno prihajajo kake 3 sekunde prezgodaj... ma kdo kako idejo?

GaS ::
Ce so srt-ji, potem si malo pretiraval s tremi sekundami;) Je pa res, da niso tocni. Poberi si dol FW od mirkume(hvala se enkrat!) in stvar bo delovala. Ce gre pa za sub, bodo pa delovali samo s filmi v PAL nacinu (25fps).

everyone ::
Na yamadi 6700 imam naložen FW od mirkuma (NewAgeV3a-SloOSD-PYPSfont3-SRTfix.rar) in stvar dela OK brez zamrzovanja. Imam pa eno vprašanje.
Kateri codepage se uporablja v filebrowser-ju na Yamadi 6700?
V imenih datotek sem uporabil vse šumnike (čšžćđ) vendar mi yamada prikaže samo č in š. Preveril sem, da so znaki res pravi preko kodne tabele. Ko pa yamada predvaja mp3 se v ID tag-ih izpišejo vsi znaki pravilno. Enako velja tudi za podnapise pri DivX filmih.
Kateri codepage se uporablja v filebrowser-ju na Yamadi 6700?
V imenih datotek sem uporabil vse šumnike (čšžćđ) vendar mi yamada prikaže samo č in š. Preveril sem, da so znaki res pravi preko kodne tabele. Ko pa yamada predvaja mp3 se v ID tag-ih izpišejo vsi znaki pravilno. Enako velja tudi za podnapise pri DivX filmih.

Klemenn ::
em
kak pa v 6600 daš naslednjo pesem, če so le te nastavljene shuffle? razumete kaj mislim?
predvajanje naslednje pesmi, s tem da je shuffle vključen!
če prtisnem unega za naprej se samo nižje po menuju pomaknem
kak pa v 6600 daš naslednjo pesem, če so le te nastavljene shuffle? razumete kaj mislim?
predvajanje naslednje pesmi, s tem da je shuffle vključen!

če prtisnem unega za naprej se samo nižje po menuju pomaknem

@everyone
Preizkusil sem film z naslovom šđčćž.avi in podnapisi šđčćž.srt na svoji Yamadi6700 z mojim NAV2a modom...
Meni browser prikaze vse sumnike...Preveril sem V3a in sistemski fonti so pravi (1250)...naj se kdo ki uporablja NAV3a potrdi tale hrosc...oz nalozi uradni NAV3a in porocaj ce so tam tudi problemi...
Preizkusil sem film z naslovom šđčćž.avi in podnapisi šđčćž.srt na svoji Yamadi6700 z mojim NAV2a modom...
Meni browser prikaze vse sumnike...Preveril sem V3a in sistemski fonti so pravi (1250)...naj se kdo ki uporablja NAV3a potrdi tale hrosc...oz nalozi uradni NAV3a in porocaj ce so tam tudi problemi...

Po ekstenzivnem testiranju sem odkril da mi sedaj sploh ne
bere več CD-jev sploh. Ne posnetih ne originalnih ne RW.
DVD-je pa bere vse +, -, RW etc.
Verjentno to pomeni DVD pod pazduho pa gas na servis?
@Jan(JAE) :
A ti mogoče veš kej o tem problemu?
Ker sem kar od daleč (pa še časa nimam ker delajo samo do 4-ih)
bi bil vesel, če se izkaže da je to problem v FW-ju. Ampak verjetno
ni ker sem takoj ko sem domov prinesl probal isti originalni CD in mi je
takrat delal.
LP
bere več CD-jev sploh. Ne posnetih ne originalnih ne RW.
DVD-je pa bere vse +, -, RW etc.
Verjentno to pomeni DVD pod pazduho pa gas na servis?
@Jan(JAE) :
A ti mogoče veš kej o tem problemu?

Ker sem kar od daleč (pa še časa nimam ker delajo samo do 4-ih)
bi bil vesel, če se izkaže da je to problem v FW-ju. Ampak verjetno
ni ker sem takoj ko sem domov prinesl probal isti originalni CD in mi je
takrat delal.
LP
CARPE DIEM!

Runnagain ::
Halo folk,
je že kdo opazil yamado DVD-MX105. Ima vse, kar se tiče izhodnih bombončnov (spdif out, optical, coaxial...), zgrajena pa je okoli čipa Sunplus SPHE8281A.
Folk drugače poroča o boljši kvaliteti slike, vendar je križ z podnapisi (majhni fonti, nepodpora znakov, čudna obroba), pa tud slika se večkrat zatika, tudi pri kopijah original DVD-jev na DVD-R.
Folk se nekaj trudi okrog FW-jev, vendar z bolj malo sreče.
Lp, Runnagain!!
je že kdo opazil yamado DVD-MX105. Ima vse, kar se tiče izhodnih bombončnov (spdif out, optical, coaxial...), zgrajena pa je okoli čipa Sunplus SPHE8281A.
Folk drugače poroča o boljši kvaliteti slike, vendar je križ z podnapisi (majhni fonti, nepodpora znakov, čudna obroba), pa tud slika se večkrat zatika, tudi pri kopijah original DVD-jev na DVD-R.
Folk se nekaj trudi okrog FW-jev, vendar z bolj malo sreče.
Lp, Runnagain!!

Primoz78 ::
Jan(JAE) a bo kmalu na vasih policah Yamada DVR8400X?...v nekaterih stacunah ga ze imajo a bi prav prisla vasa podpora
Lp Primoz

Lp Primoz

Yossarian ::
ja, to pa tudi mene zanima. Sem ravno v fazi nakupa in če bo to v kratkem (kakšen mesec), bom počakal z nakupom, še posebej, če bo imel SLO podporo. Za sedaj sem zasledil, da recimo Hyundai in Ellion predvajata š in ž, č-ja pa ne.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

@mirkuma
JAz tudi potrjujem tale 'bug', ki pa ni tako moteč. Zadnjic ko sem dal dvd noter in pogledal en film, sem imel med drugim tudi Kad porastem biću kengur gor. In ta biću se ni izpisal s ć-jem. Vendar ni panike, id3 in pa podnapisi šopajo kot je treba;)
JAz tudi potrjujem tale 'bug', ki pa ni tako moteč. Zadnjic ko sem dal dvd noter in pogledal en film, sem imel med drugim tudi Kad porastem biću kengur gor. In ta biću se ni izpisal s ć-jem. Vendar ni panike, id3 in pa podnapisi šopajo kot je treba;)

giorgio1 ::
Mene pa samo nekaj zanima, prebral sem da imajo določeni lastniki yamade kr veliko za povedati glede tega da je zelo glasna pri predvajanju, pa me zanima ali se to pojavlja pri vseh yamadah ali samo pri določenih. Ker mojo se od začetka sliši, po kakšni minuti ali dveh pa postane neslišna - pa mi je to mal čudno. Morm pa pohvalt vse v tem forumu, ste res v veliko pomoč. LP

@giorgio1:
Moja Yamada 6700 je ves čas tiha in se vrtenja skoraj ne sliši. Po mojem je problem v kvaliteti samih komponent in asemblaže le teh, ki zelo niha.
Glede predvajanja DivX na Yamadi 6700 imam še eno vprašanje. Ko predvajam film v DivX formatu je vse v redu dokler ne pride čas predvajanja približno 1h oz. preračunano v velikost datoteke 1G. Ali ima Yamada kako omejitev glede velikosti datotek?
Moja Yamada 6700 je ves čas tiha in se vrtenja skoraj ne sliši. Po mojem je problem v kvaliteti samih komponent in asemblaže le teh, ki zelo niha.
Glede predvajanja DivX na Yamadi 6700 imam še eno vprašanje. Ko predvajam film v DivX formatu je vse v redu dokler ne pride čas predvajanja približno 1h oz. preračunano v velikost datoteke 1G. Ali ima Yamada kako omejitev glede velikosti datotek?

@EVERYONE:
Kot si ugotovil ima Yamada omejitev predvajanje Divx datotek do velikosti 1GB.
LP
IČA
Kot si ugotovil ima Yamada omejitev predvajanje Divx datotek do velikosti 1GB.
LP
IČA

@IČA:
Se bo dalo to omejitev odpraviti s popravkom FW oz. smo obsojeni na življenje z njo?
Se bo dalo to omejitev odpraviti s popravkom FW oz. smo obsojeni na življenje z njo?

@EVERYONE:
Po mojem, še nekaj časa to ne bo možno, saj tudi Yamada ne kaže interesa po izdaji novih FW.
Sicer pa ne vem, zakaj ti to predstavlja takšen problem, saj je večina DivX filmov prilagojena na velikost CD-ja. Če pa slučajno sam ripaš, pa to omejitev upoštevaj.
LP
IČA
Po mojem, še nekaj časa to ne bo možno, saj tudi Yamada ne kaže interesa po izdaji novih FW.
Sicer pa ne vem, zakaj ti to predstavlja takšen problem, saj je večina DivX filmov prilagojena na velikost CD-ja. Če pa slučajno sam ripaš, pa to omejitev upoštevaj.
LP
IČA

@everyone & @GaS
Ponovno nalozita fw iz zgornjega linka (naredil sem update), upam da bo sedaj prikazalo vse sumnike tudi v browserju.
Ponovno nalozita fw iz zgornjega linka (naredil sem update), upam da bo sedaj prikazalo vse sumnike tudi v browserju.

OK thanx. Sicer kakor sem rekel, ni omembe vreden bug. Razen ce imas imena fajlov in direktorijev napisana v slovenskem prevodu filma in ne originalu;)

samo_lj ::
Pozdravljeni!
Pri filmu The Gospel Of John se mi je zgodilo, da nisem mogel aktivirati podnapisov.Ko sem na daljincu pritisnil Subtitle, se je pokazal znak, kot da datoteke s podnapis sploh ni posnete. Ime filma in podnapisa je popolnoma enako:
The Gospel Of John Cd1.avi
The Gospel Of John Cd1.srt
V čem je lahko problem?
Hvala za odgovor.
Pri filmu The Gospel Of John se mi je zgodilo, da nisem mogel aktivirati podnapisov.Ko sem na daljincu pritisnil Subtitle, se je pokazal znak, kot da datoteke s podnapis sploh ni posnete. Ime filma in podnapisa je popolnoma enako:
The Gospel Of John Cd1.avi
The Gospel Of John Cd1.srt
V čem je lahko problem?
Hvala za odgovor.

zile ::
srt še ne pomeni da so podnapisi res v time formatu.
Odpri z notepdaom srt file in poglej kaj tiči notri.
Odpri z notepdaom srt file in poglej kaj tiči notri.

majstor ::
@IČA: kdo pravi da ima omejitev predvajanja datotek do 1 GB? Sam sem gledal fdivx milion dollar baby, ki zasede tocno v eni datoteki 1,3GB, in deloval je normalno (podnapisi tudi).

@mirkuma & @GaS
Hvala, bom probal ko pridem s šihta. Bug glede šumnikov ni nobena katastrofa. Sem opazil in vprašal. Stvar sem opazil, ko sem poprešal svoje CD-je v mp3 in ogg-e. Informacije o skladbah so v imenih in ID tag-ih. Lepo je, če vidiš, to kar moreš. Mirkuma, šenkrat hvala za podporo.
Glede 1G meje pa to. Sam prešam filme tako, da grejo na enoslojni DVD po dva oz. trije filmi glede na dolžino. Pri tem ohranjam zelo dobro kvaliteto slike in prostorski zvok. Prihranek prostora pa se giblje med 1:4 in 1:6 (filmi so na dvoslojnih DVD-jih). Stvar lahko razrežem in po kosih posnamem na DVD, vendar velja rek "vprašat ni greh" in sem vprašal, kaj lahko pričakujem. Če pa veš, kaj te čaka, se lažje odločiš....
Še enkrat hvala za informacije....
Hvala, bom probal ko pridem s šihta. Bug glede šumnikov ni nobena katastrofa. Sem opazil in vprašal. Stvar sem opazil, ko sem poprešal svoje CD-je v mp3 in ogg-e. Informacije o skladbah so v imenih in ID tag-ih. Lepo je, če vidiš, to kar moreš. Mirkuma, šenkrat hvala za podporo.
Glede 1G meje pa to. Sam prešam filme tako, da grejo na enoslojni DVD po dva oz. trije filmi glede na dolžino. Pri tem ohranjam zelo dobro kvaliteto slike in prostorski zvok. Prihranek prostora pa se giblje med 1:4 in 1:6 (filmi so na dvoslojnih DVD-jih). Stvar lahko razrežem in po kosih posnamem na DVD, vendar velja rek "vprašat ni greh" in sem vprašal, kaj lahko pričakujem. Če pa veš, kaj te čaka, se lažje odločiš....
Še enkrat hvala za informacije....

Jan(JAE) ::
@Skoky: Yamado lahko pošleš po pošti oz mi uporabljamo GLS, in pripišeš za servis. Če pa še kaj rabiš sem dosegljiv na jan@jae.si
@Primoz78: za enkrat žal ne, so pa v teku dogovori.
Lep pozdrav Jan
@Primoz78: za enkrat žal ne, so pa v teku dogovori.
Lep pozdrav Jan
www.jae.si

@MAJSTOR:
trenutno težko rečem, kje je ta podatek zapisan, piše pa nekako v tem smislu "DivX datoteke večje od 1GB mogoče ne bodo delovale pravilno". Mogoče je tudi odvisno od formata datoteke.
@EVERYONE:
Sam sicer ne ripam kaj dosti, večino filmov vlačim z neta (seveda samo legalne kopije HA-HA), te datoteke so po navadi že prilagojene velikosti CD-ja cca 700MB za 1, 2 ali 3 CD-je. Ripanje pa drugače opravljam z Gordian Knotom, kjer imaš možnost nastavitve prešanja na število CD-jev in pa velikost le tega.
Hvala za razumevanje.
PS
Mogoče bi probal kaj zapečt v formatu kot je napisal Majstor.
LP
IČA
trenutno težko rečem, kje je ta podatek zapisan, piše pa nekako v tem smislu "DivX datoteke večje od 1GB mogoče ne bodo delovale pravilno". Mogoče je tudi odvisno od formata datoteke.
@EVERYONE:
Sam sicer ne ripam kaj dosti, večino filmov vlačim z neta (seveda samo legalne kopije HA-HA), te datoteke so po navadi že prilagojene velikosti CD-ja cca 700MB za 1, 2 ali 3 CD-je. Ripanje pa drugače opravljam z Gordian Knotom, kjer imaš možnost nastavitve prešanja na število CD-jev in pa velikost le tega.
Hvala za razumevanje.
PS
Mogoče bi probal kaj zapečt v formatu kot je napisal Majstor.
LP
IČA
Zgodovina sprememb…

shimano ::
en lep pozdrav najprej !!!
jest se tok ne spoznam na dvd mam jamado 6600, nism še nč upgradow kaj morm naložit da mi bo vse ok delal pa če mi lahko kš link napišete da bom lohk pol inštaliral!!!
lepo vs bi prosil!
lep pozdrav
jest se tok ne spoznam na dvd mam jamado 6600, nism še nč upgradow kaj morm naložit da mi bo vse ok delal pa če mi lahko kš link napišete da bom lohk pol inštaliral!!!
lepo vs bi prosil!
lep pozdrav

Lp SHIMANO

@mirkuma:
Stvar deluje OK. Vidim vse šumnike tudi v file browserj-u. Še enkrat hvala....
Stvar deluje OK. Vidim vse šumnike tudi v file browserj-u. Še enkrat hvala....

batista ::
@mirkuma
ali je v tvojem predelanem newage v2a fwju vstavljen veliki ali mali font od pyps? ker font3 je pri pyps najmanjši font, pri newage je pa največji.
ali je v tvojem predelanem newage v2a fwju vstavljen veliki ali mali font od pyps? ker font3 je pri pyps najmanjši font, pri newage je pa največji.

Opazil sem še eno stvar. MP3-je sem posnel na CD v ISO in UDF formatu. Ko sem gledal CD v ISO formatu sem videl vse šumnike in ID-tage. Ko pa sem vstavil CD v UDF formatu pa šumnikov ni bilo, pa tudi ID-tage ni prikazalo. Kakšna ideja zakaj?

@MAJSTOR & EVERYONE:
"Please pay attention to the 1GB file length limitation. Files larger than 1GB may not play properly."
Najdeš na strani 20 te teme (post by SergejP).
Kar se tiče fDivX formata pa tudi mene zanima kaj je to-na googlu sem našel samo neki Ruski shi.., pa ne obvladam najboljše cirilice,
lp
IČA
"Please pay attention to the 1GB file length limitation. Files larger than 1GB may not play properly."
Najdeš na strani 20 te teme (post by SergejP).
Kar se tiče fDivX formata pa tudi mene zanima kaj je to-na googlu sem našel samo neki Ruski shi.., pa ne obvladam najboljše cirilice,
lp
IČA
Zgodovina sprememb…

Benway ::
hoj!
mam jamado 6700, pri nekem filmu (2046) mi ne predvaja slike, zraven pa mi napiše: "unsupported format, only 1-pixel GMC for xvid allowed". A obstaja kakšen način, da se to uredi?
hvala, lp
mam jamado 6700, pri nekem filmu (2046) mi ne predvaja slike, zraven pa mi napiše: "unsupported format, only 1-pixel GMC for xvid allowed". A obstaja kakšen način, da se to uredi?
hvala, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25504 (10118) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 72970 (20789) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5156 (3247) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27012 (14347) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2383 (2009) | Stepni Volk |