» »

Kako iz AVI v DVD

Kako iz AVI v DVD

sammyika ::

Ok,imam spet en problem.

Veliko filmov imam na 2 cd-jih, torej cd1 in cd2.
To bi rada skonvertala iz avi formata v dvd, seveda z podnapisi in brez presledka.
Problem je,da ne najdem programa.

Poizkusila sem z Winavi, ampak je bil dvd kar slabe kakovosti, poleg tega mi je podnapise premaknil skoraj na sredino, čeprav sem delala po nastavitvah tutoriala, skratka, nisem bila zadovoljna.

Z virtualdub pa sem se izgubila...

A obstaja še kak program, ki združi oba cd-ja v en dvd format?

dzinks63 ::

:)) Ja seveda obstoja, dela preiskušeno dobro, samo malo traja, cca 1-2uri , pač odvisno kako hiter računalnik imaš. Podnapise ti tudi uredi tako kot se spodobi ; ConvertXtoDVD.
Slaba kvaliteta slike se pojavi predvsem kadar stisneš filme daljše od dveh ur, na velikost enega dvd-ja, in tu ti pomaga edino delitev na dva dvd ali dvoslojni dvd. Pri normalno dolgih filmih 1,5 ure, pa je kvaliteta zadovoljiva.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dzinks63 ()

sammyika ::

dzinks63,samo convertxtodvd nima posebej opcije za združiti filma ki sta na dveh cd-jih, tam je bolj prioriteta da narediš meni in zapečeš recimo 3 filme in imaš meni.

Imam ta program doma, edina opcija je,da obkljukaš sequential playback, kar pomeni,da začne predvajati takoj 2 film za prvim, samo to ni to, edino če jaz ne vem še za kako opcijo....

dzinks63 ::

:)) Tudi dva filma se da zaporedoma skonvertirat, kar brez menija, pač daš add film1 in pripadajoči podnapis in potem še add film2 in pripadajoči podnapis. Seveda morajo podnapisi za vsak cd dobro štimat , če ne jih moraš najprej popravit z Subtitle Workshop-om.

sammyika ::

dzinks63, sej to vem glede podnapisov in samega programa, ker ga uporabljam že kar nekaj časa, samo kot sem rekla, je vidni sekundi razmik med enim in drugim filmom, kar i ni všeč...

BorutOoo ::

Program je dober tudi Pinnacle Instant CD/DVD. Pretvoriš lahko v DVD, ter narediš s samo nekaj kliki svoj dvd cd. Torej, ustvariš lahko meni in ime, ipd, kot ima dvd video zgoščenka. Jaz ga uporabljam.

Yossarian ::

V virtualdubu združi oba filma v enega (1 minuta), s Subtitle Workshopom združi tudi oba podnapisa (30 sekund), in nato skonvertiraj v DVD.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
7924271 (11347) Alessio983
»

DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
22077637 (19773) CaqKa
»

.mkv in podnapisi

Oddelek: Zvok in slika
215086 (3910) redo
»

Snemanje avi filmov

Oddelek: Pomoč in nasveti
373232 (2628) gruntfürmich
»

Integrirani podnapisi

Oddelek: Zvok in slika
367812 (5545) dzinks63

Več podobnih tem