Forum » Operacijski sistemi » zagon in zaustavitev aplikacijd od dalec - winXP
zagon in zaustavitev aplikacijd od dalec - winXP
matic ::
Sedaj se moram vedno logirat preko remote desktopa na streznik da vklopi/izklopim nek program (eMule).. Kako bi lahko naredil da se mi za to nebi bilo potrebno logirat tja 2x kliknit ikono in zapret povezavo?
Da bi kar z bliznjico na mojem racunalniku ali kaj podbnega zaprl/odprl aplikacijo!? Se najbolj pa bi bilo ce bi lahko kako preko internet explorerja to naredu!?
Je kako na simpel (al pa ne na cisto simple) nacin to postorit!?
Da bi kar z bliznjico na mojem racunalniku ali kaj podbnega zaprl/odprl aplikacijo!? Se najbolj pa bi bilo ce bi lahko kako preko internet explorerja to naredu!?
Je kako na simpel (al pa ne na cisto simple) nacin to postorit!?
-----------------------------------------
podpis: _____________
Ma ja to ze! Samo jaz jo rabim prav izklopit!
Ko rabim kaj hitrega dol potegnit, ali pa kak spil po netu igrat.. da je cim manjsi PING...
Ko rabim kaj hitrega dol potegnit, ali pa kak spil po netu igrat.. da je cim manjsi PING...
c,c,c,c! Take stvari bi pa jalhko sami pogledali!
Upam da uporabljas zadnjo verzjo eMule! Ko to imas, potem:
Preferences->Web server->enable in nastavis pass
IN TO JE TO!
Odpres IE in vpieses http://xxx.xxx.xxx.xxx:port/
Ampak mene zanima moje vrasanje se, ce lahko kdo kaj vec pomaga!?
Kako bi zagnal ali ugasnil alpikacijo preko web-a ali na kak drugacen nacin od "dalec"!?
Upam da uporabljas zadnjo verzjo eMule! Ko to imas, potem:
Preferences->Web server->enable in nastavis pass
IN TO JE TO!
Odpres IE in vpieses http://xxx.xxx.xxx.xxx:port/
Ampak mene zanima moje vrasanje se, ce lahko kdo kaj vec pomaga!?
Kako bi zagnal ali ugasnil alpikacijo preko web-a ali na kak drugacen nacin od "dalec"!?
Sej port lahko tut spremenis v muli katerga uporablja za web control.. ce nimas nobenga web serverja ga das lahko kar na 80
frenk ::
al mogoče veš zakva mi noče pasworda sejvat? napišem password in dam apply...pass ostane notr, ko pa zaprem settings in ponovno odprem je notr tastr pass ???
CaqKa ::
mislim da bi šlo tole s telnetom naredit... potem bi vpisal podobno kot v linuxu.. kill tisto pa tisto aplikacijo.
hmmm.. s telentom sem 1x ze gledal kaj vse ponuja v wnxp in sem takrat ugotovil, da mi ni nic koristnega... bom pogledal se 1x ce imam kak run app in kill app...
frenk: jao pao! Si res zihre da ti ga ne shran!? Si se probu res logirat s pass-om ki si ga vpisu.. ker ce ti tam vpise pass dolg 2 znaka, shrans, zapres in odpres in so potem prikazane 4 (al nevem kolk pac) crnih pikc je to nekaj cist normalnega! To je pac dodatna zascita, da nkdo nemore ugotvit koliko znakov imas pass!
frenk: jao pao! Si res zihre da ti ga ne shran!? Si se probu res logirat s pass-om ki si ga vpisu.. ker ce ti tam vpise pass dolg 2 znaka, shrans, zapres in odpres in so potem prikazane 4 (al nevem kolk pac) crnih pikc je to nekaj cist normalnega! To je pac dodatna zascita, da nkdo nemore ugotvit koliko znakov imas pass!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426010 (9294) | Freakylion |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 341027 (41483) | ignats |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16579 (8118) | Gapi |
» | ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 64572 (28267) | JoskoMacher |
» | iptables + forwardOddelek: Operacijski sistemi | 2331 (1906) | tx-z |