» »

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave

««
37 / 45
»»

AtaStrumf ::

A kdo kaj pozna Philips DVP 737? A je bistveno drugačen od 720SA in 630? Kot sem malo bral je s Philipsi še najmanj težav, razen, da podnapisi niso ravno idealni (majhni/brez ozadja/ni ČŽ) a ima največjo podporo za različne formate podnapisov. Dost hitro rabim eno odločitev za en tak Divx player pa se nikakor ne morem odločit. Flashanje mi ni problem, denar tudi ni tolk pomemben, samo mudi se mi. Kaj pravte lastniki Philipsov, ostali?

Zgodovina sprememb…

EiYou ::

Jaz bi si pa rad TALE DivX predvajalnik posodobil z novim firmware-om. Firma predvajalnika je Starmedia, model je DVD Player 5050 in ima čip MT1389FE. Kot vidite njihova stran stoji kot pribita in nima povezav. Kolikor sem zasledil sta mu najbolj podobna Atacom 967 ter TSM Platine DiVX 309.

tomibus ::

@NiggerBob

Hvala za nasvet, vendar je tudi to ze poskusal. Imena ni skrajsal, je taksno kot na moje CD-ju, je pa poskusal snemati tudi s 16x hitrostjo npr. Tudi jaz sem s 16x. Bi bilo lahko se kaj krivo?

Lp

Atomicblaster ::

Ojla!

Pred kratkim sem nabavil dvd/divx player AIRIS 103E. Super zadovoljen sem s to recjo(podpira vse formate, tudi podnapise pri divx-ih). Moti me le, ker ni sumnikov pri podnapisih. A mogoce kdo ve oz. ima izkusnje s tem playerjem. Rabil bi novi FW ! Kje bi ga lahko dobil? AIRIS je spanska firma racunalnikov. lp

picyl ::

Miranc, to je pa zelo razveseljiva novica. Jaz sem lastnik Bellagia AD2020 in Yakuma DX4, vendar se mi zdi, da sta za Yakumo DX4 firmware 2 file na CDju. Očitno je file YAD2710.BIN na Yakumo DX4 firmware CDju neuporaben in gor le za rezervo. Še enkrat hvala za informacijo in upam, da ne bom uinčil svojega Bellagia AD2020.

Stepni Volk ::

@ tomibus

Če se nekaj zgodi 1x je to lahko slučaj. Če se to ponavlja recimo 2x, 3x... potem je to problem :D .
Ob le osnovnem namigu problema, nam nisi sporočil sledeče-ga:
ali sta oba Philips-ova DVP-720SA ploščkosuka enaka (ista regija, nakup v isti trgovini itd.),
ali tvoj plošček (CD) dela na njegovem ploščkosuku,
ali njegova kopija tvojega ploščka (CD-ja) dela na tvojem ploščkosuku,
je bila kopija zapečena na istem pekaču,
sta ploščka (CD-ja) enakega proizvajalca in uporabljen enak medij (zlat, srebrn, moder, zelen),
sta oba ploščka CD-R ali CD-RW,
sta na vsak plošček zapečena oba omenjena formata podnapisov .srt in .sub,
si preveril Case sensitive (nekateri pekači vedno zapečejo z velikimi črkami)?

Na Yamadi in Yakumi je tako, da če zapečeš film s podnapisi v .srt in .sub formatu (recimo, da imaš prijatelje, ki rabijo .sub), se zelo pogosto zgodi, da ploščkosuk preprosto ne "najde" podnapisov.
Verjetno bo tudi pri Philipsu držalo, da je bolje imeti po en format podnapisov. Takole laično rečeno se ob množici podnapisov, ki imajo vsi enako ime kot .avi (film), ploščkosuku lahko samo zrola, katerega naj si izbere:
.sub
.srt
.txt

Hmmm... po abecedi? Hmmm... po času?... Hmmm... po frame-ih?... Hmmm... in film teče brez podnapisov... >:D

LP

Stepni Volk ::

@CeqKa
MOI :D

Stepni Volk ::

@AtaStrumf (in ostali, ki se ne morejo odločiti)

Ako vam 100K SIT ni odveč, imam zelo preprost nasvet, finance se porazdeli takole:
35K+ Kiss DP-1000 (1 generacija čipov)
20K za kak rabljen Neuston ali drug ploščkosuk 2 generacije
19K Yamada 6600 ali Yakumo DX4 (3 generacija čipov)

Namesto Yamade ali Yakume si lahko omislite Philipsa 720SA ali Yamaho S550 (identičen ploščkosuk, izdelan v Philipsovi tovarni) za 45K SIT.

Tako lahko za 35K + 20K + 19K (45K) = 74K (100K) dobite vse tri generacije čipov in z njimi vse prednosti in pomanjkljivosti posamezne generacije :D.

Še ena morebitna prednost te odločitve: božične / novoletne jelke ne bo treba nabaviti, ker bo dovolj lučk v stanovanju >:D.

Seveda lahko tudi počakate na Kiss DP-1600, ki bazira na Mediatek (tretji generaciji) čipu. Kajti logično je da, ko "prestižni" KISS-i preplavijo blagovnice, nekaj ni v redu (BERI: na poti je nova generacija ploščkosukov in pod hitro se je potrebno ZNEBITI starih >:D ).

Še za primer, da bi le raje en sam model: dajte no malce brati ;(( , moderator je že lepo odgovoril:
vsaka generacija in vsak model zase ima določene prednosti in slabosti.

Odločite se za tisi model, ki izpolnjuje sledeče pogoje:
* ima podporo, ki jo potrebujete recimo podnapisi s šumniki ali menuje v lokalnem jeziku (za ploščkosuk za katerega nihče ni slišal, tudi Google ne, je iluzorno pričakovati podporo: uradno in neuradno)
* Design in ergonomija (Yamada ima recimo gumbe na zgornjem robu ploščkosuka, kar dovoljuje le "mačo" pozicijo komponente = vedno zgoraj),
* možnosti priključitve (SCART, S-Video, Video chinch, digitalni ali analogni izhodi, surround zvok itd. - tu vas ovirajo naprave, ki jih že imate TV, reciver itd),
* daljinski upravljalec (1. ergonomija, 2. dejstvo, da se IR "komande" marsikatere naprave med seboj prepletajo in potem na TV-ju želiš zmanjšati jakost zvoka in ti zaustavi ploščkosuk),
* in nenazadnje cena.

CaqKa ::

MOI >>> ???? kaj bi naj to pomenlo?

sicer pa dober zadnji del posta ki ga pa verjetno spet nihče nebo prebral.

krneki ::

Kao francosko za "jest".

tomibus ::

@Stepni volk

Hvala za odgovor. Ni le slucaj, saj se to venomer se vedno dogaja.
Bom sel kar po vrsti.

Ne gre za dva playera DVP-720SA, ampak za enega, napisal sem isti ne enak player. V njem delujejo vsi moji CD-ji, njegovi pa ne. Kopija ni bila zapecena na istem pekacu, niti z istim programom, zato me tudi zanima, ce bi lahko bilo kaj od tega odvisno (ne vem, hitrost npr. ali pa sam program).

Reci moram, da CD-ja nista enakega proizvajalca, ne vem ce je to tudi pomembno, ker tudi vsi moji CD-ji, ki delajo niso istega proizvajalca. Na vsakem pa je le ena vrsta podnapisov, ceprav na razlicnih razlicni, torej na enem .srt na drugem .sub. In kot pravim, moji delajo, njegovi, ko si jih skopira, ne. To glede Casesensitiv, pa bom preveril, vendar dvomim, da bi bilo mozno.

Kaj bi vedel se svetova?

Lp

Stepni Volk ::

@ Tomibus

Odgovor je preprost: tvoji postopki, oprema in programje je takšno, da stvari delujejo:D . Prijatelj nasprotno počne in uporablja stvari, ki ne delujejo 8-O .

Tvoje vprašanje postaja tako malce čudno: kot da bi vprašal, zakaj se slovenec in Osama Bin Laden drugače vedeta na New Yorškem letališču?!? :O

In če želita priti s prijateljem zadevi do dna, bosta morala žrtvovati nekaj časa in denarja... Tej znanstveni metodi se reče: eliminacija.
Najprej vzameš CD prijatelja, s katerega podnapis ne delajo... vstaviš v svoj mlinček od PC-ja in zadevo skopiraš...
Če sedaj dela, se lahko vrneta k njemu in začneta:
zamenjajte software, nato pekač... in opazujta... uporabiti in preveriti morata vse tisto, kar sem že napisal prej: Isti medij, program, pekač itd...
Na Forum se ponovno javi, ko bosta našla komponento, ki je preprečevala prijatelju uspešno zapisovanje CD-jev tako, da jih lahko bere Philips 720SA..

Brez detajlnega opisa posameznih komponent v vajinih miznih mlinčkih (PC), nastavitev in nameščene programske opreme, je še v teoriji težko najti napako.
Zato presedljajta v prakso... in se javi samo in zgolj takrtat, ko najdeta napako. Durgače naj si prijatelj raje omisli enak mlinček, kot ga imaš sam.

Zgodovina sprememb…

Stepni Volk ::

@ CeqKa

Vprašanje je bilo: Kdo je pripravljen...

CaqKa ::

nihče.. se javiš?

tomibus ::

@Stepni Volk

Hvala za odgovor. Naj le pripomnim, da ni nobene potrebe, da bi se z mano pogovarjal tako vzviseno. Da ne bi slucajno primerjala let.

Kar se pa tice odgovora, naj povem, da sva poskusala ze razlicne moznosti (zrtvovala tudi cas in denar) in doselj ni bilo uspeha. Bom pa uposteval tvoj nasmeh in zapekel film z njegovega CD-ja na mojem writerju. Velika verjetnost je, vsaj tako domnevam, da je film ze s tem, da ne dela, nepopravljiv in verjetno ne bo deloval tudi ce se enkrat presnamem na svoji napravi. Podnapisi namrec v rac. delajo v vseh primerih brez tezav, le DVD ima z njimi tezave.

O tem, kdo in kako se lahko v forumu oglasi, ne bi debatiral, ker potem ne bi smelo nastati 37 strani, kjer je polovica balasta. Forum je zato, da se poisce pomoc in ne zato, da se tu pa tam pojavljajo "pametni" nasveti, ki vcasih nimajo osnove (ne govorim o tvojem).

Lep pozdrav!

Stepni Volk ::

@ Tomibus

Vidim, da humorja ne prenesete. Gre le zato, da je vaš PROBLEM ZELOOO RAČUNALNIŠKI in ne splošna tema o DivX/Xvid komponentah, čeprav se jo dotika. Zato bi morda bila bolj koristna nova tema? Ali vprašanje v bolj računalniških vodah?
In ker je govora o dveh različnih postopkih, dveh ljudeh in dveh povsem različnih mašinah... čakam... niste precizirali ne vajinih računalnikov, ne programskih orodij. Ne tega, na katere medije pečete vi in na katere vaš prijatelj.
Kako naj vam potem ljudje pomagajo? (Ne glede na vaša in naša leta.)
Uporabljamo namreč različne OS, pekače in programe zanj... pomagajo vam lahko le ljudje s podobno opremo...

POZOR SPET MALCE HUMORJA... Malce me tole spominja na kriminalko Aghato Christy... v katerih pisateljica vedno prikriva podatke, samo zato, da na koncu le ona ve, kdo je storilec...:D
Uff... trenutek me je minil... po vaše moje vzvišenosti, po moje humorja... naj bo za vsakogar tisto, kar si želi...:))
BTW ni mišljeno osebno... v vsaki situaciji je nekaj ironije, sarkazma ali humorja... tudi sam se bom prej ali slej znašel v takšni situaciji... Moj stari pekač, ki sicer še vedno služi moji mami, HP4020i je imel navado, da ni prepoznal ploščkov, ki jih je sam zapekel. Na vseh drugih so bili ploščki prepoznavni... če to ni ironija?
In verjetno se tudi s prijateljem včasih čemu nasmejeta... tudi glede vajine situacije... če se sedaj še jaz... mi tega ni potrebno zameriti... niti misliti, da sem vzvišen... ker vam potem ne bi postavil niti enega vprašanja in nasveta... se vam ne zdi tako?

Meni tole postaja vedno bolj nejasno... lapsus lingue bo verjetno kriv: najprej ne delajo podnapisi, sedaj v zadnji omembi že ne dela več film? A?
Kako sedaj?
Posneti plošček vašega prijatelja dela na njegovem mlinčku?
Na vašem mlinčku?
Na Philipsu 720SA pa samo podnapisi ne delajo?
Delajo prijateljevi podnapisi na drugih Divx ploščkosukih? (verjetno imate še kakšnega prijatelja, ki premore kak DIvx ploščkosuk, če ne gresta lahko do trgovine in preverita tam)

PRECIZIRAJTE ŽE KONČNO PODATKE:
Kateri pekč dela? In kateri ne?
Kateri OS uporabljate vi in prijatelj?
Kateri program za peko uporabljate vi in prijatelj?
Katere nastavitve uporabljata v vsakem od programov za peko, ki ju uporabljate?
Sta vajina mlinčka tudi sicer stabilna in peka z njimi?
Kako je s Case Sensitive?
...

Se vam še vedno zdi, da so ta vprašanja stvar Divx/Xvid komponent?

Če se vam kljub temu še vedno zdim vzvišen, povejte... ne bom več predlagal postopkov eliminacije... za rešitev vajinega problema... A stvari le precizirajte, če citiram moderatorja pri enem vprašanju meni, nekako takole je šlo: "Nimamo vsi magične krogle vedno s seboj..."
Hja in začuda se mi moderator ni zdel vzvišen :D ...

Nasprotno, če se vam sedaj zdim "prebavljiv" imam predlog:
Da ne bova parala živcev ostalim, vas naprošam, da me kontaktirate na moj email stepni_volk@hotmail.com

LP,

P.S. Leta so v računalništvu ponavadi bolj ovira, kot pomoč :D... To vam lahko povem iz lastnih izkušenj... pred desetimi leti sem vedel namreč več kot danes >:D...

"Izkušnje so izraz, s katerim vsak imenuje svoje zmote." Oscar Wilde

Zgodovina sprememb…

Stepni Volk ::

@ CeqKa

Oui... Pokorno se javljam... je rekel Švejk. Življenjepis sledi, če ga lahko pošljem na kak email... moj je stepni_volk@hotmail.com

Stepni Volk ::

@ tomibus

Še par tostranskih vprašanj:
Ali s prjateljem uporabljata isti vir?
Marsikateri podnapis na Internetu ni to, kar piše... Ima recimo končnico .srt...- ga odpreš in je narejen na frame-ih... brrr... za preoblikovanje podnapisov se uporablja različne programe... Katerega uporabljate vi in katerega prijatelj?

Je prijatelj presnel vaš CD, ki dela... je potem delalo ali ni?
Če ni... potem je vzrok njegova oprema, programi, mediji ali nastavitve.

tomibus ::

Pozdrav Stepni Volk!

Hvala, da se vztrajate.
Torej, da bom jasen. Gre za povsem isti film z istimi podnapisi. Vmes ni bilo nobenega preoblikovanja podnapisov ali spreminjanje cesar koli. Povsem normalno presnemavanje CD-jev. Moj je deloval brez tezav, njegov ni. Mislil sem, da je kdo imel ze podoben problem in ga je uspel resiti, ker enostavno ne moreva odkriti, zakaj se to dogaja. Tudi zaradi tega sem vprasal, ce je mozen problem program (on dela le z Nero Express, jaz imam pa NTI CDMaker, nekateri pa sobili posneti z Nero-jem). Ce je se kaksno vprasanje, kar naprej z njim.

Lep pozdrav!

polde66 ::

oj!
Pa probaj najbolj banalne stvari: spucej pekač s čistilnim cd-jem, naloži nerota zadnja verzija, peči z nerotom burning rom, al pa probajte s kaim drugim softverom npr. pinnacle instant cd/dvd 8, roxio...
Možnosti da je kaj narobe je vedno več kot da kaj štima

LP Andrej

CaqKa ::

in kak je z case sensitive?
kaj če je kateri od teh dveh programov naredil iz datoteke
nekaj.avi > Nekaj.avi podnapisi pa so še vedno ostali nekaj.srt in zato ne bere?
pa probajta oba z istim softverom pečt.
napaka je pomojem v softveru za pečenje, glede na to da en cd dela ok na obeh playerjih ta skopiran pa ne.

tomibus ::

Hvala za odgovore in mozne resitve. Tudi meni se je zdelo, da bi lahko bil software, zato me veseli eventualna potrditev. Ce pa kdo ima se kaksno drugo idejo ali pa je imel isti problem, naj kar pvoe.
Lp

perci ::

Ma kasn software neki - a bomo spet prisli na debato, da nero express nule in enke dela drugače kot nti cd maker? Svašta.

pivmik ::

ja 100% istih kopij itak da Nero in NTI ne naredita, vendar same datoteke na CDju pa so 100% iste.
LP, Gregor GRE^

Caligula ::

Da ne bo pomote-software pri peki igra pomembno vlogo. Vcasih kak pogon ne spozna DVDja, CDja,.. spcenega z Nerom, bo pa enak medij spozhnal, ce je posnet z recimo CD record now max,.. oz kakim drugim softwerjem,...

To je rpecej pogost pojav in Nero ni ravn flawless.

Skratka 0 in 1ke so se vedno 0 in 1ke ampak nekaj drugega ocitno je drugace.

kvadugaja1 ::

Moja ideja:
Od prjatla vzem pekač, ga daj v tvojo mašino in prekopiraj CD, ki ti deluje OK. Tako boš ugotovil v katerem zajcu tiči grm...



. . . sam d se neki dugaja !

dwinxp ::

Sam neki na kratko :)) ce lahko kdo pomaga
Kej nej kupim Yamado 6600 ali Kiss 1000 ? trenutno sm bolj na strani kissa, sam povejte al yamado al kissa HVALA vsem za pomoč !!!! :D

CaqKa ::

Ma kasn software neki - a bomo spet prisli na debato, da nero express nule in enke dela drugače kot nti cd maker? Svašta.


te debate še v oddelku zvok in slika nisem zasledil. lahko pa daš link da si preberem argumente.
sem pa ziher bolj prepričan v to da je za zgornjo težavo kriv softver kot pa hardver.

cd ::

Od 13.9 pa do 18.9 boste imeli v Sparu DvD Divx Rimax.
Redna cena 27.980 z nekimi boni boste imeli popust torej bo prodajna cena 19.980.
Podnapisi v slovenščini so.Ostalo pa ne vem. 2 leti garancije .

tukaj še dva linka čisto tako:

http://vcdrookie.com/eng/index.php?opti...
http://www.divx-xvid-players.co.uk/rima...


lp cd

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: cd ()

Mr.Q ::

Tudi mene zanima glede RIMAX DivX DVD komponente, ki je akciji v Intersparu in sicer mislim, daima isti Mediatekov čip kot ELTA 8883. Na spletni strani

http://www.rimax.net/userarea.asp?id=66

imajo novi firmware in me zanima kako naj poskusim, če podnapisi kaj bolje delujejo na ELTI 8883 (se bojim, da bi uničil ELTO z upgradiom tega firmwara). Edino kar sem lahko preveril sta *.jpg sliki s programom "mtkviewer01e" - prva slika (logo) je drugačna kot na ELTI, druga z meniji pa enaka.

skvik ::

Nisem čisto prepričan, da je Rimax enak Elti 8883. Sam imam Amstrada DX3014 in je na videz enak rimax-u. Je pa to player 1.generacije ( Sigma 8500) klon Cosmic CO-301 alias Elta 8882. To pa pomeni občutno preveč denarja za takšne player. Problem so namreč divx-i 3.1, delujejo praktično neuporabno ( hiter kader- slika zmrzne ). Za tak denar dobiš player 3 generacije.

Miki_Miska ::

@CaqKa

Eno podvprašanje
Kako to, da se je tema o RIMAX DVD-Divx ZAKLENILA?

Bilo bi lepo, če bi se teme, ki se nanašajo na posamezne DVD-DivX predvajalnike pustile ODKLENJENE, da se lahko odgovarja le na te.

Primeri:
YAMAHA
YAMADA
YAKUMO
PHILIPS so lep primer, ko je ta tema dovoljena, in se tam nahajajo komentarji samo za te določene predvajalnike.

Seveda pa je še vedno in bo tudi ostala SKUPNA tema DivX/Xvid komponente

Ob tem te prosim sledeče - odstrani, še bolje pa, premakni kar je napisano v temi PODNAPISI, ki je po pomoti tam, hotel sem jo dati v RIMAX temo, pa je ZAKLENJENA.

Hvala, v bodoče bom bolj pazljiv
* * Pomagajmo si, saj bomo le tako vedeli VSI VEČ * *

choxter ::

Da ne bi odpiral nove teme po nepotrebnem, bi kar tukaj prosil za navodila kako naložit firmware na Mercury DVD 3873.
Nisem nikjer zasledil tega, če pa je kje slučajno bilo...se opravičujem:\

rh^ ::

imam eno vprašanje. stari mi že nekaj časa teži da videorekorderja ne misli več gledat in da naj kupim dvd/divx/xvid player. in kaj zdaj, moja mama pa bi vseeno še rada si snemala filme, ko bi kakšen pač bil po televiziji .. zdaj nisem še zasledil da bi kakšen dvd player imel še write funkcijo. ali obstaja sploh to? potem pa me še zanima če se da recimo preko tega kiss dp-508 ki ima 80gb disk snemat iz televizije?
hvala za odgovore :)

miranc ::

KISS FIRMWARE

The latest firmware update: 2.8.8 has been removed

LexLuthor ::

@mIkEnI

Za kaj pa misliš da ima disk notri? Da lepše brni?

CaqKa ::

lex:
HARD DISK
The KiSS DP-508 enables the user to store any audio/video/picture content on his Player thanks to the 80GB Hard Disk included in the Player. All these files are easily accessible through a User Friendly list displayed on the TV screen while the file transfer will be done on the Player from a list provided by KiSS PC-Link or from the player’s drive.


jaz nisem nikjer zasledil da bi lahko na ta disk snemal IZ TELEVIZIJE.

krneki ::

Ker nisem videl nič o zatikanju novejših Xvidov na playerjih, naj vam povem, da se to da odpraviti z odstranitvijo packed bitsreama (če je povezano s tem). Orodje, ki to naredi je MPEG4 Modifier.

rh^ ::

ja sej jaz bi rad SNEMAL IZ TELEVIZIJE. in ne dajal iz cdjev na disk ...

CaqKa ::

kupi si dvd rekorder enoto (ali pa tako ki piše na disk) te se dobijo za 80ksit že
dodaj pa ji en divx predvajalnik za 20ksit

rh^ ::

80k? resno. jaz sem gledal in sem našel samo neko varjanta 190k ki je snemalnik in 80gb diska ima. samo to je preveč. zdaj če si toliko prijazen da mi daš kakšen link do tekega snemalnika, potem ni panike dvix player lahko naknadno kupim.

CaqKa ::

brez diska! iji v bigbenga ali pa v bof gledat.
maš philipsove pa sonyjeve modele. teh je največ.. potem pa imaš še druge.. vstopne cene so pri 80ksit (mogoče že nižje)
z diskom pa so pomojem več...
samo te enote niso najbolj primerne za predvajanje.. vsaj jaz mam tak občutek posedujem pa sony gx7.

NiggerBob ::

Ker nisem videl nič o zatikanju novejših Xvidov na playerjih, naj vam povem, da se to da odpraviti z odstranitvijo packed bitsreama (če je povezano s tem). Orodje, ki to naredi je MPEG4 Modifier


Super.
Ampak še enostavneje je iti na Xvid -> Configure Encoder -> Profile @ Level -> more... in odkljukaš B-VOPs (da je polje prazno).
Ko si že ravno tam, nastavi profil na AS @ L5 in počisti vsa polja (Adaptive Quantization, Interlaced Encoding, Quarter Pixel, Global Motion Compensation)
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"

StratOS ::

Če ima kdo kakšne infote o schaub-u naj mi prosim pošlje po mailu (update, region free in subtitle )

lep pozdrav
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

bauci ::

_MiKeNi_
Imam DVD recorder philips 75 (sedaj cena okoli 90 k SIT). Skoraj eno leto ga že uporabljam namesto videorekorderja za snemanje oddaj s TV. Je enostaven z zelo dobro sliko. Uporabljam 10 DVD+RW, ki so stalno v uporabi (mehiške nadaljevanjke za ženske in večerni filmi zame) in zadeva deluje veliko bolje kot VCR. Nasledji korak so pa DVD rekorderji z diskom, ki pa so trenutno še predragi (okoli 200 k SIT začetni modeli). Za normalno uporabo, to je vsak dan dve tri ure snemanja je dovolj DVDR brez diska.

Lep pozdrav, Bauci

krneki ::

NiggerBob:

Samo problem je ker to ne naredi scena, ki releasa divxe;)

piki64 ::

Hi!
Ali kdo ve kako najti pine RX,TX,GND in +3.3V na boardu od playerja. Oz. če jih ni na keteri čip je treba gor prilotat žičke?

LP

CaqKa ::

kot prvo kater player? kot drugo.. ne verjamem da je kdo tukaj že odpiral svoj player :)

piki64 ::

Saj imam gor konektor za priklopiti, samo ker ob njem ni nič pisalo sem hotel preveriti, če je to to. Sedaj vem da je to pravi konektor, ker vem na kaj morajo biti posamezni pini priključeni. Šlo pa se je za Bellagio AD 2020. Noter je MT1389DE, pini pa so sledeči:
pin 104 (RxD), 105(TxD) in 109(+3.3V). To velja za vse, ki imajo ta čip noter.

CaqKa ::

in kakšno modifikacijo pa delaš to? :)
««
37 / 45
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[divXvid] Elta predvajalniki (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Zvok in slika
54856819 (12920) darexx
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14724283 (8897) bizi72
»

[DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)

Oddelek: Zvok in slika
1524563 (5061) JanezC
»

[divXvid] Amstrad predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
15922121 (9930) timzl

[DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?

Oddelek: Zvok in slika
1531224 (14477) Stepni Volk

Več podobnih tem