» »

Stutter na kanal A in Pop TV

Stutter na kanal A in Pop TV

Zvonko34 ::

Zdravo,

upam da se kdo tukaj spozna tudi na TVje. Pred kratkim sem kupil nov TV od Phillipsa na katerem pa večino časa močno stutterata Pop TV in Kanal A. Ostali programi delujejo normalno. Za dekodoriranje signala na tem TV uporabljam CAM kartico. Reset, ponovno iskanje kanalov in ostal bullshit, ki ga prodajajo v klicnem centru sem že poizkusil brez uspeha. Operater je Telemach. Se morda komu sanja v čem je finta?

Han ::

Kateri nov TV od Philipsa - model ???

TV 50pus7506/12

Na kratko: finta je v slabem (cenenem) TV. Če imaš možnost, ga vrni oziroma zamenjaj za boljšega. Če ne, glej ta dva programa prek EON aplikacije ali EON škatle.

Hja, to že verjamem, da TV ni ravno špica konica, ampak težko sprejmem, da je to razlog, sploh ker vse ostalo dela BP in tudi na starem Phillips TV deluje. Je kakšna varianta, da je v conax problem? Sicer mam ta teden tehnika naročenega ampak mi je iskreno bruka tehnika za to buzerirat.

link_up ::

preglej vticnico in kabel. Za test potegni(kolikor se le da) kabel iz izvora(omarica)...
a prej je bilo tudi preko dvb-c?
In and Out

Če je na prejšnjem delalo brezhibno, je dejansko problem v novem. Čez slednjega je na Amazonu veliko pripomb, začenši z dolgim zagonom oziroma "ogrevanjem", da kar eno minuto od vklopa ne moreš preklopit kanala, da slika in zvok občasno nista sinhronizirana in ko se začne to dogajat, pomaga le reset... Skratka, poceni Philipsi so dandanes "jajc TV".

bemfa ::

a kdaj niso bili?

Daniel ::

Moč signala precej zavisi od frekvence. Lani sem postavljal en sistem, ki je bil sicer na DVB-T in zaradi šparanja naročnika s kar precej omejenimi komponentami kot je neka mini poljska aktivna antena, ki daje signal čez 3 delilnike petim sprejemnikom. In potem se je na sprejemnikih hitro videla razlika. En TV je lovil vse programe BP, na nekaterih sprejemnikih je nekaj programov kockalo, na nakaterih pa jih 1/2 sploh ni delala.

Se da rešiti z ustrezno opremo (nastavitvami ojačevalcev proti tebi in nasploh z uporabo kvalitetne opreme, dosti pa v primeru kabelske pomaga tudi lasten ojačevalec takoj za vtičnico).

To drži, v kolikor je problem v signalu kot takem. Včasih pomaga zgolj menjava koaksialnega kabla od vtičnice (razdelilca, ojačevalca) do TV. Na starih Samsungih si lahko za vsak kanal preveril moč oziroma kvaliteto signala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 Xplore TV (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Omrežja in internet
1206228504 (1099) d4vid
»

KKS > Triera > UPC > Telemach (strani: 1 2 3 4359 360 361 362 )

180762728628 (11854) MrStein
»

AIR bo le zaživel (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

1086194136 (17317) markasaso12
»

Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

1833444607 (84135) zavajon
»

Philips 47PFL6067K/12 ne najde nobenega kanala (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
9821625 (20354) todman74

Več podobnih tem