Forum » Sedem umetnosti » Fallout (TV serija)
Fallout (TV serija)
Temo vidijo: vsi

Pithlit ::
To lahko še vedno počneš. Samo naročnino moraš vzet po izidu zadnjega dela. Mislim, da je industrija bolj ugotovila, da je več "hypa", če se čaka na naslednje epizode.
Ja, lahko. Sam se moraš od neta odklopit ker bojo spojlerji (taki in drugačni) kamor pogledaš.
Life is as complicated as we make it...
GupeM ::
Ah... Jaz sem vse naročnine skenslal. Samo Netflix ostaja, ker ga plačuje žena. Gleda ga pa tudi samo ona. Se mi zdi škoda plačevat, potem pa še ugotavljat na katerem servisu najdem katero serijo/film. Nazadnje ugotovim, da je samo na tistem, ki ga (še) ne plačujem.
Torrenti so pri meni pač spet popularni. Vse serije in filme dobiš na enem mestu. Za boljšo uporabniško izkušnjo pa Jellyfin na home serverju in Jellyfin app na TV-ju. Pa še s širšo familijo brez problema delim vsebine.
Torrenti so pri meni pač spet popularni. Vse serije in filme dobiš na enem mestu. Za boljšo uporabniško izkušnjo pa Jellyfin na home serverju in Jellyfin app na TV-ju. Pa še s širšo familijo brez problema delim vsebine.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Fallout 4 (strani: 1 2 3 4 … 60 61 62 63 )Oddelek: Igre | 602162 (4475) | BigWhale |
| » | Fallout 5 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 32421 (1107) | Enaplusdva |
| » | Star Wars Acolyte - TV serija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Sedem umetnosti | 39050 (16912) | Mato989 |
| » | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 87719 (12476) | todman74 |