» »

[DivXviD] Yamada predvajalniki

[DivXviD] Yamada predvajalniki

««
29 / 93
»»

paggy ::

OK ne wem če to paše lih sem, sam bolje da tle vprašam.
Kupil sem Yamado 6700 in naložil zadnji PYPS-ov firmware. Vse mi dela OK vendar se mi pojavlja en problem. Imam DVD, ki je kupljen v Švici ali Nemčiji, ne wem. Regijo sem nastavil na SLO pa stvar ni delala, napiše napačna regija. Dobro sem stvar naštimal na GBR regijo in ugasnil ter prižgal mašino pa še vedno isto. DVD je regije 2, to bi po moji logiki moralo delat na SLO ali GBR. Kaj narediti mi je?

Hvala vsem za odgovor
If you wanna be good, you have to crash. We crash a lot!

OSA ::

@bigbug

zaenkrat je edina resitev da ac3 prekodiras v mp3 s programom AVIMux_GUI. S tem programom odpres film, gres v settings, gres na AVI file structure, ODKLJUKAS use open-dml output, potrdis z OK in kliknes start, da shranis film. Se prej pa ko nalozis film v ta program, kliknes na film, kliknes generate data source from file in potem naredis zgornji postopek. Sicer pa je to blo ze velikokrat omenjeno. Traja pa kaksno minutko....

lp

kvesiyu ::

@ paggy
Odkleni na vse regije!
Naredi naslednje:
odpri pladenj
setup
2x ali 3x levo da prideš v preferenc
vtipkaj 1379
potem s smernimi tipkam nastavi na 0

paggy ::

Hm. Eno butasto vprašanje. Ko pridem v preference ali takoj vtipkam cifro al moram kak podmeni odpret, kot npr. regije, tovarniške nastavitve itd.?
If you wanna be good, you have to crash. We crash a lot!

marvin42 ::

GaS: meni je to prehitevanje podnapisov tako moteče, da se bom te Yamade znebil za pol cene, če se ne bo našla kakšna pametna rešitev... ali pa če kdo ugotovi ali podnapisi VEDNO prehitevajo za isto vrednost in potem pač na CD zapečeš ene "normalne" podnapise za na računalnik in pa ene zamaknjene za na player.
Mostly Harmless

GaS ::

A to govoriva o .srt podnapisih?:D Ker za .sub je itak znano da niso ustimani.. Mogoce bi jim bilo smiselno malce delay povecat kok casa so prikazani..

ja, seveda, o srt podnapisih.
Mostly Harmless

MarleyBob ::

Mene pa zanima če je potrebno YAMADo 6700 vedno ugašati (OFF) na komponenti, ali lahko samo na daljincu (če jo samo na daljincu ni popolnoma ugasnjena!)! Hvala za odg.
No comment!!!

Jan(JAE) ::

Ok Glede firware-a tako. Firmware, ki ga dobite v JAE poleg novega predvajalnika je ustvaril PYPS. In kakor jast vem je zadnji.
Postopek pri nagradnji pa je bil v tem forumu zapisan že vsaj 200x ampak naj bo še enkrat

1.Kako postopati pri nadgradnji

- pred nadgradnjo nastavite OSD jezik na angleškega,
- vstavite firmware (ki je na cd-ju) v predvajalnik, pritisnite play in počakate 2 min,
dokler se ne prikaže slika. Ko predvajalnik izvrže vložišče za medij, iz njega odstranite medij.
Pod nobenim pogojem predvajalnika ne ugašajte, dokler le tega ne naredi sam
in se znova prižge!!!!!!!!!!!!
- po nadgradnji ponastavite predvajalnik na tovarniške nastavitve to naredite tako,
da se pomaknete v meniju Setup na ikono Perference Page,Default in izberete Reset!
- nato ugasnite Yamado 6700,
- zopet jo prižgite in pojdite v MPEG4 Subtitles Page,
- nato vsako nastavitev spremenite na eno izmed drugih in jo potrdite,
- ugasnite Yamado6700 in jo prižgite nazaj ter pojdite ponovno v MPEG4 Subtitles Page,
- nato nastavite vse nastavitve na svoje željene in meni fonts na obvezne (glej točko 3.),
- še enkrat ugasnite predvajalnik in ga prižgite nazaj,
- s tem bi moral vaš Yamada 6700 predvajalnik delovati pravilno.

2.Kaj je novega:
- 124 črk v podnapisih
- 3 vrstice podnapisov
- spodnja poravnava
- ob zumu ni več okenčka

3.Obvezne nastavitve menija fonts za firmware JAE-P.Y.P.S. verzija 1.2:
- barva obrobe črna
- parva pisave bela
- barva podlage transparentna
- Y pozicija +60
- x pozicija +64
- x širina +112

Datoteke za nagradnjo so vam dosegljive tudi na našem FTP stržniku:
ftp://jae:jae@ftp.jae.si

Upam da vam bo to rešilo problem. Drugače se lahko za pomoč obrnete tudi na servis JAE na tel 01 5896218.

Lep Pozdrav
www.jae.si

@MarleyBob

Prez hard ugašanja je to samo nekakšeno spanje enote. Medtem ko gum prekine tok.
www.jae.si

tony10 ::

standby, ti ime kaj pove???? tko kot TV, stolp, mikrovalovna... mislim, kaj televizor vsakič odkljapljaš iz štroma :/

majstor ::

Kako je pa kaj s tem:

Yamada 6700
Mod: New Age v1
UNOFFICIAL FIRMWARE!

Mod:

+ Corrected official firmware bugs:
+ no more initial single elapsed time display with mpeg4 files
+ common mediatek bug: current folder indicator screwed up if you
step into multi level folders and back
+ removed ZOOM indicator in the DVD-VIDEO playback

+ New setup menu: (only the additional features)

General Setup:
+ JPEG Preview in filebrowser
On (Filenames and the highlight bar are shorter)
Off

Preference Setup:
+ DVD Audio | Preferred DVD Audio Language
English
Hungarian
French
Spanish
Portuguese
German
Italian
Swedish
Danish
Norwegian
Finnish
Dutch
Croatian
Turkish
Polish
Czech
Russian
Romanian
Slovenian
Bulgarian
Slovak
Irish
Greek
Hebrew

+ DVD Subtitle | Preferred DVD Subtitle Language
+ DVD Menu | Preferred DVD Menu Language

Mpeg4 Subtitle Setup:
+ Mpeg4 Subtitle Background Color
+ Transparent
+ Black
+ Grey
+ White
+ Cyan
+ Yellow
+ Blue
+ Light Green
+ Light Yellow
+ Light Grey
+ Very Light Yellow
+ Red 1
+ Light Green 2
+ Red 2
+ Pink
+ Orange
+ Mpeg4 Subtitle Outline Color
+ Mpeg4 Subtitle Text Color
+ Mpeg4 Subtitle Font
+ Font 1
+ Font 2
+ Font 3
+ Mpeg4 Subtitle Horizontal Align
+ Left
+ Center
+ Right
+ Mpeg4 Subtitle Vertical Align
+ From Top
+ From Bottom
+ Mpeg4 Subtitle Line Spacing (pixel)
+ 0..64
+ Mpeg4 Subtitle Window
+ Left
+ Top (300+...)
+ Width (500+...)
+ Height

+ Two types of firmware
+ Type A:
+ xvid packed bitstream
- NTSC SUB bug
- partial ID3V1 TAG display ('COMMENT' tag is missing)
- during avi playback the setup menu can disappear :-(
+ Type B:
- no xvid packed bitstream
+ no NTSC SUB bug
+ full ID3V1 TAG display

+ MP3 TAG Info display (ID3V1)

+ MPEG4 Subtitles:
+ All setup menu options apply immediately even during mpeg4 playback
+ 255 (Type A) or 128 (Type B) character/subtitle
+ Code page support: 1250-1258

+ JPEG:
+ Jpeg preview can be turned on/off
+ No automatic jpeg slideshow -> have to press NEXT, PREV button
(slideshow can be accessed in the Kodak mode)

+ File browser:
+ Full width file browser
+ Special characters in file- and foldernames
+ Longer current folder name display (40 chars)

+ New fonts (OSD, File browser, Mpeg4 subtitles)

+ MUTE, VOL OSD messages are moved to the top of the screen

+ Pressing Search(Goto) button you will only get the GOTO message (Select removed)

+ Design by Laca

2005. february
New Age
http://newage.mpeg4-players.info

http://newage.mpeg4-players.info mi trenutno ne deluje
Mostly Harmless

Hmm..Videti je nekaj napredka;) Kje pa se ga da dobit? Ker ta link ne deluje..

rpalcic ::

Za vse, ki dajete več podnapisov zraven filma. Verjeli ali ne Yamada 6700 prepozna podnapise kot slovenske če ima podnapis končnico fr. Ja, kar bi si kdo predstavljal, da bi moralo pomenit francosko, Yamadi pomeni slovensko. Torej pri vklopi podnapisa xxx.fr.srt vam bo pokazalo, da so trenutni podnapisi Slovenski.
Ne vem, če za druge FW velja isto, a za zadnjega PYPS V1 to velja.

piki64 ::

@rpalcic: ja kot .fr prepozna zato, ker so slovenski menuji nadomeščeni s francoskimi.

Ja pa fino, da je prišel še eden dober FW ven. Moje mnenje je edino, da je za laike prezakompliciran, saj ne vem če si vsi ravno predstavljajo, kaj vse te opcije pomenijo.

LP, Piki64

Videl sem da res ne dela naslov:
http://newage.mpeg4-players.info

Vendar vceraj je delal in jaz sem pobral firmware dol, lahko komu posljem na mail pa naj ga kdo polozi kam na internet.

piki64 ::

Hi!

Majstor, ga lahko pošlješ na pyps@medvedek.org ga bom na našo stran dal gor. Naj imajo ljudje pač več možnosti, za različne FW.

LP, Piki64

Lepo od tebe, da das na razpolago tudi druge FW. Sem ti poslal.
:)

jerry2000 ::

Ali morda kdo ve, kako je s kodo za daljinca. Imam ojačevalec Yamaha 650 in me zanima, ali bi mi lahko uspelo programirati ga na Yamado? XBOX recimo "trza" na RCA dvd predvajalnik, če ima Yamada tudi daljinec s kodo od kakšnega znanega, bi šlo... Če je morda kdo sprobaval kaj.

Jerry
Jerry and Tom

bigbug ::

Snel sem jae nadgradnjo za yamado 6600 in tudi urejevalnik podnapisov,ki je zraven.Zakaj mi odreze podnapise in ne naredi tretje vrstice?

Hmm..v tujini sem ze zasledil da prodajajo Yamado 6500x.. Sam ne pise nc kej posebnega.SUB/SRT/TXT kao support..Nobenih bolj tocnih informacij.Stane pa isto al pa se manj kot 6700.

@piki64
A bo tisti FW od NewAge kmalu na serverju? Sej se ne mudi nikamor, sam informativno;)

gorann ::

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie...

to je link do opisa yamade 6500x

YAMADA DVD-6500X
Ausstattung

Disc-Format DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW, miniDVD, CD, CD-R/RW, HDCD
Video-Format VCD/SVCD, MVCD/KVCD/AVCD, DivX, XviD
Audio-Format WMA, MP3
Bild-Format JPEG Picture-CD/DVD, KODAK Foto-CD
Video-Decodierung MPEG1/2 (nach ISO), MPEG4 (nach ISO)
Audio-Decoder DolbyDigital AC3 zum direkten Anschluß eines 5.1-Surroundsystems
Video-System PAL/NTSC
Bilddarstellung Pan&Scan, Letterbox, Widescreen 16:9
Bildmenü Grafisches Setup-Menü (Smart Navi)
Wandler 10Bit/27kHz Video D/A, 24Bit/192kHz Audio
Video-Ausgang RGB-Scart, Composite-Video, S-Video, P-Scan
Audio-Ausgang optisch/coaxial für Dolby Digital/DTS, 6x Chinch für DolbyDigital analog, 2x Chinch für Stereo analog (2-Kanal Downmix)
Funktionen Umfangreiche Trickfunktionen (Einzelbild, Zeitlupe, Replay usw.), Zoom, Blickwinkel, Untertitel, vielfache Bild- und Soundeinstellmöglichkeiten (Luma Delay, Helligkeit, BassBoost, 3-D Sound usw.)
Besonderheiten Software-Updatefähigkeit, Kindersicherung mit Passwortabfrage
Farbe silber mit Spiegelfront (anderes Gehäuse wählbar)
Abmessungen 430x278x48mm/3.1kg
Lieferumfang

DVD-Player, Fernbedienung, 2x Batterien Typ AAA, Audio- und Videokabel, Handbuch

Ja sej pravm da ni se nobenih testov pa tega..Samo te osnovni podatki..PanScan ima, to je se kr uredu, drugo pa nc posebnega..

samomas ::

Prejsnji teden sem nabavil 5 Yamad 6700 in 4 so delovale ok, z eno pa so bili problemi kot so škrtanje in neprepoznavanje DVDjev. Zadevo sem reklamiral pri spletni trgovini kjer sem stvar kupil in smo se dogovorili, da lahko vse uredim na servisu Jae kjer sem zahteval zamenjavo z novo Yamado in se telefonsko dogovoril z njimi za zamenjavo. Pridem na servis Jae gospodična na sprejemu mi je takoj zamenjala Yamado in se ji zahvaljujem za prijaznost in nekompliciranje:)) :)) . Pa pride zraven en tip (najbrz serviser) in mi zacne tezit;( ;(( , da 8 dnevni rok za zamenjavo ne velja vec in da ce bi jaz hodil na predavanja bi to vedel. Pa sploh nisem imel nic z njim pa me je zacel napiz.... Pa sem mal preveril po internetu in nisem nasel nobenih spremenjenih pogojev nakupa oz. da glede na to da sem kupil to prek spleta velja celo 15 dni. Po mojem je on predavanje prespal ali pa ga prezivel v bifeju. Zatorej bodoce stranke servisa Jae, preden se odpravite k njim pojdite na nekaj predavanj o vasih pravicah, da se boste lahko pogovarjali s poučenimi serviserji.
Hkrati pa je tudi urejenost servisa vredna ogleda.:D

LP

Jaz svojo Yamado prav zaradi slabih izkušenj s firmo iz posta nad mano nabavil nekje drugje. Tisti njihov servis je res nekaj posebnega.
Mostly Harmless

FW za 6700 od NewAge stestiran; zmanjsal so fonte oz. povecal prostor za prikaz direktorijev in datotek, tako da se vidi prakticno kompletno ime(ce seveda ni prevec dolgo). ID3 je implementiran, vendar nekako cudno razvrsti podatke v spodnji tretjini ekrana (vsaj za moj okus). Previjanje je do 32x, Search gumb ima opcijo GoTo, cas pri filmih je po defaultu izkljucen, tako da odpade vsakokratno pritiskanje tipke Display. Podnapisi imajo moznost Align po x in y, malo vec barv je na razpolago(ki jih itak ne rabis)..

Edina stvar ki me moti je utripanje menuja in s tem rahla neberljivost, ki je pri PYPSu tudi podrazno ni bilo. Drugace pa malce optimizirana verzija zadnjega V1 od PYPSa, brez kaksnih potrebnih izboljsav. Vseeno priporocam nadgradnjo.

Pozor: ce imate zdaj kaksno drugo verzijo od V1, najprej nadgradite na official V1 od Yamade in nato NewAge. Pa pred upgrejdom Reset Defaults, ter po upgrejdu isto.

NetSky ::

Pozdravljeni
Imam nekaj težav s svojim predvajalnikim 6600 in me zanima če kdo ve kako popraviti oz nastaviti predvajalnik.

1. Enkrat sem gledal DVD in sm nekaj pritiskal po dalincu nakar me je ven vrglo(na tv kanal), ko sem poskusil šenkrat pognat filem mi je za vsako vn vrglo pol sem dal gor software od PYPS in mi sedaj zažene dvd filem vendar slika skos beži????help??:( ;(

2. Imam tudi težave s podnapisi pri divx filmih.Podnapise dam vedno zraven .sub ali .srt in napišem naslov podnampisov enako kot je napisan naslov filma. Pa mi podnapisov sploh noče zagrabet, tako da sm skor že čist obupal.:| :( ;(( ;(

lp
jure

rpalcic ::

@netsky: glede divx in podnapisi vsaj pri meni je zelo težavna kombinacija obeh torej če so na cd-ju poleg videa še sub podnapisi in tudi kakšen srt mi je že večkrat zaštekalo. Svetujem ti da pečeš zraven videa samo SRT podnapise (boljše) ali samo SUB (malo manj dobro).

aljo00 ::

1) Downgrade to Offical V1 firmware - http://newage.mpeg4-players.info/yamada...
2) Reset to defaults
3) Upgrade to New Age V1 firmware using instructions inside README.TXT

ALWAYS do this kind of upgrade procedure when upgrading from V2, V3 official
or some modded firmware based on these!

-------------------------------------

No koncno je nekje napisano, zakaj se ZAFLASHA Yamado 6700 !!!!!!

(ne pa da se govori, da je mogoce zmanjkalo elektrike in podobno...)

V 4ih primerih vem, da se je zaflashalo iz prehoda PYPS na MTZ firmware)
vprsanje : ce hoces dati gor MTZ fw (in imas trenutno gor PYPS) kateri fw das pred-tem na yamado 6700 ???
lp! Aljosa

Pozor: ce imate zdaj kaksno drugo verzijo od V1, najprej nadgradite na official V1 od Yamade in nato NewAge. Pa pred upgrejdom Reset Defaults, ter po upgrejdu isto.

Sem napisal..8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GaS ()

NetSky ::

Ja saj ne pečem skupaj. spolh mi noče podnapisov zagrabet. Dalata mi sm 2 podnapias od vseh filmov. Dam primer:
1 The Core---naslov filma
The Core_----naslov podnapisa
TA kombinacija dela
2. Recimo
Eurotrip--naslov filma
Eurotrip--naslov podnapisov
TA kombinacija pa ne dela

Tako da sploh sedaj ne vem kako čem naslavljat podnapise da mi bodo delal;(

KAj je pa z dvd filmi k mi slika beži:'(
jure

maf ::

Zakaj je to dobr da je omejitev imena podnapisa 47 znakov (skupi s končnico)?? Mam glih dva fajla k mata 48 znakov podnapis, pa ne dela...;( To je šit, a se bi dal to v kkšnm fwju popravt...?

gorann ::

ja a nemors sprement ime v krajse besedilo???
matr ste eni cudaki, ce ne dela, ne dela, in ce namest vseh nepotrebnih znakov, napises samo imefilmacd1.avi, ali samo imefilma.avi tud nebos na slabsem.

demag ::

Zdravo!
Opazil sem ,da obstaja kar nekaj "Kod" za YAMADO 6700,pa me zanima ,ce obstaja kaksen spisek teh kod in kje ga dobiti??

Za odgovor se lepo zahvalim!!
Ni vse zlato,kar se zlato sveti!

@piki64

Zanima me, če je to napaka samega čipa ali je FW s strani Yamade slabo dodelan, da .srt podnapisi hitreje izginjajo kot bi sicer morali. Namreč imam občutek, da traja sekunda pri Yamadi približno 0,6 sekunde. Oz. je tudi možnost, da enostavno zanemari tisočinke pri časih v srt-ju. A je kej na tem ali se samo meni zdi? Sej to so že picajzlaste stvari, vendar vseeno malo moti gledalca..

Stepni Volk ::

demag - o kakšnih kodah ti to?

Gas - imam Yakumo DX4 in Yamado 6600 in obe podnapise predvajata drugače, kot Subtitle Workshop v katerem prevajam oz. predelujem podnapise (cca 7 ur gre za en podnapis, če koga zanima). Tako v Subtitle Workshop-u vse podnapise predelam na 30 znakov in 2 vrstici.
Čeparav na Subtitle Workshop-u popolnoma uskladim film in podnapis, se zadeva na ploščkosukih podre... PC si pač lahko privošči razkošje procesorske in hardware-ske moči in zadevo obdela točno... ploščkosuki pa pač zaostajajo... nisem pa se še poglobil v to, da bi našel kakšen zamik bi potreboval glede na SubtitleWorkshop... Lahko preveriš sam. vzaeš CD-RW in posnameš film, ter dodaš 5 podnapisov, vsakega zamaknenjega za določen čas (1 stotinko, 1 desetnko...)... in primerjaš... SPOROČI nam rezultate :)

brainman ::

LP, neumno vprasanje zacetnika, pa vendar ...

Opazam, da ima yamada 6700 (kupljena danes) tezave pri prikazovanju podnapisov ne glede na format TV, ki ga izberem (od LB do wide oz wide sqz). 000Namrec, v ekstremnih primerih se vidi samo zgornji del spodnje vrstice podnapisov, vcasih pa je spodnji del druge vrstice malenkost odrezan. Kaksna bi naj bila nastavitev za format TV pri 72cm (4:3) ekranih? Pri wide formatu TV so napisi zelo visoko polozeni.

Ali se da kje nastaviti polozaj podnapisov (zaenkrat sem to videl samo pri MPEG, ti filmi pa so iz dvdteke).

BTW, koliko se gre zanesti, ce prodajalec (nakupi.net) trdi, da so ti modeli z najnovejso programsko opremo? Svetujete najnovjesi FW?

Najlepsa hvala za pomoc :)

BM

Bom magar probal ce se mi bo dal.Magar;) Drgac pa tut js prevajam in popravljam v Subtitle Workshopu in me to res moti ko vse uskladis, das dvd notr da bo familija vesela gledala film s podnapisi, pol pa skos neki stokajo da se prehitro prikazujejo..Ampak ne znajo pa neki narest tko kot se nardi. Nej dajo pol sam SRT support, pa da je ta 100% delujoc.

hm, kaj pa če ima to veze z decimalno vejico, ki jo uporabljamo pri nas in decimalno piko, ki jo uporabljajo kje drugje? Da zaradi naše nestandardne vejice Yamada poreže vse kar je manjše od sekunde?
Mostly Harmless

PilotP ::

Dnevno spremljam dogajanje na Yamada forumu, vendar se ne spomnim da bi bilo to kje posebej omenjeno. Pri mojem načinu gledanja filmov me zelo moti da gre Y6700 če je predvajalnik prbl. 30min na PAUSE v Power-Off. Potem je potrebno ponovno nalaganje in previjanje(SEARCH) filma na staro mesto. :( Y6600 je ostala v Power-On vedno ne glede na stanje predvajalnika. Je(že) mogoče to spremeniti s katerim od FW, v menujih ne najdem nič konkretnega!

Načeloma to ni nobenega zezalo;)

Glede decimalne vejice; zelo velika moznost je tudi, da MTK zaokroži na sekundo.Recimo 2,685 zaokroži na 3 sekunde. Je treba sprobat. Bom naredil testni srt pa vnesel cimvec razlicnih moznosti, potem pa videl koliko casa se dejansko predvajajo podnapisi.

bigbug ::

Koliko crk na vrstico lahko vsebuje podnapis pri Jae FW za 6600?Meni jih odreze ko bi morali priti v tretjo vrstico?Se da to postimat?

Gigen ::

Prek kratkim sem nadgradil Yamado 6700 z New Age v1 Type A. Samo nisem bil zadovoljen, ker ta firmware nima SLO menijev in podnapisi so majhni.:( Zato sem ta firmware malo priredil tako, da ima zdaj SLO menije in pisava naj bi bila večja. Ker pa nimam kabla bi prosil nekoga, ki ga ima če lahko stestira ta firmware. Zaželjeni so komentarji.
Samo prevod pa dobite tukaj.

64rb ::

Teletext in Yamada 6700:

Imam Yamado 6700 priklopljeno na predpotopni TV Grundig T55-340 CTI. (scart) Ko je DVD priklopiljen na TV mi pri gledanju Teletexta nekoliko zamakne sliko. Naceloma me to ne moti, pojavlja pa se nasljednji problem: zadnje case mi nekako ne uspe vec prizgati TV oz. TV je prizgan samo kanalov, programov ni. Po izvlacenju kablov iz TV mi to uspe, da zopet normalno deluje. Saj vem, da bo pocasi treba tudi zamenjati TV. Verjetno je to bolj vprasanje za kaksen drug forum. Mogoce ima pa kdo vseeno kaksno idejo?

Kako bi lahko spremenil zacetno sliko pri Yamadi 6700? S tem da bi FW po tem tudi deloval. Ker nocem zaradi ene slikce sesut player;) Katere programcke bi potreboval in kaksna mora biti slika, če kdo ve?

bigbug: bom dal na naš FTP pyps 6600 firmware, lahko si ga pa snameš tudi z njihove strani. Mislm da imajo oni to poštimano.
www.jae.si

basokiller ::

64rb

Priklopi yamado na tv s kablom ki je takšen.Na Video ,levi, desni daš činče na koncu kabla pa naj bo scart.Dobiš v big-bang in bodo težave zelo verjetno izginile. Scart na scart na starih tv včasih prebija včasih pa so kake druge težave, s tem kablom ki ti ga pa predlagam pa to ponavadi izgine.
sof forewer

Zgodovina sprememb…

badbytes ::

Hello.

Imam Yamada DVX6600 in ko predvajam DVDje, se na delih ekrana pojavita območji bolj rumene in bolj modre barve (preostali del
ekrana je OK). Občasno izgineta ampak se potem spet pojavita.

Predvajanje DivX filmov dela, problem je le pri DVDjih.
Imam zadnjo verzijo PYPS fw-ja.

Je že kdo imel podobne probleme?

Hvala in lp,
Matej

Stepni Volk ::

GaS - orodja za zamenjavo slik (izvedba izredno preprosta) so dostopna:
v temi [DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba),
uradni strani PYPS (glej prvo stran te teme za link),
ali na moji Yakumo Internetni strani

Vsekakor si preden začneš "frčakti" po Firmware-u nabavi kabel PC-DVD... lahko se zafleshaš in boš potreboval to temo: [divXvid] Popravilo zaflashane divx komponente in flashanje in kabel je pri tem A MUST HAVE!!!
««
29 / 93
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14724902 (9516) bizi72
»

[DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

35871823 (19642) koks2005
»

Yamada 6800 X PLUS

425069 (3160) pingec
»

[DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )

14526407 (13742) podtalje

Yamada 6700

Oddelek: Kaj kupiti
302281 (1907) Stepni Volk

Več podobnih tem