» »

Muslimani protestirajo...

Muslimani protestirajo...

Temo vidijo: vsi
««
8 / 10
»»

greatdrakon ::

ja res jih rabite

razen če mislite, da so muslimani tako zabiti, da nimajo nadzora nad svojimi dejanji, so torej manj kot otroci in jih je potrebno ročno upravljat?

Zgodovina sprememb…

Poldi112 ::

Seveda nimajo nadzora nad okupacijo. Kako si predstavljaš, da boš pregnal najmočnejšo vojsko na svetu, ko si zaželi tvojih naravnih surovin in ti za oblast nastavi svojega diktatorja?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Kdo je okupiral Sirijo?

mr_chai ::

Slopek je izjavil:

In potem, mi sosed musliman, s katerim se super razumeva, začne o tem, da nič narobe in kako so muslimani miroljubni in o veri miru....... Ko bom edini v bloku, ki ne bo musliman, bo zgodba popolnoma drugačna.

Ampak tega ljudje tipa Poldi, Samel in Kuglwinkl niso sposobni doumeti.

Seveda imate prav, da najmočnejše države izkoriščajo situacijo. Sam nimate pa prav, da muslimani ne nosijo odgovornosti za pokole v teh regijah.

Slopek ::

mr_chai je izjavil:

Slopek je izjavil:

In potem, mi sosed musliman, s katerim se super razumeva, začne o tem, da nič narobe in kako so muslimani miroljubni in o veri miru....... Ko bom edini v bloku, ki ne bo musliman, bo zgodba popolnoma drugačna.

Imajo, že svoje razloge. Ne čudim se, da se recimo s tem ne strinja sosed musliman. Popolnoma ga razumem. Ne štekam pa ostalega folka. Sem že večkrat povedal, da je zame NATO zločinska organizacija in za njene pizdarije ne bom plačeval. Vsaj ne v smislu novih sosedov, ker so jim zločinci iz zahoda zraketirali domove.
Poldi, si bil za NATO? Ti Kuglvinkl, si obkrožil proti Nato, na referendumu? Kako ste takrat razmišljali. Da slišim.

WizzardOfOZ ::

Meni je v teh temah najbolj smešno, ko levi opravičujejo islam. Če bi bili res tako razgledani kot se delate, bi obsodili tako islam kot RKC. Samo nočete, ker ste taki zahojenci, kot so desni.

Oboje je slabo, tako RKC, kot islam. Kdor trdi, da ne, je pa debil, druge ni.

greatdrakon je izjavil:

Kdo je okupiral Sirijo?

Američani in turki. No, ter Izrael, ki jih okupira že ene pol stoletja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

kuglvinkl ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Meni je v teh temah najbolj smešno, ko levi opravičujejo islam. Če bi bili res tako razgledani kot se delate, bi obsodili tako islam kot RKC. Samo nočete, ker ste taki zahojenci, kot so desni.

Samo resno mozgansko prizadet subjekt lahko trdi, da je kdorkoli opraviceval islam, karkol naj bi to pomenilo.
Your focus determines your reallity

dice7 ::

Po stevilu vojn vodijo krscanske drzave in ne islamske:

List of wars involving the United States @ Wikipedia

Slopek je izjavil:

Poldi, si bil za NATO? Ti Kuglvinkl, si obkrožil proti Nato, na referendumu? Kako ste takrat razmišljali. Da slišim.

Ja, bil sem za NATO. Sem bil pač mlad in opran s strani propagande. Zato zdaj popravljam napako s trudom, da izstopimo iz te zločinske organizacije.

In če nočeš beguncev iz držav, ki jih bombardiramo, rešuj vzrok, ne posledic.

WizzardOfOZ je izjavil:

Kolega, malo ste napismeni. Seveda sta obe veri podobno nazadnjaški, islam celo malo bolj, a problem ni v veri, ampak v ekstremistih, ki jih ustvarjamo s terorjem, ki ga širimo v okviru NATA ter propagando, s katero podpihujemo nestrpnost do muslimanov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

Samael ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Meni je v teh temah najbolj smešno, ko levi opravičujejo islam.

Pa vicem, ki jih ne razumeš se tudi nasmehneš, aneda?
Mene pa zabava manjko možganske kapacitete vas desnih, ko vam človek povsem natančno napiše, čemu točno ugovarja (posploševanje dejanj posamezikov na celotno skupnino, raso, etnijo, itd...) vi pa si na osnovi velike domišlije to prevedete nekako po svoje, potem imate pa še jajca to povedati.
A si kdaj pomislil, da če imaš težave z razumevanjem tega, kar bereš, da bi bilo mogoče bolje zate, da zadev ne komentiraš?

Slopek je izjavil:

mr_chai je izjavil:

Slopek je izjavil:

Imajo, že svoje razloge. Ne čudim se, da se recimo s tem ne strinja sosed musliman. Popolnoma ga razumem. Ne štekam pa ostalega folka.

Dobre izkušnje z njimi recimo recimo? Pa to ne pomeni, da vi ostali imate pa slabe, le youtube klipi vam delajo težave in na osnovi tega nastopate kot kavč strokovnjaki za rasna, verska in etnična vprašanja. Odklopi se z interneta, oprimi se posla, ki ga poznaš, pa bo pol teh težav in duševnih muk izginilo.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

IL_DIAVOLO ::

Levaki se bojijo, da bodo bodo uvrsceni v katero od fobij :P

kuglvinkl je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Samo resno mozgansko prizadet subjekt lahko trdi, da je kdorkoli opraviceval islam, karkol naj bi to pomenilo.

O, kuglvinkla je zabolelo. Torej sem zadel. Ti in še par takih kot ti ste tisti, ki opravičujete islamske zdrahe in hočete vse preusmeriti na RKC.
Vi se nebi šli multikulture, ampak levičarsko sranje. Multikultura je samo izgovor.

Ker če bi se res šli multikulturo, bi kuglvinkl moral dovoliti tako leve kot dense komentarje, pa večino desnih pobriše, ker ne sovpadajo z levimi nazori. Samo dokaz več, da bi levi spet radi enoumje. (desni ga že imajo :)) ).

IL_DIAVOLO je izjavil:

Dobro si tole povedal. Glede fobij. Zato vam pa vedno znova predlagam, da ugasnete internet, pa bo polovico teh namišljenih fobij izginilo :)
Samael != Samuel

Samael je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Mene pa zabava manjko možganske kapacitete vas desnih,

V bistvu je manjek možganskh kapacitet tako na levi kot na desni. Vsi in levi in desni ste omejeni. Eni bi radi muslimane sem, drugi bi radi rkc za rešitelja sveta. Oboji ste pa omejeni.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Levaki so fobija. :))

Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ je izjavil:

Samael je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

V bistvu je manjek možganskh kapacitet tako na levi kot na desni. Vsi in levi in desni ste omejeni. Eni bi radi muslimane sem, drugi bi radi rkc za rešitelja sveta. Oboji ste pa omejeni.

Ne gre se da bi radi ali ne radi muslimane. To je konstrukt vas desnih (pa ne pretvarjaj se da nisi eden njih). Meni je povsem vseeno kdo je moj sosed. Na k... mi pa greste klovni, ki dejanja nekaterih posameznikov, ki ga najdete nekje na youtubu posplošite do te mere, da husjkate proti celo recimo 50 milijonski skupini. Kako usekan moraš biti, da počneš to?
Samael != Samuel

Kako fukjen pa moras bit da zagovarjaš umor, ker se je nekdo malo ponorčeval iz alaha? Taksnih vernikov je OGROMNO.

Da niti ne omenjam samega izvajalca tega zlocina.

Imajo ogromen problem. Dzihadiste in njihove pripadnike, ki tega ne bi mogli storiti, ampak ne vidijo nic slabega v tem, da se cloveka ubije, ce ne govori z izbranimi besedami o njihovem vodji.

Mr.B ::

No glede na izvor teme...... bi rekel da se tole dogaja danes v isti državi ... https://www.rt.com/news/505202-montpell...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kako fukjen pa moras bit da zagovarjaš umor, ker se je nekdo malo ponorčeval iz alaha? Taksnih vernikov je OGROMNO.

Kolega, nihče ne zagovarja teroristov. Tako da lahko počasi prenehate pretepati tega strawmana.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Jaz ne poznam nikogar, ki bi zagovarjal umor kljub temu, da poznam kar nekaj muslimanov. In iz tega razloga strogo nasprotujem hujskanju proti njim (in ne morilcem). Upam, da razumeš razliko, ker mnogi tu je ne oz. vzamejo iz omare kristalno kroglo in hite razlagati, da če pa ni tako pa čez xy generacij še bo bla bla bla ...
Samael != Samuel

49106 ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ja, jeznih zaradi karikatur, ne pa tudi teroristov. Jaz sem obkrožen z muslimani in niso nič podobni temu, kar vi pišete. Tisti, ki pa so, pa ziher niso podobni zaradi tega, ker so napačne vere.

Vsak fanatizem, ne le verski, ima lahko samo en izid, če ima dovolj pristašev.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

@poldi...tudi sam sem bil takrat mlad, pa že takrat pametnejši. In kaj zdaj? Se počutiš krivega, ker si dal glas reketam za bližnji vzhod? Žal tukaj velja tista: posle jebanja, nema kajanja.
Vsekakor se strinjam, da bi moral izstopit iz te zločinske organizacije, a se bojim, da je trud zaman. Do razpada in nič prej.
Ampak spet. Rešitev trenutno, ni naseljevanje teh ljudi na naša območja...to je vse. Mi je pa zares žal, da se ne morejo kamenjat naprej na svojem dvorišču. Jaz jim svojega ne dam.
@Samael...nikjer nisem pisal o svojih slabih izkušnjah s tukajšnjimi muslimani. To so jugo muslimani, ki pa danes tudi niso več tako "nenevarni". Ko bo čas, verjemi, da se ne bodo postavili na tvojo stran. Verjemi da ne...Za razliko od tebe, dobro vedo, kje jim je mesto ;)
Pa kot sem rekel. Muslimani gor, ali dol...nočem niti novih vernikov rkc, karkoli....dost nas je tukaj, nimamo kaj ponudit in bodo še bolj jezni. Mogoče ponudimo kar glavo na pladnju? ah, thats not even fun

Ne, ne počutim se krivega. Kot mladec pač nisem imel za burek proti največji propagandni mašini na svetu. Razumem pa kot svojo dolžnost, zdaj, ko vem, kako stvari stojijo, da rušim to propagando. In NATO. Izstop iz katerega seveda je mogoč.

digitalcek ::

kuglvinkl je izjavil:

Hahaha
Predvdem mors ti sam dokazat, da si zjutraj vzel tablete.

Dejte ŽE ENKRAT nehat s tem, da je nekdo pozabil vzet tableto, ali popolne neznance pošiljat na psihiatrijo.

Če se ne morete spomnit kaj bolj originalnega (kar se očitno ne morete!), raje utihnite, kot do nezavesti kopirate "legendarni" stavek nekega slovenskega internetnega debila: Si ti pozabil vzet tableto?

Tako neumni leta 1970, 1980 pač še nismo bili.

Sedaj imate internet (torej "vso pamet" tega sveta), pa ste opazno bolj neumni, neinventivni, bez idej.

Ste pretežno kopiranti tujih misli in "ugotovitev" (linki), ter tujih stavkov.

Avtorja stavka "Si ti pozabil vzet tableto" pa predlagam za nagrado Kresnik, najvišjo državno literarno nagrado.

49106 je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ja, jeznih zaradi karikatur, ne pa tudi teroristov. Jaz sem obkrožen z muslimani in niso nič podobni, temu kar vi pišete. Tisti, ki pa so, pa ziher niso podobni zaradi tega, ker so napačne vere.

Ta pravih muslimanov v Sloveniji ni. Pakistancev, iracanov, katarcev pri nas pac ni. Na sreco.

digitalcek je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

Hahaha

Dejte ŽE ENKRAT nehat s tem, da je nekdo pozabil vzet tableto, ali popolne neznance pošiljat na psihiatrijo.

Če se ne morete spomnit kaj bolj originalnega (kar se očitno ne morete!), raje utihnite, kot do nezavesti kopirate "legendarni" stavek nekega slovenskega internetnega debila: Si ti pozabil vzet tableto?

Sedaj imate internet (torej "vso pamet" tega sveta), pa ste opazno bolj neumni, neinventivni, bez idej.

Avtorja stavka "Si ti pozabil vzet tableto" pa predlagam za nagrado Kresnik, najvišjo državno literarno nagrado.

Kolega, a ste pozabili vzeti tableto?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Slopek ()

digitalcek ::

Poldi112 je izjavil:

digitalcek je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

Hahaha

Kolega, a ste pozabili vzeti tableto?

Zelo si duhovit. Pa tudi zaslepljen, ker ne vidiš resnice (izjemno nizek nivo komunikacije na slovenskem spletu).

IL_DIAVOLO je izjavil:

49106 je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ja, jeznih zaradi karikatur, ne pa tudi teroristov. Jaz sem obkrožen z muslimani in niso nič podobni, temu kar vi pišete. Tisti, ki pa so, pa ziher niso podobni zaradi tega, ker so napačne vere.

Ta pravih muslimanov v Sloveniji ni. Pakistancev, iracanov, katarcev pri nas pac ni. Na sreco.

Dva prebegla Sirijca, ki živita tu legalno, sta praktično moja soseda.
Ampak zdaj boš najbrž rekel, da sta ok samo zato ker sta dva, ne pa trije, štirje al kako že gre ta demagogija šlogarjev v tej temi.

Samael je izjavil:

Samael je izjavil:

Tudi to je problem. Ko si se za voljo argumenta pripravljen nekaj gladko zlagati, interpretirati kot ti, patološkemu lažnivcu, ustreza in nato to predstavljati kot dejstvo. Problem je večina iz teh držav praviš? Kakšne probleme pa imamo z njimi? V mojem bloku na Ilirski živita dva. Najbrž jih je v celi LJ še nekaj več, kot zgolj ta dva. Kakšne probleme pa imamo z njimi - razen tvojih namišljenih, kjer del esktremistov z youtube videa predstavljaš kot večino njih, ki živi tudi v našem okolju.
Da ni v tebi tudi en malo ekstremista? Mislim ekstemističnega lažnivca, ki si na osnovi lastnih predsodkov ustvarja lastno realnost.

Problem tu je, da ste pripravljeni zapisati, sproducirati, kar vam pade na pamet, vsak domišlijski spis predstavljati kot realnost. Življenje, ki nas obkroža ni zgolj nekaj tistih ekstremistov z youtuba.
A si mogoče kje v LJ? Če želiš ti predstavim ta dva fanta (kontaktiraj me na pvt.), ki sta po vašem problem, ker prihajata iz ene držav na vašem spisku. Te dni je en precej doma, po 12-urnem izkoriščanju v gostinstvu je namreč korona oklestila njegov delavnik, medtem, ko se je drugi, podjetnejši iz gostinstva dal na knauf in menda precej dela (je za mali denar izkoriščan) tudi v teh dneh.
Kakorkoli pač že, oba govorita slovensko presenetljivo dobro in če bi ju želel glede svojih strahov karkoli vprašati, izvedeti več, mislim da lahko to storimo. Nihče ti ne bo skrivil lasu z glave - brez problemov me kontaktiraj.
Samael != Samuel

49106 je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ja, jeznih zaradi karikatur, ne pa tudi teroristov. Jaz sem obkrožen z muslimani in niso nič podobni temu, kar vi pišete. Tisti, ki pa so, pa ziher niso podobni zaradi tega, ker so napačne vere.

Vsak fanatizem, ne le verski, ima lahko samo en izid, če ima dovolj pristašev.

Noben jeseniški musliman, se ravno ne nasmiha ob karikaturah. Ok? Te povojne generacije rojene tukaj, so veliko bolj ortodoksne, kot prejšnje. Ne vem, kdaj si ti gor rasu, ampak mi smo bili samo otroci. Danes ni več tako. V primeru, da bi se v tvoj kraj naselilo 1000 pakistancev, pa ti je lahko jasno, na katero stran, bi se ti tvoji prijatelji postavili.

Preberi, kaj sem napisal. Jezni, ja, ne pa tudi teroristi.

Slopek je izjavil:

Te povojne generacije rojene tukaj, so veliko bolj ortodoksne, kot prejšnje. Ne vem, kdaj si ti gor rasu, ampak mi smo bili samo otroci. Danes ni več tako.

So, ja, ampak s takim odnosom bodo še bolj.

Zgodovina sprememb…

matobeli ::

Aja? pri nas se pa te iste generacije, ki so prišle k nam, sedaj zgražajo nad albanci. No, ker pač so službe ostale in se kriminal ni bistveno dvignil to počasi nadomeščajo begunci.

Ki jih pa sploh ni.

Nazadnje so edino neko izmenjavo študentov mal postran gledal, ker so pač mladci malo preveč glasbo govorili na ulici po 22h.

Dokler se ni izkazalo da so azijci...

Sam še čakam da lokalni albanski podmladek začne pakije (ko, če, pridejo) zajebavat.

49106 je izjavil:

ja jezni so...in kdor verjame, da te jeze ne bi ob močnejši udeležbi demonstrirali, je tepec.
Ve se kdo je kdo, kdo je kaj, kdo kam spada. Predvsem to vedo oni sami.

zmaugy ::

kuglvinkl je izjavil:

Polish hospitals begin turning away women seeking abortions, https://www.theguardian.com/world/2020/...
+
včeraj: The Polish police later confirmed that several such incidents had occurred; of the 37 people arrested on Friday, 35 were associated with nationalist circles.

Kaj ima to s temo?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Ne, ne vedo. Precej kolegov se pritožujejo nad azilanti, torej imajo z vami več skupnega.

zmaugy je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

Polish hospitals begin turning away women seeking abortions, https://www.theguardian.com/world/2020/...
+
včeraj: The Polish police later confirmed that several such incidents had occurred; of the 37 people arrested on Friday, 35 were associated with nationalist circles.

Kaj ima to s temo?

Pusti kuglo, naj trola, če že nima pametnih argumentov. Brisat ga itak ne moremo

Zgodovina sprememb…

49106 je izjavil:

Slopek je izjavil:

Te povojne generacije rojene tukaj, so veliko bolj ortodoksne, kot prejšnje. Ne vem, kdaj si ti gor rasu, ampak mi smo bili samo otroci. Danes ni več tako.

So, ja, ampak s takim odnosom bodo še bolj.

s kakšnim odnosom?
Da dam vedet, da ne bi novih islamistov imel tukaj? Pa sej sem že povedal. Sam nočem nikogar, ker še za nas ni.
Pa jaz nisem imal čisto nič zraven, da so se začeli grupirat. Predvsem je bila balkan vojna razlog.

Zdaj smo prišli iz muslimanov na islamiste (strawman). In zakaj islamisti ne bi prišli, če ustrezajo zakonskim zahtevam? (nisem za odprte meje, niti nisem proti legalnim migracijam)

Zgodovina sprememb…

49106 je izjavil:

Zdaj smo prišli iz muslimanov na islamiste (strawman). In zakaj islamisti ne bi prišli, če ustrezajo zakonskim zahtevam? (nisem za odprte meje, niti nisem proti legalnim migracijam)

islamisti zato, ker nočem označevati za muslimane tako naše(čeprav so islamisti tudi med njimi ja), kot recimo sprane pakistance. Ampak so pa oboji muslimani, ja. Rojeni. Od malena. Ni druge. Praktično ni izbire. Kot že rečeno, če bi jim bilo v kriznem trenutku dano na izbiro stopit na stran vere, ali na stran nevernikov, je izbira jasna.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

MasterTade ::

Slovenske muslimanske skupnosti ne moremo primerjat s tistimi v Franciji. Večina jih prihaja z juge in je normalno da niso islamisti. Probleme imajo države, ki sprejemajo večje št. ljudi iz držav, kjer je islamizem normaliziran. Te se začnejo potem grupirat in sčasoma jih je dovolj da svoja nagnjenja začnejo javno izražat. Drugo kar je pomembno je financiranje mošej s strani naftnih držav in tuji imami, ki širijo škodljive nauke. Islam je treba "liberalizirat", drugače bo sranje. Kdaj so kaki Vietnamci v Franciji naredili kaj podobnega? Nikoli, le zakaj?
Mors omnia aequat

Samael je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Samael je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Ne gre se da bi radi ali ne radi muslimane. To je konstrukt vas desnih (pa ne pretvarjaj se da nisi eden njih). Meni je povsem vseeno kdo je moj sosed. Na k... mi pa greste klovni, ki dejanja nekaterih posameznikov, ki ga najdete nekje na youtubu posplošite do te mere, da husjkate proti celo recimo 50 milijonski skupini. Kako usekan moraš biti, da počneš to?

Tukaj se zelo motiš. Meni greste tako desni kot levi na kurac s svojimi blesarijami. In eni in drugi imate veliko pomanjkanje zdrave pameti.
Jaz samo nočem nobene religije ki karkoli zapostavlja. Nočem ne rkc in nočem islama v svoji državi. Hočem da se ljudje že enkrat odrečemo verovanju v takega ali drugačnega "boga" zaradi katerega je bilo že preveč prelite krvi.

Rad bi da začnemo že enkrat vsi skupaj gledat v prihodnost za naše otroke in to prihodnost tudi kreirat, ne pa da se delimo na leve ali desne, črne, rdeče ali bele,... Ne pa da se stalno objokava zgodovino, pa se neka trupla odkopava, pa spomenike postavlja.

MasterTade je izjavil:

Slovenske muslimanske skupnosti ne moremo primerjat s tistimi v Franciji. Večina jih prihaja z juge in je normalno da niso islamisti. Probleme imajo države, ki sprejemajo večje št. ljudi iz držav, kjer je islamizem normaliziran. Te se začnejo potem grupirat in sčasoma jih je dovolj da svoja nagnjenja začnejo javno izražat. Drugo kar je pomembno je financiranje mošej s strani naftnih držav in tuji imami, ki širijo škodljive nauke. Islam je treba "liberalizirat", drugače bo sranje. Kdaj so kaki Vietnamci v Franciji naredili kaj podobnega? Nikoli, le zakaj?

poglej na kakšni poti je Bosna. Islamizem je v razcvetu in to se pozna tudi pri nas. Ni problematična jugo generacija. Tisti star 25-40 so zavedni k svina. Fotri niso bili niti m od muslimana, če primerjamo. Mi je jokal starec, ki sina ni nikoli vzgajal v to, zdaj mu pa hodi na sestanke islamistov na Dunaj.

dice7 ::

Problem je bolj v tem, da sina sploh ni vzgajal, nestrpna druzba pa tudi ne, ker je juznak

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()

dice7 je izjavil:

Problem je bolj v tem, da sina sploh ni vzgajal, nestrpna druzba pa tudi ne, ker je juznak

ne bom sodil, ker ne vem...rezultat je pa tak, k sem napisal.

WizzardOfOZ je izjavil:

Samael je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Samael je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Tukaj se zelo motiš. Meni greste tako desni kot levi na kurac s svojimi blesarijami. In eni in drugi imate veliko pomanjkanje zdrave pameti.
Jaz samo nočem nobene religije ki karkoli zapostavlja. Nočem ne rkc in nočem islama v svoji državi. Hočem da se ljudje že enkrat odrečemo verovanju v takega ali drugačnega "boga" zaradi katerega je bilo že preveč prelite krvi.

Rad bi da začnemo že enkrat vsi skupaj gledat v prihodnost za naše otroke in to prihodnost tudi kreirat, ne pa da se delimo na leve ali desne, črne, rdeče ali bele,... Ne pa da se stalno objokava zgodovino, pa se neka trupla odkopava, pa spomenike postavlja.

Ja, kar začni. Večino časa, ko te berem, se kurčiš čez leve, jim presojaš neke sterotipne lastnosti, brez da bi dejansko razumel, kaj je tema pogovora in se hkrati pretvarjaš, da ne simpatiziraš z idejami desnih. Saj v kočni fazi te beremo, tako da ne vem, čemu to pretvarjanje?
Samael != Samuel

Akira_ ::

Dejstva so enostavna.
Če vzamemo bolj trenutno zgodovino, ki je nekako tudi bolj v spominu in gremo čez razna teroristična dejanja v EU.

Koliko jih je bilo povzročenih s strani ljudi islamske vere in koliko vseh ostalih ?
Oz. še drugače, kolikim napadom je bil vzrok to da napadalcu blatili njegove izmišljene like na nebu ?

Čeprav so muslimani manjšina v EU je količina terorističnih napadov povezana z njimi v večini. Ni tu kake globoke znanosti.

Lani sem ob 40 letnici izida filma Life of Brian, brala kako so bili katoličani ukaželjni zaradi filma in da je bil prepovedan na Norveškem in še v kar nekaj drugih državah.
Nisem pa brala da bi šel kdo postrelit filmsko ekipo, ali pa streljat v filmski studio, mogoče z avtom povozit ljudi, ki si šli ogledat film ali pa kar razstreliti kako dvorano ?

Samael, jaz sem že začel in delam na tem, da bo otrok imel lepo prihodnost. Pa otroka tudi že učim, da so vse religije bedarija in da ste tako desni kot levi totalno nesposobni kakorkoli tvoriti državo, ker eni druge krivite za lastne nesposobnosti. Oboji ste stoprocentno nesposobni.

Pa briga me, če ljudi sem vozite, samo religijo in slabe navade morajo pustiti zunaj, preden pridejo v državo. Pa prilagoditi se morajo našemu načinu življenja, ker jaz in še mnogi se ne mislimo prilagajat njihovim slabim navadam. Če tega ne bodo upoštevali, nimajo tukaj nič za delat.

Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ je izjavil:

Samael, jaz sem že začel in delam na tem, da bo otrok imel lepo prihodnost. Pa otroka tudi že učim, da so vse religije bedarija in da ste tako desni kot levi totalno nesposobni kakorkoli tvoriti državo, ker eni druge krivite za lastne nesposobnosti. Oboji ste stoprocentno nesposobni.

Pa se jim spomniš mimogrede omeniti še, da si desen? :) Pač približno toliko, kot sem recimo jaz, ki ne maram posploševanega hujskanja lev. Najbrž pozabiš, a?
Samael != Samuel

111111111111 ::

Samael je izjavil:

Problem tu je, da ste pripravljeni zapisati, sproducirati, kar vam pade na pamet, vsak domišlijski spis predstavljati kot realnost. Življenje, ki nas obkroža ni zgolj nekaj tistih ekstremistov z youtuba.
A si mogoče kje v LJ? Če želiš ti predstavim ta dva fanta (kontaktiraj me na pvt.), ki sta po vašem problem, ker prihajata iz ene držav na vašem spisku. Te dni je en precej doma, po 12-urnem izkoriščanju v gostinstvu je namreč korona oklestila njegov delavnik, medtem, ko se je drugi, podjetnejši iz gostinstva dal na knauf in menda precej dela (je za mali denar izkoriščan) tudi v teh dneh.
Kakorkoli pač že, oba govorita slovensko presenetljivo dobro in če bi ju želel glede svojih strahov karkoli vprašati, izvedeti več, mislim da lahko to storimo. Nihče ti ne bo skrivil lasu z glave - brez problemov me kontaktiraj.

Seveda, sta izkoriščana reveža...

WizzardOfOZ je izjavil:

Pozabi. Slo-tech ne mara sredine, sploh pa če imaš pomisleke za multikulti.

Samael je izjavil:

Pa se jim spomniš mimogrede omeniti še, da si desen? :) Pač približno toliko, kot sem recimo jaz, ki ne maram posploševanega hujskanja lev. Najbrž pozabiš, a?

Ti pa na podlagi 2 sosedov, ki delata v gostinstvu posplošuješ, da je vse ok z islamom.
WTF?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

Moj moto je, prilagodi se, nauči se jezika ali spizdi iz države. Nimaš kaj ustanavljati svojih struktur znotraj naše države. Tudi slovenske manjšine po svetu se morajo prilagoditi z jezikom. Tu pa vlačimo na kup prevajalce in musliman v bolnici direktno pove, da ga ženska zdravnica nima kaj zdraviti v bolnici, ker so ženske nesposobne, budale v bolnici se pa prilagodijo. Se ti to zdi prav? Naj gre domov in umre s koranom na prsih, idiot.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

111111111111 je izjavil:

Ti pa na podlagi 2 sosedov, ki delata v gostinstvu posplošuješ, da je vse ok z islamom.
WTF?

Nič ne posplošujem, da je vse ok z islamom oz. z bilo katero veroizpoved. To si sproduciral ti. Bi mi razložil zakaj? Kaj te motivira v obračanju besed in dejstev, da nekaj gnilih jabolk širom evrope ne moreš posplošiti na vse?
Ali pa boš trdil, da muslimani, pa ne zgolj z balkana, ki pa recimo so v Sloveniji, masovno izvajajo teroristična dejanja? Greš se demagogijo, ki ne služi ničemur razen hujskaštvu in gonjo proti recimo 50 milijonom muslimanov, ki živijo v Evropi, kjer pa ti še največji problem predstavlja zgolj kakšen cherry picking youtube video.
A naj jaz tudi svoje pisanje zaključim s tvojim dramatičnim "WTF"?

111111111111 je izjavil:

Moj moto je, prilagodi se, nauči se jezika ali spizdi iz države. Nimaš kaj ustanavljati svojih struktur znotraj naše države. Tudi slovenske manjšine po svetu se morajo prilagoditi z jezikom. Tu pa vlačimo na kup prevajalce in musliman v bolnici direktno pove, da ga ženska zdravnica nima kaj zdraviti v bolnici, ker so ženske nesposobne, budale v bolnici se pa prilagodijo. Se ti to zdi prav? Naj gre domov in umre s koranom na prsih, idiot.

Marsikaj se mi ne zdi prav, ampak saj boš ti tudi deležen strokovne psihiatrične ali kakšne drugačne obravnave, ko ne boš vedel in znal bolje, namesto, da bi te pustili, da crkneš v lastnem dreku. Pač, ljudem se pomaga. Tudi vam, takšnim in drugačnim slaboumnim cepcem, ki per se ta svet ne delate nič lepši in boljši za ostale okoli vas. Ker pač ne znate drugače.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()
««
8 / 10
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Problemi človeštva
998158815 (144478) BigWhale

Islam v Evropi (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

1274245114 (222659) Truga

Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
47191118 (81585) Gandalfar
»

Kako se mora islam spremeniti, da ga bo zahod 'sprejel'? (strani: 1 2 3 4 5 )

22938235 (33636) guest #44
»

Ali koran res poziva k terorizmu/nasilju do nevernikov? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14931892 (29223) JanK

Več podobnih tem