Forum » Programska oprema » Gorenjska banka Link m - katastrofa
Gorenjska banka Link m - katastrofa
Stikalo ::
Pozdravljeni,
ima še kdo težave z Gorenjskobanko in aplikacijo link m?
Že več mesecev se mobilna aplikacija samo sesuje, če hočem na andorid telefonu samsung S24 ultra prebrati optično kodo. Sem klical tehnično pomoč in je rekla, da res več mesecev ne deluje in, da so javili napako naprej, ampak da ne vedo kdaj bodo odpravili.
Še na drug problem, na katerega sem naletel je pa, da če se karkoli zmotiš v pri plačevanju UPN naloga, napake javi v srbščini, polja oziroma, kje si naredil napako pa ne pokaže. Potem pa ugibam, ali je kaj narobe z datumom, IBAN številko, referenco...
Zanimivo je, da takih preprostih stvari ne rešijo v nekem doglednem času, hkrati pa redno računajo svoje bančne storitve. Meni pa to nalaga dodaten čas, ker moram prepisovati iz položnic.
Je to kakšen tehničen problem, da ne morejo tega posodobiti?
https://play.google.com/store/apps/deta...
ima še kdo težave z Gorenjskobanko in aplikacijo link m?
Že več mesecev se mobilna aplikacija samo sesuje, če hočem na andorid telefonu samsung S24 ultra prebrati optično kodo. Sem klical tehnično pomoč in je rekla, da res več mesecev ne deluje in, da so javili napako naprej, ampak da ne vedo kdaj bodo odpravili.
Še na drug problem, na katerega sem naletel je pa, da če se karkoli zmotiš v pri plačevanju UPN naloga, napake javi v srbščini, polja oziroma, kje si naredil napako pa ne pokaže. Potem pa ugibam, ali je kaj narobe z datumom, IBAN številko, referenco...
Zanimivo je, da takih preprostih stvari ne rešijo v nekem doglednem času, hkrati pa redno računajo svoje bančne storitve. Meni pa to nalaga dodaten čas, ker moram prepisovati iz položnic.
Je to kakšen tehničen problem, da ne morejo tega posodobiti?
https://play.google.com/store/apps/deta...
- spremenil: Stikalo ()
fikus_ ::
Ti reši problem in menjaj banko.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
EU_zamašek- ::
OP, sam sem imel podobne težave pred grafično prenovo banke (Samsung A serije), javljalo neke napake, težko sem prebral QR kodo, odvisno od pdf računa in še kaj ...
Po prenovi pa mi vse deluje kot po maslu, nobene težave več. Edino tisti oblak od samsung notifikacije straši in ne izgine iz ekrana dolgo časa in je moteč, posebej če se vmes še telefom zaklene.
Mogoče bi moral popolnoma zbrisati aplikacijo, lahko da je kaj ostalo od stare verzije, in na novo naložiti, lahko so ostali kaki sledovi stare. Domnevam, da imaš aplikacijo posodobljeno.
Po prenovi pa mi vse deluje kot po maslu, nobene težave več. Edino tisti oblak od samsung notifikacije straši in ne izgine iz ekrana dolgo časa in je moteč, posebej če se vmes še telefom zaklene.
Mogoče bi moral popolnoma zbrisati aplikacijo, lahko da je kaj ostalo od stare verzije, in na novo naložiti, lahko so ostali kaki sledovi stare. Domnevam, da imaš aplikacijo posodobljeno.
DamijanD ::
Stikalo: app se mi je pri nekih točno določenih QR kodah sesuval. mislim, da še ni bilo updata od takrat. EU zamašek, stara applikacija je "težko" brala QR kode, nova je izredno hitra kar se tega tiče, ampak drugače je pa app prava katastrofa.
ššš ::
Sej ni samo to,...tut blazno nepregledna je, nelogicna,.... in ja.... GB še kar ne podpira apple pay.
pero50 ::
Jo imajo starši.
qr kode isto ni prebralo, vsaj kak mesec nazaj, kako je sedaj ne vem.
pogrešam pa čase (prejšno verzijo), ko se ti je za sekundo zaklenil zaslon in ti je log outalo iz banke
in res, aplikacija je katastrofa. Sam imam DH, in me je skrbelo kako bo po prenovi, ki je bila par let nazaj. Dela vse od prvega dneva brez problemov, hkrati pa še logično in vse enostavno za zrihtat.
Menjaj banko.
qr kode isto ni prebralo, vsaj kak mesec nazaj, kako je sedaj ne vem.
pogrešam pa čase (prejšno verzijo), ko se ti je za sekundo zaklenil zaslon in ti je log outalo iz banke
in res, aplikacija je katastrofa. Sam imam DH, in me je skrbelo kako bo po prenovi, ki je bila par let nazaj. Dela vse od prvega dneva brez problemov, hkrati pa še logično in vse enostavno za zrihtat.
Menjaj banko.

Kretencr ::
Meni pa Adobe odpre prazne PDF bančne izpiske, sem kontaltiral podporo in so mi poslali 4 izpiske za februar 2026 namesto 4 posamezne mesece, ker se je samo tistega dalo odpreti. 10/10
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kretencr ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Novi nlb klik je tukaj, kaj je novega? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 85276 (675) | tony1 |
| » | Novi Net.Stik (Sparkasse web banka) (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 168364 (1256) | kuglvinkl |
| » | Delavska hranilnica (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Loža | 254703 (30154) | delfinus |
| » | Primerjava spletnih bank (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30103 (11945) | delavec44 |
| » | Nova KBM in Abanka težave pri novi kartici (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 206308 (95574) | V-i-p |