» »

Emule 0.30e - enostavno zmrzne !

Emule 0.30e - enostavno zmrzne !

CCMbrother ::

Skratka, po netu sem že malo pobrskljal in ugotovil, da to ni redek pojav. Emule 0.30e, najnovejša različica, zmrzne po približno eni uri uporabe. Skratka kar nenkrat 100% obremenjenost CPU-ja. Svasta! Mimogrede, sodeč po prebranem, vrnitev na starejšo verzijo ne pomaga, saj naj bi se problem ponovil tudi v starejših verzijah, kljub temu da se prej ni. Je kdo že odkril kje je problem, oziroma kaj novejša verzija uniči in morda to celo popravil ? Tukaj je še povezava do teme, ki govori o tem problemu, a tukaj zaenkrat še odkrivajo toplo vodo :D .

root987 ::

Poskusi z Shareazo. Združuje večino P2P omrežij v enem programu. Kolikor jo jaz in še en prijatelj uporabljama, je zelo stabilna.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

2nemesis ::

Men se vsake par mesecev zgodi da mi začne delat nestabilno. Takrat naredim backup od cryptkey.dat in Catogery.ini v config direktoriju. Včasih pa tudi še Clients.met in known.met. Zbrišem komplet Emule razen Temp direktorija. Namestin na novo in skopiram backup. Določene config datoteke se pokvarijo in delajo zmedo v programu. Poanta je v tem da zbrišeš datoteke: Nodes.dat, Preferences.ini in preferences.dat.
Preference pač na novo nastaviš. Clients.met je sicer datoteka v kateri se hranijo krediti za tiste, ki so ti uploadali datoteke, vendar se mi je že velikokrat zgodilo da se je datoteka pokvarila.
Tudi meni se je dogajalo, da če sem samo verzijo zamenjal in nisem pobrisal določenih config datotek, je napaka ostala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3558427215 (10499) Freakylion
!

Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Izdelava spletišč
322255132 (29797) miko22
»

Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
23622504 (14252) R33D3M33R
»

eMule FAQ

Oddelek: Omrežja in internet
267232 (5658) Spc
»

Shareaza je muli "uničila" ED2k linke :((