Forum » Na cesti » Levi vozni pas opcijski (ni avtocesta)
Levi vozni pas opcijski (ni avtocesta)
BRBR ::
Včeraj se peljem na Pokljuko:
Tip nažgan, vsak ovinek v levo, bremzanje, premik komplet na levi pas, napredovanje tam.
Nazaj s Pokljuke:
Tip trezen, vsak ovinek v desno,brez izjeme, premik komplet na levi pas(kajpak čez polno črto), predvidevam da za boljši predogled kaj je za ovinkom.
In ko je enkrat ratalo da je nekdo uletel z nasprotne strani se je prav počasi spravil desno tako, da je oni delno iztiril. Kajpak vse je šlo pri max. hitrosti.
Menda je to tam običajna reč, sem preveril pri trgovki na dnu Pokljuke, menda je enega takega(bil je samo s pol avta na njeni strani) srečala prejšnji teden.
Tip nažgan, vsak ovinek v levo, bremzanje, premik komplet na levi pas, napredovanje tam.
Nazaj s Pokljuke:
Tip trezen, vsak ovinek v desno,brez izjeme, premik komplet na levi pas(kajpak čez polno črto), predvidevam da za boljši predogled kaj je za ovinkom.
In ko je enkrat ratalo da je nekdo uletel z nasprotne strani se je prav počasi spravil desno tako, da je oni delno iztiril. Kajpak vse je šlo pri max. hitrosti.
Menda je to tam običajna reč, sem preveril pri trgovki na dnu Pokljuke, menda je enega takega(bil je samo s pol avta na njeni strani) srečala prejšnji teden.
Spajky ::
Zaradi takih, ki se ne umikajo dovolj pri srečevanju (nevarnost: najmanj si odbit vzvratna ogledala) in mojega novega transportnega čuda barve asfalta, zaradi katere so me že nekajkrat v zadnjem mesecu spregledali kljub vožnji z lučmi (skoraj karambol), sem avto zdej jest "ušminkal" po plastikah z rumenozelenimi fluorescentnimi trakovi in zunanjo 1/4 ogledal prebarval s še bolj "živo" tako barvo !!!
Zdaj sem opazil, da se mi včasih kar sunkovito umaknejo stran pri srečanju, kar se prej ni dogajalo (razen pri starem Škodilaku, ko se ljudje bojijo, da bi imeli 10x toliko škode kot sam, če me oplazijo ) ... pa še avtek deluje bolj "mladostno" ... tudi pešci se "obračajo" ... definitivno bistveno bolj viden ...
Zdaj sem opazil, da se mi včasih kar sunkovito umaknejo stran pri srečanju, kar se prej ni dogajalo (razen pri starem Škodilaku, ko se ljudje bojijo, da bi imeli 10x toliko škode kot sam, če me oplazijo ) ... pa še avtek deluje bolj "mladostno" ... tudi pešci se "obračajo" ... definitivno bistveno bolj viden ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
oemdzi ::
Spajky lahko prosim dodaš kakšno sliko, če ti ni odveč ? Tko iz firbca ...
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Arctander ::
Zdaj sem opazil, da se mi včasih kar sunkovito umaknejo stran pri srečanju
Ker mogoče, ko vidijo fluorescentno poliman avto, mislijo, da za njim pride še tovornjak z oversized tovorom (izredni prevoz)
šernk ::
So tudi drugje po sloveniji določeni ovinki, kjer sem vajen vključno s tovornjaki in avtobusi da pridejo čez polovico mojega pasu. glavno da gre skozi o drugem pač ne razmišljaš.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Spajky ::
Spajky lahko prosim dodaš kakšno sliko..Lahko bom, ko bo končano (še kolesa/pokrove treba pofarbat fluoroscentno en dan) ..
..mogoče, ko vidijo fluorescentno poliman avto, mislijo, da za njim pride še tovornjak z oversized tovorom (izredni prevoz)he he ... ..
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kamionisti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 15716 (6561) | lepmakaron |
» | Ali blendate nasproti vozečim? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 49808 (44654) | kalko |
» | Dogodki na cestah (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Na cesti | 47443 (22131) | flipflop |
» | Kako slabi in nesramni vozniki smo Slovenci... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 11877 (9176) | Dr_M |