Forum » Sedem umetnosti » Fallout (TV serija)
Fallout (TV serija)
Temo vidijo: vsi

Pithlit ::
To lahko še vedno počneš. Samo naročnino moraš vzet po izidu zadnjega dela. Mislim, da je industrija bolj ugotovila, da je več "hypa", če se čaka na naslednje epizode.
Ja, lahko. Sam se moraš od neta odklopit ker bojo spojlerji (taki in drugačni) kamor pogledaš.
Life is as complicated as we make it...
GupeM ::
Ah... Jaz sem vse naročnine skenslal. Samo Netflix ostaja, ker ga plačuje žena. Gleda ga pa tudi samo ona. Se mi zdi škoda plačevat, potem pa še ugotavljat na katerem servisu najdem katero serijo/film. Nazadnje ugotovim, da je samo na tistem, ki ga (še) ne plačujem.
Torrenti so pri meni pač spet popularni. Vse serije in filme dobiš na enem mestu. Za boljšo uporabniško izkušnjo pa Jellyfin na home serverju in Jellyfin app na TV-ju. Pa še s širšo familijo brez problema delim vsebine.
Torrenti so pri meni pač spet popularni. Vse serije in filme dobiš na enem mestu. Za boljšo uporabniško izkušnjo pa Jellyfin na home serverju in Jellyfin app na TV-ju. Pa še s širšo familijo brez problema delim vsebine.
matobeli ::
Res je, celo za recap prejšne sezone so se potrudili, lepo lepo.
Dogajanje v naselju Novac je pa sploh lepo zapeljan del, kot da bi pomislil na specifično bazo gledalcev, ne samo na generično.
Dogajanje v naselju Novac je pa sploh lepo zapeljan del, kot da bi pomislil na specifično bazo gledalcev, ne samo na generično.
oo7 ::
Druga epizoda dobra. Glede na to koliko zgodbam sledijo bi lahko bile epizode dolge vsaj 2 uri.
Gregor459 ::
Fronta na Alaski v 4 epizodi. Zakaj je bil tam že deathclaw če še ni bilo nuklearne vojne ? A niso te ogromne pošasti posledica sevanja bomb ?
TheTrick ::
Ne DeathClaw je bil kreiran kot eksperiment iz strani govermenta kot super soldier - https://fallout.fandom.com/wiki/Deathcl...
Prime Video bo posnel spin off Fallout Shelter.
Prime Video just greenlit a Fallout spinoff called Fallout Shelter, which is a 10-episode reality competition show inspired by the video game adaptation.
Prime Video just greenlit a Fallout spinoff called Fallout Shelter, which is a 10-episode reality competition show inspired by the video game adaptation.
avani12 ::
Meni je v redu. Zabavna, tempo je v redu in razvoj likov je zanimiv. Nisem pa igral iger, tako da ne vem koliko je razlike od tam. Zelo uživam ob njej. Le malce preveč gore, po nepotrebnem.
delavec44 ::
Deathclaw FTW!
Tudi par cameov znanih igralcev je v 2. seznoni, prav poživi.
Gore po nepotrebnem je pa blasphemy. Se ti prav vidi, da nisi igral iger
Od tu tudi "sreča" glavnih junakov, ker kdo drug bi umrl že v eni uri zunaj.
Tudi par cameov znanih igralcev je v 2. seznoni, prav poživi.
Gore po nepotrebnem je pa blasphemy. Se ti prav vidi, da nisi igral iger
Zelo zanimivo. Kdo je ta skrivnostnež kateri je sprožil napad ? Kaj mislite smo ga že videli ?
BigWhale ::
Meni je v redu. Zabavna, tempo je v redu in razvoj likov je zanimiv. Nisem pa igral iger, tako da ne vem koliko je razlike od tam. Zelo uživam ob njej. Le malce preveč gore, po nepotrebnem.
Ni preveč gore, Lucy ima odklenjen Bloody Mess perk. https://fallout.fandom.com/wiki/Bloody_...
Meni je serija vsec in res so dobro ujeli atmosfero igre. Ceprav mi 4 del ni bil blazno vsec. Serija je res dobro narejena.
bm1973 ::
Lepo se nadaljuje.
Meni je serija všeč zaradi retro in delkno steampunk scene.
Drugače nič posebnega.
Meni je serija všeč zaradi retro in delkno steampunk scene.
Drugače nič posebnega.
Superboyy ::
V 6 epizodi pa je zaigral tudi Ron Perlman bi lahko rekli legenda Fallouta :)
Glavni pripovedovalec v igrah Fallout (1997), Fallout 2 (1998), Fallout 3 (2008), Fallout New Vegas (2010), Fallout 4 (2015)anchorman.
Ja ni bil Autodoc :)
Glavni pripovedovalec v igrah Fallout (1997), Fallout 2 (1998), Fallout 3 (2008), Fallout New Vegas (2010), Fallout 4 (2015)anchorman.
Kako bo Ghoul sploh še lahko hodil po tem padcu ? Hrbtenica je šla sigurno na pol.
Autodoc vse pozdravi![]()
Ja ni bil Autodoc :)
Verjetno ja.
7 epizoda kar vredu čeprav je najbolj zanimivo zadnjih nekaj minut. Pogrešam legijo.
Deathclawi se mi zdijo nekam majhni v igrah so se mi zdeli veliko večji in vsekakor bolj nevarni.
Bo pa 8 finalna epizoda druge sezona 1 dan prej na sporedu.
7 epizoda kar vredu čeprav je najbolj zanimivo zadnjih nekaj minut. Pogrešam legijo.
Deathclawi se mi zdijo nekam majhni v igrah so se mi zdeli veliko večji in vsekakor bolj nevarni.
Bo pa 8 finalna epizoda druge sezona 1 dan prej na sporedu.
karafeka ::
Men se mi je zdela prva sezona veliko boljša v smislu, da je bilo lažje slediti zgodbi.
Ta ta druga je pa malo kaotična. Veliko različnih frakcij in skupin, pa ti flashbacki. Kaj pa vem... Verjetno če bi prej igre preigral bi lažje sledil, ampak sem začel z Fallout 1, pa sem izgubil veselje :)
Ta ta druga je pa malo kaotična. Veliko različnih frakcij in skupin, pa ti flashbacki. Kaj pa vem... Verjetno če bi prej igre preigral bi lažje sledil, ampak sem začel z Fallout 1, pa sem izgubil veselje :)
Izi ::
Sedaj je na voljo celotna 1. sezona (8 delov) kar na YouTube.
Vse uradno in zastonj. Gor jo je dal sam Prime Video.
https://www.youtube.com/@primevideoaunz...
Vse uradno in zastonj. Gor jo je dal sam Prime Video.
https://www.youtube.com/@primevideoaunz...
Veliko se je zgodilo v finalu druge sezone.
Spojlerji
Kot kaže se bo tretja dogajala v New Vegasu vojna Legija vs Ncr.
Kolorado in Enclave.
Brotherhood of steel pa bodo zgradili Liberty prime.
Spojlerji
Kot kaže se bo tretja dogajala v New Vegasu vojna Legija vs Ncr.
Kolorado in Enclave.
Brotherhood of steel pa bodo zgradili Liberty prime.
MojsterX ::
Meni je všeč, da povezujejo tako prve falloute kot zadnje. Povsod so majhni pokloni fallout igram. Končno ena serija, ki je zvesta.
Ne pa tist skopucalo Halo.
Ne pa tist skopucalo Halo.
bm1973 ::
Ta ima en svojevrsten humor in retro muziko :).
Plus steampunk sceno.
Skoraj ena boljših serij zadnja leta...
Plus steampunk sceno.
Skoraj ena boljših serij zadnja leta...
What a Canceled Fallout Game Can Tell Us About Season 3
The rocky road to Colorado points to the canceled version of Fallout 3. https://www.ign.com/articles/will-fallo...
The rocky road to Colorado points to the canceled version of Fallout 3. https://www.ign.com/articles/will-fallo...
avani12 ::
(opomba, nisem igral iger).
Ja, po moje je faza 2 virus FEV. Sam imam tri scenarije v glavi:
1. Nekje v bunkerjih imajo razpršilce za virus. ( Malo verjetno, pa dolgočasna opcija).
2. Iz centrale bodo prišli mutanti kot posledica virusa v bunkerje. Bolj verjetno.
3. Možno pa je tudi, da bodo odpeljali ljudi iz bunkerjev v tisto centralo ne koncu zadnje epizode in jih tam okužili z virusom.
1. Nekje v bunkerjih imajo razpršilce za virus. ( Malo verjetno, pa dolgočasna opcija).
2. Iz centrale bodo prišli mutanti kot posledica virusa v bunkerje. Bolj verjetno.
3. Možno pa je tudi, da bodo odpeljali ljudi iz bunkerjev v tisto centralo ne koncu zadnje epizode in jih tam okužili z virusom.
(opomba, nisem igral iger).
Scenarij 1 se mi zdi najbolj verjeten.

Horas ::
je zanimivo, ko je rekel da ni tisto kar je na površju poizkus, temveč tisto spodaj, v bunkerjih.
kaj je z hankom sedaj? je čao? al se še lahko vrne?
kaj je z hankom sedaj? je čao? al se še lahko vrne?
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
BigWhale ::
yayo ::
Je pa zanimivo kako jim je uspelo pridobiti Macaulaya Culkina, ki kolikor vem še živi od milijonov zasluženih v otroštvu s serijo filmov Sam doma in bolj poredko nastopi v kakem indie filmu.
KAVINSKY ::
Je pa zanimivo kako jim je uspelo pridobiti Macaulaya Culkina, ki kolikor vem še živi od milijonov zasluženih v otroštvu s serijo filmov Sam doma in bolj poredko nastopi v kakem indie filmu.
Je gamer, tudi z AngryVideoGameNerd je imel colab. Fallout je igral na telefonu, kar ga je pritegnilo v zgodbo franšize.
BTW: pravi experiment je površje. Zdaj sem zmeden, ni precej potrjena teorija, da so bili bunkerji namenjeni študiji dolgotrajnega izoliranega bivanja za namene vesoljske kolonizacije? V FO4 je bila omenjena bitka na luni, v NukaWorld DLC je bil prikazana VaultTec kolonizacija vesolja. Zelo čudno da bi zgodbo nekaj po svoje prilagajali, ker nekateri detajli so 1:1 kopija iz iger.
SHA-256 ::
Precej verjetno je teh eksperimentov več, saj različni elementi moči vlečejo vsak v svojo smer. Nekateri so pod zemljo, drugi nad njo, nekateri pa celo v vesolju, saj je v igrah na zemljo padel marsikater satelit in vesoljska postaja (pa seveda Zeta-si).
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Fallout 5 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 35165 (286) | Predsednik11 |
| » | Fallout 4 (strani: 1 2 3 4 … 60 61 62 63 )Oddelek: Igre | 619245 (6643) | Zmajc |
| » | Fallout: New Vegas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 61834 (688) | oo7 |
| » | Star Wars Acolyte - TV serija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Sedem umetnosti | 44480 (22342) | Mato989 |
| » | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 91083 (15840) | todman74 |