Forum » Loža » moon fake hoax
moon fake hoax
Tomi ::
O tem je bilo že veliko povedanega, tako da nisem sam najbolj prepričan, ali je res ali ne.. Po moje si NASA ne bi dovolila takšne potegavščine, čeprav so morali nekaj narediti zaradi Rusov.
Čeprav, lahko da je res, ampak najbrž ne bomo nikoli vedeli.
Čeprav, lahko da je res, ampak najbrž ne bomo nikoli vedeli.
metrodusa.blogspot.com
Loki ::
Halo, ane.
A se ti sploh sanja, koliko je bilo napisanega po casopisih in povedanega po TV o tej temi?
Z eno besedo ogromno, pa tudi dobro podkrepljeno je.
A se ti sploh sanja, koliko je bilo napisanega po casopisih in povedanega po TV o tej temi?
Z eno besedo ogromno, pa tudi dobro podkrepljeno je.
I left my wallet in El Segundo
rooster ::
Jah, v bistvu me je zanimalo vaše mnenje. Meni se zdijo tiste slike krneki nerealne (seveda, če jih ni kdo za nalašč sabotiral). Sicer pa na luni nisem še bi, da bi lahko trdill...
Koci ::
jah o tem je v cajitngih že velik pisal, ne vverjamem, da bi se američani res privoščili, čerpva se je šlo za to, kdo bo prej gor - na luni.
Tjulenj ::
vse lepo in prav ampak... a mislte da rusi niso 300x preverl vsega? ce americanom res ne bi ratalo bi rusi to ziher nekako zvohal. sej tolk delec pa luna spet ni, pa se na tej strani ki je obrnjenja proti nam so pristal... rusi bi zvohal tako prevaro in bi se amerom lahko smejal v faco takole nekako
Thomas ::
Kdor verjame v te zgodbice o domnevni goljufiji s poletom na Luno - je zelo naiven.
Se lahko zamisli.
Se lahko zamisli.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Vesoljska tekma (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 27234 (22903) | Mavrik |
⊘ | Ali je pristanek človeške posadke na luni prevara? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 29494 (19047) | bluefish |
» | NASA bo zgradila bazo na LuniOddelek: Znanost in tehnologija | 3670 (2578) | SavoKovac |
⊘ | lažni posnetki pristanka na luni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 18887 (14607) | Barakuda1 |
» | Slike Apolla 11 odmrznjene (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11084 (11084) | Metabond |