Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki
smrkecXY ::
jst sem naložu zgornjega in dela BP!
podpira podnapise z drugačnim imenom, lahko si naštimaš 3velikosti podnapisov, barve lahko spreminjaš, pa še kej bi se našlo, to je blo zdej sam na hitro.
sem pa kr direkt na nek prejšni FW V3 upgrejdu. pol sem pa sam resetiru na tovarniške nastavitve pa ga ugasnu za ene 6min in dela vse ok.
podpira podnapise z drugačnim imenom, lahko si naštimaš 3velikosti podnapisov, barve lahko spreminjaš, pa še kej bi se našlo, to je blo zdej sam na hitro.
sem pa kr direkt na nek prejšni FW V3 upgrejdu. pol sem pa sam resetiru na tovarniške nastavitve pa ga ugasnu za ene 6min in dela vse ok.
če ne najdeš, še ne pomeni, da ne obstaja
IČA ::
@Mirkuma:
Naložil novi FW NewAge V3a, težave pri ponovnem zagonu kot že pri nekaterih (zadeva v osnovnem zaslonu zamrzne). Po hard resetu (izklopu iz omrežja) zadeva deluje. Nasplošno zadovoljen, bom pregledal vse nastavitve, če bodo kakšne težave bom javil. Fonti se mi zdijo malce drugačni (niso tako lepi) kot pri PYPS, jih niso potegnil od tam?
Tako naprej!
LP
IČA
Naložil novi FW NewAge V3a, težave pri ponovnem zagonu kot že pri nekaterih (zadeva v osnovnem zaslonu zamrzne). Po hard resetu (izklopu iz omrežja) zadeva deluje. Nasplošno zadovoljen, bom pregledal vse nastavitve, če bodo kakšne težave bom javil. Fonti se mi zdijo malce drugačni (niso tako lepi) kot pri PYPS, jih niso potegnil od tam?
Tako naprej!
LP
IČA
mirkuma ::
@ICA
Ce zelis lahko vstavim PYPS veliki font v NewAge V3A fw. Javi mi in ti tak fw posljem.
Ce zelis lahko vstavim PYPS veliki font v NewAge V3A fw. Javi mi in ti tak fw posljem.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
@Mirkuma:
OK, prej pa bom pregledal, če je kje še kakšna stvar za popravilo. Eno stvar bi mogoče kazalo popraviti, v nastavitvah fontov je font 3 večji od obarvanega polja. Ti pošljem mejl (na voljo?).
LP
OK, prej pa bom pregledal, če je kje še kakšna stvar za popravilo. Eno stvar bi mogoče kazalo popraviti, v nastavitvah fontov je font 3 večji od obarvanega polja. Ti pošljem mejl (na voljo?).
LP
Font 3 lahko popravim da bo normalen, ampak je namenova velik, da vidis koliksna je pisava. Lahko posljes mail.
majstor ::
theVincci: to imas za nastavit v preferences, kjer pise preview picture in browser, das NO pa ne bos imel preloma.
@Mirkuma:
Zanima me, če se je že kaj pogruntalo glede nesinhronizirane slike in zvoka pri nekaterih filmih (sam sem do zdaj našel dva, nisem pa še gledal kako je kodirano). Kako bi se lahko to odpravilo, oz. še bolje ugotovilo in odpravilo preden zapečeš na DVD. Če ne, bo pa spet treba PC zalaufat za take filme. Za morebitno popravilo FW se še slišimo po mejlu, ko bom imel čas da vse pregledam.
LP
Zanima me, če se je že kaj pogruntalo glede nesinhronizirane slike in zvoka pri nekaterih filmih (sam sem do zdaj našel dva, nisem pa še gledal kako je kodirano). Kako bi se lahko to odpravilo, oz. še bolje ugotovilo in odpravilo preden zapečeš na DVD. Če ne, bo pa spet treba PC zalaufat za take filme. Za morebitno popravilo FW se še slišimo po mejlu, ko bom imel čas da vse pregledam.
LP
Odgovor od podjetja YAMADA, pri vprasanju ce bo kaksen nov FW:
We will release new firmware when it's needed.
Please keep in mind that some things do not belong to firmware, many
things are hardware related.
At the moment V1 Version of the firmware is quite good.(V2 only
recommend if using AVI subtitles with special characters)
-- MfG,Best Regards Yamada Tech.Support mailto:support@yamada.de http://www.yamada.de/ support@yamada.de
We will release new firmware when it's needed.
Please keep in mind that some things do not belong to firmware, many
things are hardware related.
At the moment V1 Version of the firmware is quite good.(V2 only
recommend if using AVI subtitles with special characters)
-- MfG,Best Regards Yamada Tech.Support mailto:support@yamada.de http://www.yamada.de/ support@yamada.de
@ICA
Zaenkrat se nic novega glede teh problemov. Ali probleme lahko pricakujes in kako jih odpravis: DivXvid filmi na Divx predvajalnikih brez problemov, pametno bi bilo tole postaviti za lepljivek!
Zaenkrat se nic novega glede teh problemov. Ali probleme lahko pricakujes in kako jih odpravis: DivXvid filmi na Divx predvajalnikih brez problemov, pametno bi bilo tole postaviti za lepljivek!
Doc ::
Jaz imam pa sedaj Firmware 050202 V1 PYPS (Yamada 6700) pa me zanima ali se mi splača naložiti 050301 ? Piše da popravi sfukan tekst imen fajlov (to se mi dogaja)
Saj ga lahko kar direktno naložim, ne? Al rabim ponovno nalagat original? Piše da bazira na originalni verziji 1
Saj ga lahko kar direktno naložim, ne? Al rabim ponovno nalagat original? Piše da bazira na originalni verziji 1
barca ::
Js sm pa zapekel na dvd 4 filme, pa mi podnapisi delajo samo pr enem. Podnapisi pa so zapečeni v srt formatu in so zapisani isto kot film (razen končnice). Imam pa nadgrajeno z PYPS 1,3 Kdo ve zakaj ne delajo podnapisi pri vseh filmih ? ?
ale ale terror boys
ale ale terror boys
ale ale terror
ale ale boys
ale ale terror boys
ali pa zamenjaj fw za takega ki ti prepozna tut podnapise z drugačnim imenom kot film.
sem objavil link kakšno stran nazaj.
sem objavil link kakšno stran nazaj.
Benway ::
jaz mam yamado 6700, sprobal sem newage v3 A in B, pa mi še vedno sprejme le istoimenske podnapise in še to le s koncnico sub... kakšen predlog? vse drugo dela ok - šumniki, 3 velikosti fontov...
v3 A 1250 added too.
(right click save target as):
ftp://150.208.177.20/Yamada6700_NewAge_v3_Type_A__CP1250_mod.rar%20
(right click save target as):
ftp://150.208.177.20/Yamada6700_NewAge_v3_Type_A__CP1250_mod.rar%20
Benway ::
tud pri temu fw mi jih ne prepozna... katere formate podnapisov pa naj bi bral? jaz mam srt, pa noče...
hm, po moje bi mogu oboje srt in sub. jst sem sam en film probu pa je delu, sam se pa zdej ne spomnem keri podnapisi so bli.
mirkuma mal pocuki za rokav, se i zdi da ima tut neki prstvo vmes pr tem fw-ji
mirkuma mal pocuki za rokav, se i zdi da ima tut neki prstvo vmes pr tem fw-ji
barca ::
Sj mam posneto na DVD dvd+rw
ale ale terror boys
ale ale terror boys
ale ale terror
ale ale boys
ale ale terror boys
alkohol ::
Probal sem filme s končnico podnapisov txt pa v meniju podnapisi pokaže samo znak da ni nobenih podnapisov, za filme s sub pa tako in tako podnapisi prehitevajo, tako da ne vem v čem je fora tega FW mod, jaz je ne vidim
Se se komuki uporablja NewAge V3A fw dogaja, da se Yamada, ki je dolgo casa v stand-by nacinu (6h ali vec) ne zbudi oz zamrzne na uvodnem zaslonu? Pomaga le izkljucitev iz omrezne napetosti in ponovna vkljucitev. Javite, da vidimo ali gre za hrosca...
Edit: Ni potreben vedno hard reset, vcasih pomaga ze nekajminutna mahanska izkljucitev gumba za vzig/izklop na Yamadi.
Edit: Ni potreben vedno hard reset, vcasih pomaga ze nekajminutna mahanska izkljucitev gumba za vzig/izklop na Yamadi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirkuma ()
samo_lj ::
Pozdrav vsem!
Prvič se mi je zgodilo, da sem v Nero-tu zapekel film (Shall we dance), pa mi y6700 ne predvaja slike. Zvok in podnapisi so ok. Sem sprobal z enim starim filmom, pa je zadeva delovala. V čem bi znal biti problem?
Prvič se mi je zgodilo, da sem v Nero-tu zapekel film (Shall we dance), pa mi y6700 ne predvaja slike. Zvok in podnapisi so ok. Sem sprobal z enim starim filmom, pa je zadeva delovala. V čem bi znal biti problem?
Ni se mi še zgodilo da bi zmrznil na uvodni strani, se mi je pa zgodilo, ko sem previjal film naprej zmanjkalo zvoka in sem moral pritisniti tipko vol ponovno, da je zvok delal, mirkuma ali kdo drug kakšen odgovor na moj post nekaj vrstici nazaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alkohol ()
bota ::
samo_lj
poglej kakšno imaš resolucijo filma , meni filmi z več kot 700 resolucije ne prikažejo slike na yamadi
Zato me zanima če je kje na forumu opisan najlažji postopek kako zmanjšati resolucijo filma
poglej kakšno imaš resolucijo filma , meni filmi z več kot 700 resolucije ne prikažejo slike na yamadi
Zato me zanima če je kje na forumu opisan najlažji postopek kako zmanjšati resolucijo filma
@alkohol
Tocno kateri fw imas nalozen?
Ce imas nalozen patchan NewAge fw V3A ki nalozi katerekoli podnapise, je stvar sledeca:
- fw ima se vedno vse omejitve verzije A, torej pravilno delujejo samo srt podnapisi, sub samo pri 25fps
- glede patcha za imena podnapisov: ime podnapisov ni treba da je enako kot filma, mora biti pa se vedno v srt formatu (film.avi, film slovenki podnapisi.srt)
- glede txt koncnice, verjetno bi morala delati ne glede na ime (film slovenki podnapisi.txt) vendar mora biti txt datoteka znotraj se vedno v srt formatu, nisem pa preveril, preveri sam tako da posnames podnapise v srt ki delujejo in se srt s koncnico txt ter preklopi med podnapisi s tipko subtitles med prevajanjem.
- omejitev fw: fw nalozi v spomin samo prvih 5 podnapisov ne gelde na ime, torej ce imas na DVDju 6 filmov s 6 podnapisi, 6 filma ne bo predvajal s podnapisi. Tezavo lahko resis tako da das vsak film z ustreznimi podnapisi v svojo mapo, torej 6 map(direktorijev) z ustreznimi podnapisi.
Ce bos startal 3 film moras pri predvajanju pritisniti tipko subtitles tolikokrat, da se nalozijo ustrezni podnapisi iz spomina za 3 film, saj jih ne bo izbralo avtomatsko.
Tocno kateri fw imas nalozen?
Ce imas nalozen patchan NewAge fw V3A ki nalozi katerekoli podnapise, je stvar sledeca:
- fw ima se vedno vse omejitve verzije A, torej pravilno delujejo samo srt podnapisi, sub samo pri 25fps
- glede patcha za imena podnapisov: ime podnapisov ni treba da je enako kot filma, mora biti pa se vedno v srt formatu (film.avi, film slovenki podnapisi.srt)
- glede txt koncnice, verjetno bi morala delati ne glede na ime (film slovenki podnapisi.txt) vendar mora biti txt datoteka znotraj se vedno v srt formatu, nisem pa preveril, preveri sam tako da posnames podnapise v srt ki delujejo in se srt s koncnico txt ter preklopi med podnapisi s tipko subtitles med prevajanjem.
- omejitev fw: fw nalozi v spomin samo prvih 5 podnapisov ne gelde na ime, torej ce imas na DVDju 6 filmov s 6 podnapisi, 6 filma ne bo predvajal s podnapisi. Tezavo lahko resis tako da das vsak film z ustreznimi podnapisi v svojo mapo, torej 6 map(direktorijev) z ustreznimi podnapisi.
Ce bos startal 3 film moras pri predvajanju pritisniti tipko subtitles tolikokrat, da se nalozijo ustrezni podnapisi iz spomina za 3 film, saj jih ne bo izbralo avtomatsko.
schurda ::
Mirkuma, odakle tebi to znanje? Tell me, tell me...
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
@schurda
Citam forume in navodila s strani kot so:
http://www.my-yamada.co.uk/phpBB/index.php
http://groups.yahoo.com/group/mt13x9/
http://board.softpedia.com/index.php?showforum=24&Itemid=40
http://pyps.proboards34.com/
http://newage.mpeg4-players.info/yamada/yamada.html
Na nekaterih je potrebna registriracija.
Sem v kontaktu z moderji fw, ter se igram z RTKReMaker-jem in ostalimi fw mod orodji.
Torej vse to kar lahko z malo truda in casa ter min. znanja anglescine stori vsak uporabnik Yamade in predvsem te teme, da se ne bodo vprasanja ponavljala kar povprek . Predvsem pa preberem history in readme datoteke za razliko nekaterih.
Citam forume in navodila s strani kot so:
http://www.my-yamada.co.uk/phpBB/index.php
http://groups.yahoo.com/group/mt13x9/
http://board.softpedia.com/index.php?showforum=24&Itemid=40
http://pyps.proboards34.com/
http://newage.mpeg4-players.info/yamada/yamada.html
Na nekaterih je potrebna registriracija.
Sem v kontaktu z moderji fw, ter se igram z RTKReMaker-jem in ostalimi fw mod orodji.
Torej vse to kar lahko z malo truda in casa ter min. znanja anglescine stori vsak uporabnik Yamade in predvsem te teme, da se ne bodo vprasanja ponavljala kar povprek . Predvsem pa preberem history in readme datoteke za razliko nekaterih.
mirkuma hvala za odgovor, vendar so bile stvari okoli podnapisov mišlene za stare filme ki so že posneti za nove tako ali tako ni važno lahko jih dam v katerikoli format
@mirkuma: nasel sem eno napako v NewAge V3 (A), pa se sprasujem ce jo lahko odpravis ti.
Ko pregledujem slike in zoomiram v sliko se ne da vec pomikat v nobeno smer. Pojavi se tudi motec kvadratek svetle barve.
Kaj se da to popravit? V prejsnji verziji FW te napake ni bilo.
Ko pregledujem slike in zoomiram v sliko se ne da vec pomikat v nobeno smer. Pojavi se tudi motec kvadratek svetle barve.
Kaj se da to popravit? V prejsnji verziji FW te napake ni bilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: majstor ()
Jedi Master Yoda ::
Ja tale FW NA 3a ima kar nekaj drobnih napakic, od občasnega zmrzovanja uvodne slike do napakic pri delovanju samem. Še vedno pa je najboljši Fw ker ima kar precej izboljšav, uapm da bodo napakice v doglednem času odpravljene. Uradna podopora yamadam s strani proizvajalca je pa tako ali tako sramotna in vredna graje. Oni imajo originalno kodo in bi lahko večino napakic odpravili, med temi je najbolj moteča nepodpora packed bitstreamu v novejših FW!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jedi Master Yoda ()
@majstor
Iz readme NewAge v3A temelji na uradnih fwV1+ fwV4 (se ni izsel)...Hrosci ki so tukaj so tudi v NewAge fw...nalozi v4 in probaj ce pregledovalnik slik deluje prav, takisto probaj z V1...ce sta oba brez hrosca je to posledica predelave...kontaktiraj NewAge-a. Ce ne kontaktiraj Yamado.
Ne da se z modi vse popravljat, ce bi bilo to tako lahko, bi bilo ze popravljeno.
Sicer pa gremo se vedno lahko na fw 2A ki ni veliko slabsi od 3A ali na PYPS fw. Se vedno yamada zelo dobro dela tudi s tema dvema fw....
Glede zmrzovanja v3a na uvodnem zaslonu, ce se yamade izkljuci z gumbom na komponenti, se pri ponovnem vziganju zbudi, z daljincem pac ne.
Na enem od forumu sem zasledil da izgine zamrzovanje ce se gre iz orig. v1 na v1A fw in potem direktno NA v3A...naj nekdo preiskusi, ce ima cas in voljo.
Iz readme NewAge v3A temelji na uradnih fwV1+ fwV4 (se ni izsel)...Hrosci ki so tukaj so tudi v NewAge fw...nalozi v4 in probaj ce pregledovalnik slik deluje prav, takisto probaj z V1...ce sta oba brez hrosca je to posledica predelave...kontaktiraj NewAge-a. Ce ne kontaktiraj Yamado.
Ne da se z modi vse popravljat, ce bi bilo to tako lahko, bi bilo ze popravljeno.
Sicer pa gremo se vedno lahko na fw 2A ki ni veliko slabsi od 3A ali na PYPS fw. Se vedno yamada zelo dobro dela tudi s tema dvema fw....
Glede zmrzovanja v3a na uvodnem zaslonu, ce se yamade izkljuci z gumbom na komponenti, se pri ponovnem vziganju zbudi, z daljincem pac ne.
Na enem od forumu sem zasledil da izgine zamrzovanje ce se gre iz orig. v1 na v1A fw in potem direktno NA v3A...naj nekdo preiskusi, ce ima cas in voljo.
Zgodovina sprememb…
Samoyed ::
Iščem testni CD z različnimi formati Divx in Xvid za testiranje predvajalnikov. Mi lahko kdo pove kje ga lahko dobim oz. downloadam? thx!
BigFoot ::
A slucajno kdo ve ce pri nas ze prodajajo Yamado MX105? Ker ima opticni izhod, kar je edina stvar ki me moti pri 6700 (ki opticnega izhoda nima).
ja se že prodaja pa še pocen je!
http://www.najdi.si/search.jsp?q=Yamada...
@Samoyed
dvomim da boš dobil tak cd, lahk si ga pa sam nardiš, razne filmčke si z neta potegen pa posnem na cd pa probi;)
jst bi rad kak cd na katerem bo samo 5.1 zvok, tko za foro mal poslušat ko te zvok obkroža pa to :) al pa če kak program obstaja da bi si sam tak cd posneu, ve kdo???
http://www.najdi.si/search.jsp?q=Yamada...
@Samoyed
dvomim da boš dobil tak cd, lahk si ga pa sam nardiš, razne filmčke si z neta potegen pa posnem na cd pa probi;)
jst bi rad kak cd na katerem bo samo 5.1 zvok, tko za foro mal poslušat ko te zvok obkroža pa to :) al pa če kak program obstaja da bi si sam tak cd posneu, ve kdo???
e-marko ::
Seveda obstajajo testni cd-ji. Tudi tukaj nekje so bili že linki. Sedajle nimam časa iskati, mogoče bo kdo drug prilepil link.
...somebody, somewhere...
Jean Michel Jarre je izdal prvi album AERO v 5.1 tehniki, samo da je na CD-ju super stereo zvok, na DVD-ju pa 5.1 zvok (zbiraš med DTS in dolby).
Za vse lenuhe, ki bi radi vse že prebavljeno, ne samo servirano: še enkrat:
testni CD
Za vse lenuhe, ki bi radi vse že prebavljeno, ne samo servirano: še enkrat:
testni CD
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: schurda ()
Error!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: schurda ()
Samoyed ::
@schurda
Hvala obenem pa, če ti je hudo komu kaj napisat pa ne delaj tega in hkrati raztresaj svojega ega. Pa preden koga za kaj okličeš se še ti malo potrudi, poglej kdo je kdo in ne bodi po nepotrebnem žaljiv.
Hvala obenem pa, če ti je hudo komu kaj napisat pa ne delaj tega in hkrati raztresaj svojega ega. Pa preden koga za kaj okličeš se še ti malo potrudi, poglej kdo je kdo in ne bodi po nepotrebnem žaljiv.
BigFoot ::
A si je kdo na tem forumu ze slucajno nabavil Yamado MX105? Ker me zanima kaksna je kvaliteta slike, a podpira 1.5x zoom (ali kaj podobnega) in kako deluje na splosno (kaksni bugi in podobno). To kako predvaja podnapise me ne zanima, ker jih ne bom uporabljal. Link do kaksnega testa bi bil tudi dobrodosel.
@mirkuma
Poizkusil sem najprej originalen V1 potem NA v1a in nato NA v3a, pa vseeno zmrzuje uvodni zaslon. Ni druge, kot da poizkusijo ta bug odpraviti. Če naložiš New Age V3 A pač moraš sprejeti dejstvo, da ti od časa do časa uvodni zaslon zmrzne.
Poizkusil sem najprej originalen V1 potem NA v1a in nato NA v3a, pa vseeno zmrzuje uvodni zaslon. Ni druge, kot da poizkusijo ta bug odpraviti. Če naložiš New Age V3 A pač moraš sprejeti dejstvo, da ti od časa do časa uvodni zaslon zmrzne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jedi Master Yoda ()
podtalje ::
Sicer je že dolgo, od kar sem imel ta problem, vendar mislim, da če izklopiš screensaver, da bo vse v redu.
@podtalje hvala, bom preizkusi, ceprav mislim da sem imel izkljucenega pa je vseeno zabijalo...bom porocal...zaenkrat vem da 100% ne zabije ce ga izkljucis z gumbom na levi strani yamade6700 in ne z daljincem. Ali kdo uporablja NewAge V3B in kako je tam z zabijanjem?
Zgodovina sprememb…
@podtalje
Nope ne pomaga...screensaver bilokako, se vedno na stand-by po nekaj urah frizne...
Nope ne pomaga...screensaver bilokako, se vedno na stand-by po nekaj urah frizne...
Skoky ::
Končno sem dobil tudi jaz svojo Yamado 6700.
Glede na to da sem čist nov, mal len in sem prebral samo zadnjih 6 pagov tele teme in
nisem našel nič o tem kako so verzije označene ( razen za New Age 2 ).
Mojega sem kupil pri JAE in ima res mal.... tko kot je pač že nekdo povedal.
Torej za kodo FW-ja mi napiše
Version: 14.XU.CO.K1
SUB-version: 26.14.09.22
ostalo ste pa rekli da se itak ne spreminja.
A je to slučajno orignalna verzija V1?
Kje najti kode telih verzij?
Sicer so mi dali en CD zraven, verjetno za upgrade, pa ne vem če bi se tega že lotil.
Sem pa ugotovil ,da verzija ne podpira šumnikov, čeprav slovenske menije pa že ma.
( nisem se še poglabljal in bi mogoče moral še kej nastavit ).
Sej se bom potrudil pa mal preštudiral manual-e.
Glede na to da sem čist nov, mal len in sem prebral samo zadnjih 6 pagov tele teme in
nisem našel nič o tem kako so verzije označene ( razen za New Age 2 ).
Mojega sem kupil pri JAE in ima res mal.... tko kot je pač že nekdo povedal.
Torej za kodo FW-ja mi napiše
Version: 14.XU.CO.K1
SUB-version: 26.14.09.22
ostalo ste pa rekli da se itak ne spreminja.
A je to slučajno orignalna verzija V1?
Kje najti kode telih verzij?
Sicer so mi dali en CD zraven, verjetno za upgrade, pa ne vem če bi se tega že lotil.
Sem pa ugotovil ,da verzija ne podpira šumnikov, čeprav slovenske menije pa že ma.
( nisem se še poglabljal in bi mogoče moral še kej nastavit ).
Sej se bom potrudil pa mal preštudiral manual-e.
CARPE DIEM!
Prosim vse, ki imate naložen FW NewAge V3a in jim je kdaj v osnovnem zaslonu zadeva zamrznila ali pa ob prvem zagonu, da poskusijo pustiti player v daljšem stand by-u (recimo čez noč) 1x brez CD-ja in 1x s CD-jem . Zanima me, ali vam bo player zamrznil takrat ko bo brez CD-ja. Potrebovali bi čimveč testnih odgovorov, da lahko opravimo analizo in poskušamo ugotoviti v čem je težava.
Hvala vsem za odgovore in lep pozdrav.
IČA
Hvala vsem za odgovore in lep pozdrav.
IČA
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IČA ()
Mi je zmrznil s cdjem in tudi brez cdja. Čeprav to se ne naredi pogosto, včasih pač iz stanby, ko ga prižgež zmrzne v uvodnem zaslonu, vedno pa zmrzne, ko mu naložiš V3a firmware.
alex18 ::
živjo! kupu sm yamado 6700 in danes sem ga nadgradiu s cdjem ki sem ga dobil zraven! Ampak se mi je vse skupaj obrnilo na slabše ker: - nekaterih filmov noče brati,
- podnapisov ne kaže
- med filmom zašteka...
Medtem, ko je pred nadgradnjo vse delalo OK
KAJ JE NAROBE??
Lp
- podnapisov ne kaže
- med filmom zašteka...
Medtem, ko je pred nadgradnjo vse delalo OK
KAJ JE NAROBE??
Lp
mazy ::
zdravo.
ravno sem si hotel pogledat film ki sm ga danes dobil - are we there yet. na računalniku je čisto vredu na yamadi pa zvok zaostaja kakšne 2 sekunde. kaj bi bilo narobe?
ravno sem si hotel pogledat film ki sm ga danes dobil - are we there yet. na računalniku je čisto vredu na yamadi pa zvok zaostaja kakšne 2 sekunde. kaj bi bilo narobe?
baro2000 ::
Je kdo že imel težave s pogonom pri 6700 (ni povezano z firmwarom)? Vsakič ko dam v enoto nov cd ali dvd, player začne proizvajati žvižgajoč zvok, ki traja približno 10s in potem deluje vse normalno. Tega na začetku ni bilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24906 (9520) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71834 (19653) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5072 (3163) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26414 (13749) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2281 (1907) | Stepni Volk |