Forum » Loža » Delavska hranilnica
Delavska hranilnica
Lonsarg ::
No sj morda z Denarnikom ni bilo problema če imajo bolj na proper rešeno. Z NFC Flik je definitivno problem, nazadnje mi skoraj nikjer ni prijel, morda se je situacija izboljšala. Itak imam že zaradi tujine raje Google Pay ker ponudnik POS terminala si težko privošči da Google Pay ne bi bil na whitelisti.
matobeli ::
Ah, to pa možno. Menbse je zdel zmer.mal trapast da bi prek flika plačeval na POSu če pa je itak MC/Visa
recmajkemi ::
Dh je šla načeloma na google wallet, se mi zdi da je to obvezna opcija če želiš plačevat preko NFCja. Denarnik je bolj kot ne za potrjevanje in flik plačila.
Ampak nisem 100%, tko da počak še koga drugega da pokomentira.
Bo držalo sem danes preveril na banki, nehali so razvijati/vzdrževati svojo rešitev in prešli na google wallet. Sicer mi ni najbolj povšeči, da sem prisiljen uporabljati še eno G storitev. Ampak kaj pa čem. Škoda, da nimajo povezano z Garmin pay oz. da ne obstaja poveza z Garmin pay potem bi res lahko preko ure opravil plačila.
Občasno me tale NFC reši, če pozabim denarnico
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Primerjava spletnih bank (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20664 (2506) | delavec44 |
» | Nakup z mastercard brez ccv in potrditve.. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7234 (4577) | energetik |
» | Menjava banke (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 32853 (15949) | nejc_nejc |
» | Kredit in bančni appOddelek: Loža | 5356 (3894) | MisterR |
» | Digitalno bančništvo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11848 (9069) | SVGA |