Forum » Programska oprema » BksBank nadgradnja
BksBank nadgradnja
WhiteAngel ::
Ali ima še kdo račun pri BKS in je doživel nadgradnjo prejšnji teden? Tole je pa katastrofa od izvedbe.
1. Najprej prideta po navadni pošti pismo. Sporočijo ti, da bodo delali nadgradnjo, da bodo poenotil informacijski sistem in da bo uporabniška izkušnja zdaj še boljša. Moraš pa si zapomniti eno novo številko (?!). Zdaj namreč ne bo več email tvoje uporabniško ime, ampak neka njihova 8-mestna zaporedna številka. Gre namreč za varnost (?!)
2. V drugi kuverti ti pošljejo novo debetno mastercard, ker zaradi novega informacijskega sistema rabiš novo kartico (?!)
3. V tretji kuverti pošljejo pin.
4. Dan pred nadgradnjo stara mobilna in spletna aplikacija ne dela več. Flik ne dela več. (?!?!)
5. Na dan objave mobilna aplikacija še ne deluje. Drugi dan še vedno ne deluje. Tudi nadgradnje na Google Play store ni. Tretji dan aplikacija začne delovati sama od sebe. Flik je potrebno znova aktivirati kot na novi napravi. Vmesna sporočila ob aktivaciji so ena v angleščini, druga v nemščini, nekatera pa v slovenščini. Flik je še vedno ločena mobilna aplikacija.
6. Spletna aplikacija tretji dan tudi začne delovati. Izgled uporabniškega vmesnika na namizju so majhne ploščice, ki pašejo na en mobilni zaslon. Le da jih tu spraviš kup na namizni zaslon, še vedno pa nič ne vidiš. Zmaga stanje na voljo in bilanca, ki se razlikujeta, ne vem zakaj. Sem hotel poiskati, če kakšna kartična transakcija še ni bila izvedena, ampak tega pogleda še ni.
7. Polovica uporabniškega vmesnika je angleškega, druga polovica slovenskega. Zmaga pa vnosno polje za datum s hintom "TT.MM.JJJJ".
8. Trgovanja z vrednostnimi papirji še ni podprto v novi spletni ali mobilni aplikaciji. Tega še zdaj 10 dni po nadgradnji ni.
Skratka... najprej sem mislil, da je nek pakistanski scam. Potem pa vidim, da resno delajo nadgradnjo. Ampak kako zelo zanič je postala ta aplikacija, da ne morem verjet. Ne morem verjet, da so bankirji tak gnoj sposobni dati od sebe pri taki veliki korporaciji in denarju, ki ga obračajo.
Na s.p.ju imam N26 in je UX iz drugega planeta.
1. Najprej prideta po navadni pošti pismo. Sporočijo ti, da bodo delali nadgradnjo, da bodo poenotil informacijski sistem in da bo uporabniška izkušnja zdaj še boljša. Moraš pa si zapomniti eno novo številko (?!). Zdaj namreč ne bo več email tvoje uporabniško ime, ampak neka njihova 8-mestna zaporedna številka. Gre namreč za varnost (?!)
2. V drugi kuverti ti pošljejo novo debetno mastercard, ker zaradi novega informacijskega sistema rabiš novo kartico (?!)
3. V tretji kuverti pošljejo pin.
4. Dan pred nadgradnjo stara mobilna in spletna aplikacija ne dela več. Flik ne dela več. (?!?!)
5. Na dan objave mobilna aplikacija še ne deluje. Drugi dan še vedno ne deluje. Tudi nadgradnje na Google Play store ni. Tretji dan aplikacija začne delovati sama od sebe. Flik je potrebno znova aktivirati kot na novi napravi. Vmesna sporočila ob aktivaciji so ena v angleščini, druga v nemščini, nekatera pa v slovenščini. Flik je še vedno ločena mobilna aplikacija.
6. Spletna aplikacija tretji dan tudi začne delovati. Izgled uporabniškega vmesnika na namizju so majhne ploščice, ki pašejo na en mobilni zaslon. Le da jih tu spraviš kup na namizni zaslon, še vedno pa nič ne vidiš. Zmaga stanje na voljo in bilanca, ki se razlikujeta, ne vem zakaj. Sem hotel poiskati, če kakšna kartična transakcija še ni bila izvedena, ampak tega pogleda še ni.
7. Polovica uporabniškega vmesnika je angleškega, druga polovica slovenskega. Zmaga pa vnosno polje za datum s hintom "TT.MM.JJJJ".
8. Trgovanja z vrednostnimi papirji še ni podprto v novi spletni ali mobilni aplikaciji. Tega še zdaj 10 dni po nadgradnji ni.
Skratka... najprej sem mislil, da je nek pakistanski scam. Potem pa vidim, da resno delajo nadgradnjo. Ampak kako zelo zanič je postala ta aplikacija, da ne morem verjet. Ne morem verjet, da so bankirji tak gnoj sposobni dati od sebe pri taki veliki korporaciji in denarju, ki ga obračajo.
Na s.p.ju imam N26 in je UX iz drugega planeta.
fikus_ ::
"stanje na voljo in bilanca, ki se razlikujeta, ne vem zakaj"
Eno z limitom, drugo pa dejanska sredstva na računu
Eno z limitom, drugo pa dejanska sredstva na računu
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
jl ::
Enaki problemi, sem jim danes pisal. Bilanco na TRR update-ajo z nekaj dnevno zamudo, vmesnik angleški itd. Shranjenih template-ov plačil ni več, še slabša mobilna banka kot prej. Kak dan še počakam, potem pa menjava banke. Ne vem pa, kako je z INR računom, verjetno ga lahko obdržim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jl ()
ice queen ::
Meni ne dela nič, ne spletna aplikacija, ne mobilna. Sploh se ne morem vpisati. Že deveti dan. Support pravi, da me bodo obvestili, ko bodo uredili. In da ce rabim nakazati denar, se naj oglasim pri njih v poslovalnici. V letu 2026!! Kot tukaj berem, nekateri lahko dostopate do spletne banke. Sploh ne morem verjeti, da je kaj takega mogoče. Pa sem imela kar rada to banko, tole je pa navadna katastrofa. Pri njih imam tudi enega izmed trgovalnih računov za slovenske delnice.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Novi Net.Stik (Sparkasse web banka) (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 163644 (1165) | c0ck4m0u53 |
| » | Kako bo po novem pri skb in nkbm ebančništvo?? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17427 (3308) | GupeM |
| » | Primerjava spletnih bank (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 29168 (11010) | delavec44 |
| » | Nova KBM in Abanka težave pri novi kartici (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 201573 (90839) | V-i-p |