» »

SP v nogometu - Nemčija 2006

SP v nogometu - Nemčija 2006

««
30 / 30
»
»»

kopriwa ::

Ma kva vam folku ni jasn. Zidane je naredil prekršek za rdeč karton in ga je dobu! (to še razumete nekateri, a ne?) Materazzi mu je je*al vse po spisku (To vam je očitno?). Je biu kaznovan? Ne. Seveda ker se pri nogometu tega ne kaznuje. Če gledamo samo tist dogodek. Kdo je prvi začel? Materazzi. Kdo je kar naprej drezal vanj in ga očitno zmerjal. Kljub temu da se mu je Zidane nasmejal je un še vedno gobc vrtel, iskal je to in našel. Pač Zidane je osebnost, ki mu lahko v nekem trenutku popustijo živci (pod pritiskom drugih seveda, ki to počnejo namerno in iščejo težave).
In če z mojega stališča primerjam Zidana in Materazzija, se postavim na stran Zidana. Zajeban karakter ali osebnostna napaka, ki jo ima vsak? Očitno je da je Materazzi večja pizda tlele. Poleg tega pa tist filmčk grobe igre doda svoje.

Aja pa Materazzi se dela da ne ve kaj beseda terorist sploh pomeni, takoj po tekmi je govoril da Zidanu ni žalil sestre oz. mame. No Zidane je seveda to potrdil, se pravi Materazzi je še lažnivec in si izmišlja sproti. Ko bi biu vsaj tiho in ne bi komentiral dogodka na igrišču bi bilo bolje zanj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kopriwa ()

[-=Jaka=-] ::

...
WW 3

Zgodovina sprememb…

BlackHole ::

nevem mogoce si tist brez custev, ampak ce bi mene nekdo tko uzalu, bi ga odlomu, da bi u rikverc zaceu hodt.


Ja, saj vemo, vsi niso za fuzbal (ne samo zaradi tehnike). To bi mogoče naredil prvič, drugič bi že razmislil, če se splača, tretjič bi se mogoče že spomnil "zakaj imaš dve ušesi" ali bi pa letel iz ekipe. Nogomet je pač ekipni šport in ne morš gledat samo na sebe. ;)
Saj raziskava še ni končana, Zidane bi naj točno povedal, kaj se he zgodilo, če kaj vem? Sem bil malo odstoten čez vikend.
LP Marko

Mati ::

Maribor je naguzil Villareal v gosteh 8-O

Baje naj bi večina kart za povratno tekmo že bila razprodanih, tako da...

Moj vroč tip za vse nogometne privržence, da doživijo atmosfero iz SP v živo. 8-)

macgajver ::

kokr sm jest to mal razmislou sm prsu pa na idejo da so italiancki nastudiral to foro s zidanom ker je zidane ze prej take pizdarije delou in so uvalil enga igralca da mu je celo tekmo jebal use po spisku v tem primeru materazzi. in ucitno jim je uspelo.
tenstan krompir je pa zakon

Zgodovina sprememb…

Good Guy ::

kaznovana sta oba

24ur


..jst bi edin to spremenu da bi materacija molg pelat v francijo pa ga tm prvezat za en dan na en drog in bi mu vsi psovali mtko, sestro.....me prov zanima kako bi se on počutu
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

matjazx ::

ja Zidana pa u Italijo da bi mu usi spuščal čelno ne ? >:D >:D >:D

Good Guy ::

verjemi da bi zidana lepše sprejeli v italiji kot pa materacija v firanciji
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Super Sonic ::

majtazx in ostali kompanija:

Takim kot si ti, privoščim, da ko se boste poslavljali (če kdaj sploh to tega pride) v firmi ali bilo kje drugje in proslavljali uspešno prebrodeno obdobje, vam nekdo jebe vse po spisku in naredi še kakšno poslovilno bruko.

Drugače pa za Matrixa je kazen premila (brž ko ne, tudi za Zidana - a vseeno izgleda, da so na Fifi dovolj pri pameti).
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

matjazx ::

Takim kot si ti, privoščim, da ko se boste poslavljali (če kdaj sploh to tega pride) v firmi ali bilo kje drugje in proslavljali uspešno prebrodeno obdobje, vam nekdo jebe vse po spisku in naredi še kakšno poslovilno bruko.


a pol mu loh čelno spustim?

shock ::

No če mene vprašate, se sploh ne strinjam s strani fife da kar naenkrat je uveljavlo to pravilo kr iz neba. Pomojem so to naredili ker je en slavni nogometaš reagiral tako. Zakaj niso preiskovali tistega primera ko je totti pljunil nasprotnega igralca, zakaj je bil tisti bil nekaznovan. Sigurno je tudi tisti jebal tottiju vse po spisku, pa je on isto reagiral kot zidane, izgubil živce. Mislim da je prišlo tukaj do neke diskriminacije.

BlackHole ::

V FIFI so očitno sami posranci. Kaj bodo zdaj vsakič, ko bo kdo koga malo bolj namerno fauliral ali udaril, preiskovali primer? :\
LP Marko

LapD ::

Se ti zdi da je primer dvignil malo preveč prahu da bi ga na hitro spravili pod preprogo. Moral so nekaj nardit, sedaj je javnost zadovoljna da sta oba dobila kazen in počasi se bo na vse pozabilo. V prihodnje pa verjetno ne bo več veliko takih situacij.

DominusSLO ::

Sej princip zgleda v redu, ampak tisti milijon tolarjev za zz-ja, bi moral bit milijon eurov.
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
««
30 / 30
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šport
41274926 (53973) Sssaga
»

Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Šport
896145770 (121021) FlyingBee
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15222994 (18945) jericho
»

Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19113891 (9997) Dr_M

Več podobnih tem