» »

SP v košarki

SP v košarki

Good Guy ::

Beblek tiho k nimaš pojma....

Sagadin je sigurno slovenski strokovnjak.. zakaj pa ga vabjo v tuje klube, pa kaj je naredu z olimpijo ? ne moreš verjet ane
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Amare ::

Resnica boli:P

Good Guy ::

in kje je resnica v tvojem govrjenju?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Super Sonic ::

Fantje (vsaj večina) - rabjo vašo pomoč.

Kakšne košarkarske truste vse skriva Slo-Tech.

Divje!
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

dejansan ::

iggy, če si polpismen ti lahko kje v šoli pomagajo, čeprav pri tvojih letih....

še enkrat, na trenutke odlična igra, kar nam pa nič ne pomaga, če se igra 4x 10min. in ko pride padec je predvsem na trenerju z pomočniki, da poizkusi ponovno dvignit nivo igre, kar nam pa ni uspevalo in lep primer je zadnjih par minut proti turkom, ko so naši popolnoma falil s taktiko ( imeli smo 1 osebno še minuto pred koncem turki so nas pa zbombardirali s trojkami )

in toliko kot mi so si tudi portoričani zaslužili osmino finala, enkrat smo imeli tudi mi hvala k... srečo, ki je nismo znali izkoristit

pa ne mi jokati tukaj, da smo majhni, pa bogi,..., pa zmeraj se nam krivica dela

smo kar smo in kakor se naši borijo se seveda logično tudi druge ekipe in še enkrat več smo popušili že dobljeno tekmo

in po 15 letih porazov bi lahko sedaj tudi v KZS malo premislni pa odprl mošniček pa probal še z enim tujim strokovnjakom in čez 2-4 leta se bo točno videlo kaj nas muči
dejansan

smash ::

ne morem verjet da lahko sploh še kdo reče da imamo dobre igralce..takih looserjev ni daleč naokoli...z trenerjem vred...vse bi blo treba zamenjat in druge poslat...ker to je katastrofa..igre so bile čisto vse porazne do amena..pa kaj so naši sploh misll ko so šli tja...da bodo zmage padale z neba? kje je fora?

T-h-o-r ::

Sej jaz jih nič ne kritiziram, ampak očitno pač niso tako dobri, kot si vesoljna slovenija misli

Neon87 ::

Prosim vas samo, da nehate govorit, da NE ZNAJO igrat košarke, ker vsekakor jo. Kot sem že povedal so med top na svetu, košarka pa je precej razvit šport. Zato dejansan in njemu podobni prosim zaprite svoje goflje, ker ne veste nič o košarki in športu in mi povzročate glavobol z svojimi bolanimi izjavami.

PizdaMaterna ::

Fak ti si res en veliki looooozer. Da nemoreš sprejet da smo nesposobni. :\ [Kr naprej se slepite kako spadamo met the best]

Zgodovina sprememb…

smash ::

neon87...naša košarka je totalen podn..podn ste tud taki ki podpirate ta podn..

Gundolf ::

> Da nemoreš sprejet da smo nesposobni. :\
Ok, jaz sprejmem da ste nesposobni. Naši košarkarji so pa precej sposobni. Kdor je gledal tekme (in ni nesposoben), ve da niso slabi. Samo jim še nekaj manjka v igri. Mogoče je to en igralec, ki bi prevzel odgovornost ko zaškrilpje, in zadel, mogoče je to trener, mogoče igralci ne poslušajo trenerja... Ne vem kaj je tisti detajl, zaradi katerega igrajo pod njihovim nivojem. Je malo žalostno gledati igro ki niha iz super v zanič, ampak obkladanje z looserji, podnom, zastiranjem oči je pa otročje.

monster-x ::

Tale Slo-Tech forum je postal skriti zaklad slovenske košarke.

Smash, dej nam ti (kot strokovnjak) zaupaj idealno ekipo za tole SP, s trenerjem seveda.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

PizdaMaterna ::

Kaki idioti ste na tem forumu. 8-O 8-O 8-O
Nimate pojma pa tu nekaj nabijate da smo dobri smo za en velik drek. Vse priložnosti vedno popušimo ali je to nogomet al košarka al smučarski skoki.

Neon87 ::

Pizdo mater s tem, ko so se pa "naši" oz. jugo NOGOMETAŠI uvrstili na EP pa na SP je bla pa totalna evforija pa so bli bogovi. Srečko je bil nacionalni heroj, verjetn bi bil izvoljen takrat za predsednika države. Pa ko so uspeli en remi na EP dosečt je bil cilj za vse več kot presežen, po EPju jih noben ni pljuvu, na Nizozemsko pa v Belgijo so se valile cele kolone avtobusov s slov.navijači, ko so se vrnili na letališče so se nekateri obnašali kot, da bi postali PRVAKI, na letališče so se zgrinjale množice. Zravn pa so prot svojim bratom v 6 minutah dobil 3 gole.... dejte ne mi s takimi. Košarka je številka 1. po kakovosti v Slo, poleg rokometa seveda, ki pa žal ni tako cenjen in ga igrajo bolj malo kje.
Nogomet je pa v SLO živi podn. Vendar jih nikol noben ne kritizira. ZAVRL JE ŽE PRED ZAČETKOM KVALIFIKACIJSKEGA CIKLUSA DAL IZJAVO v takem smislu, da je NEMOGOČE, da bi se uvrstili na naslednje prvenstvo. BITI MED TOP 16 NA SVETU V KOŠARKI, mislim, da je to eden največjih uspehov med ekipnimi športi za Slo do sedaj. Vendar vi samo in samo kritizirate in morda tudi kateri od košarkarskih reprezentantov bere tele vaše svinjarije s katerimi jih blatite. Sram vas naj bo!

PizdaMaterna ::

Sram vas naj bo!

Tebe je lahko sram kaj izjavljaš. Da taki loleki kot si ti sploh obstajajo. Boli resnica da smo nesposobni, ne? :\ :\ :\

Zgodovina sprememb…

monster-x ::

Kurbir, v tvojem primeru je govorjenje v prvi osebi povsem na mestu.

Najbolj smešno je, da bi radi pri 2 mio narodu vsi radi imeli svoje športnike na vseh področjih povsem pri vrhu.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Amare ::

Sagadin je sigurno slovenski strokovnjak.. zakaj pa ga vabjo v tuje klube, pa kaj je naredu z olimpijo ? ne moreš verjet ane


Med vodenjem kluba in repke je velika razlika.

perci ::

Za nazaj ne bom nič brisal. Bodo pa razni kurbirji in podobni ustrezno sankcionirani, če se ne bodo naučili kulturno komunicirati. Ce se mislite petelinit, je najbolje, da si poiscete svoj kupcek gnoja - na ST-ju se pogovarjamo kot ljudje.

Amare ::

. Samo jim še nekaj manjka v igri. Mogoče je to en igralec, ki bi prevzel odgovornost ko zaškrilpje, in zadel, mogoče je to trener, mogoče igralci ne poslušajo trenerja... Ne vem kaj je tisti detajl, zaradi katerega igrajo pod njihovim nivojem.


Jaz pa menim,da je največji problem v mentaliteti.Mogoče igralci preveč razmišljajo v smislu "kolajna je nedosegljiva".Neka blokada mora biti.

Igralce,ki bi znali prevzeti odgovornost nedvomno imamo.Proti Turkom je prevzel vajeti v svoje roke Udrih ampak tukaj se ob takšnem podvigu Turkov s trojkami ni dalo kaj več storiti.Ob toliko zaporednih trojkah se je morala močno prevesila na stran nasprotnikov.Zbranost popusti in poraz je neizbežen.

Glede Pipana.Zna voditi ekipo,človek nosi veliko breme kajti najprej vsak prenese krivdo na trenerja.Mogoče je na trenutke zaj..... s taktiko a vseeno človek ve kaj dela,nenazadnje je že vrsto let v tem športu.Lahko je pljuvati po njem ter pametovati o taktiki ampak mogoče mislimo,da je tako lahko voditi ekipo,ki zastopa svojo državo in vsak pričakuje od njih velik uspeh.

Grenak priokus seveda ostaja a še vedno smo preživeli poraze in izpade.Mogoče je čas,da se spomnimo tudi velikih uspehov, ki so jih naši športniki dosegli.

Ne jemati vsega preveč resno,je slabo za zdravje;)

dejansan ::

neon87 zdaj se mi pa že prav smiliš - mlečnozobec

prvo, preberi vsaj moj zadnji post še enkrat pa si naredi obnovo pa potem to parkrati preberi mogoče ti bo kam kaj stopilo.

če ti pa še zmeraj ni jasno pa povej ti lahko pa jaz ali pa kdo drugi nariše mogoče boš pol pokapiral

drugo tukaj je govora o košarki, pustimo fuzbal 6-7 let nazaj, to je končana zgodba, pa ko so šli naši nogometaši v belgijo in na niz. se je vedlo da bo vsaka pika velik uspeh, pri košarki je pa stvar obrnjena, imamo izjemne posameznike že od osamosvojitve naprej pa zmeraj popušimo in to sem govoril, k.....
dejansan

Amare ::

No no kaj ko bi se malo umirili pa bi pokomentirali malo današnje tekme.

USA očitno niti malo ne popušča na svoji poti do željenega cilja.Anthony dokazuje,da je bil underrated na draftu in povsem v senci Lebrona.
Grki odigrali čudno tekmo,od -12 do +31.:D
Žal mi je Nigerijcev,ki bi lahko pripravili presenečenje.Predvsem sem proti Nemcem,ki se še vedno preveč zanašajo na Dirka.
Angola ni bila dorasla Franciji kljub tistemu znižanju zaostanka pred koncem tekme.Francija seveda na krilih Diawa,ki nadaljuje odlično formo iz Sunsov.

PARI ČETRTFINALA, Saitama

Torek, 29. avgusta, ob 9.30:
ARGENTINA - TURČIJA (A)

Ob 12.30:
ŠPANIJA - LITVA (B)

Sreda, 30. avgusta, ob 9.30:
GRČIJA - FRANCIJA (C)

Ob 12.30:
ZDA - NEMČIJA (D)

Glavni favorit zame še vedno USA,sledi ji Španija.

dejansan ::

se strinjam, nemcem nekako ne gre proti afriškim ekipam, že proti angoli so se komaj izvlekli po mislim, da 3 podaljških, škoda, vsaj eno presenečenje, samo očitno to ekipam ni usojeno na tem SP

drugače pa po mojem grejo tile v polfinale:

argentina
španija
grčija
zda
dejansan

glinik ::

Igralce nekakor ni mogoče zamenjati :D S Smodišem bi bilo marsikaj drugače.

Lahko pa zamenjamo trenerja. Ne rečem da je Pipan slab, osebno menim da imamo nekaj boljših rešitev. Meni bi bil Tomo Mahorič ali kak tujec bolj pri srcu. Tanjevič bi sigurno dal ekipi kaj "ostrine in popra" :) Sagadina ne omenjajte prosim, on je "uničevac" košarke, saj vsakemu igralcu naloži miljon omejitev. Edina svetla izjema je bil pod njegovim okriljem, ki je imela proste roke je bil Bečirovič.

Naši NBA-jevci resnici na ljubo grejejo le klopce v ZDA. Ne moremo od njih pročakovat ne vem kaj. Ne vem kaj počnejo tam, jaz bi takoj šel v Europo. OK, denar je res mamljiv. Nikjer na svetu ne dobiš toliko denarja za gretje klopi :D . Lakovič je sigurno dobil 10 ponudb z NBA, pa je kljub temu šel v Barcelono.

Ne vem zakaj se Vujačič klati po Ameriki, v Europi bi bil že zdavnaj car! Ko je igral v Italiji je kazal odlične igre! Če ne bi zapustil Maribora ne bi nikamor prišel ... Ne razumem, zakaj igralec ne more upet doma? Da se res mora dokazat nekje v tujini, kjer ga cenijo ... "Mali" bi nam prišel zelo prav, saj ima pravo mero arogance - katera reprezentanci občutno manjka!

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

LapD ::

Ni fore v uspet doma..problem je da doma ne more zaslužit. Sodobni mladci pa vsi sam dnar vohajo in logično zbeži čez lužo takoj ko se ponudi priložnost :D

T-h-o-r ::

Neon87 nisem rekel da ne znajo igrati košarke, niso pa naši zaradi svoje psihe sposobni večjih (ali vsaj manjših) podvigov

glinik ::

Žal je Slovenska reprezentanca na čase res delovala, kot da igrajo sami 20 letniki, ki so povsem preobremenjeni s situacijo. Dečki tudi niso več tako mladi. Bi res bil čas, da bi "košarkaško dozoreli". Takoj se vidi, da nimajo košarkarske prakse - ni čudno, če ji večina greje klopce v NBA :( Tekme igralec potrebuje, če jih nima se žal vidi v naši reprezentanci ... zato ne smemo za vse krivit Pipana.

Ko smo že pri trenerjih, kakšen Obradovič bi bil tudi intersanten :D Njegov način je sledeč: Zunaj in pred mediji te hvali v nebo, v slačilnici te pa raztrga >:D

Če sem lahko malo zloben, že na pogled jih je večina videt simpatičnih fantkov in nič kaj "fajterskih borcev" :D

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Super Sonic ::

Gledam kako bodo ZDA igrale za 3 mesto ;)


Grki so res norci. Vsaka čast.:D
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

glinik ::

Jeee!

Amerika je pušiona!

Moje predvidevanje se je uresničilo, sedaj je amerika 2. Liga>:D me zanima, kaj bodo pisali mediji...

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Zgodovina sprememb…

Super Sonic ::

Zdele jim ni nič jasn.

Osebno sem prepričan, da rabijo zares najboljše kar imajo, pa še tisti igralci bi morali biti v formi, če bi želeli osvojiti naslov.

Pa veliko bolj kot američani, so me šokiral grki. Na trenutke so igral na pocarski sistem (zgleda da je vpliv Italije izredno močan, ane) vrži na koš - če gre, gre, če ne pa jebi ga. No pa jim je šlo. V kriznih trenutkih pa vse prave menjave trenerja in izdelane akcije igralcev.

In amerosi so pečenke.

Grki bi zares znal biti prvaki.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

ZLOky ::

Vse se začne pri "glavi", obvezno branje -> Košarkarji v propadlem podjetju in pa tale članek Slovenski košarkarji

Nekaj iz članka Financ (za tiste, ki se jim ne da brati celotne zgodbe na zgornjem linku):

"V slovenski zgodbi o izgubljeni priložnosti je tudi konflikt interesov. Glavni pokrovitelj reprezentance je že leta Iskra, družba v zasebni lasti predsednika KZS Dušana Šešoka. Za SP na Japonskem je Iskra za košarkarsko reprezentanco prispevala daleč manj denarja kot denimo glavni pokrovitelj Italijanov, mednarodni gigant Ferrero. Zakaj Šešok ne poišče podobno močnega pokrovitelja tudi za slovenske košarkarje? Pokrovitelju ni mar, od kod prihaja ekipa, važno je, kako dobro igra, da bo na mednarodnem prizorišču čim bolj vidno njegovo ime. Zato je pripravljen tudi pošteno plačati."

Letni proračun naše košarkarske zveze znaša 270 milijonov tolarjev (1,13 milijona evrov), slabo polovico tega po naših informacijah prispevajo podjetja iz holdinga Iskra. "Italijani gotovo nimajo proračuna pod deset milijonov evrov


Na znanje: ne spadajo vse firme v Sloveniji z začetnim imenom ISKRA [_______] pod ISKRO d.d. oz. v Holding ISKRA (v glavnem so tu notri slabostoječe firme, še tiste, ki živijo v socializmu, brez heca, čist zares, iz prve roke).
http://www.google.com/ dela čudeže!!!

Neon87 ::

Grki so odigrali neverjetno tekmo, verjetno eno najboljših v svoji zgodovini...
Vsaka jim čast, vseeno pa bi raje videl finale Argentina:ZDA

Super Sonic ::

Ja še Finance,ja... jao...

Sicer nisem bral in tudi ne bom, zakaj Finance o športu - kot Ciciban o financah.

Enostavno ni pravila tle. Če pa kdo misle, da obstaja, je po moji oceni lepo vabljen na našo zvezo.

Naši igralci so renomirani in vsi preskrbljeni (ob preudarnem gospodarjenju) za celotno svoje življenje. MIljoni gor, miljoni dol. Če bi se kdo od tam spoznal na košarko in jo morebiti celo kdaj igral, bi vedel, ta denar ni vse in da so naši dali na parketu vse. Noben od naših ne bi zadel koša več, če bi ga čakala kakšna mastna nagrada. Prej obratno, po izkušnjah sodeč.

Imeli so pa čisto dovolj dobre pogoje za delo, boljših pravzaprav skoraj ne moreš imeti oz. je že preseravanje.

Totalen bluz.

p.s.
Neon - saj boš videl tekmo ZDA - Argentina, ampak za tretje mesto ;).
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

Vajenc ::

Pa teli Grki so neverjetni..., ampak Slovenija jih je na evropskem premagala ;)

glinik ::

Po moje so Argentinci v prednosti ... bomo videli, v športu se nikoli ne ve ...

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Super Sonic ::

Ja seveda so v prednosti - :)

Sam ZDA so ble tud, ... he he
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Amare ::

Kot sem rekel,drugi favorit zame Španija.Mislim,da jim bo uspelo postati prvak.

Super Sonic ::

Težka bo... stavim na Argentince. Ne vem takšen filing me obdaja.>:D

p.s.
čeprav si želim evropski finale - naj se ve, kje si igra basket

Pa Vilfan:
"ja takole se predstavlja svojo državo" Če gledamo naše, so naredi 1000000000% preveč, glede na to v kakšni gnili državi živijo oz. jo zastopajo. >:D
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

Super Sonic ::

Drama :)


Super tekme so ble dans!
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Neon87 ::

Te 4 reprezentance so res pokazale, da so razred zase in najboljše na svetu. Ja pa še res bom vidu Argentina:ZDA tekmo. :)
Lepa košarka. 8-)

glinik ::

Jao kaka tekma je bila to ... 1000 napak ...

Če ne bi vedel kdo in za kaj se igra sploh nebi gledal. Edino kar smo videli je bila borbenost in napetost, to je vse.

Gasol se je žal poškodoval, Navaro je bil kot duh, "Garbahosa" je sam nosil večino bremena ekipe. Kaj je delal z Scolo in z Volkoviskijem, jao ...

Ginobili je igral daleč pod povprečejem, pa čeprav je bil dobro pokrit. Tudi Vilfan je potrdil, da Ginobili ni več tisti pravi, saj tudi v NBA ne igra v tisti pravi formi.

Res neverjetno, kako lahko trener uniči ekipi. Kaj imajo to Argentinci za trenerja??? Nekega "šmrkavca"! Žal ekipa ni prenesla odhod, (kot je rekel Vilfan) legende Manianija. Na SP v ZDA je Argentina igrala za dva razreda boljše! Takrat je žoga tako hitro krožla, da ji komaj sledil na TVju, ne pa danes to ... Samo mučenje žoge - trije pa stojijo.

Če ne zrihtajo Gasola, bo Grčija zmagala z 20 točkami razlike. Grki so danes pokazali daleč največ. "Janakis" je ekipo vidil z odliko, 3/4 tekme so Grki narekovali tempo igre. O kaki nervozi ni bilo ne duha, ne sluha, kar za drugi polfinale ne bi mogel reči ... Če bo pri Grkih tista "črna omara z 2.08 cm" igral tako kot danes ... huhhhh - bodo imeli res lahko delo.

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: glinik ()

dejansan ::

hvala k... za grke :D

kot je že en prej omenil, če ne bo v nedeljo gasola, verjetno španija nima kaj iskati proti grčiji

super sonic: Če gledamo naše, so naredi 1000000000% preveč, glede na to v kakšni gnili državi živijo oz. jo zastopajo. :D
ti imaš pa očitne težave, kdo ti pol sploh brani, pa se poberi drugam, če ti je tako gnilo doma, pa boš pol govoril kako in kaj
dejansan

Super Sonic ::

dejansan - si izdelana ovca, zato te rabijo da te strižejo in čisto lepo prav je tako.

Če slučajno ne veš - naša država lupi športnike s 50% davkom. Potem poglej športno infrastrukturo v katerem koli športu (mogoče rokomet mal izstopa). Pa loje na vodilnih položajih, ki si bašejo keš direkt v žep. Ne vem zakaj bi kdo sploh nastopal za tak sekret od države. Potem te pa še "domači" trenerji v tvojem stilu doma pobruhajo in jokajo kako zelo zanič si.

Smodiš ima prav, tudi Udrih, pa še kdo od njih. Ravno tako naši nogometaši, ki se matrajo že leta in leta, pa še vedno nič. Na tekmah sami čefurji, naša dekleta (in posledično 80% moških v naši državi) pa gledajo tekmo samo takrat ko gre za mega žur. >:D

Španija ima povsem dovolj močno ekipo tudi brez Gasola, je pa res, da so na uč z njim ene 20% močnejši, kar pomeni, da ga za naslov rabijo. kakšne napovedi za 20 pik pa te fore, pa odpadejo.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

LapD ::

Sam ti res neveš kaj bi ej...Kaj misliš da so v drugih državah plačani v reprezentanci? Za državo se igra s srcem ne pa za dnar in to so nekatere druge ekipe pokazale. Z davki si pa tud smešn. Uglavnem ne mislm se kregat, preber si kaj je "sosed" dons napisal v Ekipi, ker je zlo realno :))

Glede Španije pa brez Gasola nima šans proti Grkom.

T-h-o-r ::

hehe, sedaj bo še argentina razbila amerose >:D

Super Sonic ::

Sej se sploh ne gre za keš v sami reprezentanci.

Gre za to, da naša država sama ne zna izdelat športnikov, ampak je večinoma vse prepuščeno naključju in bogatim staršem. Če imajo keš, lahko kej narediš, če ne, nimaš šans.

Poznam kup ljudi, ki so bili precej boljši kot večina naših igralcev (tako v nogometu, košarki, odbojki,...), ki jih poznate vi, pa jih danes ni nikjer. So doma in v službah. Enako pri nogometu. Ko sem bil še mlajši smo skupaj s našimi mladimi nogometnimi upi igral nogomet in tile, ki sedajle zastopajo državo, so bili eni bedniki, ki so sedeli na klopeh. Ja tako za šalo je to šlo.

Tistih pravih ljudi pa ni.

Npr. primer - da ne bomo samo bluzili. Moj najhitrejši tek na 60m je znašal 7.4s. Kolega v razredu je tekel 7.2s (osmi razred) in se aktivno ukvarjal s športom. Danes, ko gledam tele naše treninge mlade reprezentance v nogometu, tečejo zelo težko pod 8s. Naprimer z mesta smo skakal po 3m in več... Pa še mnogo stvari je.

Samo v tujini te potegnejo ven in greš na prave teste in če si ok, te država podpre. Dobiš osnovne pogoje. Zato pa vidiš Gasola, k se tolče po srcu. Argentinci isto, pa še kakšna država kje se najde. Vse so pa v ospredju, ker igrajo najboljši igralci iz celega naroda.

Pri nas pa vsi sedijo na kupu gnoja in hodjo z bedo na trening. Neki se je sicer spremnil v zadnjih letih (v šiški tako obstaja neka šola nogometa), ampak ne dovolj.

In ne - nikoli ne igrajo naboljši ljudje iz države.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

LapD ::

Šiška je iz svoje prve generacije že dala Jokiča v člansko reprezentanco ter še nekatere, ki igrajo po slovenskih klubih tako, da nekaj je. Zdj je še rokometni, odbojkarski in plavalni oddelek tako da bomo vidl če bo kej iz tega. Pogoji tam so vsekakor dobri le izkoristit jih je treba, to pa dela sam peščica, ostala večina se itak sam zajebava.

EDIT: Izjava iz španskega tabora: "Če so prvi zdravniški izvidi resnični, smo v veliki godlji"

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LapD ()

iggy ::

Sine kje si pa ti jokiča vidu v članski. Zadnič smo igral proti krki pa se mi ne zdi nevem kaj. No ja ko ga zabiješ čez njega se ti zdi prav patetičen!
Hey, you're fat!

LapD ::

Jao govorim o fuzbalu :D

iggy ::

My bad ;)
Hey, you're fat!

glinik ::

Če ne bodo Gasola "poflikali" bo dosti bolj zanivima tekma za 3. mesto :D >:D

Viva La HELLAS !!! heh >:D

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914154802 (33481) bambam20
»

SP v košarki 2019 (Kitajska) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šport
12617559 (14727) Kurzweil
»

Svetovno prvenstvo v košarki 2014 v Španiji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šport
17539639 (32277) bambam20
»

EuroBasket 2013 - četrtfinale (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7313533 (11128) FlyingBee
»

košarka EP07 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21216427 (11250) dejansan

Več podobnih tem