» »

Počasen zagon računalnika, nujno ...

Počasen zagon računalnika, nujno ...

Dr X ::

Pozdravljeni!

Naj vam težavo najprej opišem.

Pred kratkim se mi je pokvaril disk in moral sem ga zamenjati in na novo naložiti sistem. To sem naredil. Težava je pa v tem, da ko prižgem računalnik in se zaženejo winsi čakam skoraj 2 minuti preden se naložijo firewall, antivirus ... in lahko začnem z delom.

Kaj naj naredim, da bom odpravil to težavo. To se mi namreč prej ni dogajalo. Poleg tega pa mi že pohajajo živci (namreč najbolj na svetu sovražim, če mi računalnik ne dela kot bi moral, ;( )

Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.:)

p.s.
Za vsak slučaj pa moram še omeniti, da sem šel z na novo naloženim sistemom na internet (braz varnostnih popravkov) in sem falsal par črvov (npr. blaster) a sem viruse odpravil (vsaj upam). Upam, da to ni vzrok mojih težav.
Nič ni nemogoče.

Dead_Eye ::

hmm, sem že videl razne probleme z winsi po odstranitvi črva - možno da je to. Če pa misliš takoj po zagonu windowsXP ko ti že pokaže namizje in lahko z miško hodiš okoli, sistem pa rabi še kake pol minute da naloži vse driverje (ne prime kak device manager, sisoft sandra,...) to je kao normalno. Zdej več robe ko imaš na comp, več časa rabi da to nardi - lastne izkušnje. Zanimivo da to win98 niso delali oz. ko ti je pokazalo kurzor je delalo vse.
The one and only

sk8er ::

start>>zaženi>>msconfig>>zagon

izklop si nepotrebne programe k se ti zalaufajo na začetku,itak jih skor nč ne rabiš (vsaj js)
Flip that sh*t!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490446499 (12180) jedateruk
»

Neznane tmp datoteke na namizju

Oddelek: Pomoč in nasveti
192994 (2634) solatko
»

Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47030457 (13891) darkolord
»

Dost je blo (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
583711 (3683) zee
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

49247782 (21459) R33D3M33R

Več podobnih tem