Forum » Loža » Pentagon je objavil tri video posnetke o NLP-jih
Pentagon je objavil tri video posnetke o NLP-jih

dronyx ::
Nočem nikogar strašit, samo menda se naslednje videnje NLP pričakuje v Ljubljani. Kdaj točno, ne vem. Bo pa vesoljsko plovilo lebdelo na mestu 10 sekund, nakar zapustijo Zemljino atmosfero. Če komu uspe kakšen dober posnetek, se priporočam. Časa pa ne bo veliko. V 10 sekundah jaz ne pridem niti do telefona.

papasmrk ::
Brez skrbi, bomo namesto tebe gledali nonstop v nebo in poskusili ujeti v kamero. A mogoče veš vsaj približno iz katere smeri bo prišel UFO?
Za komentiranje se moraš prijaviti

dronyx ::

globoko grlo ::
Source?
SI mislil saucer, ane
SI mislil saucer, ane

Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

papasmrk ::
Sem gledal intervju med Jake Barber in Ross Coulthart. Tako kot mnogi se ne morem znebit občutka, da je ves ta "psyonic hype" in priklic UFO-tov s pomočjo misli en velik test in scam, da se preveri koliko ljudi je dejansko ovc, ki dejansko verjame v še tako čudne zarote.
Za komentiranje se moraš prijaviti

HitroDihanje ::
Občasno spremljam kaj se kaj dogaja na področju UFO/UAP. Veliko je crapa, je pa tudi nekaj stvari, ki so res čudne. Predvsem mi je padla v oči raziskava Dr. Beatriz Villarroel o tem, da so v dobi pred Sputnikom in ostalimi sateliti bili v zemljini orbiti svetleči objekti, ki jih danes na istem delu neba ni več. Še bolj je zanimivo to, da objekti oddajajo lastno svetlobo in torej ne reflektirajo sončevo svetlobo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nezemljani in območje 51 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 26549 (22419) | jest10 |
⊘ | Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 28989 (22738) | Ziga Dolhar |
⊘ | Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18809 (16219) | Ziga Dolhar |
⊘ | Moon, hoax or real? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 21561 (18583) | Loocas |
» | Denarja za iskanje Nezemljanov ni, SETI ustavljen (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 43905 (37347) | jest10 |