Forum » Zvok in slika » Driverji za grafično niso OK??
Driverji za grafično niso OK??
civic type-r ::
V bistvu imam dve vprašanji. Prvo je, ali je možno, da je slika na tv pri gledanju filma vsake toliko časa slabša(del slike rahlo zamigeta) zaradi kabla(dolžina cca 4 metre, povezano s scartom v TV), ker se izgubi signal, ali so za to krivi prestari driverji za grafikuljo(ATI radeon 8500)? Je problem drugje???
In posredno še moje drugo vprašanje. Trenutno imam naložene driverje za grafično kartico tiste, ki sem jih dobil ob nakupu-torej iz originalnega cd-ja, ker v primeru, da naložim novejše(preizkusil sem že 2 različici) nikakor nimam nastavitev za TV(display settings) in še mnogih drugih. Zanima me, če mi lahko svetujete kako to da ne saj driverje pobiram iz ATI-jeve strani in bi stvar morala delovati.
Hvala za odgovore.
In posredno še moje drugo vprašanje. Trenutno imam naložene driverje za grafično kartico tiste, ki sem jih dobil ob nakupu-torej iz originalnega cd-ja, ker v primeru, da naložim novejše(preizkusil sem že 2 različici) nikakor nimam nastavitev za TV(display settings) in še mnogih drugih. Zanima me, če mi lahko svetujete kako to da ne saj driverje pobiram iz ATI-jeve strani in bi stvar morala delovati.
Hvala za odgovore.
Trinitron ::
1.) Ponavad je tko, da je računalnik s TV-jem najbolš povezat S-Video kablom (to je tist ta mau, ta okrogu), ker so digitalno analogni pretvorniki v grafičnih karticah slabi in zato se včasih mal slika megli. Sicer pa kabel lahko zelo vpliva na kakovost. Draži je bolši je.
2.) Če maš kartico All in Wonder 8500, jo maš verjetno od Herculesa, ki trži to kartico v Sloveniji. Kljub temu da nekje v kotu na škatli piše Ati, pej kr na Herculesovo stran in iz tm zdowloadi driverje. By the way, zdownloadat morš: Display Driver, Multimedia Center, DVD Player, Remote Wonder, Capture driver, Patch... in še bi se našlo. Če karkoli pozabiš stvar ne bo delovala. Vsega skupi je čez 100 MB!
2.) Če maš kartico All in Wonder 8500, jo maš verjetno od Herculesa, ki trži to kartico v Sloveniji. Kljub temu da nekje v kotu na škatli piše Ati, pej kr na Herculesovo stran in iz tm zdowloadi driverje. By the way, zdownloadat morš: Display Driver, Multimedia Center, DVD Player, Remote Wonder, Capture driver, Patch... in še bi se našlo. Če karkoli pozabiš stvar ne bo delovala. Vsega skupi je čez 100 MB!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Trinitron ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18966 (12482) | Ursus |
» | Vivo na Radeon 9000Oddelek: Zvok in slika | 1570 (1356) | polde66 |
» | Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7553 (5544) | ferjan |
» | Hercules8500LeOddelek: Pomoč in nasveti | 2406 (1607) | rap3r |
» | Tv TUNER-jiOddelek: Zvok in slika | 2637 (1865) | Predator |