» »

SP v nogometu - Nemčija 2006

SP v nogometu - Nemčija 2006

««
27 / 30
»»

Super Sonic ::

Seveda ne pašejo - se popolnoma strinjava.

Ampak. Zame je hujše to, da me nekdo ponižuje, kot pa če bi dobil klofuto v obraz. Vsak človek ima svoje dostojanstvo, svobodo in pravice. Dejstvo je, da se vse našteto (ne pozabit, da še vedno potekajo vojne po svetu tam, kjer teh pravic ni in, da se so naši predniki borili za vse to, kar danes lahko uživamo) ne da imeti "pod kontrolo".

Zato kazni (zaenkrat) za takšno početje ni. Kazen je samo ob fizičnem dotiku, ker se tega lepo vidi. Umazana igra oz. luknja v sistemu, ki jo krpajo igralci sami med seboj. In ko gre kdo namerno čez mejo, se potem začne...

Zidan (še enkrat) pa to "kaznuje" takoj, na licu mesta. Čelna in konc.

To je pa veliko premalo, da bi mu lahko rekel, da je zasral svojo kariero oz. kar koli že pač.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Keyser Soze ::

@neres

Pomojem je prekrškom predvsem botrovala nervoza s strani Italijanov, ker so bili rahli favoriti pred tekmo. Zato so, IMO, tudi igrali pod svojimi sposobnostmi.


Igrali pod svojimi sposobnostmi? Kdo? Francozi si mislil. Daj no. Zdaj boš še toplo vodo patentiral. Če so res Italijani igrali pod svojimi sposobnostmi.:\

Jao, kaj vse ne zaslediš na forumih.

Pa igra Italijanov sploh ni bila groba. A, a... Kje pa. Zelo čista moram rečt.Bolj kot francoska.:\

Sicer pa. Kaj se zgodi, če sodniku kakšen igralec malo verbalno zlorabi družino? Dajte no... Zdaj naj pa kar mirno požremo to, da se verbalno vseskozi obračunava na igrišču samo zato, ker se to par prepotentnežem zdi popolnoma normalno. Zresnite se...

P.S.: Dovolj pametni bodo že znali zaslediti sarkazem.

BlackHole ::

Obstajajo pa ljudje, ki jim pokal ne pomeni vsega. Najprej se obnašajo kot ljudje, šele potem kot nogometaši.

In kako se je po tvoje obnašal Zidane, bolj kot človek ali kot nogometaš? ;) Zdaj, če se obnašaš kot nogometaš, to že kar pomeni, da se ti gre samo za pokal? :(

Sicer bo pa kmalu spez zanimivo. Bomo videli, če bo Matrix zaigral na tekmi v Parizu 06.09.06 Tekma leta!
LP Marko

neres ::

Keyzer Soze: Ja, po mojem so igrali pod sposobnostmi. Zdej za to ti ne morem dat nekih znanstvenih dokazov, zgolj mnenje pač. Če bi videl česa so sposobni Pirlo, Totti, Toni... bi morda vedel o čem govorim. V finalu pa jim igra ni stekla. Najbrž tudi slaba taktika v drugem polčasu.

Verbalno obračunavanje se ne zdi normalno ampak JE normalno. Jaz ga sicer ne odobravam, ampak se je treba z njim sprijaznit. Itak če je nekdo v športnem smislu boljši bo to dokazal z igranjem in bo ignoriral provokacije. Če pa slednjega ni sposoben naj igra raje Need for speed.;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: neres ()

Vajenc ::

neres: Prekrški so bili v večini namerni, ker ITA pač tako igra, tako v ligi kot v reprezentanci. Da pa so bili "rahli" favoriti ITA, je pa zraslo na tvojem zelniku. Na stavnicah sta imeli obe isto kvoto. Po posameznikih ti ne verjamem, da so ITA boljši in tudi po nasprotnikih, katere sta reprezentanci premagale, so kvečjem FRA "rahli" favoriti. V prid ITA je le, da v rednem delu niso prejeli gola (avtogol izjema), ampak to so naredili tudi Švicarji, če se ne motim.
In tisto z rumenim k. Zidanu..., površno prebiraš!

Super Sonic ::

"In kako se je po tvoje obnašal Zidane, bolj kot človek ali kot nogometaš?"

Človek seveda. Zdej če ste vsi po definiciji popolni, potem blagor vam.

"Ja, po mojem so igrali pod sposobnostmi."

Ja sej kaj pa so njihove sposobnosti? Lahko definiraš? To, da prikažeš eno super tekmo, še ne pomeni, da lahko celo leto igraš na tem nivoju. Italjani so pokazali vse kar znajo in tako postali prvaki. Če želiš drugače - tud Francozi potem niso igral 100%, zato ker znajo bolje.

"Verbalno obračunavanje se ne zdi normalno ampak JE normalno."

Seveda je - nogomet je igra kontakta in to pač sodi zraven. Omejitve pa vsekakor so. Ne moreš govort okol, da je Gallas opica, da je Gatuzo jamski človek, da se od Neste mama prodaja na vogalu,...

Sicer si pa od vseh najbolj naklonjen fizičnim dodatkom v nogometu tako, da ti lahko priporočam kaj podobnega temu. Boš videl, po parih pretepih, se boš počutil bolje!
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

Keyser Soze ::

@neres

Žal se ne bova strinjala v tem delu. Italijani niso pokazali boljšega znanja niti posamično, niti skupinsko. In dvomim, da so ga sposobni pokazat na katerikoli tekmi s Francozi. Ne rečem, da ne obvladajo zadeve. Vendar ne dovolj.

In prva stvar, ki sem jo rekel po 15 minutah ogleda finalne tekme je bila ta, da se bodo čisto zgonili v prvem delu in bodo v drugem samo še stali. In glej ga zlomka. Taktika ista, le kondicije precej manj kot jo potrebujejo za takšno igro, kot jo imajo.

Francozi so bili pa vseskozi bolj leni a so imeli vsaj dovolj moči za celo tekmo. KAr za Italijane ne bi mogel trditi. Podaljšek je bil katastrofa.:\

Pa zopet se ne strinjava glede verbalnih deliktov. Tega po mojem ne rabiš na igrišču. In s tem se nikakor ni potrebno sprijaznit. Saj sem že vprašal, pa nihče ni odgovoril. Kaj se zgodi če igralec sodniku kakšno spusti o mami?
Si kar predstavljam nekoga, ki dobi rumen karton in nato še 5 minut vpije sodniku kaj vse bi počel z njegovo družino. Popolnoma normalno.

Zgodovina sprememb…

kopriwa ::

V tistem Materazzi favl mix posnetku lohk vidite kako je pokosil sedaj reprezentančnega kolega Inzaghija, sigurno imata dober odnos>:D

neres ::

Vajenc: kolikor sem uspel slišat so Italijani imeli na angleških stavnicah prednost. Tudi precej kao strokovnjakov je dajalo prednost italijanom. 1, 2, 3.

Super Sonic: najbrž si kje kaj narobe prebral. Ravno na prejšnji strani sem napisal da sovražim grob nogomet itd.:\ Za verbalno nasilje sem pa napisal da je normalno aka da je velikokrat v uporabi. To je to.;)

Super Sonic ::

"Tega po mojem ne rabiš na igrišču. In s tem se nikakor ni potrebno sprijaznit. Saj sem že vprašal, pa nihče ni odgovoril. Kaj se zgodi če igralec sodniku kakšno spusti o mami?"

Rabiš ne, izgovoriš pa. Sem in tja lahko kakšno butneš tud sodniku (saj je le človek), sigurno pa ob omenjanu mame in ostalih družinskih članov, ne bo ostal ravnodušen >:D.

Tud za sodnike velja podobno - dokler je vse v meji "normale" je ok. Potem pa kartoni.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Super Sonic ::

"Bomo videli, če bo Matrix zaigral na tekmi v Parizu 06.09.06 "

Vsak pameten selektor Italjanske izbrane čete (to Lipi ni več, ker je odstopil), bi Matrixa pustil doma, ker ga bodo zlomil na tisti tekmi.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

[-=Jaka=-] ::

matjazx: za tebe sramota za mene herojsko dejanje ... odvisno skozi katere oci gledas ...
WW 3

MMore ::

Zidane set to speak out on Materazzi

Zinedine Zidane is expected to speak publicly for the first time on his controversial sending-off in the World Cup final.

The Frenchman has so far not commented on the red card he received for head-butting Italy's Marco Materazzi in extra time in Berlin on Sunday.
The 34-year-old will appear on French TV station Canal Plus at around 1900 this evening when he is likely to give his opinions on the incident, into which FIFA have launched an investigation.

The sending-off, despite Italy's subsequent victory on penalties, has been the main talking point of the final. Having retired after the match, Zidane, 34, may feel uninhibited by FIFA's investigation and free to speak out. Theories have abounded over what defender Materazzi might have said to provoke such a furious reaction from Zidane.The former Everton defender has conceded he made an offensive remark but Zidane is yet to give his version of events, although his agent has admitted the reaction was due to a 'serious comment'.

Materazzi had been expected to make a statement on the matter today, but that was before FIFA announced they would be looking into the incident. FIFA have given no indication as to how long their investigation will last.

Keyser Soze ::

Jah, zdaj je treba hitro uskladit verzije, da se ne bodo še globlje v drek zakopali. :D

Tale FIFA mi je čedalje bolj mafijska... Žalostno...

matjazx ::

matjazx: za tebe sramota za mene herojsko dejanje ... odvisno skozi katere oci gledas ...


ne vem kaj bi ostal od fuzbala če bi se usak tkole "herojsko" maščeval
pol bi loh tut c. ronaldu nabou unga nizozemca k ga je poškodoval
alpa carvahlo rooneya, američan de rossiju
to so blo sam grdi fauli pa še ker je biu

kolk je blo pa pol še neprimernih pripomb med igro..
zato je sodnik da pravično kaznuje
če si loh igralc uzame pravico v svoje roke je pa konc fuzbala

neres ::

[-=Jaka=-] ::

matjazx: po tvoji teoriji je verbalno obracunavanje upraviceno, medtem ko fizicno ni ... ves, ucasih besede bolj bolijo kot dejanja, sploh ce se najde kak cock sucker ala matarazi, k ne ve kje je meja normalnega ...

Kar se pa sodnikov tice pa nebi kej velik komentiru, ze na 2eh zaporednih svetovnih prvenstvih so pokazal kako so pristranski, in v primeru zidana in italjana bi mogu izkljucit oba, ce se je ze odlocil za rdeci karton ...
WW 3

Zgodovina sprememb…

Razerzone ::

Kaj bi dav, da se Zidane premisli pa ostane se dve let... Velemojster, lahk se usi skrijejo pred njim...

matjazx ::

"ROME, Italy (Reuters) -- Zinedine Zidane's head-butt on Italy's Marco Materazzi in the World Cup final might cost him the tournament's Golden Ball award, FIFA president Sepp Blatter hinted in an interview published on Wednesday."

to bi blo pošteno ker so odločal pred čelno ter ker je tut fair play del nogometa
tele čelne ne izbriše še tok dobra igra
poleg tega pa je to še edina kazen k ga loh kj przadene, ker gre v penzijo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matjazx ()

BlackHole ::

po tvoji teoriji je verbalno obracunavanje upraviceno, medtem ko fizicno ni ... ves, ucasih besede bolj bolijo kot dejanja

Dvomim, da je to komu opravičeno ampak dejstvo je, da se temu ne da izognit. Tudi v socialnem življenju mislim da je kaznivo fizično obračunuvat na verbalne žaljivke. Profi nogometaš se pač mora zavedat, da bo deležen žaljivk in da tisti ki jih izreče, dejansko ne misli tega resnično, ampak jih izreče z samo enim namenom-sprovocirati nasprotnika, da naredi neumnost. In če se Zidane v tistem trenutku tega ni zavedal ali pa se ni hotel, bo zdaj pač javno linčan (seveda ima zagovornike, ampak ti so podobnega značaja ali pa lažejo sebi, ne poznajo razmer na igrišču med tekmo,...). Brez skrbi, da mu je zdaj žal za to kar je storil. Bilo je v afektu in kot kaže ima pač težave s prehitrim odločanjem v določenih stresnih situacijah. Seveda je človek, ampak ima pač to napako, da ga je lahko sprovocirat.
Sem igral nogomet in bil tudi provociran in vem kako se je na najboljši možen način oddolžit, z zmago oz. dobro igro. Zato je treba znat provociranje izkoristit in se z njim še dodatno motivirat, ne pa kar BUM! Ampak, ok, mogoče je pa Zidane slutil poraz in se je na hitro oddolžil. :D
LP Marko

[-=Jaka=-] ::

matjazx: njemu pomoje itak dol visi za to zogo, mislm da je dosegu vse kar se v fuzbalu dosezt da in zdj bo pac uzival (v penziji) sadove svojih mojstrovin ... sicr ne vem zakaj bi mu zogo odvzeli, glasovanje je bilo fair, potekalo je pa tako kot vedno, ce je dobil najvec glasow je jasno da zoga pripada njemu ... fantje v fifi pa itak se sami ne vejo zakwa so tm

BlackHole: Vrjamem da mu je zal da je to naredil pred kamerami in ne privat ....
WW 3

Zgodovina sprememb…

sidd ::

takim ko je materazi bi mogli vsem noge bek posekat pa naj pol špilajo fusbal kot znajo...z provociranjem in umazano igro..fuj in fej... mi je samo žal da mu zidane ni česa zlomil, bi si vsaj zaslužo karton;(

BlackHole ::

Ja mogoče bi bilo kar prav, da bi mu ta naziv odvzeli. Gre se predvsem zato, da če mu jo pustijo, bo izpadlo kot da je fizično obračunavanje na tekmi dopustno. To pa ni preveč poučno tudi za mladino.

Jaka: ja to mogoče tudi res, ampak tega tako ne bomo izvedeli. Ampak vseeno mislim, da mu je privat tudi žal (vsaj po eni strani), saj pa je menda dost stari in pameten, da ve čemu so žaljivke namenjene.
LP Marko

Zgodovina sprememb…

monster-x ::

Sej Zidanu dol visi za ta naziv. Če ga že njemu vzamejo, ker ni "zgled", pa naj še Materazziju vzamejo npr. naslov svetovnega prvaka, naj mu prepovejo igranje kako leto, ... teh kazni je malo morje in lahko bi kako uporabili. Itak ni zgled.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Keyser Soze ::

OK, potem naj pa še kdo reče, da nogomet ni primitivna igra.:\

Treba se bo odločit. Ali je normalno in sprejemljivo, da se verbalno obračunava in to celo tolerira in s tem porinemo nogomet pod nivo ali pa se počasi začne kaj spreminjat tudi na tem področju.

Ne vem, če je res potrebno "balkanizirat" čisto vsak šport. Luzersko... Res.

P.S.: Glede FIFA sem pa že povedal. No comment.

matjazx ::

verbalne obračune se pač praktično ne da nadzirat 100% in pravično kaznivat
loh pa igralci k majo slabe živce recimo nosjo ušesne čepke sam pol bi mau težko slišal piščalko >:D
al pa nj grejo na tečaj za obvladovanje jeze >:D
al pa morjo pač take žaljivke nasprotnika uzet zlo z rezervo in jim vrnt z dobro igro

Super Sonic ::

Sorry sam veliki večini se vidi kako je, če nikoli ne igraš na malo višjem nivoju. Vložki so veliki in takšne stvari pašejo zraven.

Osebno lahko povem kako je npr. pri odbojki, katero sem treniral bolj aktivno, celo do reprezentance. Ravno par dni nazaj pa je kolegica prišla iz priprav ženske košarke na Rogli in sva se tudi pogovarjala nekaj o tem.

Verbalna komunikacija je (kot sem že napisal) obvezna v vseh kontaktnih športih. Če nisi nikoli igral, potem ne veš kako to izgleda. So pa razlike v besedah. Kaj je dovoljeno in kaj ne.

Potem je pa samo še vprašanje kolk govna si pripravljen požret. Italjani to lahko počnejo v neomejenih količinah, en Zidan pa zgleda tega zmore.

Komentarji večine, so pa za posrat smešni. Tudi od blizu niste vidl mal bolj resnega športa.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

[-=Jaka=-] ::

Keyser: Nogomet je primitivna igra takrat ko jo igrajo primitivci ...
WW 3

Keyser Soze ::

@Super Sonic

In tvoja dobro utemeljena definicija resnega športa bi bila?
+
Pa glede verbalne komunikacije bi se tudi lahko opredelil, če smo že pri definicijah?

Super Sonic ::

Keyser:
Resni "šport" je vsak tisti v katerem se vrti večina stvari okoli denarja.
Primer: Nogomet na dvorišču s kolegom - zabava.
Nogomet na dvorišču s kolegom za gajbo piva - tekmovalna zabava.
Nogomet za 150.000$ tedenskega denarja - služba.
Nogomet za reprezentanco - ponos in uspeh, služba, zabava,...

Skratka šport se deli. Ni vse isto, še posebej če je vmes denar. In ko ta je umes, je verbalna komunikacija še najlažji pripomoček za izivanje nasprotnika. Zdej nekateri ljudje (lahko tud narodi) imajo to v srcu in krvi, in pri njih igre brez verbalnega dialekta ne gre imeti.

Vse se vrti okoli meje. Kako nizko lahko greš in kaj s tem dobiš oz. izgubiš.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Super Sonic ::

Še to ja... :)

Najbolj pa me zanima kaj bo dans okol osmih zvečer povedal Zizu na TV.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Good Guy ::

Predmet njegove tožbe bo domnevna uporaba ilegalnih sredstev pri dosojanju rdečega kartona Zinedinu Zidanu - odvetnik meri na to, da je četrti sodnik pred določitvijo kazni Zidanu pogledal video posnetek, kar pa ni v skladu s pravili Mednarodne nogometne zveze (FIFA).


kot sm že povedu....


na tv bo zidane govoru resnico ker nima nč za prikrit kar je naredu smo vidl, zanima me kaj ap bo povedu makaronar?(pomoje bo upizdnu nekam)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

BlackHole ::

Če ga že njemu vzamejo, ker ni "zgled", pa naj še Materazziju vzamejo npr. naslov svetovnega prvaka, naj mu prepovejo igranje kako leto

Ja, pismo no, eni ste pa res trmasti v nulo. Kaj je pa storil narobe Materazzi, povej mi katero pravilo v nogometu je kršil? Prav žalostno smešni ste eni. :\
LP Marko

matjazx ::

Predmet njegove tožbe bo domnevna uporaba ilegalnih sredstev pri dosojanju rdečega kartona Zinedinu Zidanu - odvetnik meri na to, da je četrti sodnik pred določitvijo kazni Zidanu pogledal video posnetek, kar pa ni v skladu s pravili Mednarodne nogometne zveze (FIFA).


haha če po golu z roko Maradone al pa še čem hujšem niso jo tut zdj naujo
Francozi pa zgleda še niso prebolel poraza >:D

Longinus ::

Kaj je pa storil narobe Materazzi, povej mi katero pravilo v nogometu je kršil?

verjetno je izjavil kako rasistično kar pa po pravilih fife ni dovoljeno.V najslabšem primeru lahko vso moštvo diskfalificirajo in jim odvzamejo pokal kar bi tudi morali >:D
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse

matjazx ::

verjetno je izjavil kako rasistično kar pa po pravilih fife ni dovoljeno.V najslabšem primeru lahko vso moštvo diskfalificirajo in jim odvzamejo pokal kar bi tudi morali >:D


preveč risanke gledaš >:D >:D >:D

[-=Jaka=-] ::

Matjazx: al jih pa ti premal gledas >:D >:D


http://24ur.com/naslovnica/novice/spnemcija2006/20060712_3077382.php

Zadeva se vse bolj zapleta in tako je tudi praw ... italjanom vzet naslow :D
WW 3

Stajerc ::

Zakaj recimo skoro vsak od starih mam naprej reče če ga je že žakaj ga ni še bolj? Ali potem po tekmi da bi ga?

Nihče pa ne reče da je prav kaj je izrekel Materazzij?

Vidite v tem majhnem področju med tema dvema vprašanjema se skriva pravica in resnica ki jo kot ljudje pač čutimo.

In to si določi vsak sam kje je njegova in v bistvu nemogoče je obsoditi eno ali drugo stran.

Če si na eni strani si Rasist če na drugi si nasilnež. V bistvu pa ker sta obe strani obstajali pa boš vedno lahko rekel da si jih je prosil in jih je dobil. In da jaz bi ga še bolj!

In ne en ne drugi ni junak v tem spopadu. Treba je obsojati in eno in drugo .In v bistvu oba bosta čisto enako črno piko mela v karieri in to je to.

Če bi ZZ izgubil recimo zlato žogo bi M izgubil pač kaj drugega. Tako da s tem ko hočete poveličevati svojega junaka mu v bistvu delate medvedjo oslugo.

Če bo odgovarjal eden - bosta oba in to je dejstvo. Če nebo dobeden kar se bo tudi zgodilo bo pa čez teden dni vse skupaj že pozabljeno.

V bistvo hočem rečt to da je to trenutno popularno pač in javnost ima rada take stvari.

In v bistvu bo in nebo to vplivalo in na ene in na druge.

Če bo zgubil eden bo zagotov izgubil tudi drugi.
Have a nice day.

matjazx ::

očitno hočjo Francozi preusmert pozornost stran od umazane poteze Zidana s to tožbo
še posebej pred njegovim današnjim pojasnilom incidenta

Stajerc ::

Bistvo: nihče nebo nikomur nič vzel. Je kaj je in sprijaznt se bo treba počasi...

To je old news.
Have a nice day.

Stajerc ::

Stvari se začnejo in končajo na igrišu. Tako je vedno bilo in bo tudi tokrat.

Včasih zmaga tudi kdo nepravično in kaj naj? Nekdo pač nemore biti zmagovalec v očeh vseh.

To so zaj samo natolcevanja še.

Prvenstvo je končano in odločeno.
Have a nice day.

matjazx ::

to je res ampak na tak incident more FIFA resno reagerat in dt jasno vedt da se take stvari ne smejo dogajat

Stajerc ::

Ja ampak samo na ta dogodek ne pa vreči sence dvoma na vse posebej na kariero enega ali drugega nogometaša.

Če nastrada eden morata oba drugače je krivično to že samo po sebi.

In še to je. Eno je obsojanje eno so pa sankcije.

In praktično nemogoče je da bodo naredili kaj pametnega če bodo preveč žugali z prstom namesto da bi skušali situacijo pomiriti.

Opsoditi že ampak kot sem rekel oba in dogodek ne pa prvenstva in prihodnosti ali preteklosti določene osebe.

Če bo kdo izgubil bosta to zagotovo oba samo to hočem reči.
Have a nice day.

Stajerc ::

Če bodo krivični bodo pa spet naredili mučenika.

Torej za zamislit se je sploh kaj kdo od vas hoče da FIFA naredi.

Ker če hoče da obsodi enega potem se strinja da tudi drugega.

Torej naj osbsodi ampak naj obsodi oba. In to je to. Če bodo pa iz ZZ-ja naredili črno ovco pa kaj mislite da bo? Nikoli in nikdar vam povem ker je to nemogoče.
Have a nice day.

DominusSLO ::

ZZ se je sam naredu v črno ovco. Dejanja imajo pač večjo težo, kot besede. Če pa mislijo oglobit Materazzija zaradi neprimernih besed, naj potem pregledajo vse tekme sp-ja in za vsako neprimerno besedo vsakemu naložijo "teži besed" primerno kazen.
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment

Zgodovina sprememb…

Stajerc ::

Preveč dejstev deluje proti vam ki grdo govorite o ZZ-ju in nikoli vam nebo uspelo napisati te sodbe.

To vam povem. Neglede na mnenje Fife in kogarkoli drugega ki bi hoto nekaj sam sebi dokazat.

ZZ v očeh nekaterih zaradi tega dejanja nebo nikoli črna ovca celo zaradi selitvi debate iz zelenic in poloemiziranja je postalo njegovo dejanje na nek način odobravano.

Če ga že je zakaj ga ni še bolj!
Have a nice day.

Stajerc ::

Moška igra, napetost kot struna, neizprosen boj, manša stopnja fizičnega nasilja proti sprovocirani žalitvi in rasistični izjavi...

To naj bi bilo dovolj da očrni enega najboljših igralcev vseh časev?

Lepo vas prosim. Nikoli in nikdar.

Ta dogodek zame če sem iskren ni niti neke vlke polemike vreden in če bi FIFA sedaj ga nekaj srala in zaradi neke namišljene in potencirane stvari zlorabila svojo moč in naredila žrtveno jagnje v ZZ-ju? Sama sebe bi osmešila. Takoj ko začneš pisati sodbo o tem dogotku moraš vzeti vse v zakup in pretehtat in kaj boš ugotovil? Da vse je že bilo rešeno na igrišču da kazen je že bila izrečena, več kot dovolj velika... Da pa bi zdaj še nekaj se nategovali z politično močjo zunaj igrišč bi pa bilo pač narobe.

Kot sem rekel tekmovanje je bilo odločeno dogodki so se odvili.

Sprijaznit se bo treba s tem kaj je bilo če pa hočete umazano igro izven zelenic, kot da je ni bilo še dovolj na zelenicah pa pač vztrajajte v svojih bednih izjavah in iksanju nekih krivcev in zločincev in nevem česa vse. Ampak na tem področju pa ste igralci vi in ne igrate proti ZZ-ju recimo ampak proti nasprotnem moštvu ki zagovarja ZZ-ja in tega boste težko porazili. Oziroma nikoli ga ne boste.
Have a nice day.

Stajerc ::

Sodba o dejanju kaj se nogometa tiče je že bila napisana tam kjer se je zgodila in ta zgodba je s tem končana.

Vi pa iščete nekaj drugega sedaj kaj nima nič z nogometom. In tukaj pa ZZ žal vodi ker je naredil edino pravo stvar.

Kaj se nogometa tiče pa so stvari končane. Tistega ne gre spremeniti.

Kaj se zgodi se zgodi na zelenici in tam tudi ostane.
Have a nice day.

matjazx ::

Zizou je imel izbiro in odloču se je narobe in za to je tut le sam odgovoren
zato nben ne dela iz njega črne ovce ampak mu je to samemu uspel 5 min pred koncem kariere

Super Sonic ::

Tako se to dela.

Posebej izpostavljam stavek: "Pri tem pa je dejal, da tega dejanja ne obžaluje."
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
««
27 / 30
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šport
41275192 (54239) Sssaga
»

Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Šport
896146156 (121407) FlyingBee
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15223099 (19050) jericho
»

Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19113913 (10019) Dr_M

Več podobnih tem