Forum » Loža » Pentagon je objavil tri video posnetke o NLP-jih
Pentagon je objavil tri video posnetke o NLP-jih
blackbfm ::
Povedal je, da so ze nacisti bili sposobni izvajat taksno tehnologijo
visek njihove tehnologije je bila enigma, in se to so jim razbili
WizzardOfOZ ::
Povedal je, da so ze nacisti bili sposobni izvajat taksno tehnologijo
visek njihove tehnologije je bila enigma, in se to so jim razbili
Razen takih stvari:
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Bwaze6 ::
Od teh fotografij je ena sama resnična, in kaže del letala Horten Ho 229 (ki ima z NLPji verjetno manj skupnega kot skiro na elektriko), vse ostalo so pa "what if" fantazije, napravljene mnogo po vojni.
Sploh je pa vse to nabijanje precej off topic v temi, kjer naj bi bilo govora o direktnih potrjenih posnetkih NLPjev ameriške mornarice, in preiskav na podlagi modernih posnetkov in pričanj. Če gremo spet notri vlačit vse te anekdote, von Dänikene, vse penzioniste s poslovnim načrtom, bo to pač standardna greznica amaterskega prerekanja o NLPjih, kakšni smo priča že... 70 let?
Sploh je pa vse to nabijanje precej off topic v temi, kjer naj bi bilo govora o direktnih potrjenih posnetkih NLPjev ameriške mornarice, in preiskav na podlagi modernih posnetkov in pričanj. Če gremo spet notri vlačit vse te anekdote, von Dänikene, vse penzioniste s poslovnim načrtom, bo to pač standardna greznica amaterskega prerekanja o NLPjih, kakšni smo priča že... 70 let?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bwaze6 ()
bf4ed ::
NLP je točno to kaj kratica pove. Nekaj kaj leti pa ne vemo kaj.
To ne pomeni da so nezemljani.
To ne pomeni da so nezemljani.
No, ampak ob koncu projekta Blue Book so nezemljane izrecno izključili - statistično so pojasnili večino prijav, tiste brez tuzemeljskih vzrokov pa so bile običajno s premalo podatki.
Vmes so bila sicer takšna pojasnila: "Policista sta opazovala neznan predmet na jasi, velikosti nekaj deset metrov, ki je spreminjal barve, nato pa švignil v daljavo. Pri tem sta gledala proti zahodu, kjer se je ta večer nahajala Venera, prav lahko bi šlo za zamenjavo za ta planet."
Zdajšnje poročilo je zaključilo, da za večino od prijav Ameriške mornarice nimajo pojasnil. Ter da potrebujejo več informacij - ki jih bodo pridobili ob novih opažanjih, vzpostavili so namreč sistem poročanja z obrazci, zbiranjem posnetkov senzorjev itd... In z nadaljevanjem dela komisije.
Vmes so bila sicer takšna pojasnila: "Policista sta opazovala neznan predmet na jasi, velikosti nekaj deset metrov, ki je spreminjal barve, nato pa švignil v daljavo. Pri tem sta gledala proti zahodu, kjer se je ta večer nahajala Venera, prav lahko bi šlo za zamenjavo za ta planet."
Zdajšnje poročilo je zaključilo, da za večino od prijav Ameriške mornarice nimajo pojasnil. Ter da potrebujejo več informacij - ki jih bodo pridobili ob novih opažanjih, vzpostavili so namreč sistem poročanja z obrazci, zbiranjem posnetkov senzorjev itd... In z nadaljevanjem dela komisije.
NSA_Agent ::
Pol dneva je bila stvar v zraku in jim ni uspelo it bližje in dobit slike normalne kvalitete? Tile ameri ej...
NSA_Agent ::
Aja, logično ja. Razumljivo. Naj kar svet živi v prepričanju, da imajo 360p kamere z umazanimi lečami.
Miki N ::
Ja saj. Nekako je zgodba zavila v smer, kjer se menda (predvsem) nad Atlantikom piloti dnevno srečujejo z nekakšnimi posebnimi dogodki ... samo nikogar ne zanima, da bi recimo, ne vem, pokuril malo davkoplačevalskega denarja in pilotom nabavil go-proje. Raje furamo tisto 70s bojno optiko in se gremo igro ugibanja.
Kot vedno, če bi bila situacija resna, bi se iskale resne rešitve do takrat bo pač
Kot vedno, če bi bila situacija resna, bi se iskale resne rešitve do takrat bo pač
No, ampak po eni strani imaš pričevanja pilotov, kako so "tiktakom" prišli na manj kot kilometer, ter razločno videli obliko ter odsotnost vsega, kar bi zadevo lahko poganjalo... Posnetki so pa pač čisto nekaj drugega. Elizondo je sicer govoril o razločnih posnetkih od blizu, ki pa naj bi bili (priročno) classified.
To o top secret zmogljivostih teh namerilnih sistemov je bulšit, obstaja veliko posnetkov v veliko boljši kakovosti, kjer se lahko morebiten vohun prepriča o zmožnostih. Tudi v propagandnem materijalu proizvajalca, ko skuša to prodati tujim kupcem.
To o top secret zmogljivostih teh namerilnih sistemov je bulšit, obstaja veliko posnetkov v veliko boljši kakovosti, kjer se lahko morebiten vohun prepriča o zmožnostih. Tudi v propagandnem materijalu proizvajalca, ko skuša to prodati tujim kupcem.
stjan ::
Verjetno so ta plovila Severno Korejski leteči krožniki, ki vohunijo za Američani ali pa pipistrel testira nova letala...
V bistvu je res čudno, da danes ni kakšnega posnetka dobre kvalitete.
V bistvu je res čudno, da danes ni kakšnega posnetka dobre kvalitete.
KakoLepo ::
Znanstvenik, ki dela za NASA na Voyager programu odkrivanja vesolja, Dr. Richard Terrile je mnenja, da zivimo v simulaciji. Hologramu. Kaj ima to veze z nezemljani? Zato, ker naj bi nekateri bili mnenja, da je simulacija plod dolocenih bitij, ki jim teoreticno lahko recemo nezemljani. Ampak glejte, vse zivo, kar zivi izven planeta Zemlja so teoreticno nezemljani, tko da to ne pomeni mali zeleni iz filmov. Richard Terille ze od leta 1977 prek voyager 1 in voyager 2 raziskuje vesolje. Odril je med drugim tudi lune saturna, urana in neptuna.
Richard J. Terrile @ Wikipedia
Richard J. Terrile @ Wikipedia
Invictus ::
no, mornarica nima dlih goproje na namerilnih sistemih
Saj to ima precej slabšo ločljivost .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
c3p0 ::
CIA in 1-hit-wonder pevec nam bosta povedala resnico o NLPjih, to nekako ne vzbuja zaupanja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
Hatchback678 ::
Meni bi bilo fajn, da bi dejansko razkrili kaj novega ne le to, da obstaja npr ekipa v Pentagonu ipd, ki skrbi za to.
Fotke bi bile dobrodošle.
Fotke bi bile dobrodošle.
c3p0 ::
Alieni, fake ali ne, so trump card, ki ga bodo odigrali naši overlordi, ko bodo tik pred razkrinkanjem.
fulk ::
Jaz bolj čakam na deklasifikacijo JFK dokumentov, kot to sranje.
Ampak bojim se, da teh še dolgo ne bo, ker so notri vrjetno omenjeni dolgonosci.
Ampak bojim se, da teh še dolgo ne bo, ker so notri vrjetno omenjeni dolgonosci.
globoko grlo ::
Mislm, ce v vseh ancient ljudstvih vejo, da so jim pomagal star peopli, pol alieni skor zih obstajajo.
Btw, piramid niso rjuharji postavl.
Aja, te dni krozi po yt piskac ;)
Btw, piramid niso rjuharji postavl.
Aja, te dni krozi po yt piskac ;)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globoko grlo ()
Jaz bolj čakam na deklasifikacijo JFK dokumentov, kot to sranje.
bolj verjetn rusi, saj pa je bil oswald ruski agent.. tako izgleda
Skoraj garantiram ti, da če je bil rus, ni bil rus, ampak eskim.
Sovjetski vrh je bil eskimski od vsega začetka.
Atentat je skoraj gotovo naročil mossad.
LeQuack ::
Alieni prihajajo. Sicer samo v ZDA, tako kot v filmih.
Whistleblower tells Congress the US is concealing 'multi-decade' program that captures UFOs
https://apnews.com/article/ufos-uaps-co...
Claims of alien bodies and secret crash sites probed by Congress
https://www.bbc.com/news/live/world-us-...
Whistleblower tells Congress the US is concealing 'multi-decade' program that captures UFOs
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
Jarno ::
Če niso 'etheric' in sposobni delovati iz druge dimenzije (beri: dovolj napredni), potem je žalostno, da so ravno po dolgem potovanju tukaj našli bridko smrt.
Nekako v slogu Erika Rdečega.
#65W!
globoko grlo ::
Kl8matske pozdarije pa alieni in smo za 10 let v lock downu. Happy smile!
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Tech909 ::
Alieni prihajajo. Sicer samo v ZDA, tako kot v filmih.
sm ravnokar gledal ta interview na tik toku... Pa kaj je s tem človekom narobe se sprašujem. Ni shizo pa vseeno take klati ?
dronyx ::
Če niso 'etheric' in sposobni delovati iz druge dimenzije (beri: dovolj napredni), potem je žalostno, da so ravno po dolgem potovanju tukaj našli bridko smrt.
Tole sem napisal na mojem blogu pred 16 leti (leta 2007)...
Zakaj ne verjamem v NLP
Jaz osebno ne verjamem v obstoj neznanih letečih predmetov in to tezo sem pripravljen zagovarjati.
Francija je kot ena prvih držav na svetu odprla svoje dosjeje X, arhiv, kjer so zabeleženi in dokumentirani vsi pojavi v zvezi z neznanimi letečimi predmeti (UFO) zadnjih 50 let. Naval na strežnike je ogromen. Večina pričakuje veselo novico. NISMO SAMI. Jodi Foster iz filma Stik dobi moralno zadoščenje. Ne gre za fikcijo.
Jaz v to ne morem verjeti. Preprosto ne morem verjeti.
Vesolje, gledano skozi prizmo materije, je ena sama ogromna praznina. Materija je koncentrirana v posameznih točkah, ki so Zvezde, Planeti ali recimo Črne luknje. Če bi kogarkoli izmed nas v nam znano Vesolje vrgli naključno, je verjetnost, da bi se znašel vsaj blizu Planeta ali Zvezde praktično enaka nič.
Naključno nemogoče.
Sedaj pa si predstavljam napredno civilizacijo, lahko iz planeta, ki kroži okrog Zvezde, ki je najbližja Soncu – Proxime Centauri, ali pa iz kakšnega oddaljenejšega ozvezdja. Za civilizacijo, ki ima tako tehnologijo, da v razumnem času premaga takšno razdaljo je pristajanje na planetu enako, kot ga prikazujejo filmi tipa Vojna Zvezd ali Blekovih sedem. Trivialno opravilo, kot je za nas parkiranje avtomobila v garažni hiši s pomočjo vseh možnih senzorjev.
In sedaj si predstavljam, da po letih preučevanj, študije in analize signalov ter priprav, taka tehnološko superiorna civilizacija sprejme odločitev, da gre na pot proti Zemlji. Potem pa po letih poti ekipa nezemljanov prileti do Zemlje IN SE PREPROSTO RAZTREŠČIJO NEKJE NA LJUBLJANSKEM BARJU ali pa recimo na koruznih poljih Arizone…
To pa bi bila znanstvena fantastika.
Če bi vsi ti nezemljani res tako enostavno padali dol na Zemljo, kakšno tehnologijo potem uporabljajo, da jim je uspelo sploh priti do sem? Tudi mi, ki smo tehnološko gledano šele na začetku razvoja, imamo danes že letala in ostala plovila, ki ne padajo kar po tleh. Kakšen že pade, ne pa veliko. Če pa bi vsi ti nezemljani masovno letali okrog Zemlje, bi jih pa videli pogosteje in bi komu uspel tudi kakšen posnetek s telefonom. Tudi ne verjamem, da vsi padejo dol ravno na ozemlju ZDA. Kdo bi se raztreščil tudi kje drugje. V Pakistanu ali Ianu bi morda nezemljana izvlekli iz plovila in ga vlačili po ulicah. Skratka po eni strani bi bil vesel, da bi imeli končno dokaz, da nezemljani obstajajo, ker to bi potrdilo logično domnevo, da v tako ogromnem Vesolju mora obstajati sigurno še nekdo, ki je mnogo bolj napreden od nas, saj ima lahko veliko evolucijsko prednost. Ampak ko bi nedvoumno potrdili to, potem pa verjetno ni več daleč potrditev tudi logične teze, da obstaja tudi...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
m0LN4r ::
Najvecje trollanje vseh casov, vsaka jim cast.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
BorutO ::
Jaz sem takega mnenja ... Našega planeta še nezemljani niso niti na "zemljevidu" našli, kaj še le, da bi letali po nebu ... Najbolj smešno je, da letijo po nebu, pristal pa še noben ni. Kaj pa vem, mogoče pa imajo "marsovci" drugačen način življenja kot človek, kateri tam, kjer pristane, more skakat naokoli?
Jaz sem prepričan, da so ti pojavi nekakšni odsevi od sonca ali nekega drugega naravnega pojava, ki je tako redek, da sploh ni dovolj materiala, da bi jih raziskali in našli zaključek.
Sam sem nekoč, več kot 20 let nazaj, bil priča enemu zelo čudnemu pojavu na nebu ... S prijatjico sva šla domov peš okoli 4 kilometre sredi noči ... daleč v daljavi sva videla, kako se je bliskalo (strele) ... a najbolj pa sva se čudila temu, da tam, kjer so se pojavljale strele, je bilo vse jasno, pa tudi zvezde so se videle v daljavi nad tistim območjem. Dejansko je tudi bilo tako vreme, da je bilo nekaj dni zapored jasno vreme, brez oblaka. Kar pa mi še danes ni jasno, ko v google napišem ta pojav, pa mi ven vrže, kot da še nikoli ni slišal za ta pojav.
Od takrat sem prepričan, da še sami nimamo pojma kaj vse Zemlja ponuja pa mislimo, da so drugi krivi in ne narava.
kot ste že napisali, valda Aliens pridejo samo v ZDA, kot v filmih haha.
Tukaj je mapa ufo sightings celotne zgodovine, skoraj vse ZDA
https://twitter.com/goddeketal/status/1...
Alieni so nas mogoče najdli na naprednih teleskopih, whatever uporabljajo, daleč od tega da bi kdo bil tukaj. Je tudi problem svetlobna hitrost omejitev, praktično nemogoče kam potovat po vesolju.
In kot je nekdo že napisal, smešno za umret da imajo tehnologijo za pridet do zemlje in pol se sesujejo na zemljo in umrejo. LMAO
Tukaj je mapa ufo sightings celotne zgodovine, skoraj vse ZDA
https://twitter.com/goddeketal/status/1...
Alieni so nas mogoče najdli na naprednih teleskopih, whatever uporabljajo, daleč od tega da bi kdo bil tukaj. Je tudi problem svetlobna hitrost omejitev, praktično nemogoče kam potovat po vesolju.
In kot je nekdo že napisal, smešno za umret da imajo tehnologijo za pridet do zemlje in pol se sesujejo na zemljo in umrejo. LMAO
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tech909 ()
Torej, če prav razumem.
Imako kongresno zaslišanje zaradi nezemljanov med nami.
Nimajo pa zaslišanja, kako Izrael (/judi) diktirajo politiko ZDA.
Ali minimalno bi vsaj upal, da bodo imeli zaslišanje kako vrh demokratske in republikanske stranke organizira sodomitske orgije z mladoletnimi fanti in jih pri tem CIA/FBI ščiti.
Nope. Aliens...
Imako kongresno zaslišanje zaradi nezemljanov med nami.
Nimajo pa zaslišanja, kako Izrael (/judi) diktirajo politiko ZDA.
Ali minimalno bi vsaj upal, da bodo imeli zaslišanje kako vrh demokratske in republikanske stranke organizira sodomitske orgije z mladoletnimi fanti in jih pri tem CIA/FBI ščiti.
Nope. Aliens...
Najbolj smešno je, da letijo po nebu, pristal pa še noben ni.
to se sliš podobno kot bi mi z modernimi droni šli pristajat sredi amazonskega pragozda.. čemu?
Je tudi problem svetlobna hitrost omejitev, praktično nemogoče kam potovat po vesolju.
blizu svetlobne hitrosti se razdalje skrčijo
Scaramouche3 ::
Pithlit ::
Najbolj smešno je, da letijo po nebu, pristal pa še noben ni.
to se sliš podobno kot bi mi z modernimi droni šli pristajat sredi amazonskega pragozda.. čemu?
Je tudi problem svetlobna hitrost omejitev, praktično nemogoče kam potovat po vesolju.
blizu svetlobne hitrosti se razdalje skrčijo
Kot je predhodnik omenil... S časom se zgodi pa kaj?
Anyway, 4+ let do najbližje zvezde se ti zdi praktično? V 'vesoljskih razdaljah' je svetlobna hitrost precej počasna stvar. V praksi tudi povsem nepraktična, da ne rečemo nemogoča.
Life is as complicated as we make it...
potovanje hitreje kot svetlobna, ni mogoče, če pa je kdo od alienov to ugotovil, jih je zelo malo. Aliens so še tako redek pojav v vesolju (nismo pa sami v vesolju) , tisti k pa pridejo do potovanja po vesolju tolko bolj redko, tisti kateri so ugotovili hitreje kot svetloba, še bolj redki. Kakor obrneš, na zemlji okol zemlje jih ni nkol blo.
Jaz kot sem bral, mislim da je hitreje kot svetlob nemogoče, pa lahko si type 100.000 civilization. Torej recimo da je ta omejitev , nemogoča za prebit, mi razloži kako bi sploh kdo prišel do nas?
Mogoče 10 max civilizacij v celem vesolju k so prebile mejo svetlobne hitrosti, oz. potovanja. Vesolje je preveliko. Sploh pa nevem zakaj bi jih interesiral nek debilen planet kjer vlada zlo, kriminal, bolezni, vojne itd. Plus tega imaš planete ki so dosti bolj habitabilni kot zemlja.
Jaz kot sem bral, mislim da je hitreje kot svetlob nemogoče, pa lahko si type 100.000 civilization. Torej recimo da je ta omejitev , nemogoča za prebit, mi razloži kako bi sploh kdo prišel do nas?
Mogoče 10 max civilizacij v celem vesolju k so prebile mejo svetlobne hitrosti, oz. potovanja. Vesolje je preveliko. Sploh pa nevem zakaj bi jih interesiral nek debilen planet kjer vlada zlo, kriminal, bolezni, vojne itd. Plus tega imaš planete ki so dosti bolj habitabilni kot zemlja.
potovanje hitreje kot svetlobna, ni mogoče, če pa je kdo od alienov to ugotovil, jih je zelo malo. Aliens so še tako redek pojav v vesolju (nismo pa sami v vesolju) , tisti k pa pridejo do potovanja po vesolju tolko bolj redko, tisti kateri so ugotovili hitreje kot svetloba, še bolj redki. Kakor obrneš, na zemlji okol zemlje jih ni nkol blo.
Več teorij omogoča potovanje hitreje od svetlobe.
Anyway, 4+ let do najbližje zvezde se ti zdi praktično?
4 leta je za tebe na Zemlji, ne za unga na poti
ne, nihče ti ne more razložit.. imamo pa danes stvari ki so bile nemogoče, znanstvena fantastika 100-200 let nazaj
Sploh pa nevem zakaj bi jih interesiral nek debilen planet kjer vlada zlo, kriminal, bolezni, vojne itd.
če imaš tehnologijo in neomejene resurse, ni razloga da ne bi popisal vsak zabačen kamen v vesolju
Dej se odstrani iz te teme. Resno. Ker take sramote še nisem videla od kar sem tu.
primoz4p ::
Anyway, 4+ let do najbližje zvezde se ti zdi praktično?
...
Verjetno si mislil to:
Pri hitrih delcih opazijo tudi podaljšanje časa. Omenimo eksperiment Frischa in Smitha (D. H. Frisch, J. H. Smith, Am. J. Phys. 31, 342 (1964)), ki sta opazovala razpadanje mionov, ki nastanejo visoko v zemeljski atmosferi in letijo z veliko hitrostjo proti zemlji. Razpadanje mionov je naključen proces. Če imamo v nekem trenutku N mionov, bo sprememba njihovega števila dN v času dt enaka dN = -N dt/tau. Pri tem je tau značilni čas za razpad mionov, ki mu pravimo tudi življenjska doba miona. Rešitev enačbe je N = N0 e^-t/tau.
Življenjska doba mirujočih mionov je 2.2 micros. Mioni, katerih hitrost je blizu svetlobne hitrost, napravijo v tem času pot 660 m. Frisch in Smith sta izmerila število mionov s hitrostjo 0.995c, ki jih ista naprava izmeri v enakem času na dveh višinah: na vrhu gore in ob morju. Višinska razlika merilnih mest je bila 1900 m. Pokazalo se je, da sta ob morju izmerila dosti več mionov, kot sta pričakovala na osnovi življenjske dobe. Število mionov je bilo tako, kot da bi bila življenjska doba približno devetkrat daljša. Ta poskus in še mnogi drugi so pokazali, da se gibajočim delcem življenjska doba za mirujočega opazovalca podaljša in, da je podaljšanje odvisno od njihove hitrosti.
Vir:
https://users.fmf.uni-lj.si/seliger/11_...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: primoz4p ()
BorutO ::
Ampak zdaj sem že res v dvomih, da nezemljanov ni na našem planetu ...
Sem že trikrat prebral ta članek, pa ga četrtič več ne upam, ker takrat bom 100%, da so res na našem planetu kdaj nezemljani.
https://www.dnevnik.si/1042205874
:P
Sem že trikrat prebral ta članek, pa ga četrtič več ne upam, ker takrat bom 100%, da so res na našem planetu kdaj nezemljani.
https://www.dnevnik.si/1042205874
:P
mod-moron ::
Na congress hearing lahko samo rečem, da je neka ameriška korporacija ugotovila, kako lahko trži nezemljane in zdaj delajo reklamo, vojski pa paše, da lahko nove tehnologije skrijejo pod pretvezo NLP.
Že vidim fejstbukave, kako bo vsak drugi ugrabljen (večkrat!) in si bojo izmišljali najbolj nore zgodbe in teorije, da bi jih kdo opazil, za nabiranje všečkov. Enako kot flateartherji, reptilčkoti, antivaxerji,...
Seveda so, Logar, Mahnič, Lisec, Boscarol... to ne more biti iz našega platega.
Že vidim fejstbukave, kako bo vsak drugi ugrabljen (večkrat!) in si bojo izmišljali najbolj nore zgodbe in teorije, da bi jih kdo opazil, za nabiranje všečkov. Enako kot flateartherji, reptilčkoti, antivaxerji,...
Ampak zdaj sem že res v dvomih, da nezemljanov ni na našem planetu ...
Seveda so, Logar, Mahnič, Lisec, Boscarol... to ne more biti iz našega platega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mod-moron ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nezemljani in območje 51 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 24235 (20105) | jest10 |
⊘ | Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 27235 (20984) | Ziga Dolhar |
⊘ | Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17523 (14933) | Ziga Dolhar |
⊘ | Moon, hoax or real? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 19957 (16979) | Loocas |
» | Denarja za iskanje Nezemljanov ni, SETI ustavljen (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 40844 (34286) | jest10 |