Forum » Na cesti » Prepis avta in zavarovanje
Prepis avta in zavarovanje
blackwing ::
Je res možno da npr. kupim avto ga pišem na sebe in potem zavarovanje recimo na očeta ker ima -50% ? ker mi je nekam nelogično in včasih to ni bilo možno
black ice ::
Ni ravno ažurna informacija pa vseeno. Pri Triglavu (baje) ne moreš prepisati bonusa več kot dodatnih 5% za vsako leto, kot imaš vozniško dovoljenje, medtem ko oče "izgubi" ves bonus.
Ne bi dajal roke v ogenj za to informacijo, za vsak primer še vprašaj agenta.
Ne bi dajal roke v ogenj za to informacijo, za vsak primer še vprašaj agenta.
Hm danes je oče že zavaroval avto, ker ga gremo jutri iskat. Sicer smo pri Adriaticu vsi, vendar če se mu zbriše ves bonus...potem raje ne reskiram. Ker ima svojega zavarovanja še več kot jaz
fosil ::
Prenos bonusa v vsakem primeru pomeni, da ga prva oseba izgubi.
Z drugo besedo, prenos pomeni premik in ne kopiranje
Z drugo besedo, prenos pomeni premik in ne kopiranje
Tako je!
Aja ok potem pa raje ne bom :D hvala vseeno. Rekli so mi samo da lahko dobim preko očeta bonus nič pa glede tega ali se mu zbriše ali ne ampak razumela sem kot da se kopira in imava vsak -50%
vorantz ::
to je družinski bonus, ki ga ma adriatic slovenica
en družinski član je nosilec in vsi ostali, ki se povežejo gor dobijo njegov bonus
js sm to delal prve par let in sem imel tudi js direkt 50%
tako, da če nisi zavarovala preko tega si ga pokakala
en družinski član je nosilec in vsi ostali, ki se povežejo gor dobijo njegov bonus
js sm to delal prve par let in sem imel tudi js direkt 50%
tako, da če nisi zavarovala preko tega si ga pokakala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vorantz ()
...:TOMI:... ::
Ne vem točno katera zavarovalnica je to imela, mogoče tilia?
V glavnem, če je imel recimo oče 50 % bonusa, si lahko dobil popust v višini bonusa. Se pravi, imel si bonifikacijo 0 %, vendar toliko popusta, kot, da bi imel 50 % bonusa. Potem se ti je vsako leto brez nesreče bonus povečal, popust pa zmanjšal. Znesek je ostal isti. Vendar ne vem, kake so bile cene zavarovanj, če so bile konkurenčne.
V glavnem, če je imel recimo oče 50 % bonusa, si lahko dobil popust v višini bonusa. Se pravi, imel si bonifikacijo 0 %, vendar toliko popusta, kot, da bi imel 50 % bonusa. Potem se ti je vsako leto brez nesreče bonus povečal, popust pa zmanjšal. Znesek je ostal isti. Vendar ne vem, kake so bile cene zavarovanj, če so bile konkurenčne.
Tomi
vorantz ::
...:TOMI:... je izjavil:
Ne vem točno katera zavarovalnica je to imela, mogoče tilia?
adriatic slovenica
še vedno imajo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Na cesti | 233482 (3756) | Lonsarg |
» | Koliko plačujete za avtomobilsko zavarovanje? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 74670 (42261) | ;-) |
» | Priprava avtomobila na tehnični pregled (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15099 (13528) | Izbeglica |
» | Zavorvanje avtomobila za voznika začetnikaOddelek: Na cesti | 5219 (4713) | fosil |
» | 50 % popust pri avto.zavarovanjuOddelek: Loža | 3844 (3442) | Tody |