Forum » Loža » Pentagon je objavil tri video posnetke o NLP-jih
Pentagon je objavil tri video posnetke o NLP-jih
gruntfürmich ::
zame to niso nlp, ker sem ta provila jaz pilotiral...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
StarMafijec ::
Ma te govorice o NLP-jih so se pričele v času Hladne vojne, zlasti na njenem začetku. Razlog pa je bil, da je bilo tedaj dejansko ogromno NLP-jev v zraku, zlasti v okolici vojaških baz, kjer so v tajnosti razvijali nova leteča plovila za vojsko.
SuperKripto ::
StarMafijec je izjavil:
Ma te govorice o NLP-jih so se pričele v času Hladne vojne, zlasti na njenem začetku. Razlog pa je bil, da je bilo tedaj dejansko ogromno NLP-jev v zraku, zlasti v okolici vojaških baz, kjer so v tajnosti razvijali nova leteča plovila za vojsko.
Mozno ampak del teh pricevanj sega se v obdobje ko ljudje niso imeli letal.
Slopek ::
SuperKripto je izjavil:
StarMafijec je izjavil:
Mozno ampak del teh pricevanj sega se v obdobje ko ljudje niso imeli letal.
Daj podatke...sem ze napisal, da je teh pricevanj do leta 1945, za prestet na prste ene roke...pa verjemi, da so ljudje veckrat pogledalu v nebo in ne kot danes, ko se vreme na fonu preveri...svetlobnega onesnazenja ni bilo in je bila vidljivost napram danes odlicna...indoktrinacija pa je prinesla to, da danes povprecen 30letnik trdno verjame v obstoj nezemeljskega. Le zakaj? Le kdo ga je hranil s takimi informacijami od malih nog?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
MatH ::
Včasih so neznane pojave pripisovali bogovom.
Edina stvar, ki na vseh računalnikih in telefonih dela tako kot mora, je macola.
TineTone ::
Fantje, ne gledat karantene in kako vam pobiramo pravice, glejte, vesoljci letajo naokoli.
Se vidi da Holiwud ni izdal novega Spider mana že več kot par mesecev in jih skrbi da bo raja postala nervozna.
Se vidi da Holiwud ni izdal novega Spider mana že več kot par mesecev in jih skrbi da bo raja postala nervozna.
zmaugy ::
Vedno objavijo tole, ko Trump stopi v kakšno veliko govno, da bi malo odvrnili pozornost. Tole verjetno zanima Trumpovo bazo.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
globoko grlo ::
Kaj pa, če je vse res?
Kolk teorij zarote se je izkazalo za resnične?
Je črno na belem posneto, da niti predsedniki USofA nimajo dostopa do teh informacij! Torej?
Moja teorija:
Nekatere elite že vejo, da je ta naša krogla doomed in se grejo kar pač čjo (od pedofilije do vojn itd). Tale karantena je samo izgovor, da smo lepo doma in ne delamo problemov ter čakamo na bridki konec.
Kolk teorij zarote se je izkazalo za resnične?
Je črno na belem posneto, da niti predsedniki USofA nimajo dostopa do teh informacij! Torej?
Moja teorija:
Nekatere elite že vejo, da je ta naša krogla doomed in se grejo kar pač čjo (od pedofilije do vojn itd). Tale karantena je samo izgovor, da smo lepo doma in ne delamo problemov ter čakamo na bridki konec.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
zmaugy ::
Moja teorija je pa taka: smo (cel ekosistem) last nekoga, ki nas "goji" za neke svoje namene. In nekatere oblastniške strukture na Zemlji to vedo in se temu primerno obnašajo. Morda celo vedo s kakšnim namenom nas "gojijo", čeprav je to manj verjetno (možno je celo to, da je cel smisel obstoja planeta najti vprašanje na odgovor 42 ).
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
blackbfm ::
sem ze napisal, da je teh pricevanj do leta 1945, za prestet na prste ene roke...pa verjemi, da so ljudje veckrat pogledalu v nebo in ne kot danes, ko se vreme na fonu preveri...svetlobnega onesnazenja ni bilo in je bila vidljivost napram danes odlicna...
Ja nimitz case je bil nekih 200 km od obale. Pred letom 1945 sigurno niso pasli krav na takih odročnih področjih, da bi imeli sploh lahko stik, danes pa tehnologija to nekolk omogoča
Pomoje tudi ce bi takrat vidli legit plovilo nezemeljskega izvora jim ne bi kapnilo kaj to sploh je
indoktrinacija pa je prinesla to, da danes povprecen 30letnik trdno verjame v obstoj nezemeljskega.
A tebi se zdi reasnoable da v kupu miljard miljard+ galaksij je Zemlja edina inteligentna "anomalija" v kompletnem stvarstvu?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
sem ze napisal, da je teh pricevanj do leta 1945, za prestet na prste ene roke...pa verjemi, da so ljudje veckrat pogledalu v nebo in ne kot danes, ko se vreme na fonu preveri...svetlobnega onesnazenja ni bilo in je bila vidljivost napram danes odlicna...
Ja nimitz case je bil nekih 200 km od obale. Pred letom 1945 sigurno niso pasli krav na takih odročnih področjih, da bi imeli sploh lahko stik, danes pa tehnologija to nekolk omogoča
Pomoje tudi ce bi takrat vidli legit plovilo nezemeljskega izvora jim ne bi kapnilo kaj to sploh je
indoktrinacija pa je prinesla to, da danes povprecen 30letnik trdno verjame v obstoj nezemeljskega.
A tebi se zdi reasnoable da v kupu miljard miljard+ galaksij je Zemlja edina inteligentna "anomalija" v kompletnem stvarstvu?
Ja, se mi zdi. Se tebi ne? Ves kaj vec?
lej, če bi logi logično razmišljal, bi imel nick logičen, tko pa samo na pol logično razmišlja, pol pa take kvasi
Pa kje ste se zdaj nasli goreci verniki? Kaksna logika? Pravim, da povejte vec, ce veste...glave oprane ravno tako, kot pri flat earth, samo kontra...spet, da se razdvaja ljudi - to je logika...ne pa, da naj bi v nekaj verjel, brez vsake osnove. Isto, kot prpricevati gorece vernike o obstoju cascenega bozjega lika. Ne vidis povezave?
Pa lahko se tukaj prepucava kolikor se hoce, streljas s praznimi naboji. Dejanskega dokaza ni. Poglej si pa, kdaj se je invazija ufotov in zelenih, sploh zares zacela.
Pa lahko se tukaj prepucava kolikor se hoce, streljas s praznimi naboji. Dejanskega dokaza ni. Poglej si pa, kdaj se je invazija ufotov in zelenih, sploh zares zacela.
Zgodovina sprememb…
Pa kje ste se zdaj nasli goreci verniki? Kaksna logika? Pravim, da povejte vec, ce veste...glave oprane ravno tako, kot pri flat earth, samo kontra...spet, da se razdvaja ljudi - to je logika...ne pa, da naj bi v nekaj verjel, brez vsake osnove. Isto, kot prpricevati gorece vernike o obstoju cascenega bozjega lika. Ne vidis povezave?
Seveda smo pa lahko spet samo simulacija, matrix itd...vse kar gledas pocasi sprejmes in je mozno. Se ti ne zdi? Kenedija so pospravili cia. Poglej video in je mozno. Poglej drugega, ni mozno. 11.9., inside job. Je mozno? Ja? Ne? Svet je vsak dan lepsi. Ja? Ne? Ko te nekdo fila z vso navlako si seveda preprican, da je lepsi. Pa se otroka bo drug teden dobil. Kako ni to res? Svet vodijo kuscarji? Glej Davida Icke en teden in bo zate to 100% resnica. Pa se tisti film iz 80, ko ocala pomagajo videti resnicnost, si prej pogledas, je pa itak vse prerokovano in nacrtovano, kajne?
Manu ::
Zakaj se videnja NLP-jev poveča za časa 2. svetovne vojne (oziroma tik po njej)?
Zato, ker smo odkrili jedrsko tehnologijo. Postali smo bolj nevarni. Od takrat naprej je največ NLP videnj ravno v ZDA in Rusiji, saj sta bili (in sta še vedno) dve vodilni jedrski velesili. Največ videnj je ravno okoli vojaških jedrskih objektov.
Delujejo na način, da dajo vedet, da jedrski vojaški eksperimenti v vesolju niso zaželeni.
Vir: Unacknowledged 2017 (video)
Če smo pa že pri tej temi si lahko ogledate zgoraj navedeni dokumentarec v celoti in pa ta trailer za novejši dokumentarec od dr. Steven Greer-a - Close Encounters of the fifth kind.
Zato, ker smo odkrili jedrsko tehnologijo. Postali smo bolj nevarni. Od takrat naprej je največ NLP videnj ravno v ZDA in Rusiji, saj sta bili (in sta še vedno) dve vodilni jedrski velesili. Največ videnj je ravno okoli vojaških jedrskih objektov.
Delujejo na način, da dajo vedet, da jedrski vojaški eksperimenti v vesolju niso zaželeni.
"The idea of any explosion in space by any world government was not acceptable to the extraterrestrials. And that has been demonstrated over and over. 'How was that demostrated?' By the destruction of any nuclear weapons sent into space." (Col. Ross Dedrickson, US Air force (retired))
Vir: Unacknowledged 2017 (video)
Če smo pa že pri tej temi si lahko ogledate zgoraj navedeni dokumentarec v celoti in pa ta trailer za novejši dokumentarec od dr. Steven Greer-a - Close Encounters of the fifth kind.
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.
StarMafijec ::
NLP-ji niso bili le domača plovila, ki so jih testirali, temveč tudi nasprotnikova vohunska letala. Pred splošno uporabo satelitov so lahko uporabljali zgolj letala za vohunjenje. Zanimanje za NLP je bilo tako razumno visoko tudi med obveščevalnimi službami, saj bi se bilo lahko izkazalo, da bi bil NLP nasprotnikovo zračno plovilo.
Manu, a to so ti oni povedali? Pa kako ste nekateri lahko prepricani v svoj prav in kar neke teorije, ki so itak splosno znane postavljate. Jaz nic nocem trditi, le preprica me ne nobeno, izmed nastetih dejstev...vse se da z lahkoto izpodbijat. Pac jih ni an. Vecjega dejstva ti ne morem dati. Ce ves vec, prosim povej.
Pa a hoces reci, da jim predstavljamo nevarnost? Nevarnost univerzumu? Se nismo sli cez rob? Samo gledajo, opazujejo? So v kontaktu z nekimi povecini usa south redneksi, ki naj bi resili situacijo? V kontaktu z zemeljskimi liderji, kuscarji med nami? Vsi ti filmi, so bili ze posneti....
Man made jedrske bombe so šala proti energijam ki se sproscajo v vesolju
K0l1br1 ::
Pa a hoces reci, da jim predstavljamo nevarnost? Nevarnost univerzumu? Se nismo sli cez rob? Samo gledajo, opazujejo? So v kontaktu z nekimi povecini usa south redneksi, ki naj bi resili situacijo? V kontaktu z zemeljskimi liderji, kuscarji med nami? Vsi ti filmi, so bili ze posneti....
Vsi, ki te gledajo, so trdno na zemlji.
Brez kuščarjev.
Brez subjektov iz prihodnosti.
Časovni stroj ni bil nikdar izumljen. V nobeni prihodnosti.
Če tako življenje res obstaja in je sposobno potovanja med zvezdami (oziroma celo galaksijami), potem je za njihov nivo tehnologije fizičen obisk zemlje v malih letečih plovilih približno tako smiseln kot to, da se jaz s čolnom odpravim do Avstralije preverit, ali je voda tam tudi mokra.
Prišli so downloadat wikipedio. Z njihovega vidika verjetno bolj smiselno kot nase vrtanje kamnov po Marsu in posiljanje hieroglifov v vesolje.
Aquafriend ::
Manu, a to so ti oni povedali? Pa kako ste nekateri lahko prepricani v svoj prav in kar neke teorije, ki so itak splosno znane postavljate. Jaz nic nocem trditi, le preprica me ne nobeno, izmed nastetih dejstev...vse se da z lahkoto izpodbijat. Pac jih ni an. Vecjega dejstva ti ne morem dati. Ce ves vec, prosim povej.
Uradno so najprej trdili, da dokazov ni, da je debunked. Zdaj leta kasneje uradno trdijo, da so resnicni posnetki. Doloceni astronavti, enega sem celo dal v video intervjuju pove, da so uradno skrivali obstoj nlp in nezemljanov. To trdijo ljudje, eni izmed redkih, ki so dejansko hodili po luni. Preprican sem le, da so komaj zdaj uradno povedali, prej so omenjene posnetke cuvali v tajnosti. Torej niso zeleli povedati javnosti. Tudi zdaj so uradno povedali, da so objavili samo tri posnetke, ki niso obcutljivi za nadalnje preiskave, z drugimi besedami ne pokazejo prevec.
gruntfürmich ::
Časovni stroj ni bil nikdar izumljen. V nobeni prihodnosti.časovni stroj je že če se gibaš glede na opazovalca.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
Aquafriend je izjavil:
Uradno so najprej trdili, da dokazov ni, da je debunked. Zdaj leta kasneje uradno trdijo, da so resnicni posnetki. Doloceni astronavti, enega sem celo dal v video intervjuju pove, da so uradno skrivali obstoj nlp in nezemljanov. To trdijo ljudje, eni izmed redkih, ki so dejansko hodili po luni. Preprican sem le, da so komaj zdaj uradno povedali, prej so omenjene posnetke cuvali v tajnosti. Torej niso zeleli povedati javnosti. Tudi zdaj so uradno povedali, da so objavili samo tri posnetke, ki niso obcutljivi za nadalnje preiskave, z drugimi besedami ne pokazejo prevec.
Ja seveda zdaj, ko moramo v zavesti obuditi tisto, o zunanjem sovrazniku, da je kolektivna zavest se bolj tisto, ostani doma. Zakaj zdaj?
Imas pa posnetke astronavta, ki naj bi hodili po luni, ampak pove, da tam niso bili...pa to skos pravim. Imas take in drugacne info. In zdaj me tukaj recimo prepricujes, da naj bi nekaj bilo, na podlagi rekla, kazala. Pac jaz v pravljice ne verjamem vec. Me pa z lahkoto prepricajo vsaj z luno, ce grejo se enkrat gor. S tem bi utisali vse flat eartharje, dvomljivce v pristanek na luni in se marskikaj drugega. Tako nas pa sopajo z enimi fotkami, ki so lepe za popizdit in nic kaj drugacne od slik kaksne frnikule. Ampak to, zgleda zadostuje, pri veliki vecini.
Imas take in drugacne info. In zdaj me tukaj recimo prepricujes, da naj bi nekaj bilo, na podlagi rekla, kazala
Imas pristne vojaske posnetke, in ne ni bila muha na senzorju, ker so izven letala iste objekte sledili, ocividce, več njih .. Tako da imamo primer kjer ni baba samo rekla kazala. Ce gre za man-made dron, glede na porocila vsaka cast tistmu ki ga je spacal skup.
Me pa z lahkoto prepricajo vsaj z luno, ce grejo se enkrat gor. S tem bi utisali vse flat eartharje, dvomljivce v pristanek na luni in se marskikaj drugega. Tako nas pa sopajo z enimi fotkami, ki so lepe za popizdit in nic kaj drugacne od slik kaksne frnikule. Ampak to, zgleda zadostuje, pri veliki vecini.
Cgi pa photoshop sta danes še močnejša industrija kot kadarkoli. Ce izhajas iz predpostavke da vlada/vojska laže in posilja fejk videje v javnost, zakaj bi zdaj kar naenkrat verjel njihovim novim dokazom?
Imas take in drugacne info. In zdaj me tukaj recimo prepricujes, da naj bi nekaj bilo, na podlagi rekla, kazala
Imas pristne vojaske posnetke, in ne ni bila muha na senzorju, ker so izven letala iste objekte sledili, ocividce, več njih .. Tako da imamo primer kjer ni baba samo rekla kazala. Ce gre za man-made dron, glede na porocila vsaka cast tistmu ki ga je spacal skup.
Me pa z lahkoto prepricajo vsaj z luno, ce grejo se enkrat gor. S tem bi utisali vse flat eartharje, dvomljivce v pristanek na luni in se marskikaj drugega. Tako nas pa sopajo z enimi fotkami, ki so lepe za popizdit in nic kaj drugacne od slik kaksne frnikule. Ampak to, zgleda zadostuje, pri veliki vecini.
Cgi pa photoshop sta danes še močnejša industrija kot kadarkoli. Ce izhajas iz predpostavke da vlada/vojska laže in posilja fejk videje v javnost, zakaj bi zdaj kar naenkrat verjel njihovim novim dokazom?
Ta video, ne dokazuje nic posebnega. To je najvec, kar nam lahko plasirajo? To je to?
Seveda nam lazejo. Vsa sranja vsaj zadnjih 30 let, so dokazano laz, ampak to itak nikogar ne briga, dokler net pa tv dela. Ampak v imenu lazne demokracije, se unici drzave, zaradi laznih porocil. Pa ti se vedno verjames, da ti hocejo dobro? Lepo te prosim, ne bit naiven. In lagali so pred cgi, zdaj je pa to sala mala.
Mnja 10 let nazaj je bil conspiracy theory ces da skrivajo nlpje, zdaj ko so obrnili karte, pa ste teoretiki istocasno spremenili stalisce, ker ste pac cepljeni proti ameriki.. In take politicne debate res nimajo smisla.
To da s stotinami miljard vredno state of the art opremo ne uspejo dneve in tedne popolnoma profilirat letecega predmeta se meni zdi nekaj posebnega
Ta video, ne dokazuje nic posebnega.
To da s stotinami miljard vredno state of the art opremo ne uspejo dneve in tedne popolnoma profilirat letecega predmeta se meni zdi nekaj posebnega
sam, sem preneha verjeti v izvenzemeljsa bitja ze dolgo tega...filmov o vesolju itd, tudi ne gledam. Vsak ima lahko svoje mnenje, lahko verjame in zaupa v svoja prepricanja. Ce se ti moja ne zdijo ok, ne pomeni se, da imas tudi prav. Sploh pa mi ne mores in ne smes podtikat kaj sem bil prej in kaj sem sedaj.
Glede drugega, pa nisem razmisljal v tvojo smer. Video namrec ne pokaze nic, kar bi mi omajalo zdrav razum. Strinjam pa se, da bi moral zgledat boljse, ce lahko tako recem. To samo potrjuje to, kar pravim.
Glede drugega, pa nisem razmisljal v tvojo smer. Video namrec ne pokaze nic, kar bi mi omajalo zdrav razum. Strinjam pa se, da bi moral zgledat boljse, ce lahko tako recem. To samo potrjuje to, kar pravim.
Zgodovina sprememb…
sam, sem preneha verjeti v izvenzemeljsa bitja ze dolgo tega
Mi posiljamo robote okoli ki so s stališča cilja recimo mars tudi izvenplantarnega izvora - torej smo tam mi alieni, tujci.
Že naša tehnologija, ki ni niti tip 1 po kardashevu, je v bistvu proof-of-concept da aliensi obstajajo(mo). Po fermiju je tudi jasno da nekaj še mora bit, samo tehnologijo imamo preveč primitivno da bi to zaznali.
Poldy ::
Ko sem bil mulec v 80tih sem velikokrat v družbi ležal in zijal v nočno nebo. Parkrat smo videli zares neverjeten pojav, ki si ga tudi danes ne znam razložiti. Izredni spomini.
Tako da lej, vse je možno. Kot pravijo, bi bilo res grozljivo, če bi bili sami v vesolju.
Tako da lej, vse je možno. Kot pravijo, bi bilo res grozljivo, če bi bili sami v vesolju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldy ()
Kaj kle ni jasno? POsneti so UFOti, ki kontrirajo naši fiziki. A jih je Severna Koreja lansirala?
Pa čist tko, še za 2K let nazaj ne vemo čist točno kaj se je dogajal, ane. Zemlja je pa kolk cajta že kle?
Lastno znanje te omejuje, kaj šele neznanje!
Pa čist tko, še za 2K let nazaj ne vemo čist točno kaj se je dogajal, ane. Zemlja je pa kolk cajta že kle?
__prlek__ ::
Prvo se vprašajmo od kod izviramo mi. Od Adama in Eve že ne. Jaz mislim da smo bili na Zemlji naseljeni. Enako bomo mi "Zemljani" nekoč imeli tehnologijo, da bomo odrinili v vesolje, našli primeren planet, ter ga kolonizirali.
Ravno par dni nazaj sem gledal doku oddajo, na avstijskem štajerskem, preučujejo podzemne tunele, stare 10k+ let. So pa ti tuneli skoraj ob slovenski meji, tak da ob priliki grem pogledat. Z današnjo najmodernejšo tehnologijo se ne da takšnih tunelov narediti.
Glede pojavov NLPjev med 2sv vojno pa si mislim, da so ameri dobili ali odkrili (Roosvelt?) levitacijsko tehnologijo (Šumanov levitator).Po eno verziji bi naj po kapitulaciji nemškega rajha pohapsili vse tedanje inženirje ki so delali na tajne projektu V1 in V2. Poguglajte Projekt Vril 1, so celo načrti, Šwabski NLP. Tehnologijo so do dandanes sigurno izpopolnili. Hitler je bil obseden z takimi stvarmi
Tak, na kratko...
Ravno par dni nazaj sem gledal doku oddajo, na avstijskem štajerskem, preučujejo podzemne tunele, stare 10k+ let. So pa ti tuneli skoraj ob slovenski meji, tak da ob priliki grem pogledat. Z današnjo najmodernejšo tehnologijo se ne da takšnih tunelov narediti.
Glede pojavov NLPjev med 2sv vojno pa si mislim, da so ameri dobili ali odkrili (Roosvelt?) levitacijsko tehnologijo (Šumanov levitator).Po eno verziji bi naj po kapitulaciji nemškega rajha pohapsili vse tedanje inženirje ki so delali na tajne projektu V1 in V2. Poguglajte Projekt Vril 1, so celo načrti, Šwabski NLP. Tehnologijo so do dandanes sigurno izpopolnili. Hitler je bil obseden z takimi stvarmi
Tak, na kratko...
Kakšna odaja o kakšnih tunelih?
globoko grlo je izjavil:
Kaj kle ni jasno? POsneti so UFOti, ki kontrirajo naši fiziki. A jih je Severna Koreja lansirala?
So ti novodobni genij? Koncno eden. Res veliko ves in zelo si preprican vase in svoje znanje. Kje to ucijo? Sci-fi channel? Kar pokas namrec od znanja, pol se pa mi butci, ki ne vemo za kaj gre oglasamo.
So ti novodobni genij?
Dejmo najprej pri osnovah začet, pol pa naprej, ane.
globoko grlo je izjavil:
pri katerih no? Da so nlp ok, da so nezemljani, pa ni dokaza pa ce si ga se tako zatlacis v grlo.So ti novodobni genij?
Dejmo najprej pri osnovah začet, pol pa naprej, ane.
Conini ::
Vedno objavijo tole, ko Trump stopi v kakšno veliko govno, da bi malo odvrnili pozornost. Tole verjetno zanima Trumpovo bazo.
samo v tvoji glavi
Hillary Clinton’s campaign chair is obsessed with UFOs and aliens
a ni on bolj obseden z drugimi prepovedanimi zadevami?
hr_natakar ::
Pentagon ima (novo) posebno enoto za NLP-je. Nekdanji direktor predhodnika obstoječega programa Luis Elizondo pa je za časopis povedal, da je bil program ustanovljen leta 2007, da pa bo nova enota delovala bolj transparentno od prejšnjih tovrstnih programov. "Ni se ji več treba skrivati v sencah," je dejal Elizondo, goreči privrženec teorije o obstoju NLP-jev.
Kot poroča New York Times, je naloga posebne enote za neznane zračne pojave, kot se uradno imenuje, "zaznavati, analizirati, katalogizirati in izkoristiti netradicionalna zračna plovila, ki predstavljajo operativno grožnjo ameriški državni varnosti, in se ogniti strateškim presenečenjem".
Eric W. Davis, astrofizik, ki dela za Pentagonov NLP-program kot zunanji sodelavec vse od leta 2007, je povedal, da je ministrstvu in senatnemu odboru za oborožene sile oktobra podal tajno poročilo o najdbah, povezanih s "plovili, ki niso bila izdelana na tem svetu".
https://www.rtvslo.si/svet-zabave/zanim...
Kot poroča New York Times, je naloga posebne enote za neznane zračne pojave, kot se uradno imenuje, "zaznavati, analizirati, katalogizirati in izkoristiti netradicionalna zračna plovila, ki predstavljajo operativno grožnjo ameriški državni varnosti, in se ogniti strateškim presenečenjem".
Eric W. Davis, astrofizik, ki dela za Pentagonov NLP-program kot zunanji sodelavec vse od leta 2007, je povedal, da je ministrstvu in senatnemu odboru za oborožene sile oktobra podal tajno poročilo o najdbah, povezanih s "plovili, ki niso bila izdelana na tem svetu".
https://www.rtvslo.si/svet-zabave/zanim...
m0LN4r ::
Neverjetno kolko eno in istega dreka so zmozni zmesati novinarji o treh posnetkih zamegljene bele pike v zadnjih 15ih letih.
Booooring.
No vsaj fajn se majo, dobro placane javne sluzbe, ki prakticno nobenih rezultatov ne rabijo servirati nikoli. Dovolj je ena zamegljena pikica na vsakih 5 let. Thats it. A v Sloveniji nebi ustanovili en tak oddelek za iskanje NLPjev? Jaz se javim za glavnega mutibarica oz. strokovno vodjo oddelka. Imam ze 20 let izkusenj z zamegljenimi belimi pikicami na youtubu.
Booooring.
No vsaj fajn se majo, dobro placane javne sluzbe, ki prakticno nobenih rezultatov ne rabijo servirati nikoli. Dovolj je ena zamegljena pikica na vsakih 5 let. Thats it. A v Sloveniji nebi ustanovili en tak oddelek za iskanje NLPjev? Jaz se javim za glavnega mutibarica oz. strokovno vodjo oddelka. Imam ze 20 let izkusenj z zamegljenimi belimi pikicami na youtubu.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
hr_natakar ::
Neverjetno kolko eno in istega dreka so zmozni zmesati novinarji o treh posnetkih zamegljene bele pike v zadnjih 15ih letih.
Booooring.
Mislim, da si zgresil bistvo. To je ogromna novica. Ne gre se o teh 3 posnetkih, ki so objavljeni za javnost. Gre se za vse tisto, kar pentagon hrani v tajnosti. Uradno so povedali, da so v javnost dali samo tiste posnetke, ki ne razkrivajo prevec informacij. Zato predvidevam, da tiste, ki razkrivajo prevec informacij niso dal v javnost. To je velika novica in dejstvo, da novico dajo pod rubriko zabava dost pove kako podcenjevalni odnos imajo do tega. Prvic v zgodovini so javno priznali obstoj nlp. Prej so to vedno prikrivali. Po vec letih pritiskov v senatu in javnosti so koncno sramezljivo a uradno priznali obstoj, cetudi z najmanj zanimivimi posnetki. Celo na slotech je bila novica objavljena prej kot pri nasih medijih. Pa tisti 3 posnetki so ze dolga leta na internetu in jih nikoli niso priznali do zdaj. To je lahko zacetek potencialno zelo velike novice novih uradnih odkritij. Nekaj bodo morali objavit, ker so z novim zakonom tako dolocili. Najbrz bodo objavili drobtinice, a vseeno za zacetek bo dovolj.
Zanimiv je tudi intervju, ki je bil narejen pred tem s Trumpom. Na vprasanje, ce bo odkril ali nezemljani obstajajo in ce bo odprl dosje Roswell, je dejal, da ne zeli povedat kaj vse je videl tam ampak da je zelo zanimivo. Dejal je, da je Roswell zelo zanimivi mesto in stevilni ljudje si zelijo vedet kaj se tam dogaja. Na vprasanje ce bo mogoce kdaj razkril kaj vec je Trump dejal da bo razmislil o tem. Tudi telesna govorica je bila zelo zanimiva.
Cruz ::
Če bi se izkazalo, da je nekaj na tem, da NLP-ji kot Aliensi obstajajo, bi se cel dan smejal. To bi me res presenetilo. Da v Prekmurju v gozdu bivajo čarovnice, bi me dosti dosti manj.
Jaz mislim, da je to bolj kost za rajo in volivce. Aja, pa še več izgovorov za močno financiranje vojske ter slabo urejeno zdravstvo.
Jaz mislim, da je to bolj kost za rajo in volivce. Aja, pa še več izgovorov za močno financiranje vojske ter slabo urejeno zdravstvo.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
dexterboy ::
Zakaj ameri ne kontaktirajo vanzemaljce za pomoč okoli korana virusa?
Sem prepričan, da alien doktor ima rešitev tako rekoč že v žepu... pa ne kot iztrebitev ljudi.
? ? ?
Sem prepričan, da alien doktor ima rešitev tako rekoč že v žepu... pa ne kot iztrebitev ljudi.
? ? ?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
m0LN4r ::
Nimas pojma, Corono so glih tejle na postneku prinesli.
Jaz pa pravim, da so to naciji z lune. Dokazi nasprotno, jaz sem ziher ker je bil kljukast kriz povsen lepo viden na vseh treh posnetkih.
hr_natakar je izjavil:
Link do konkretnega dokaza, da obstajajo razen nekih zamegljenih pikic.Neverjetno kolko eno in istega dreka so zmozni zmesati novinarji o treh posnetkih zamegljene bele pike v zadnjih 15ih letih.
Booooring.
Mislim, da si zgresil bistvo. To je ogromna novica. Ne gre se o teh 3 posnetkih, ki so objavljeni za javnost. Gre se za vse tisto, kar pentagon hrani v tajnosti. Uradno so povedali, da so v javnost dali samo tiste posnetke, ki ne razkrivajo prevec informacij. Zato predvidevam, da tiste, ki razkrivajo prevec informacij niso dal v javnost. To je velika novica in dejstvo, da novico dajo pod rubriko zabava dost pove kako podcenjevalni odnos imajo do tega. Prvic v zgodovini so javno priznali obstoj nlp. Prej so to vedno prikrivali. Po vec letih pritiskov v senatu in javnosti so koncno sramezljivo a uradno priznali obstoj, cetudi z najmanj zanimivimi posnetki. Celo na slotech je bila novica objavljena prej kot pri nasih medijih. Pa tisti 3 posnetki so ze dolga leta na internetu in jih nikoli niso priznali do zdaj. To je lahko zacetek potencialno zelo velike novice novih uradnih odkritij. Nekaj bodo morali objavit, ker so z novim zakonom tako dolocili. Najbrz bodo objavili drobtinice, a vseeno za zacetek bo dovolj.
Zanimiv je tudi intervju, ki je bil narejen pred tem s Trumpom. Na vprasanje, ce bo odkril ali nezemljani obstajajo in ce bo odprl dosje Roswell, je dejal, da ne zeli povedat kaj vse je videl tam ampak da je zelo zanimivo. Dejal je, da je Roswell zelo zanimivi mesto in stevilni ljudje si zelijo vedet kaj se tam dogaja. Na vprasanje ce bo mogoce kdaj razkril kaj vec je Trump dejal da bo razmislil o tem. Tudi telesna govorica je bila zelo zanimiva.
Jaz pa pravim, da so to naciji z lune. Dokazi nasprotno, jaz sem ziher ker je bil kljukast kriz povsen lepo viden na vseh treh posnetkih.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Jaz sem videl nek Kitajski znak, crko napisano in ne svastike.
Ljudje stopimo skupaj, imamo skupnega zunanjega sovraznika in ceprav se med sabo ne maramo, se pobijamo, iztrebljamo, je pomembno, da v teh tezkih in negotovih casih drzimo skupaj in premagamo korono, ko pa pride flota zelenih, pa se njih, an :)
Ljudje stopimo skupaj, imamo skupnega zunanjega sovraznika in ceprav se med sabo ne maramo, se pobijamo, iztrebljamo, je pomembno, da v teh tezkih in negotovih casih drzimo skupaj in premagamo korono, ko pa pride flota zelenih, pa se njih, an :)
Conini ::
Pentagon potrdil avtentičnost posnetkov NLP v Kaliforniji
"Eden od posnetkov, posnetih leta 2019, prikazuje objekte v obliki piramide, ki lebdijo nad rušilcem USS Russell."
Piramida na nebu
"Eden od posnetkov, posnetih leta 2019, prikazuje objekte v obliki piramide, ki lebdijo nad rušilcem USS Russell."
Piramida na nebu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nezemljani in območje 51 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 24561 (20431) | jest10 |
⊘ | Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 27515 (21264) | Ziga Dolhar |
⊘ | Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17693 (15103) | Ziga Dolhar |
⊘ | Moon, hoax or real? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 20165 (17187) | Loocas |
» | Denarja za iskanje Nezemljanov ni, SETI ustavljen (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 41190 (34632) | jest10 |