Forum » Pomoč in nasveti » Zaslon na notebooku odpovedal?!
Zaslon na notebooku odpovedal?!
trot ::
Podobna tema je tule:
Kaj pa se je zgodilo meni? Notič je v Ljubljani normalno delal. Nesel sem ga domov v torbici, ki sem jo dal v nahrbtnik, tako da voda sigurno ni prišla do njega. Tresljaji so možni zaradi vlaka. V glavnem, ko sem ga doma prižgal, je zaslon postal kar naenkrat zelo svetel oziroma bel, najprej se je še malo videlo. Po resetu je vse samo še belo. Notebook dela sicer normalno - preverjeno na eksternem monitorju. Ali lahko kdo pomaga?
Kaj pa se je zgodilo meni? Notič je v Ljubljani normalno delal. Nesel sem ga domov v torbici, ki sem jo dal v nahrbtnik, tako da voda sigurno ni prišla do njega. Tresljaji so možni zaradi vlaka. V glavnem, ko sem ga doma prižgal, je zaslon postal kar naenkrat zelo svetel oziroma bel, najprej se je še malo videlo. Po resetu je vse samo še belo. Notebook dela sicer normalno - preverjeno na eksternem monitorju. Ali lahko kdo pomaga?
- spremenil: gkovac ()
Cokolesnik ::
Uveljavi garancijo in ne poskušaj popravljati sam.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Ni varjante, ker ni vec pod garancijo. Poleg tega se je kasneje se sesul sistem, in se ga ne da niti na novo naloziti. Vedno se seuje malo predno se pojavijo winsi v polni resoluciji.
A mi lahko kdo priporoci dober servis? Ali pa pove, ce se p1 233 mhz se splaca popravljati?
A mi lahko kdo priporoci dober servis? Ali pa pove, ce se p1 233 mhz se splaca popravljati?
cekr ::
Odpri škatlo pa poglej, če se ni mogoče premaknil/odklopil kakšen kabel.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Malo smo se pozanimali pri enem "serviserju" in pravi stric, da je verjetno prigrizlo kable do zaslona in bi bilo menda treba menjat komplet kable in LCD. To se mi sicer zdi malo za lase privleceno, ampak prenosnikov pa res se nisem servisiral. A bi mi kdo znal svetovat, ce je kje kak servis, ki bi za male pare postavil diagnozo.
Jebiveter ::
Ti kr odpri kisto pa pazi malo na kable. Ce je povezava z monitorjem prekinjena bos to takoj opazu na "kablu". Pa malo preslataj ta kabel, vcasih je samo kak slab stik.
Ce ti ne rata, se vedno lahko prodas (joke)
Ce ti ne rata, se vedno lahko prodas (joke)
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sem poskusil odpret in popravit, pa ni slo. V bistvu zgledajo kabli in konektorji cist v redu kolikor se da videt in se normalno razdret. Ker ne bi pa rad, da mi po "servisu" ostane se za pol notebooka rezervnih delov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583696 (23025) | Dominator |
» | Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8482 (5867) | denci |
» | MacBook Pro uporaben za kuhanje kave (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 17790 (15061) | Stark |
» | BigBang nateg (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12112 (8191) | BoBi19 |
» | prenosnik vs. namiznik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6124 (4872) | Fr33man |