Forum » Problemi človeštva » Muslimani protestirajo...
Muslimani protestirajo...
Temo vidijo: vsi
Wazzaa ::
Armenski genocid se je zgodil, 2 miljona nedolžnih naj počiva v miru. Kaj je smisel teh slaboumnežev na posnetku? Zakaj si prilepil posnetek? Ali smo tujci vsi taki, ali ste tudi vsi Slovenci taki (nacisti)?
Kaj ti ni jasno, že v tej temi jih je polno. Kje si se videl oziroma kaj te moti? (Nacisti so vsi tisti, ki lahko tujca kaj naučijo jezika, ampak ga ne, ker so preponosni)
MasterTade je izjavil:
komuniciraš kot jype , trditve brez kakih argumentov pa beseda nacist na vsake toliko. Praviš da imaš albansko poreklo. Kako to da starša govorita malo hrvaško?
Hvala za kompliment. Naj ti dokažem poreklo? Hrvaško govorita, ker sta se v skupni tvorbi v šoli učila hrvaščine.
MasterTade je izjavil:
In ne, priseljenci se getoizirajo sami, kdor se hoče naučit jezika se bo naučil.
Ja, med normalnimi ljudmi, ki si tega želijo, med nacisti nikakor.
Kdo so zdaj nacisti?
Kaj ti ni jasno, že v tej temi jih je polno. Kje si se videl oziroma kaj te moti? (Nacisti so vsi tisti, ki lahko tujca kaj naučijo jezika, ampak ga ne, ker so preponosni)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Wazzaa ()
MasterTade ::
Smisel je, da se nekateri ne bodo vključili v družbo, četudi se bodo jezika naučili. Niso nacisti krivi, da oni ne morejo iz svoje kože.
Kdo ga naj bi pa učil? Če misliš, da kar vsak, do katerega pristopi je to smešno. Pri učenju je žal tako, da si za veliko stvari sam. Lahko si pa pomagaš da najdeš kontakte in se družiš z native speakerji
Nacisti so vsi tisti, ki lahko tujca kaj naučijo jezika, ampak ga ne, ker so preponosni)
Kdo ga naj bi pa učil? Če misliš, da kar vsak, do katerega pristopi je to smešno. Pri učenju je žal tako, da si za veliko stvari sam. Lahko si pa pomagaš da najdeš kontakte in se družiš z native speakerji
Mors omnia aequat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterTade ()
Kaj pa vsi tisti, ki bi se sicer naučili in adaptirali, ampak se ne bodo, ker jim je to onemogočeno?
Onemogočeno kako? Meni je zanimivo da sem tujcev, ki bi iskali pomoč pri učenju na raznih forumih do sedaj videl toliko, da bi jih preštel na prste ene roke
Mors omnia aequat
MasterTade je izjavil:
Slovenci se tujcev načeloma izogibamo. Meni so zelo pomagali in me ocenjevali po takšnih kriterijih, da sem imel dovolj motivacije, da sem prišel na nek sprejemljiv nivo. Morda tudi zato, ker sem prave veroizpovedi. Lahko rečem, da sem bil privilegiran v primerjavi z današnjimi migranti in tudi s slovenskimi sošolci. Brez te investicije, bi danes govoril v polomljeni slovenščini in vi, nacisti, bi se drli, da me je treba deportirat.
Zgodovina sprememb…
Slopek ::
Wazaa, ajde smiri doživljaj.
Ni vse v jeziku. Kaj ne razumeš? Nacisti smo? Ker ne sodelujem pri učenju slovenskega jezika tvojih rođakov? Ti nisi resen.
Kako jim je onemogočeno? Ker avtohtoni prebivalci ne kramljamo s kebab majstrom v pravilni Slovenščini. Pa še popravljat bi ga morali, kajne?
Albanci se 100% bolj grupirajo, kot Slovenci.
Ni vse v jeziku. Kaj ne razumeš? Nacisti smo? Ker ne sodelujem pri učenju slovenskega jezika tvojih rođakov? Ti nisi resen.
Kako jim je onemogočeno? Ker avtohtoni prebivalci ne kramljamo s kebab majstrom v pravilni Slovenščini. Pa še popravljat bi ga morali, kajne?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
Ko je bil moj mali star mogoče 2 leti, je prišel do njega albanski sovrstnik. Po parih minutah, je prišla mama in tega otroka prav grdo stran odvlekla. Nije naš, pa to.
V OŠ. so Albanci po klanih. Se ne družijo z drugimi. Ja le kako? In jaz naj jih Slovenščine učim? Si resen?
Zaradi jezika nihče ne bi nikogar deportiral. Kaj si zapel v ta jezik? Lahko znaš, kot kaže, pa razumeš ne.
V OŠ. so Albanci po klanih. Se ne družijo z drugimi. Ja le kako? In jaz naj jih Slovenščine učim? Si resen?
Ko je bil moj mali star mogoče 2 leti, je prišel do njega albanski sovrstnik. Po parih minutah, je prišla mama in tega otroka prav grdo stran odvlekla. Nije naš, pa to.
Zaradi jezika nihče ne bi nikogar deportiral. Kaj si zapel v ta jezik? Lahko znaš, kot kaže, pa razumeš ne.
Zgodovina sprememb…
Wazzaa verjel bi ti le, če bi tujci imeli pomanjkanje po možnostih učenja. Imaš tečaje za tujce, ampak jih je treba obiskovat. Po enem letu že nekaj znaš, po 10 pa ni več izgovorov. Morda imajo diplomanti slovenskega jezika zlato jamo, pa ne vejo da jo imajo. Slovenščina ni enostaven jezik in tečaj je skoraj nuja
Mors omnia aequat
Logi, lažeš, kradeš, bolhe ješ.
Vse ima svoje razloge, ki jih slaboumneži ponavadi ne poznajo ali ne pač razumejo. Albanski jezik je samosvoj in nima sorodnih jezikov, kot jih imajo na primer slovanski jeziki. Komunikacija z drugimi jeziki, sploh brez učenja, je zato skoraj nemogoča.
Ti čisto nič ne pomaga, če imate na vsakem koraku toliko nacistov, da te mine volja do učenja. Gledati začneš lastne interese in greš se mota "kuča, poso"
Upam, da se druga poved ne navezuje na prvo.
Brez dvoma.
Vse ima svoje razloge, ki jih slaboumneži ponavadi ne poznajo ali ne pač razumejo. Albanski jezik je samosvoj in nima sorodnih jezikov, kot jih imajo na primer slovanski jeziki. Komunikacija z drugimi jeziki, sploh brez učenja, je zato skoraj nemogoča.
MasterTade je izjavil:
Wazzaa verjel bi ti le, če bi tujci imeli pomanjkanje po možnostih učenja. Imaš tečaje za tujce, ampak jih je treba obiskovat.
Ti čisto nič ne pomaga, če imate na vsakem koraku toliko nacistov, da te mine volja do učenja. Gledati začneš lastne interese in greš se mota "kuča, poso"
MasterTade je izjavil:
Praviš da imaš albansko poreklo. Kako to da starša govorita malo hrvaško?
Upam, da se druga poved ne navezuje na prvo.
Brez dvoma.
Zgodovina sprememb…
Logi, lažeš, kradeš, bolhe ješ.
MasterTade je izjavil:
Wazzaa verjel bi ti le, če bi tujci imeli pomanjkanje po možnostih učenja. Imaš tečaje za tujce, ampak jih je treba obiskovat.
Ti čisto nič ne pomaga, če imate toliko nacistov, da te mine volja do učenja. Gledati začneš lastne interese in greš se mota “kuča, poso”
Kaj lažem?
A to, iz otroškega igrišča?
100%resnica. Lahko povem kje in kdo je bil Albanec. Ampak vseen raje ne bi no. Verjetno razumeš, haha. Zakaj bi sploh lagal?
Ti čisto nič ne pomaga, če imate toliko nacistov, da te mine volja do učenja. Gledati začneš lastne interese in greš se mota "kuča, poso"
To je dokaj lazy izgovor. Na tečajih ni nacistov, in bolje znaš jezik, manj je verjetnosti da te bodo prepoznali kot tujca
Mors omnia aequat
Tukaj si se zlagal oziroma generaliziral.
Zgodovina sprememb…
Sem ti že napisal. Vse je res, le razlog bi bil lahko drug. Fair enough?
MasterTade je izjavil:
Ti čisto nič ne pomaga, če imate toliko nacistov, da te mine volja do učenja. Gledati začneš lastne interese in greš se mota "kuča, poso"
To je dokaj lazy izgovor. Na tečajih ni nacistov, in bolje znaš jezik, manj je verjetnosti da te bodo prepoznali kot tujca
Sploh ne gre za len odgovor, vsaj ne z moje strani. Koji kurac bi moral migrant ugajat nacistom?
Sem ti že napisal. Vse je res, le razlog bi bil lahko drug. Fair enough?
V najboljšem primeru si generaliziral na splošno populacijo.
Fantje, ne vem za vas, ampak zjutraj me čaka služba. #overandout
Zgodovina sprememb…
Ja to je moja izkušnja, nič nisem posploševal. Je pa v osno ni šoli, tako, kot sem rekel. Albanci sami zase. Ne spustijo nikogar v svoj krog, niti se ne družijo. TO JE RESNICA! In potem je jasno zakaj, če že od malih nog tako. Evo, to je posploševanje, ki je na mestu.
Lahko noč.
Lahko noč.
Zgodovina sprememb…
Ja to je moja izkušnja, nič nisem posploševal. Je pa v osno ni šoli, tako, kot sem rekel. Albanci sami zase. Ne spustijo nikogar v svoj krog, niti se ne družijo. TO JE RESNICA! In zdaj lahko ugima zakaj, če že od malih nog tako. Evo, to je posploševanje, ki je na mestu.
Nisi posploševal, na koncu pa priznaš, da si. Pa tudi definiral si, kaj posploševanje sploh je, že takoj na začetku. Dober poskus trolanja.
Če bi se rad podružil z Albancem, greva lahko kdaj skupaj na pir.
Zgodovina sprememb…
Sploh ne gre za len odgovor, vsaj ne z moje strani. Koji kurac bi moral migrant ugajat nacistom?
Saj ne veš kaj pišeš. Ti praviš da so nacisti vsi, ki postrani gledajo nekoga, ki slabo govori jezik. Rešitev: naučiš se jezika in nimaš več slabih izkušenj, ali jih je pa manj. Posplošuješ pa precej tudi ti
Mors omnia aequat
MasterTade je izjavil:
Saj ne veš kaj pišeš. Ti praviš da so nacisti vsi, ki postrani gledajo nekoga, ki slabo govori jezik.
Kaj pa so, če niso nacisti? Slovenci?
WizzardOfOZ ::
Pri moji službi imajo tečaje slovenščne. Grem ravno mimo 7cilnice do svojega avta. V glavnem samo dečveh vidim na teh tečajih. Vmes so tud kr hude ukrajinke in poljakinje. Večinoma so pa tiste z rjuhami od vrha glave do pet.
Moški msliji so pa ponavadi samo prvih par minut in ko vidijo da bodo jih bodo ženske učile oa sa bodo morali biti skupaj z ženskami, se obrnejo in gredo.
Kako su glupi ovi slovenci. Več 30 godina živimo ovdje, a još nisu naučili naš jezik, ane.
Može seljak iz sela ali selo iz seljaka nikada!
Moški msliji so pa ponavadi samo prvih par minut in ko vidijo da bodo jih bodo ženske učile oa sa bodo morali biti skupaj z ženskami, se obrnejo in gredo.
MasterTade je izjavil:
Saj ne veš kaj pišeš. Ti praviš da so nacisti vsi, ki postrani gledajo nekoga, ki slabo govori jezik.
Kaj pa so, če niso nacisti? Slovenci?
Kako su glupi ovi slovenci. Več 30 godina živimo ovdje, a još nisu naučili naš jezik, ane.
Može seljak iz sela ali selo iz seljaka nikada!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Uizi ::
Ne razumem kako si loh tok spran od vere, da zaničuješ ženske? A ni fajn, da te uči ena sexi učiteljica alpa pregleda zdravnica. Bolano res, kako loh eni to zagovarjate.. čau živjo
Smrekar1 ::
to ni res. islam v osnovi ne želi slabega (kot vsaka vera ne).
Res je, samo dominirati hoče vsemu svetu. Dosti hujših stvari sem že slišal.
poznam dosti muslimanov ki so "normalni". pač verjamejo svoje. dokler tega ne vsiljujes drugim ni problema. Imaš pa povsod ekstremiste (mogoce jih je v islamu malenkost vec kot drugje). glede nazadnjaštva pa, meni je tudi krščanska vera nazadnjaška (način razmišljanja) in večina slovencev (vsaj polovica) še vedno živi oz verjame v te ideje. ali jih je zato treba izgnati?
Tudi dosti kristjanov je "normalnih" in pač verjamejo svoje.
Razlika med muslimani in kristjani je v tem, da take fore:
Nimajo za posledic obglavljan, strelskih pohodov nad uredništva časopisov in podobno.
PrimoZ_ ::
to ni res. islam v osnovi ne želi slabega (kot vsaka vera ne).
Res je, samo dominirati hoče vsemu svetu. Dosti hujših stvari sem že slišal.
poznam dosti muslimanov ki so "normalni". pač verjamejo svoje. dokler tega ne vsiljujes drugim ni problema. Imaš pa povsod ekstremiste (mogoce jih je v islamu malenkost vec kot drugje). glede nazadnjaštva pa, meni je tudi krščanska vera nazadnjaška (način razmišljanja) in večina slovencev (vsaj polovica) še vedno živi oz verjame v te ideje. ali jih je zato treba izgnati?
Tudi dosti kristjanov je "normalnih" in pač verjamejo svoje.
Razlika med muslimani in kristjani je v tem, da take fore:
Nimajo za posledic obglavljan, strelskih pohodov nad uredništva časopisov in podobno.
Točno to.
Vsa debata o priseljencih, jeziku, deportaciji, nacijih, ... je čisto brezpredmetna v tej temi.
Ko se bodo zaželi kristjani/hindujci/budisti/... v EU s tovornjaki zaletavat v množice ljudi ali pa streljat v uredništvih časopisov, ker bo nekdo nekaj rekel čez njihvega boga se pa lahko pogovarjamo naprej.
Poldi112 ::
A bejž no. Zdaj pa še povej, koliko krščanskih porok bombardira islam, da radikalizira preživele? Koliko držav okupira? Koliko miljonov kristjanov pobijejo s sankcijami? Koliko kristjanov dobi raka zaradi obogatenega urana, in umrejo, ker jim muslimani preprečujejo dostop do zdravil? Koliko ...
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
A bejž no. Zdaj pa še povej, koliko krščanskih porok bombardira islam, da radikalizira preživele? Koliko držav okupira? Koliko miljonov kristjanov pobijejo s sankcijami? Koliko kristjanov dobi raka zaradi obogatenega urana, in umrejo, ker jim muslimani preprečujejo dostop do zdravil? Koliko ...
To nima nobene veze s tem, da nekdo pobija ljudi ker je užaljen da mu narišejo karikaturo njegovega izmišljenega lika.
Koraaz ::
BlackDeath je izjavil:
Rešitev bi bila, da se jih razseli tako na drobno po celi Evropi, da so se primorani vključiti in prilagoditi ampak ko jim niti lastna kultura to ne dopušča je problem že v štartu.
Nekaj takšnega so naredili Rimljani z Židi v upanju, da se bodo asimilirali. Na koncu se niso.
Se zgodovina ponavlja?
Točno to.
Vsa debata o priseljencih, jeziku, deportaciji, nacijih, ... je čisto brezpredmetna v tej temi.
Večina muslimanskih skrajnežev ni priseljencev, ampak so pridelani kar lepo doma. Pogosto so iz precej brezbožnih družin, na varianto "sem musliman, zato ne jem svinjine", medtem ko si natoči kozarček žganja in počekira kaj je novega na Tinderju za njegovo neobrezano orodje.
A bejž no. Zdaj pa še povej, koliko krščanskih porok bombardira islam, da radikalizira preživele?
Kar dosti.
Botroseya Church bombing @ Wikipedia
https://www.hrw.org/news/2017/04/12/egy...
2011 Alexandria bombing @ Wikipedia
Samo se pač ne govori preveč o tem. Tudi kakšnih strašnih maščevanj ni, čeprav bi jih po tvoji logiki moralo biti na stotine.
Koliko držav okupira?
Če gledamo samo države, kjer so bili v preteklosti kristjani večina: Albanija, Turčija, Azerbajdžan, Sirija, Libanon, Egpit, Libija, Tunizija, Alžirija in Maroko.
Če vzamemo še druge verske ločine in se je Islam tja nasilno razširil: Iran, Pakistan, Bangladeš, Malezija, Indonezija.
Verjetno sem še koga spustil, gre se za izbor večjih držav.
Koliko kristjanov dobi raka zaradi obogatenega urana, in umrejo, ker jim muslimani preprečujejo dostop do zdravil?
Zaradi obogatenega urana je umrlo nekaj deset tisoč Japoncev, to je v glavnem to. Nekateri med njimi so bili tudi kristjani. Dvomim, da je bil kakšen musliman, čeprav ni nemogoče.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
Uizi ::
Večina jih je glupih ko točak, ker v nasprotnem nebi vrjeli pravljicam. The end. Ateizem = inteligenca, vse ostalo na odpad.
Zdaj bodo rekli, da ni zaradi religije. Vsem je skupno to, da so Slovenci, torej ste kriminalci, ki pretepate žene iz ljubosumja in v živo predvajate umor.
Debata je nujna, da na plano prilezejo tisti, ki ne marajo drugačnih. Priznam, da vas je več, kot sem si mislil.
Ali vam ni všeč tisto, kar vidite v ogledalu? Tudi meni ne. V nekaj urah sem radikaliziral vsaj pol ducata zmernih Slovencev, ali pa zgolj takšne, ki se tako predstavijo.
Točno to.
Debata je nujna, da na plano prilezejo tisti, ki ne marajo drugačnih. Priznam, da vas je več, kot sem si mislil.
Ali vam ni všeč tisto, kar vidite v ogledalu? Tudi meni ne. V nekaj urah sem radikaliziral vsaj pol ducata zmernih Slovencev, ali pa zgolj takšne, ki se tako predstavijo.
Zgodovina sprememb…
Zdaj bodo rekli, da ni zaradi religije. Vsem je skupno to, da so Slovenci, torej ste kriminalci, ki pretepate žene iz ljubosumja in snemate umore na FB.
Točno to.
Ali vam ni všeč tisto, kar vidite v ogledalu?
Ravno toliko smo kriminalci kot vsi ostali. Pokaži mi državo ki nima nobenega zločina.
In brez skrbi jaz se z lahkoto gledam v ogledalo. Kar se mene tiče so vse vere en drek. O temah o RKC pišem, da bi jim pobral vse premoženje, ker ga ne rabijo sam govorijo o skromnosti.
In o temah o islamu ne bom tiho o tem kako ta vera miru pobija ljudi zaradi nekih karikator. Potem se pa še nekateri voditelji kurčijo, ko nekdo to izpostavi.
pirat ::
Jaz predvsem vidim, da vas je tudi na slo-techu kar nekaj, ki se vidite v prvi sliki linkanega clanka: https://siol.net/novice/svet/kako-je-is...
ter se tudi poistovetite z znanstveniki na tej sliki.
Jaz priznam, da se ne.
ter se tudi poistovetite z znanstveniki na tej sliki.
Jaz priznam, da se ne.
Ravno toliko smo kriminalci kot vsi ostali. Pokaži mi državo ki nima nobenega zločina.
O temah o RKC pišem, da bi jim pobral vse premoženje, ker ga ne rabijo sam govorijo o skromnosti.
In o temah o islamu ne bom tiho o tem kako ta vera miru pobija ljudi zaradi nekih karikator. Potem se pa še nekateri voditelji kurčijo, ko nekdo to izpostavi.
Oni vsaj ne posiljuje dečkov pri verouku, vi pa takšne branite.
Erdogan in podobni kreteni me ne ganejo.
O temah o RKC pišem, da bi jim pobral vse premoženje, ker ga ne rabijo sam govorijo o skromnosti.
Oni vsaj ne posiljuje dečkov pri verouku, vi pa takšne branite.
Erdogan in podobni kreteni me ne ganejo.
O kako lepo pretepaš slamnate može.
Vsaj dva nista potrebovala noža, da sta človeka ubila na precej bolj krut in mukotrpen način.
Z mojo pomočjo ste pokazali, da je med Slovenci in katoliki vsaj toliko nestrpnežev, kot jih je med muslimani.
Aston_11 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 158812 (144475) | BigWhale |
⊘ | Islam v Evropi (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Problemi človeštva | 245102 (222647) | Truga |
⊘ | Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 91114 (81581) | Gandalfar |
» | Kako se mora islam spremeniti, da ga bo zahod 'sprejel'? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 38234 (33635) | guest #44 |
» | Ali koran res poziva k terorizmu/nasilju do nevernikov? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31892 (29223) | JanK |