Forum » Zvok in slika » Problem z divX-om..
Problem z divX-om..
SaS ::
Imam veliko DivX-om in samo pri Blade II imam problem da mi podnapisi prehitevajo sliko-zvok!
Film je na dveh Cd-jih in preiskal sem vse strani z podnapisi in pri vseh je enaka fora!!
Prosim če mi poveste kako problem rešiti oz. pošljite mi link do pravih ali mi jih kar pošljite na MAIL !
Film je na dveh Cd-jih in preiskal sem vse strani z podnapisi in pri vseh je enaka fora!!
Prosim če mi poveste kako problem rešiti oz. pošljite mi link do pravih ali mi jih kar pošljite na MAIL !
........SYSTEM ERROR
......F*** THE SYSTEM
Problem ni v podnapisih, ampak v filmu. Včasih naletiš na tak film, ki nekoliko odstopa od tistega za katerega so narejeni podnapisi. To se lahko reši s programom Time Adjuster, ki ga dobiš tukaj. Simpl. Na začetku določiš, gdaj se pojavi prvi podnapis in na koncu, kdaj se pojavi zadnji. Samo še shraniš in to je to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Trinitron ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109855 (14459) | Morison |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77884 (20020) | CaqKa |
» | Prevajanje podnapisov [problem]Oddelek: Pomoč in nasveti | 2270 (2082) | T-h-o-r |
» | Kako iz AVI v DVDOddelek: Programska oprema | 1143 (1143) | Yossarian |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26406 (13741) | podtalje |