» »

TV out PROSM!

TV out PROSM!

~Panter~ ::

Mam en zlo velk problemček. Gremo dons popoudne v eno kočico na piknik, pa bomo sabo nesl rač. za filmčke gledat. Problem je pa sledeč. Videoprojektor ma samo s vhs vhod. Mamo pa na voljo 2 rač. Od sestrce, k ma notr voodoo 3 3000 s tv out, samo noče delat barvna slika. Že takoj v biosu je črnobela. Lahko pa nesemo mojga, k ma notr Hercules 8500Le na katermu pa tv out dela lepo, samo če ni prikloplen tud monitor mi neče na tv ju slike pokazat, tud na začetku predn pride v winse. A bo treba zdej sabo še monitor vlačt al obstaja kakšna rešitev za katerkol rač. ??? :8)
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

ješ ::

pri obeh karticah je na tv-out v biosu slika črnobela, ker je nastavljena na NTSC (vsaj bila je pri meni). pri obeh karticah obstaja postopek, s katerim flashas bios na grafični, da dela v načinu PAL pri zagonu. :)) pri obeh karticah lahko s programom v oknih nastaviš signal na PAL brez nadgradnje biosa.
->poizkusi najti opcijo v 3dfxovem gnilnoku v windowsih (tray ikonca).

~Panter~ ::

Ok, bom probou, samo problemček je še zmerej pri 8500LE ker sploh ne pokaže nobene slike, niti črno bele, če ni prikloplen tud monitor! Če pa je, pol je tud v biosu slika barvna in lepo dela na tv. Samo ne bi rad zmerej še monitorja sabo vlaču, kadar nesem rač. nekam kjer bi rad samo na tv gledou kakšn film. Al pa v na enmu starmu videoprojektorju k ma samo svhs vhod. ;((
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962586276 (25605) Dominator
»

Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19318966 (12482) Ursus
»

Kaksni so ti SOLOnote prenosniki? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14114018 (8302) Damjan Jagar
»

tv out= čb slika

Oddelek: Zvok in slika
253312 (2845) romario
»

Radeon 8500

Oddelek: Strojna oprema
111390 (1110) meacho

Več podobnih tem