» »

Slo košarka, Vujačič, Zdovc,...

Slo košarka, Vujačič, Zdovc,...

1
2
3

Karaya 52 ::

Pa še to proti Hrvaški.

Je kaj možnosti da bodo jutri igrali poškodovani?

Utk ::

Po moje drugih kot poškodovanih več nimamo :) Lakovič in Erazem sta igrala praktično celo tekmo. Lakovič celo dobesedno 40 minut. Kako bo jutri hodil mi ni jasno, kaj šele kaj igral. Erazem pa tudi, če ne še hujše, 100 kil mišic se ne spočije v pol ure. Po moje bo vsaj za par minut moral vskočit vsaj Smodiš. Razen če se ostali, ki jih danes ni blo kaj dost videt, malo bolj razjezijo.

Starodavni ::

Torej kaže, da bodo v polfinalu naši močno oslabjeni - na eni strani ranjenci, na drugi strani pa utrujenci.

Potem je verjetno polfinale zadnja točka in tu se konča stampedo naše reprezetance.

Buggy ::

Spet jaz, analfabet kar se sportne strategije tice in tudi ne razumem, kakor tudi nocem dleati raznih hudi analitik kot jih delajo nekateri po tekmi. Vesel sem da smo zmagali hrvate, jutri ce zgubijo napram srbom me sploh ne revoltira, saj bo tekma verjetno bolj "sportna" kot je bila ta in tudi srbom privoscim zmago. Zame je Slovenija ze sedaj dobila kolajno!

Icematxyz ::

Kakšna tekma. Kakšna zmaga! Carji so.

Če še vsakemu obesiš 20kg teže bonusa za nasprotno ekipo zraven pomoje jutri to ne igra nobene vloge. Šli bodo do konca ker to hočejo!

Zgodovina sprememb…

djordjevic ::

Če mene vprašate, so že zmagali. Če pogledate, koliko košarkarjev smo 'izgubili' med samim prvenstvom, a še vedno tekmujemo za najvišja odličja ... Letos se je vse poklopilo. Hvala našim košarkarjem za odlično in SRČNO igro. Česa takšnega nismo vajeni in upam, da je to samo uvod v bodočnost. :)

p. s.: Trenutno se ubadam z načrtom, da si pred monitor na steno obesim dres enega naših košarkarjev, pa nisem ziher, kateri naj bo: Boki, Lako ali Erazem. Qrc, jutri se odločim ;)
No grave is deep enough to keep us in chains.

Utk ::

No, vseeno bi blo zelo fino, če še jutri zmagajo. Pa potem res na izi v finale po zlato.
Če jutri zgubijo, bo pa v nedeljo spet huda tekma.

tey007 ::

igrajo res vrhunsko, ampak sranje je, ker mamo preveč poškodvanih, tako da bo jutrišna tekma po usej verjetnosti bolj kot ne polom - zaradi utrujenosti. se je že danes oz včeraj vidlo lakoviču, daa ne more biti več tako zelo zbran kot je bil prej. če bi imeli vsaj še dragiča, bi pomojem prvlekl do finala, tako bo pa težka :S. ej ludje, kaj je to, k prav baje reprezantančni zdravnik, da bo smodiš v finalu lahko igral? je to mislil v dobesednem pomenu ali bolj prenesen pomen (like, itak ne bo igral ker do finala ne bote prišli..)?

;-) ::

Kak je butasto 2 dni zaporedoma tekma wtf

Buggy ::

gladiator style FTW

kmetek ::

15 točk je bilo razlike že, ne 13....

LeXani ::

Res da so naši zelo oslabljeni z poškodbami, ampak ta energija od včerjašne zmage daje moč našim fantom da se borijo za medaljo. Danes pošljemo domov še srbe ! Mi lahko !
Čas prve prijave 04.11.2005

WarpedGone ::

Vprašanje je le, kolk (deset?) tisoč ljudi se bo zbralo na sprejemu, ko se vrnejo domov.
Bomo zraven?
Zbogom in hvala za vse ribe

Ciklamen ::

Seveda bomo!
- End of the Post ->

Samuel ::

Se da pogledat kje posnetek v neki normalni ločljivosti?

Icematxyz ::

Škoda bom rekel da nismo premagali srbov. Ampak sem zadovoljen z našo ekipo. Za mene so včeraj postali zmagovalci. Jutri pa upam da zmagajo in osvojijo končno 3 mesto. Čeprav bo tekma verjetno naporna za našo ekipo bolj kot za grke.

UNIVERZUM ::

Jaz sem nad prikazano igro navdušen. Ne gre jim zameriti prav ničesar. Ekipni duh, ki je nekdaj krasil velike reprezentance, se je tokrat dotaknil tudi naše. Vsa čast za boj in požrtvovalnost s strani vseh, ki so stopili na parket letošnjega prvenstva.

Mogoče gre Zdovcu očitati le, da je na izlet vlekel Smodiša (pa ne da Smodiš ni eden najboljšjih), ker je bil poškodovan že pred pričetkom.

Velikokrat se zgodi, da se ob porazih iščejo izgovori (ni bilo sreče, žoga ni hotela v koš...). Žoga ne gre v koš če nisi dovolj natančen pri metu, sreča tu nima nobenega vpliva. Prav tako na prvenstvu niso tekem krojili sodniki (vsaj tistih, ki sem jih gledal ne). No ja danes bi v tisti zadnji minuti pač pričakoval malce več preudarnosti od litovskega sodnika.

Jutri: Ne nisem pesimističen in še kako privoščim zmago in medaljo reprezentantom (krvavo so si jo zaslužili že sedaj), pa vendar me je strah, da sta zadnji dve tekmi vzeli preveč energije, za resnejše upiranje grkom. Se bom pa pustil presenetiti, ker žoga je vendarle okrogla.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

mojsterleo ::

tekma proti srbiji je bila ena od najboljsih sploh, kar sem jih kdaj videl od nase reprezentance. dejansko je slo za boj do zadnjega in za vsako tocko, a na koncu so srbi vseeno imeli vec srece. ampak kaj hoces, na podoben nacin smo mi premagali hrvate. tekma proti grkom danes bo zelo tezka, saj so po moje grki boljsi nasprotnik od srbije, poleg tega pa bojo strasno motivirani, da pridejo do medalje. spet lahko pricakujemo podobno tekmo, kot zadnji dve. le upamo lahko ,da se bo nasim vsaj tokrat poklopilo za bron. vsekakor to ne bo tekma za tiste s slabimi zivci.

glede smodisa pa, mislim da ga zdovc ni vlekel na poljsko na pocitnice, mislim da je integralen del ekipe in da so ga zelo koristno uporabili, v prvi vrsti kot decoy za ostale reprezentance, saj so morali racunati v pripravah tudi nanj, kot drugo pa je sigurno pomagal zdovcu s takticnimi zamislimi tako na treningih kot na tekmi.

Zgodovina sprememb…

Ciklamen ::

Svaka čast našim fantom, res so se izkazali! Tudi če igrajo z 8 so uspešno parirali Srbom ki so igrali v popolni postavi. Ampak nakoncu je zmanjkalo goriva, Lakovič je na koncu rednega dela pogorel. Zelo smo lahko navdušeni, vsaj jaz sem, da uspe igrat 2 tekmi zapored 40 minut. Naši so zmagovalci ne glede katero mesto osvojijo, tudi če bodo četrti so zame zmagovalci :)
- End of the Post ->

;-) ::

pa dobri so bli, glavno da so hrvate, to mi je vredno več kot da bi bli prvi. Jim pa je zmanjkalo lih za en napad, če bi tisti zadnji napad v rednem delu se posrečil bi bilo super, nažalost pa so konci zelo nešportni pri košarki, samo strategija in osebne napake in sem ter tja prosti meti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ;-) ()

Slo-One ::

Ia no fsaj kvalificirani smo na svetovnega pa naslednjega evropskega.

Bleeh ::

Ja tekma prot srbiji ni bila pravična ker smo bolj igrali proti sodnikom kot proti srbom ker sodniki nas res ne marajo na tem Evropskem prvenstvu. Ja Lakovič ni bil ogret in če bi zadel kakšno trojko ali kakšen prosti met več bi zmagali. Škoda pa, da je imelo kar nekaj naših igralcev po 4 osebne napake in nato še 5, tukaj predvsem mislim na E.Lorbka, ki je igral res izvstno a žal dobil 5 osebnih napak.

;-) ::

NE iskat napak v sodnikih vedno, dejstvo je da bi se naši še lahko malo potrudili in tak je pač šport. Tako pa vedno slovenci iščemo napake v sodnikih in sreči. Mogoče kakih korakov niso videli, ampak to ni nevem kaj so tudi našim katero spregledali. tako pač je

LeXani ::

Dejstvo je da so imeli srbi 6 igralcev na parketu. In ta 6 igralec je tisti sodnik. Drugače pa fantje so dali vse od sebe, sploh brata lorbek, glede na to kakšni napori so prisotni. Preveč poškodb pri naših oziroma prekratka klop je pri naših največji minus, saj bi lahko posegali tudi po prvem mestu, brez kakih težjih naporov. Edino stvar ki jo juretu zamerim, in kar je omenil tudi sam, da ni vzel minute odmora pred zadnjim napadom 4.četrtine, tako da bi lahko organiziral konkreten napad za zmago. Danes pa za bron !
Čas prve prijave 04.11.2005

;-) ::

Nebi bli slovenci če nebi rekli da je sodnik kriv, pa naj bo nogomet, košarka ali rokomet,. pri smučarskih skokih pa je isto.

djordjevic ::

Dejstvo ostaja, da je bila tista dosojena nenamerna napaka pri zaostanku 6 točk sila za lase privlečena in ključna poteza, ki je Srbe vrnilo v igro. Dobili so lepo priložnost in so jo izkoristili. Da so pa igrali, zlasti v drugem polčasu, vrhunsko, ne zanika nihče.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Domina ::

ne glede na situacijo jim želim danes zmago... upam da jim uspe... jz bom močno navijala, bo pa definitivno težka tekma za nas.

bluefish ::

;-), si sploh gledal tekmo?

steev ::

Sodniki so pač sodniki. Ne moreš čez njih govorit nič. Že v prvi četrtini so začeli soditi že najmanjše prekrške. Verjetno so hoteli, da se igra nebi preveč razpasla. Pa tisi, ki karkoli omenjat sodnike. Še enkrat poglejte tekmo in objektivno ocenite kako so sodili. Tudi Srbom so sodili faule, ki je večina sodnikov nebi. Tako pač je.
Je pa Slovenija odigrala to EP perfektno, na koncu jim je zmanjkalo moči in igralcev. Po moje bi morali kako tekmo izgubiti tudi pred končnico, da se psihično pripravijo. Mogoče bi se morali malo šparat, ni vse v čim več zmagah.
:|

šernk ::

sodniki nič krivi, igralci nič krivi...enostavno z 8 igralci ne moreš v enem tednu odigrat 8 vrhunskih tekem...smo brez treh ključnih igralcev ostali: Smodiš, Dragič, in Beno.

če bi še tej trije igrali bi bili na zunanjih poziciji precej precej močnejši, prav tako pa bi pod košem imel dva najboljša igralca...Smodiš in E. Lorbek mislim da bi skupaj bila nerešljiva uganka za vseh, prav tako bi se oba lahko spočila, Beno in Dragič pa bi močno razbremenila Jako na organizatorju...sedaj pa je kot je.

če potegne Zdovc Erazma ven, smo nemočni pod košem, če potegne ven pa Jako, pa naša igra dobesedno razpade. torej druge možnosti kot ju maksimalno obremenjevati nima. žal sta to poleg Nachbarja naša ključna igralca...in Jaka nima menjave... Vujačič nima tu nobene vloge ali je ali ga ni...še vedno mislim da je bolje da ga ni, saj on je vendar osvojil NBA naslov in je nekaj več in bi rušil ekipo z svojimi samostojnimi akcijami. pri njemu sem imel vedno tak občutek ne vem mogoče se motim.

danes bo spet težka tekma z grki, kateri so vsekakor precej bolj spočiti od naših ključnih igralcev. zame so prvenstvo zmagali!
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

;-) ::

;-), si sploh gledal tekmo?

Ja mislim da se je včeraj prvič zgodilo da sem gledal tekmo od začetka do konca in sodniki so bili čisto ok, razen da so mogoče ene korake spregledali, drugače pa lepo in strogo do obeh ekip. Če bi bili manj strogi pa bi se še večje razlike opazle.

djordjevic ::

Bodi resen, no. :)
No grave is deep enough to keep us in chains.

;-) ::

Daj sami igralci niso rekli da so sodniki krivi vi pa neka bluzite, pač jim je zmanjkalo ka zaj.

djordjevic ::

Glej, gledal sem VSE tekme naše reprezentance in verjemi, da ne pripisujem krivde za odločilni preobrat sodnikom po nepotrebnem.
No grave is deep enough to keep us in chains.

dzinks63 ::

Če ga sodniki biksajo pri tekmah kjer ekipa zmaguje za 10+ košev, to ni ravno katastrofa. Pri izenačeni tekmi kjer odloča ena pika, je pa vsaka napačna sodniška odločitev katastrofa za eno ali drugo reprezentanco in na takih tekmah do tega nebi smelo priti. Sicer pa žoga je okrogla, vedno je pri vsaki tekmi vsega pomalo in če se ravno ne izzide, si tudi ne smemo vsega jemati prehudo k srcu. Preživeli smo že marskikaj in bomo tudi tole.

Ekipa se je pokazala v dobri luči in lahko zapusti to prvenstvo z dvignenimi glavami, pa je čisto vseeno ali so tretji ali četrti, tekme smo gledali in vidimo, da tako dobri še niso bili nikoli do sedaj. Sicer pa dajmo naši, mogoče bodo pa osvojili bron, kar pa tudi ni kar tako na tako napornem prvenstvu, kjer moraš skoraj zgoreti, da se lahko pokažeš z medaljo okoli vratu.

šernk ::

učera pa res niso bili krivi sodniki za odločilni preobrat...sorry al pa nisva gledala iste tekme...so naredili napako ali dve...vendar pa nismo niti na eni sami tekmi igrali proti sodnikom. (tekmo s španijo sem gledal le zadnjo četrtino + podaljšek, ostale tekme sem pa gledal od prvega meta do zadnjega...). pa ne le to...gledal sem tudi 90% drugih tekem ki se niso križale, in sodniki sodijo enako večinoma povsod!!! na tem prvenstvu so sodniki še med najboljšimi v zadnjih 10ih letih.

in prvič v življenju dejansko tudi razumem igralce, da so utrujeni, ker tako napornih tekem še nismo igrali...in tu se lahko išče edini izgovor za poraz...danes igrajo povprečno...glede na svoje zmožnosti bi rekel...z zadnjimi atomi močmi
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

;-) ::

Kaj boste pa danes rekli?

Sodniki? Se nevem al gledam OŠ al reprezentanco.

Slo-One ::

Evo zgubli. Sej logično, da so že zelo zmatrani bli.

;-) ::

Ja right. 2 lakoviča bi še rabli.

Kaj je smodiš delal na EP?

djordjevic ::

Ma, jok. Danes so bili dejansko slabši in bi bil čudež, če bi zmagali. Ampak kdor trdi, da Brezčeva namerna ni bila podarjena, nima pojma, kaj je košarkarsko sojenje. V vsakem pogledu pa vsaka čast našim igralcem. Na igrišču so pustili srce, na koncu je zmanjkalo malo za medaljo. Jebiga, bomo pa razturali v Turčiji!
No grave is deep enough to keep us in chains.

kmetek ::

Sistem tekmovanja bi morali konkretno spremeniti, naj bo za vse enako.

Drugače nas nobena ekipa ni nadigrala in premagala, razen Grki za 1 piko, in 2 podaljšek!!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kmetek ()

trnvpeti ::

zmeraj je na koncu vazno
vsi to vedo

in na zalost smo popusili
ampak, popusili smo pa

in samo to je vazno

drvo ::

Ne glede na vse lahko rečemo samo kapo dol. TAKO SE BORI ZA REPREZENTANCO. Mislim, da take borbenosti in ekipnega duha do sedaj v slovenskih kolektivnih športih še ni bilo. Se mi zdi da gre v tem pogledu povsod na boljše saj se tudi nogometaši zadnje čase kažejo kot homogena in borbena ekipa, košarkaših pa so v teh dveh tednih sploh pokazali kaj je ekipa.

UNIVERZUM ::

Vidiš tebi je važno da smo popušili. Meni je najbolj pomembno, da so fantje končno_pokazali_karakter, ki je na prejšnjih prvenstvih manjkal. Borbenost za vsako žogo, boj do zadnje sekunde. V vsako tekno (razen recimo proti špancem), so se podali z dušo in srcem. Nebi bil razočaran, če bi odšli domov po drugem delu, presenetili so z igro, učikovitostjo in z garanjem v obrambi. Lahko le rečem, hvala fantom za čudovite trenutke ki so jih pripravili tekom prvenstva.

P.s. Obupen urnik tekmovanja.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

trnvpeti ::

urnik je bil za vse isti
vsi prvi stirje so se obupno borili

kdo bo rekel, da smo si zasluzili kolajno, srbi pa recimo ne?

zdovc je naredil veliko napak
prepozen timeout
ni bilo dogovora glede pokrivanja metanja trojke

igrati samo z 11 na taksnem prvenstvu je tudi napaka

je zacetnik na trenerskem stolcku
marljiv, delaven, metodicen,...

kar je tudi duda ivkovic recimo
ampak on je se "lisjak"
kar zdovcu se manjka, ali pa nikoli ne bo imel

tudi erazem je naredil 3 neumne (ali pa 2) osebni
ve da je kljucen igralec...

jagodnik, na zacetku podaljska forsirat met za 3 tocke
huh...
pa naj bi bil izkusen igralec

pa izjeve igralcev, da so jih nekdo boji
da ne vidijo nacina, kako bi lahko izgubili
pa da srbi ne bodo igrali tko trdo kot hrvati
potem pa tocno to naredijo

pa izjave v studio hauptama, smo ze zmagali, in to ob polcasu
oz da ne vidi nacina
komentator pa govori ze o finalu s spanci

male napake, ki se sestevajo
in zaradi napak smo izgubili medaljo

in ce smo posteni, drugi so si jo bolj zasluzili
bili so pac boljsi

in v analih bo pisalo 4 mesto
ne pa kako so se borili

so naredili velik napredek
ampak za medaljo je potrebno se kaj vec imeti
kontinuiteta, brez napak, odziv na vpoklic v reprezentanco
PR zdovca,kzs,...
in s tem dobis se podporu drugih, tudi sodnikov

LeXani ::

Močan grenak priokus ostaja, medalja je bila cilj in tudi več kot realen dosežek. Žal ob težavah s poškodbami ni šlo,zmanjkalo je tudi malo športne sreče, ampak našim vseeno čestitke za borbenost in najboljšo uvrstitev do sedaj!
Čas prve prijave 04.11.2005

Bleeh ::

Po današnji tekmi lahko le čestitam našim košarkašem za igro saj res igrajo s srcem do konca igre kar se je danes pokazalo ampak na žalost smo dosegli (čeprav najboljše do sedaj) nehvaležno 4 mesto.

RESPEKT!!:)

EDIT: Kaj je blo dns pr 24ur po TV. Da je FIBA že vnaprej določila zmagovalce tega EP-ja :).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Bleeh ()

djordjevic ::

Vidiš tebi je važno da smo popušili. Meni je najbolj pomembno, da so fantje končno_pokazali_karakter, ki je na prejšnjih prvenstvih manjkal. Borbenost za vsako žogo, boj do zadnje sekunde. V vsako tekno (razen recimo proti špancem), so se podali z dušo in srcem. Nebi bil razočaran, če bi odšli domov po drugem delu, presenetili so z igro, učikovitostjo in z garanjem v obrambi. Lahko le rečem, hvala fantom za čudovite trenutke ki so jih pripravili tekom prvenstva.

P.s. Obupen urnik tekmovanja.


+1
No grave is deep enough to keep us in chains.

Icematxyz ::

Škoda za kolajno ampak sam sem z prikazanim zadovoljen. Upam in mislim da je to napoved vsaj 3 letnega plodnega obdobja kaj se tiče kolajn za Slovenijo.

easyrider3 ::

Zdovc je bedak k je izbral par moronov kot so BREZEC,GOLEMICA,UDRIH ker niso bili za nikamor sploh pa Brezec je idealen za jabolka obirat,ker za tam bi bil glih prav hitr in tist SMODIŠ pa lahko zašpilal,kva je sploh zraven skakal in prav,da so izgubil krivec pa ZDOVC ZDOVC ZDOVC ZDOVC
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914155988 (34667) bambam20
»

Svetovno prvenstvo v košarki 2014 v Španiji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šport
17539814 (32452) bambam20
»

Svetovno prvenstvo v košarki - Turčija 2010 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13921435 (18116) jrtjtejtt
»

košarka EP07 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21216507 (11330) dejansan
»

SP v košarki (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
29318658 (13420) glinik

Več podobnih tem