Forum » Problemi človeštva » Končno nekaj zanimive UFO-logije...
Končno nekaj zanimive UFO-logije...
Shala_Mala ::
Odkar pmnim, mi tovrstna natepavanja obračajo želodec.
Vsebine so tako debilne, da mi dobesedno rata slabo.
Pri tem ne mislim, da nezemljanov ni, le da so bile vse javno dosegljive vsebine očitno posilstvo možganov poslušalca in spin "služb".
Sedaj, ko postaja očitno,d as ebo USD dokončno usral, je obup Služb vse bolj očiten, zgodbe pa precej boljše.
Težko ocenim a to pomeni, da delčki resnice počasi plavajo na površje, ali pa AI enostavno piše boljše zgodbe.
Anyway, če koga zanima:
Epstein, Atlantis & what's really hiding under Antartctica
James Fox & jesse Michaels: Brazilian Army captures live aliens
President of Russian Republic: I was taken by UFO!
Area 52: Government insider leaks invasion plan
Vsebine so tako debilne, da mi dobesedno rata slabo.
Pri tem ne mislim, da nezemljanov ni, le da so bile vse javno dosegljive vsebine očitno posilstvo možganov poslušalca in spin "služb".
Sedaj, ko postaja očitno,d as ebo USD dokončno usral, je obup Služb vse bolj očiten, zgodbe pa precej boljše.
Težko ocenim a to pomeni, da delčki resnice počasi plavajo na površje, ali pa AI enostavno piše boljše zgodbe.
Anyway, če koga zanima:
Epstein, Atlantis & what's really hiding under Antartctica
James Fox & jesse Michaels: Brazilian Army captures live aliens
President of Russian Republic: I was taken by UFO!
Area 52: Government insider leaks invasion plan
- predlagal izbris: Ganon ()

Miki N ::
Moja "Ancient aliens" teorija je da so Sloteh troli v bistvu alieni, ki preko trolarije plasirajo informacije za katere še , kot civilizacija, nismo pripravljeni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
borut_p ::
Ene najbolj glupih tem na slo techu - vesoljci so vsepovsod in na luni nismo bili
Gluposti majhnih mozgan
Gluposti majhnih mozgan

Scaramouche3 ::
Toliko telefonov in niti en dober posnetek.
Prej bi rekel,da je USA vladi dobro,da se govori o NLP, ko pa so desetletja delali fantastične drone projekte.
In seveda so dokazi njihovi, torej posnetek nekega potato screen kjer se kaj komaj vidi...
Prej bi rekel,da je USA vladi dobro,da se govori o NLP, ko pa so desetletja delali fantastične drone projekte.
In seveda so dokazi njihovi, torej posnetek nekega potato screen kjer se kaj komaj vidi...
mtošev ::
Toliko telefonov in niti en dober posnetek.
Apple/Google blokirata oz. kvarita posnetke teh UFO-tov. Če bi snemali z evropsko Jollo, potem bi se jih videlo!
borut_p ::
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Pentagon je objavil tri video posnetke o NLP-jih (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 72294 (3145) | bm1973 |
| ⊘ | Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20026 (17436) | Ziga Dolhar |
| » | Ascension | 21 december 2012 in UFOOddelek: Loža | 2580 (1957) | Matako |
| ⊘ | UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 47040 (38080) | STASI |
| ⊘ | 50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Loža | 170367 (124505) | Stepni Volk |