» »

F1 in Ferrari

F1 in Ferrari

«
1
2

Dami ::

Ok, ste gledal to kozlarijo? Kako je vaše mnenje? Moje je tako:


:D
Fotko sn potegnu iz Jokerjevega foruma. Upam da ne bo kake tožbe glede avtorskih:8)
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
  • spremenil: Dami ()

Area_51 ::

:)) McLaren gor ;(( ;( >:D Ferrari dol
Area 51

Milko ::

Hja, kljub temu, da z vsem srcem navijam za Schumacherja, mam dans tko mesane obcutke. Hvalabogu je sel na 2. stopnicko in tud pokal za zmago je dubu Barichello, kar je edino prov, ker si zasluzi. Taka je pac odlocitev mostva. Sicer je pa Barichello vedu to prej, predn je pogodbo podpisval kak mu bo ob Michaelu...

Caboose ::

Šuhmaher je pička! Če bi blo v njem vsaj malo ponosa bi se posral na ukaze iz boxov! Mislim, totalno nečastno. Pobruham ferrari! ;(( ;(( ;((
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.

tejo ::

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Jest bi jih kr diskvalificiral ob takem početju!!! :D

rc-car ::

Se strinjam z vami!

To je totalno nešportno. FIA bi morala Ferrariju in Michaelu odvzeti točke, ki sta jih dobila na tej tekmi!
Če bi Ferrari imel to moč, bi Michael že štartal s 1. mesta namesto Barichella :\
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

HEKO ::

Blah...to pa me taaak razpi*di da yao...toootalno nešportno. Jaz osebno navijam za Williams BMW...oz. za Montoyo. Montoya je moj adut, ker je mlad, pa že drugo sezono razturava...lani na 3. dirki F1 v življ. je že prehitel Schummija...i like it :> Ferrari si s tem dela večjo škodo kot si misli. So nešportni in BArichello se mi smili...btw: remember dogodka z gumami in Schummijem z novim dirkalnikom...;((
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]

Boško ::

Shja, sicer sem tudi jaz privrženec vsega italjanskega in posledično tidi Ferrarija, vendar to kar so dans nardil je blo pod vsako kritiko ni športnim okusom!! Tudi za največje privržence!!! Lahko rečem samo ŽAL, ŽAL, ŽAL!!!

Kar se pa tiče Shumija, pa mislim, da ima v pogodbi odstavek v katerem piše, da mora stogo izpolnjevat ukaze iz boksev!!! Tako kot Barichelo!! Sicer sankcije sledijo. Kakšne pa nj bi bile te sankcije pa vedo samo oni!! Kaj si pa o današnjem razpletu Shumi lahko pa sam ugibamo!! Mislim da je dans ta juha čist iz italjanskega lonca!!

L.p.

SkyNet ::

Dami: Ne, ne bom te tožil zarad avtorskih pravic :)
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs

PersonaRudis ::

Od danes naprej ne bom gledal na formulo 1 nikoli več tako, kot prej. To kar se je zgodilo danes se ni zgodilo prvič, in na žalost niti ne zadnjič. To absolutno NI šport. Koliko tisoč otrokov posveti svoje življenje za avto-moto šport, da bi jim končno uspelo priti v ta cirkus, ki v resnici ni nič več, kakor en kup *****.
Da ne omenim, kaj bi se lahko zgodilo danes Satu, pa recimu Heidfieldu, pa Panisu? Vsaj invalidi bi lahko postali. To pa ravno tedaj, ko je bila večina njihovih mam tam. Ovi *****, z puno keša v gatah pa se z njimi tak igrajo. Je že res da tudi vozniki služijo kot nevem kaj, ampak to ni niti en promil, kaj na njihov račun služijo tisti v ozadju.
Ne, formula 1 je že dolgo izgubila stik s športom. Samo en velki cirkus je, glavni krivec pa je tisti Bernie, tisti stari ***** pa njegov kompanjon. Pa še grozil je, da bodo dirke formule 1 odšle iz Evrope npr. v Azijo (= samo še en novi neizkoriščeni trg), zaradi tobačnih reklam itn. Pa naj ide! Naj si ta ***** porine nekam! Danes je lahko sam slišal žvižg razočarane in nezadovoljne množice.
Kaj pa Ferrari? Nikoli nisem bil njihov fan, v bistvu niti ne vem zakaj. Ampak kakši ***** so danes naredili, pa je že višek. Te so se sigurno ***** (prestrašili) s Schumacherjem vred, pa so razglasili Barichella za MORALNEGA ZMAGOVALCA. Na to bi lahko prej pomislili...
Kaj pa je še tedaj nekaj bluzil tisti Schumacher, da on tudi ne razume tega, pa ne odobrava... Pa zakaj ga je te prehitel. Poleg tega pa vsak ve, da je on mali bog pri Ferrariju, pa itak on določa vse pogoje (sodelavce) in pogodbe (npr. Barichellovo). Potem pa ko ga izžvižgajo se nekaj dela, kot da on nebi pri tem imel ničesar.
Po mojem sta Ferrari in Schumacher danes dokončno odigrala karte pri nekaterih njihovih fanih...To jim je trebalo...

Drugače pa je bila dirka zelo zanimiva. Tista blokiranja zadnjih koles npr. Razen tega pa sem še bil zelo vesel za Villeneuva, ki je vse prehiteval kot nevem kaj, samo škoda da so ga kaznovali, mogoče bi še kakšno točko dosegel...
:(

Dami ::

skynet: OK;)
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Dalmatinc ::

Ukazi iz boksov so ukazi iz boksov. Ne šumi in ne Barichelo ne smeta ugovarjat. Zgledalo je ne športno. Pomoje je barichelo kriv za to da je tko zgledal in bo res NA MOJO VELIKO žalost nosil posledice kljub izgubljeni zmagi. Vas zanima zakaj? Ker je dobil (prevrjeno) ukaze iz boksov 8 krogov pred koncev in bi mogu pač "višja sila" šumija spustit mimo.
Kurc nižji po činu vedno najbe pa tud če ma prav . . .

JanezH ::

Če ste gledali Športno sceno, se je še veliko povedalo o tem. Barichelo gotovo ni mel kaj dosti praskat, Schumi je imel pa 8 krogov za premislek ali ga bo prehitel, čeprav je na konferenci lagal, da je ukaze dobil tik pred koncem tekme.
Všeč mi je blo tud, da jih je Ališič ful skritiziral čeprav je veliki pristaš Ferrarija.;( ;(( ;(

rh^ ::

Alešič navija za McLaren!!! 100% če kdo ne vrjame mu lahko dokažem!!!

SkyNet ::

LOL. Ališič za McLaren??? LOL.

Najrbž je tako zelo nagnjen k McLarnu, da kriči "SHUMACHER PO DOLGEM ČASU ŠTARTA IZ TAKO SLABEGA ŠTARTNEGA POLOŽAJA!!!".

Zamisli se nad svojimi izjavami...
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs

T(he) Boss ::

Jaz verjamem, da nobeden Schumacherju nic ne more, pa ce se vozi ritansko. Pač on ne ni zmagal in kdo mu te upa kaj reč? Barichello pa je ze večkrat tak nastradal in pac mu za to plačujejo. Mislim pa, da letos Ferrari ima toliko prednosti, da bi lahko imeli prvega in drugega, s tako taktiko pa manj verjetno! Osebno pa navijam za BMW!8-)

SkIDiver ::

Nuklearc bravo. Naj te pohvalim. Edino ti si do zdejle, ki sem te zasledil in nisi blatil čez Schumacherja, ker konec koncev ni krivda njegova. On je moral pač spovnit ukaze iz boksov, če ne ga čaka kazen, pogodbena kazen, ki pa niso majhne celo za njegov žep niso majhne. Se mi pa dopade, ko je Barrichella postavil na vrhnjo stopničko in s tem totalno umazal vodilne može.

Ja in to je velka packarija. Jz bi uvedel novo pravilo, ki bi narekovalo pravila v zadnjem krogu vožnje in bi onemogočilo taka nečastna dejanja.

Ja to dela pa poželjivot in bebavost.

Tomi ::

Na žalost je vedno tako, da ima kapital glavno besedo. Kako bi voznik, ki je očitna številka, imel sploh kaj besede. Saj tako je v kar nekaj moštvih, samo nikjer in tako očitno kot pri Ferrariju. Res je pa, da pri drugih ponavadi pride samo en do konca.
Edino, kar je bilo dobro danes na dirki oz. po njej so bili gledalci in pa poteza ob podelitvi. Še malo, pa bom skenslal pol svojega gledanja televizije in gledal samo še Milijonarje ( predvsem RTL in PopTv ).
metrodusa.blogspot.com

Tr0n ::

Ste pa nekateri dolgo rabli, da ste pogruntali kaksno je dejansko stanje. Pa ne samo pri formuli 1. Tak pac je v tem nasem kapitalisticnem svetu.

Sicer pa so taksne stvari ze za par mesecev naprej zmenjene. Nekaj taksnega kot pri wrestlingu, kjer se ze prej dogovorijo kdo bo zmagal :).

billy ::

Hm...

Tron, upam da to kar govoris ne mislis resno...predvsem o zreziranosti formule vnaprej...

pomoje pa sumaher ni tko nedolzen, kajti za celotno mostvo je cisto vseeno kdo je 1. ali 2. konec koncev dobi mostvo isto stevilo tock. in taksne odlocitve, ko sumaher ze vodi za 20 tock, sezona pa se niti na sredini ni so cisto pretiravanje. razumel bi da bi se to zgodilo 3 al 4 direk pred koncem, ampak zdaj...grozno!
tko da pomoje cevljar ni tko nedolzen.

sicer pa kaj bi mu mogli, ce takrat nebi prehitel rubinija? verjetno bi ga vsako mostvo zelo rado vzelo pod svoje okrilje...v bistvu je sumi navadna pizda, rubini pa pac car da je tako ocitno pokazal kaksni so bili ukazi iz boksov

Thanatos ::

billy moraš vedeti tudi to da konstruktorski naslov ne pomeni čisto nič v komercialnem smislu. Vse pomeni samo naslov najboljšega voznika. V sezoni se pa lahko še marsikaj zgodi, zato je Ferrari ziheraško ukazal Schumacherju naj prvi prevozi cilj.

Tr0n ::

Pa ne mislim celotne formule z vsemi mostvi. Znotraj enega mostva se tocno ve, kaksna taktika se bo uporabla v dolocenem primeru.

pecorin ::

Schumacher se je tako zalostil ko je po dirki govoril da si ni zelel take zmage bla bla...
To da si ni zelel take zmage je res. potem pa je rekel nekaj like: "kaj pa ce bi mi na koncu zaradi kaksne nesrece manjkale ravno te 4 tocke in nebi postal prvak...". On drugega kot zmage sploh ne vidi. to da ga je barichello spustil naprej je bila zanj edina logicna moznost in mislim da je celo dirko imel v mislih taksen konec.
to o odlocitvi iz boksov je pa tudi bolj tako... meni se zdi zelo mozno da je schumacher pri podpisu pogodbe dal tudi svoje pogoje in eden od teh bi lahko bil, da ga mora mostvo spustiti pred mostvenega kolega vedno ce se mu gre za tocke. on si to lahko privosci, ker je za ferrari malo prevec pomemben.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: pecorin ()

Dami ::

Alešič je čist prav povedal; šumi je mel dost cajta za premislek in čist komot bi se lahk odloču da ne bi rubensa prehitel. Je pač čist podoben nekomu ki je tud hotu met vse (kdo je to bojo vedl mariborčani, ki so vidli mal spremenjeno šumijevo sliko v enem starem Študentskem Spektru. BTW, če ma kdo to fotko naj mi jo pošle, kr sn zgubu revijo:8) ).
Ste vidl kak ga je Ralph pogledal ko je prišu ven iz avta?? To fotko bi blo treba tud neki dobit:D On je že vedel da je mel šumi vse v rokah pa ni tega znal 'pravilno' izkoristiti.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

chucki ::

NO COMMENT!!!
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

para-site ::

Navijam za Ferrari, ampak to je bla pa sramota...
Nočemo gledat takih stvari.
Ferrari se bo moral vprašat bistveno vprašanje, kaj počne v F1? Reklamira tradicionalno znamko in s tem povečuje prodajo športnih avtomobilov ali nabira točke za naslov svetovnega prvaka. Logično bi bilo prvo, s takšnimi potezami pa ugledu firme prav nič ne koristi. Čeprav bodo mogoče na koncu prav zaradi teh 4 točk zmagali naslov(zelo malo verjetno, da bojo ob takšni formi rabli glih te 4 točke), kar je pomembno pri promociji avtov, ni vseeno, na kakšen način se to doseže. Kljub temu pa na koncu trpi šport, Rubens Barrichello in končno tudi Ferrari z njegovimi navijači.
Od zdej navijam za Rubensa. Sicer vem, da Šumi ni mel tle prstov vmes pri odločanju, in da on ni dosti kriv pri odločitvah iz boksov, branil se pa tudi ni. Žan Tot pa mi je bil od vedno sumljiv in deloval nekako nesposobno, zdej pa mi gre že pošteno na kurac, faggot francoski, bejži delat sranje kam drugam, da se mi ne takneš več Ferrarija.;((

IR Babun ::

Spomnite se kolikokrat je moral Coulthard spustit Kakinena, pa noben ni imel pripomb, pa tut Schumi je Irvajna spustu na prej, pa cel kup je podobnih primerov,
ko pa Schumi prehiti Barichela in to po ukazih iz boxov, pa kuj vsi pluvajo po njem.
Ko bo Schumi imel dost pik bo pa Barichelo lahko zmagoval.
(Če je Barichelo v soboto podpisal pogodbo za nadaljni 2 leti, pomeni da ga položaj drugega voznika ne moti, kar je tudi javno povedal).

Saj sem proti takšnemu ravnanju, ampak ker vsi to počnejo, se ne morete znašati samo na Ferrari oz. Schumija.
SCREW THE GOVERNMENT

blabla ::

vseeno ni bilo treba to narediti zadnjih 20 metrov dirke, ampak bi lahko prej u boxih eno gumo "pozabil"

rc-car ::

Schumacher bi se prav lahko odločil, da bi pred ciljem tudi on pritisnil na zavoro in tako pustil, da zmaga Barichello. Moštvo njemu ne bi storilo nič hujšega, ker praktično celo moštvo dela samo za njega in se mu podreja. Izmislil bi si pač izgovor, da bi to njega prikazalo v slabši luči in da ima tako ali tako dovolj prednosti za zmago. Ampak Schumacher tega ni zmožen! Potem se pa še nekaj gre in Brichella potisne na najvišjo stopničko in mu da pokal, kot da ni bila odločitev o zmagi povsem na njem samem...

In tista izjava, ki jo je dal na koncu - če bi jim na koncu sezone zmanjkalo 4 točke do naslova prvaka. Potem si naslov pravka najbrž nebi zaslužil in bi ga nasprotnik pošteno premagal, ne pa sedaj ko bo do zmage prišel z goljufijo. Navadno goljufijo!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

SkyNet ::

Drugače zgleda ne gre.
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs

Gizm0 ::

Ferrari je dejal da mora biti pazljiv in da bi neumno izgledalo, ce bi jih ravno te 4 točke pomenile izgubo prvaka. Hmm... kaj pa če se ponovi Silverstone in se Šumi spet poškoduje na kakšni dirki. Ironija bi bila, če bi potem Barrichellu zmanjkale te 4 točke do naslova prvaka. Kako neumno bi šele potem to zgledalo :D

dex ::

No, ppl, kolk se vas še spomni, kaj se je zgodilo lansko leto na GP Avstrije?
vem, da nič ne vem...

jeti ::

IR Babun: spomni se ti, da tista spuščanja niso bila takole na začetku sezone ampak bolj proti koncu, ko se je že šlo za točke in se je točno vedelo, kateri izmed voznikov v moštvu lahko osvoji naslob in kateri ne. Seveda je logično, da mu bo takrat tisti drugi voznik pomagal.
Tole sedaj je pa čisto druga situacija, 6. dirka sezone, Schumacher 21 točk prednosti in uvrščen pred obema najresnejšima tekmeca. Tega jim ne bi bilo treba, pljuvajo si v lastno skledo.
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

dex ::

No, vrstni red je bil tak:

1. Culthard
2. Schumacher
3. Barichello

In lej vraga, kako je čevljarček prišel na 2. mesto? Easy, v zadnjem ovinku ga je Barichello spustil predse. Tako, da so imeli gledalci razlog za vse tisto žvižganje - drugič zapored so gledali isto sranje.

Kar se skupnega stanja na stopničkah, pa odstopljenega pokala tiče je pa vse skupi BULLSHIT. Itaq se je kopitar usral, ko mu je pa par 1000 ljudi v nemško govoreči deželi žvižgalo.

P.S.
IR pozabu si povedat, kolkrat sta se Hakkinen in Culthard spravla iz ceste v medsebojnih bojih...;)
vem, da nič ne vem...

MasTTer ::

IR Babun prav maš.....
dex.. če se pa to zgodi, sta pa oba nesposobna ti povem :\
Hm.... zakal.. o le zakaj vsi nalagate, kot da bi bili najpametnejši na tem svetu.... malo se postavite v kožo schumija....je tik pred tem, da postane 5-ič svetovni prvak.. če prav vem, še noben 5x ni bil sv.. tako da.. on bi za to tudi ubijal... pač bo najboljši na svetu, slava mu..zasluži si, ker je res najboljši na svetu v F1 trenutno...kaj se pa tiče te zmage v Avstriji.... tam on še nikoli ni zmagal (1. mesto)....lahko je vzrok to.. vendar ni..njemu se je šlo le zaradi točk... boli njega pokal, slava vse, le da tiste boge točke dobi....pa itaq je to šport na najvišjem nivoju, tako da se točno ve kdo kje kaj more delati, bla bla bla.... res bi lahko prepustil zmago rubiju.. vendar hej....po tistem ko že nekaj mine je najlažje biti pameten, ko se zamisliš kaj si nardil.. tudi schumi je človek, in motiti se je človeško :)
..........to je moje mišljenje...........

Dobius ::

Ej MasTTer ka hudiča zdej ti nakladaš. Fangio je bil 5-krat prvak in kar se mene tiče tut 100-krat boljši športnik kot ta KURAC od Šumija. V tem športu bi morali biti ravno zaradi vseh nevarnosti vsi prijatelji in si pomagati ne pa kot Šumi da od Hilla naprej sabotira vse ki se mu hočejo približati. Pa tisto da bi tut ubijal... si sam vse povedal kaka budala je in da sploh ne sodi v tak šport kot je f1. In kot je rekel Frank Williams - s takim avtom bi lahko prvih 6 voznikov po lestvici postalo svetovni prvak.. zato ne bluzi kako vsemogočen je ta kmet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja pa Villeneuve rulz - prav rad bi da bi enkrat pršu k ferrariju in osmešu tisto govno.........
DFI NF4 Ultra-D, A 64 939 Win 3200+@2500 MHz, Thermalright XP-90
2x512 MB OCZ PC3200 Platinum rev.2 250 FSB, OCZ ModStream 450W
________________________Gigabyte HD 3850________________________

Dami ::

Šumi je že dober voznik, sam zakaj naj bi zarad tega bil športnik?? Itak je vse sam še od avta odvisno. Formula tak sux. Sn že lani presedlal na rally, ki ga je na žalost bl malo po TV. Drgač pa, Senna forever:D
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

MasTTer ::

Dobius...probaj ti toliko dela vložit v nekaj, kot je schumi v F1...največ dela in časa vlaga v testiranja pa to izmed vseh dirkačev...je pač nadarjen..in še ferrariju je uspelo zdaj en spodoben avto sestavit... zdaj su ma pa vsi favš.. ..tak je, kr naj bodo favš in vi privrženci McLarna pa se lahko ubijete, ker itaq sux moštvo... en dober avto so sestavili, so harali leto, 2 leti, zdaj so pa poden od podna.. ahahahahahahahahahaahaa >:D >:D >:D

vuki ::

Jst sem za Dobiusa. Schummi misli da se tekmuje z bogom in počne vse hudičeve poteze, da bi ga lahko premagal. To je dokazal, drugič leta 97 v Jerezu. Upam, da se mu bo to nedeljsko ******, ki ga je naredu kaznovalo tako, da bo zgubil takšen ugled kot ga ima, jebiga, in da bodo ljudje spoznali to hudičevo seme. Še njegov brat Ralphi je z mimiko obraza po koncu dirke pokazal, kaj si misli o bratu. Schummacher Junior je pa itak ruls. ŠTRUDLMACHER SUX!

schurda ::

Zdej, ko je začel Giro, s Čebularjem (Cipollini) je isto, kot s Čevljarjem (Schumi), samo, da se to zgodi še večkrat.

Sicer pa: vsakih 14 dni je tudi Superbike, tam je vsaj bolj zanimivo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: schurda ()

Thanatos ::

dami jaz isto. F1 sux bigtime. Tko da jaz gledam Moto GP, WRC, Nascar kdaj ujamem, in da ne pozabim Eurosportov dirkaški vikend (European Touring Car Championship predvsem).

Area_51 ::

;(( ;(( ;(( ;(( >:D Ko bi vsaj odstranili Scumaherja iz Formule 1, bi bila Formula vsaj poštena igra in samo tekmovasnje za prvo mesxto.


Nasplošno povedano, SCHUMACHER je šupak>:D

Formula res ni več to kar je bilo, ko je tekmoval Niki LAuda pa ko je zgorel, tiso je vsaj bilo podobno formuli. Odkar je prišel SCHUMACHER je to samo denarni šport. Odkar je postavil svetovni rekord sedaj ga sploh ne briga več za občinstvo ampak misli samo na svojo rit. Ki je zelo grda.

Smrad od SCHUMACHERJA
Area 51

Zgodovina sprememb…

  • odbrisal: sketch ()

cekr ::

Jaz bom pa povedal nekaj, kar se tiče sodobnega športa na splošno.

Vse se vrti okoli velikih denarjev.
Kar se mene tiče, si nihče, prav nihče, ne zasluži takšnih milijonov, ki jih služijo, pa naj bo to formula, žogobrc, košarka,...
To je čisto norčevanje iz ljudskih množic.

A se je že kdo kdaj vprašal zakaj imamo takšen beden program na TV ?. Samo zaradi pogoltnih toboglavcev in bedastih kupcev športnega programa.
Cifre letijo v nebo, ostali programi so pa tako bedni, dajih ni več za gledat. Tipičen primer je POPtv - sama ponavljanja ali pa razne esmeralte in podobna gnojnica. Za formulo in za žogobrc so pognali toliko denarja, da so uničili še tisto, kar so imeli.


Dobius ::

Dragi masTTer... prvič ne navijam za mclarna ker mi ni ne moštvo ne katerikoli od dirkačev toliko všeč da bi navijal zanj. Raikonen ima pa še lepo perspektivo prred seboj...
Drugič - navijam za Villeneuva ker je zelo dober voznik, se zna športno obnašat (za razliko od Šumija) in mu ne leti perje s hrbta zaradi zvezdništva - ne zdaj ne prej ko je bil prvak. Samo človek iz takega testa je pravi športnik.
Ne me narobe razumet. Mislim da je Šumi eden najboljši voznikov vseh časov . To je dokazal že v bennetonu ko ni imla tak konkurenčnega avta. Zdaj, zadnji dve leti pa to ni več dokaz da je najboljši ampak ima poleg svojega talenta še najboljši avto. V takem bi bil še ti prvak... Kar se tiče pa ferrarija pa poraz. Takemu moštvu ni ne za druge udeležence ne za najbolj pomembn stvar tega športa - dirkanje. Glaven je denar to je pa napaka. Sej so nekateri drugi tut taki ampak ferrari na tvojo žalost močno izstopa. Sicer pa jaz 100-krat raje pogledam kak Cart ali MotoGP da o superbiku ne govorimo... JV rulz:D
DFI NF4 Ultra-D, A 64 939 Win 3200+@2500 MHz, Thermalright XP-90
2x512 MB OCZ PC3200 Platinum rev.2 250 FSB, OCZ ModStream 450W
________________________Gigabyte HD 3850________________________

Gizm0 ::

Vidim, da nas je kar nekaj, ki navijamo za Villeneuva, kar je lepo. Vecina je namreč tistih oportunističnih navijačev, ki vsako leto navijajo za tistega voznika oz. moštvo, ki je najboljše tekočo sezono.

Boeing ::

sicer navijam za McLarna, ampak z tem, kar je naredil Ferrari, so si pri meni zapravili še tisto malo spoštovanja.... nič, kreteni so !
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

R0K ::

Navija za ekipo Williamsa natančneje za Ralfa, ki je že nemalokrat dokazal, da je boljši oz se lahko kosa z Ferarrijem, Williams rabi sam še kakšno sezono, da nardi spet avto, ki bo špica, takšen, ki ga ja imel Senna!

Večjega talenta od Senne nebo nikdar več. Res, res škoda tiste glupe nesreče.

Potem pa slišiš Alešiča na POP-TVju kk pravi, da boljšega voznika po dežju kot je M. Schumacher še ni bilo nikdar. Preprosto za kozlat.

Drgač pa itak... Troy Corser rulz! :) Aprilia je zakon ! :) Prav tko Rossi rulz ! Honda mal manj zakon ! ;)

Alexius Heristalski ::

A se kdo spominja prve dirke sezone 1998, ko je Coulthard moral spustit predse Hakkinena???;((

IR Babun ::

Pa ne samo takrat ;((

ROK: Da je Schumi Car dežja ti bo pa reku vsak strokovnjak za F1
SCREW THE GOVERNMENT

Area_51 ::

:)):D A se mogoče kdo spominja, ko je M Schumacher zrinil s ceste Cultarda pa ko mu je Cultard pokazal dva ta najdaljša prsta na roki.
Area 51
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 2006 (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Loža
186876900 (34438) Alexius Heristalski
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
119238244 (22905) balocom
»

Sezona F1 se začenja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
554661 (4008) Chessman
»

Šumi ČETRTIČ ! - forza Schumi !!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
706030 (5251) ziga7
»

F1 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1709393 (8121) Nemelk

Več podobnih tem