» »

Bolne Fore

Bolne Fore

««
7 / 18
»»

PROTOTIP ::

Skače lisička po gozdu, sreča volka. Volk ji reče "Daj mi fukat" Lisička "Ne, ne, bi še rada bla devica..." volk odvrne "eh, sej bo zdravnik nazaj zašil" lisička "okej". Opravita, lisička pa gre zdravniku da jo zašije. Spet skače po gozdu, sreča potrebnega medveda, jo nategne, hoče ostat devica, gre k zdravniku da jo zašije in se vrne v gozd. Tam sreča leva ki jo nategne in se pojavi pri zdravniku, da bi jo zašil. Zdravnik pa se oglasi: "Jej, jej lisička, ko bi to vedel, DA SI KURBA, bi ti kr fršlus našil gor".

PrimozR ::

Nokia zakaj ni tist o atomski bombi v slovenščini?

BlazP ::

na sesti strani X- bajtek:

Špilata dva bosanca šah. Prvi reče faul, drugi pa reče: janez a ti veš da se pri taroku ne igra devet metrovk?:D

ROTFL

Azrael ::

Kavboj Jimi pride besen kot ris v saloon in zavpije:"Kdo je ukradel mojega konja?!!!"

V lokalu je v trenutku mrtvaška tišina.

Jimi še kar trese od togote: "Če takoj ne poveste, kje je moj konj se bo zgodilo tako kot v Kansas City-u!!!"

Čez čas nekdo iz ozadja le potihem vpraša, kaj se je zgodilo tam.

Jimi: "Peš sem šel domov..."
Nekoč je bil Slo-tech.

dela ::

Ne vem če je že blo.... incest:

Seksata brat in sestra, pa reče sestra bratu: "ti pa boljše seksaš kot ata!"
pa on: "vem ja, mi je mama tud rekla."

fl0w ::

Se srečata 2 blondinki. Pa reče prva drugi: "Kaj ti si Petra?"
Odgovori druga: "Ne on je mene."
:)

IČA ::

Prvošolček stoji na avtobusni postaji in kadi,
mimo pride starejša ženička in vpraša: "A ti že kadiš?"
Mali: "Ja, pa fu*al sem že tudi!"
Ženička: "In kako je bilo?"
Mali: "Se ne spomnem, sem bil preveč pijan."

Dve prvošolčki se pogovarjata.
Prva: "Ti, včeraj sem našla kondom za radijatorjem."
Druga: "Kaj pa je to radijator?"

Prva: "Meni je spodaj ena kocina pognala."
Druga: "Pa te to kaj moti pri seksu?"
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

tx-z ::

Smeh, kje vi take najdete :)) ..tale s prvošolkami..haha..si še jst eno zmislm..

Prva: "A ves da moj bratc nima lulike ampak lulcka kr je fantek?"
Druga: "Ja vem, njegov je velik bols kt moj vibrator.." :\ :))
tx-z

Goldee ::

a ve kdo kaksna je podobnost med kitom in raketo?

jst tud ne...
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Kaksna je razlika med golobom?

To da ma drug levo nogo dalso:))
tx-z

ivanuscha ::

Bila je hiša. Mim je pršu pes ter se vprašal: Fak a ni bla tuki včas hiša?
8-O

Kaj je predrznost? se sosedu poserjes na predpraznik, potrkas in prasas ce ma sekret papir!

Upam da se ni bil :8)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Goldee ()

teac ::

Tole je resnično pismo, s katerim se je nekdo hotel izogniti sluzenju vojaskega roka v Italiji:

Spostovani gospod obrambni minister!
Dovolite mi, da vam razlozim nekaj stvari, ki jih boste upam da kmalu resili. Trenutno sem na cakanju za vpoklic v vojaski sestav italijanske vojske.
Star sem 24 let in sem poročen z 44-letno vdovo, ki ima 25-letno hčerko. To hčerko je oženil moj oce. Tako je oce postal moj zet, ker je ozenil hcerko moje žene. Hkrati pa je hcerka moje zene postala moja mačeha, ker se je ozenila z mojim očetom.
Januarja sva z zeno dobila sina. Ta otrok je brat od ocetove zene, torej je svak mojega oceta. Hkrati je tudi moj stric, ker je brat moje mačehe, se pravi moj sin je hkrati moj stric. Dva meseca kasneje je zena mojega oceta dobila sina, ki je hkrati moj brat, saj je sin mojega oceta, hkrati pa tudi moj vnuk, saj je sin od zenine hcerke. Torej sem jaz brat od mojega vnuka in ker je moz matere neke osebe tudi oce, sledi iz tega, da sem oce hcerke moje zene in brat njenega sina. Torej sem jaz svoj lastni dedek.

Po tej obrazlozitvi, spostovani gospod minister, vas prosim da me osvobodite vojaske obveznosti, saj zakon pravi, da oce, sin in vnuk nemorejo hkrati sluziti vojaski rok.

Prosim za razumevanje in na ugodno resitev!
(v aktih tega mladenica je pisalo: Oseba je razresena vojaske dolznosti zaradi psihicnih motenj in mentalnih instabilnosti, ki so posledica neurejenih druzinskih razmer)

teac ::

Neka ženska gre na redni zdravniški pregled. Zdravnik ji reče, da bo živela le še dvanajst ur.
Ko pride domov, vse razloži možu in reče, da bi zadnjo noč rada mela najbolj divji, nori seks, ki bo trajal vse do jutra.
Pa ji mož reče: "Lahko je to tebi rečt. Tebi jutri ni treba vstat..." >:D

@teac sam ta zadnji je pa hud >:D, pa un z vojaskim rokom tud. Sam fora tistga pisma je, da ce pazljivo preberes, use drzi, kar je napisano.

pa en podoben - kaj je smola?
Da muha enodnevnica rece zvecer svojemu dragemu: "danes ne dragi" :D

BlazP ::

Kaksna je podobnost med slonom in pomaranco?

Oba razen slona sta oranzna.

Bob Rock ::

V cem je razlika med lastovico?

Ima dve nogi, se posebej levo.

Sta bla dva poslovneza. En dan, na poti v sluzbo, zavijeta in gresta skozi park. Na tleh zagledata pasji drek. Pa prvi hitr rece - ce pojes ta drek ti dam 500 $. Uni premisljuje in na konc poje >:D . Potem gresta naprej in zagledata nov drek na poti. Ta, ki je prej pojedel drek rece prvemu - ce pojes ta drek ti dam 500 $. Prvi premisljuje in nato res poje tist drek. Nato gresta se mal naprej in se ustavita in prvi rece drugemu - mislem sej zej sva oba na istem sam drek sva pojedla. Pa rece drugi - ne ne ni res, 1000 $ sva pa le spravla u promet >:D ::fuj :: fuj::

JAR v času apartheida

Pride en anglež v Capetown in se odloči, da gre v kino. Vsede se v spodnji del kinodvorane, nakar pride redar in mu reče "Kaj ti je, vsed se na balkon, tu so sami črnci, mi belci smo na balkonu". Gre na balkon, gleda film, nakar ga začne scat tiščat. Hoče it na wc, pa mu reče redar "Wcja nimamo zato mi belci ščijemo kar z balkona". Gre na balkon začne scat dol, nakar ga nek bližnji scalec opozori "Ne ščiješ prav, moraš tak kot jaz, ko malo stisnem kožico, da lepo poškropim čim več ljudi" >:D

TylerDurden ::

Generalno bi vas lahko glede na vice razdelil na humoriste, rasiste ter tiste, ki pohajo travo.
Let\'s make some soap ...

nokia6310 ::

P P in ostali ki ne razumete hrvaško evo vam prevod:
Slovenci so naredili tri atomske bombe. Normalno so jih morali preizkusiti.
Vrže Kučan prvo bombo na ameriko da vidi, kako bodo američani reagirali. Slovenci resnično vržejo bombo na ameriko, toda brez uspeha reakcije ni bilo.
Nato reče Kučan:
Vržimo še eno mogoče prva ni zadoščala.
Vržejo še eno a reakcije tudi tokrat ni bilo.
Razjezi se Kučan in odloči, da vržejo še tretjo bombo na ameriko da jo sesujejo.
Res vržejo še tretjo bombo toda reakcije tudi zdaj ni bilo. Raspizdi se Kučan in vzame telefon in kliče Clintona:
- Halo Bile, pojasni mi nekaj! Mi smo vrgli tri atomske bombe na tvojo državo - a ti nič! - Čakaj, čakaj, samo da vas poiščem na karti!! odgovara Clinton.

Ne da ne razumem, sam ni mi jasno zakaj je vic o slovencih v hrvaščini 8-O . Aja, pa nisem P P ampak PIPI :D

cryptozaver ::

Koliko vam je pametna desna noga?!

Ljudi, ovo morate probati !!! Da skratim :

Dok sjedite u stolcu u uredu:
- dignite desnu nogu s poda i radite s njom kruzne pokrete u smjeru kazaljke na satu.
- Dok radite ovo, desnom rukom nacrtajte broj 6 u zraku. ...

Vasa noga promijenit ce smjer gibanja!!!

Tilen ::

8-O
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Če nisi bobnar bo to kar držalo.

perci ::

P|P|: Nokia je slep in predvidevam, da Jaws ne zna brati |. Mam enga kolega, ki tut Jaws uporablja, pa mu noče brat znaka ×. Ni tok optimalen tale Jaws očitno.

Ah, se oproščam.

perci ne razumem kaj ima tale znak tu?
A je to v fori?
Mal razloš da bom razumu.
Kar se pa jawsa tiče je pa tko znake kot so . / - ( ) = in ostale mi res ne bere zato, ker sem to funkcijo izklopil. Veliko hitreje se da delat z njim pa še poslušat mi ni treba teh znakov v angleščini.
Sory ko sem offtopic.

perci ::

nokia: PIPI ima namesto i-jev v nicku pokončni črtici

Aja samo to je problem?
P|P|
znam napisat pravilno samo če hočem. Z drugimi besedami povedano ne vem kje je bližnica za to črtico samo v tem je problem.

razpot25 ::

Brodolom.Na osamljeni otok se reši 40 moških in ena ženska.
Po 10 dneh reče ženska:"Dost je te svinjarije" in umre.
Čez 10 dni rečejo moški:"Dost je te svinjarije" in jo zakopljejo.
Mine spet 10 dni,pa rečejo moški:"Dost je te svinjarije" in jo odkopljejo.

nokia6310, alt gr+ w..
tx-z

siegmund ::

@cryptozaver: Meni uspe brez problemov, pa nisem bobnar. :D
And now for something completely different...

Dr_M ::

upam, da teh se ni blo...

Kwa je rdeče pa praska po steklu? Dojenček v mikrovalovki.

Kwa sedi v kotu pa pada žagovina iz njega? Ostržek k si ga drka.

Tvoja mtka je tko stara da ma v joškam mleko v prahu.

Hčerka reče mamici: jst bom taka k ti k bom velika. Mtka: Ne pa ne boš k ne boš nkol velika k maš tumor.

Kwa hod po štirih pa ne more pod mizo? Dojenček z vilami v hrbtu.

Učiteljica je peljala otroke v živalski vrt in seveda prišli so do slona, ampak slon je mel "nekaj" kar je bilo dolgo 1,5 metra, pa ne rilec ampak nekaj drugega. Janezek pa je radovedno vprašal učiteljico:
Učiteljica, učiteljica kaj to visi slonu?
Ma Janezek ni to nič...!
Janesek pa reče sošolcu: sem ti rekel da je kurva, njej še 1,5 metra ni nič!
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Reanimated ::

Fotograf (na obali): Ej, a lahko slikam tvoje telo?
Punca: Kaj se slečem?
--------------------------
pa še tale:
Robot #1: Kaj hočeš raje imeti? Mozzilo ali IE (Offical)
Robotka #2: Pa pizda no, kolikokrat ti še bom rekla da me nehaj pecati, ker sem jaz offline?
;Nekaj od mene;
im freakZ

Fly.MaCh!nE ::

zakaj imajo samo ženske celulit??
-zato ker je grd
:P ;)

Damjan Jagar ::

@cryptozaver: Meni uspe brez problemov, pa nisem bobnar.

Meni ne uspe, pa sem. :)
http://jagar.si

podvprašanje: kaj pa je zate uspeh?
Kot bobnar bi moral razviti neodvisnost gibanja rok in nog.

Damjan Jagar ::

Jao. Ne mi zdaj s takimi. Kar se tiče bobnanja mi ni problem neodvisnost rok in nog. Samo tam sem se naučil udarjati (se pravi gor, dol), tukaj gre pa za kroženje. Z vajo bi tudi to znal.
http://jagar.si

dusanr ::

Se nekega dne Marjan odloči, da bo šel v vojsko. Ko pride do vrat je ura že 6, zato se vpraša, kdo je te mene včeraj v fuzbalu premagal, če je bil sosedov Mitja v Idriji na badbitonu. Seveda je vse skupaj bila ena vlka laž, ko mu je mama obrusila pete z sveže nabrano koruzo. Marjan od tistega dne ni bil več vesel, saj mu žagovina v očeh še dan danes dela preglavice.

Vprasa hcerka mamo - mama a mi kupis psicka?
Mama - Ne sej mas raka dost!
;((

zakaj imajo samo ženske celulit??
-zato ker je grd

Narobe!

Zakaj moški nimamo celulita?
-Zato k je to grdo..:))
tx-z

Kolk je zidovski rekord v mathauznu na 100m?
20m! >:D

(naj pocivajo v miru!)

Generalno bi vas lahko glede na vice razdelil na humoriste, rasiste ter tiste, ki pohajo travo.
Jaz bi pa tebe uvrstil med bolnike, ki ne razumejo heca in razlikuje ljudi glede na vice. Poišči si kakšno psihiatrično pomoč, če misliš, da smo tisti, ki pravimo vice o hitlerju ipd. rasisti. ;(

V eni temi o tem kko do ženske pa to...je nekdo napisal:
Ce si dost pijan, gres, pa jo pobruhas... Potem se ji pa ponudis, da ji cunje operes... ;)

HAHAHA :)) >:D ;)
tx-z

Goodspeed ::

Kaj je najslabše kaj se ti lahko zgodi v življenju?
Da si muha enodnevnica pa maš slab dan! :D

Kaj postane bosanc, ko dokonča srednjo elektrotehnično šolo? Električni pastir. :D
Kam gre bosanc, ko konča pravno fakulteto? Na FDV, da še tam okna pomije.>:D
Kakšne bodo besede prvega človeka na Marsu? "This is a small step for human, but a large jump for film industry"

Kolega pravi: "Moja punca je pravi magnet" nekdo vpraša "A misliš, privlačna?" kolega odgovri "Ne, takoj se prilepi na pločevino boljšega avtomobila" :P

Se pogovarjata 2 kozla, prvi pravi "Ti a veš, da teorija generalne relativnosti predvideva povezavo med gravitacijo in elektromagnetizmom. Masa raztegne čas, ki je osnova pri merjenju elektromagnetizma. Tako gravitacija vpliva na svetlobo, jo ukloni, potisne k rdečemu delu spektra in upočasni čas. Vedno več opazovanj potrjuje zasnovo teorije. Poznamo dejstvo, da gravitacija vpliva na elektromagnetizem. Nismo še opazili vplivanja elektromagnetizma na gravitacijo, vztrajnost ali potek časa." drugi mu replicira: " This theory, referred to as the General Theory of Relativity, proposed that matter causes space to curve."

Bik pa sedi na drevesu in se smeje na glas "Ha, ha, ha! Tadva n00ba nimata pojma "

>Kolk je zidovski rekord v mathauznu na 100m?
20m!

še dve disciplini:

-skok s palico v zid
-troskok čez minsko polje

rekordi pa žal niso nikjer zabeleženi.

TylerDurden ::

Jaz bi pa tebe uvrstil med bolnike, ki ne razumejo heca in razlikuje ljudi glede na vice. Poišči si kakšno psihiatrično pomoč, če misliš, da smo tisti, ki pravimo vice o hitlerju ipd. rasisti.

Očitno si ti brez humorja, ker jaz sem tisto s humorjev v mislih napisal.
Let\'s make some soap ...

Bass0 ::

Hahahahaha, kakšna dobra fora!

Pa pol še tale:
Jaz bi pa tebe uvrstil med bolnike, ki ne razumejo heca in razlikuje ljudi glede na vice. Poišči si kakšno psihiatrično pomoč, če misliš, da smo tisti, ki pravimo vice o hitlerju ipd. rasisti. ;(

...hehe...smeh...
Očitno si ti brez humorja, ker jaz sem tisto s humorjev v mislih napisal.

...do solz! bwahahahaha!

Bolne Fore! Hehehehe
««
7 / 18
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljši vici (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8531314 (716) twom