» »

Eurobasket:francozi premagali naše s sodniško pomočjo

Eurobasket:francozi premagali naše s sodniško pomočjo

lubroi ::

A ste videli kako so igrali grobo in mlatili! ;((
  • spremenilo: OwcA ()

_Mortal_ ::

Life goes on.....
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

Super Sonic ::

vidm da je bil Owca na delu lubroi :)]

ne niti ne sodniki bolj je to motil da Tušek ni zadel niti ene 3 (od zadnjih dveh) in da je Lakovič podal Tušku 15s pred koncem, namest da bi metu...

ampak sej drugač so pa dobr igral, sodniki pa kot vedno so delal štale, čeprou se mi je zdel da niti niso bili TOLK na strani francozov..

bah>:D
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

LoneWolf ::

Francozi so kar zasluzeno zmagal. Podobno kot nasi vceraj proti BiH so igrali ravno toliko, kot je bilo treba, in stopili na plin, ko je bil za to cas. Sodniki niso imeli vecje vloge, tudi nasim v dobro so dodelil par sumljivih odlocitev.
Drugace pa pohvale nasim za igro prikazano do sedaj, letos v treh tekmah se niso razocaral.

lubroi ::

Sem mogu jezo spucat>:D >:D

iskra ::

škoda ni kej - premalo so bli napaljeni se mi zdi. al pa so jih podcenjevali en malo.

brezveze se zgovarjat na sodnike - oni samo delajo po svojih močeh ... samo naši miškolini bi se pa lahko malo bol potrudli ... so ble batine in so ble sumljive odločitve, nekdo je pač mogu usnje dobit >:D

ful počasi igrajo .... al pa se mi samo zdi ker gledam namesto igram ... >:D

milič je naredil par glupih k je tel neki podajat u sili brezcu, brezec pa je tudi vrgu par klobas - tip je pravi kraški hlod. morda je bil predolgo u ameriki (konc koncu je cela ekipa zgubila in se ne smem spravljat na posameznike :\)

pa drugo leto bolše :D

gappee ::

Ma ni mi jasn, kako so v zadnji četrtini tok padl...:|

iskra ::

ah nč novga -- so se šli da bi poskušali obdržat razliko namesto da bi se borili kot zmaji in preprosto ni šlo več - blokada. igram basket in vem kako to zgleda: te ekipa dohiti in pol je usega konc vse za kar so se trudli je šlo in ... je šlo ne >:D

matter ::

JA igral so dobr. JE Subotič zajebo ko je dal za zadnjih 5 minut "mrzlega" Tušeka notr. Sreča francozov s trojkami na koncu.
Mlatenje francozov skozi celo igro pa ni blo normalno. Naj igrajo rugby. Sudja pa naj gre wrestling sodit :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slo košarka, Vujačič, Zdovc,... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12711384 (8207) T.A.D.E.J
»

SP v košarki (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29319414 (14176) glinik
»

SP v nogometu - Nemčija 2006 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

146359875 (37037) DominusSLO
»

EP Beograd 2005 (strani: 1 2 3 )

1358871 (6228) LapD
»

Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )

19114477 (10583) Dr_M

Več podobnih tem