Forum » Igre » nfs hot pursuit 2
nfs hot pursuit 2
tx-z ::
a mi lahko kdo pošlje na e-mail ( zigamakuc@hotmail.com ) s cdja NFS Hot Pursuit 2
X:\tracks\Tropics\level05\lighting.ini
..se je cd sprasku, pa je ta fajl uničn (dolg je samo 700b)
X:\tracks\Tropics\level05\lighting.ini
..se je cd sprasku, pa je ta fajl uničn (dolg je samo 700b)
tx-z
koyotee ::
bedna je!!!!!! pomoje se vsi strinjajo z mano!!!!!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
boštjan ::
bedna je!!!!!! pomoje se vsi strinjajo z mano!!!!!
jaz se ne,v redu igra,le težavnost bi lahko bla malo bolj višja
freejack ::
Hehe, spomini,..prvi LjAN na katerem sn bil, pa smo nažigali NFS (mislim, da je takrat 3 bla odzuni ) [grafika se men ni zdela nič posebnega, je pa res da sn mel nVidia Riva TNT2; sam un tipo ko je mel pa Matrox Millennium G200, to je pa bla grafika ]
Aja, skoraj pozabil, ej !! igra pa spjoh ni tk slaba ko govorite, ok, res da je tk ko 2$ whore, sam za 1x užitek, ali ipak...
Aja, skoraj pozabil, ej !! igra pa spjoh ni tk slaba ko govorite, ok, res da je tk ko 2$ whore, sam za 1x užitek, ali ipak...
frenk ::
tahntos:al maš original?...če maš original greva loh kadarkol, če pa nimaš original pa nau delal, ker mam jest rožco
Marsovec ::
Igra je zakon samo težavnosti bi lahko bile narejene zato je še najbolše igrat preko neta!!
Slide ::
Edina stvar ki me moti je da so se odločili za primitivni bumper view. Bedno ker ni kabine in volana ni filinga. Bedno! grafika pa še kr no
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 57465 (3658) | mtosev |
» | Need For Speed: Carbon (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 53489 (17504) | Sandi1987 |
» | Call Of Duty 5 : World at War (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 109531 (86329) | mkonci |
» | Kaj najraje igrate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7106 (5285) | Orchestra |
» | Nest 2004 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 21568 (13092) | Tody |