» »

Call Of Duty 5 : World at War

Call Of Duty 5 : World at War

Berserker ::

kaj pa je z tistimi zombiji v multiplayerju, sicer pa tudi jaz komaj čkam na ta cod bo treba spet se katan pa kamikaz pazit. sn gledal je nek nov napad od blizu z nožom pri rusih.

NoDrugs ::

lol StreetRacer :D
11.11.2008 pošljejo iz AMERIKE v EVROPO. Preden ladja pripluje pa da še razvozijo po trgovinah pa traja...

jah razn preorder bi lahko da bi dobil pred 11.11.2008.

ethan82 ::

Zivjo...če rabi kdo ključ za beto naj mi sporoči na zs.

Prvi dobi..
LP;

mihec87 ::

Dones sem se registriral pa čist lepo dobil ključ..

AapocalypseE ::

NoDrugs, nekaj ti ne razumeš verjetno...

Jaz mislim piratsko igro, ki bo tudi mogoče kak dan prej na razpolago. Ti pa čakaj, da pride v EVROPO.

Pesimist ::

Mah vse lepo in prav. Cool dead animacije, odtrganja udov ampak so mape dosti premale. Tempo igranja doti prehiter. To je bol Quake kot pa COD za mene.

AapocalypseE ::

|Sawyer|, se strinjam.

tilinho20 ::

[img]http://shrani.si/f/q/8a/40pWGVgX/napaka...
Mi kdo zna pomagat?
Sem inštaliru igro iz CD-ja pa še enkrat sem si jo zdownloadu in je isto.:'(

mijav7 ::

tilinho20 ::

Update:
trenutno rešujem 2. težavo.
Če bo kdo imel isti problem:
If you're getting a d3dx9_37.dll error, you have to download that dll file and put it in the root beta folder

http://www.dll-files.com/dllindex/pop.p...

And if you're getting Unhandled exception caught, update directx with this

http://www.softpedia.com/get/System/...ibutable.shtml

;-) ::

And if you're getting Unhandled exception caught, update directx with this


Tega neznam rešit ka morm nardit?

tilinho20 ::

Updatejtat DirectX. Jaz sem si potegnu verzijo 2008Avgust.

cod5plzhelp ::

Jst mam pa tud problem k se ze 2 dni mucim z njem... Sem ze updejtu directX(directx 10), zapru xfire, probu združljivostni način, probu sm tut reinstallat, na novo zloudat...nič ne pomaga...plz help :(:(:(:(



PROSIM HELP K BI RAD IGROU!:(:(:(:(:(:(:(:(

;-) ::

Updatejtat DirectX. Jaz sem si potegnu verzijo 2008Avgust.


hvala je pomagalo. drgač pa krneki, mal bo treba cfg porihtat...miška lagira da kr hudo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ;-) ()

cod5plzhelp ::

Updatejtat DirectX. Jaz sem si potegnu verzijo 2008Avgust.


zakaj usem dela jaz sem si isto ta avgust pa se vedno isto...

tilinho20 ::

zakaj usem dela jaz sem si isto ta avgust pa se vedno isto...

Saj meni se je tista napak drugače prikazala.

mijav7 ::

Tukaj je kar nekaj rešitev za večino napak.

http://www.tek-9.org/forum/Call_of_Duty...

lp, m1llkaaa

NoDrugs ::

StreetRacer : jao js sm pa mislu da boš org. kupu.
men ni fora na pubu skus igrt.... sami hekerji ...

ammm .... drugač je pa tut frenda tu jebalu pa mu je skus comp rebootalu...
pol sva pa pogruntala da so ble vse nastavitve na najvišje pa resolucija in use vključenu. pol sm dal use na najnižje pa use izklopl in najnižjo resolucijo pa je zagnalu. Sej je že taku bla grafika kr ok. Pol sm js mogu it pa sm mu reku naj postopoma zvišuje resolucijo pa zahtevnost... spet pr drugmu frendu z malenksot slabšo grafiko vse delalo bp.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: NoDrugs ()

DOOM_er ::

men osebno povprečen špil. Sem nekej igrov prek neta pa ni kej extra. Mi je 4 velik bolj všeč
Robots will steal your job. But that's OK

laught ::

Po demu se res težko oceni igro,rajš počakajmo na orginal.

ahac ::

Multiplayer je še vedno isto sranje kot vsak CoD do zdaj: Camper on Duty.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

dronyx ::

Sem dobil prek maila ključ za beto (originalen jasno), ampak mi javi, da je ključ že v uporabi. WTF? Poleg tega ne morem na nobeden server, ker povsod piše da je samo za low ping uporabnike. Pri meni so pingi od 150 do nekaj 1000. Ali je kakšen testni strežnik morda pri nas?

Edit:
Še en problem. Ne pusti me kreirati online profila. V bistvu nič ne napiše, kaj je narobe, samo kot da se ne uspe povezati na splet. Bi moral odpirati še kakšen porte, ali je fora kje drugje?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

NoXy ::

Na moj server bi ti moglo it: 89.212.70.205:28960
Samo problem je da je večino časa poln, kdor čaka dočaka ;)

macgajver ::

Slišal sem da se da na te stare puške montirat kar neko optiko in podobno sr---je in da so ponovno te perki za noobe kot je bil drop live granade Še granade launcherje daš folku na razpolago pa bo špil taka polomija kot je 4ka popoln kaos airstriki in čoperji če te to ne ubije pa miljon granat leti po mapi res super špil TDM sploh ni več igralen. No upam da bo 5ka na tem področju gameplaja kaj bolša ker da sprejaš kot nor po celi mapi in mečeš granate za to nerabiš nobenga skilla.
tenstan krompir je pa zakon

dronyx ::

Noxy, sem pršu gor na server, samo S&D definitivno ni zame igra (komaj ločim kdo je na kateri strani, ker nisem navajen uniform). Bom ostal lepo kar pri TDM in COD2. Če je pa to končna verzija grafike v igri, je pa sploh žalost, saj lepše izgleda MoHa Pacific Assault izpred nekaj let.

Klemzz ::

Pa sej pr MP ni važna grafika, na tem Private SLOVNEIJA so pa sami čehi/slovaki al kar kol so že.

dronyx ::

Igra izide čez nekaj dni, tako da je v času, ko so izdali beto, bila verjetno že v izdelavi medijev celotna igra. Domnevam, da bo grafika enaka tudi v SP in tale serija gre kot kaže po stopinjah Need for Speed. Prinaša pa dober denar založniku, tako da se jim izplača potegnit, kolikor se bo dalo. Saj ko imaš enkrat razvit grafični pogon ter dodelano samo igralnost, je toliko lažje producirati vedno nove dele, ki so si čedalje bolj podobni. Pa za povrh to daš lahko delati tudi bolj levim razvijalcem.

dronyx ::

Ker mi ne pusti popraviti prejšnjega zapisa naj dodam še tole. Na spletni strani igre je med drugim tudi tale citat:

Treyarch are indeed hard at work on Call of Duty 5. And that, yes, the series is heading back to World War II. That's the stuff we'd heard already. What we didn't know is that, according to this tipster, the game's set in the under-utilized Pacific theater, something only one major WWII shooter - the awful Medal of Honour: Pacific Assault - has tried before.


Awful Pacific Assault je tu mišljen domnevno kot grozno zanič. Sam sem ga pred nekaj meseci končal tretjič in mi je še vedno ena najboljših WWII iger. Od začetka z napadom na Pearl Harbour, pa do zadnje bitke za nek dobro utrjen hrib (mogoče atol Tarawa). Res nam verjetno manj znana tematika, kot Francosko podeželje po izkrcanju v Normandiji, samo v igri je zadeva meni tako dobro predstavljena, da sem samo zaradi te igre brskal po internetu za podatki o posamezni bitki. Če bo COD5 približno tako dober, kot je MOH-PA, potem bo Treyarch lahko vesel, ni jim pa potrebno po nepotrebnem žaliti. nekdo je pač pred njimi obdelal WW2 Pacifik in po moje ne zanič.

Klemzz ::

MOH-PA je biu men mega, tista zandna misija je mnde na Bititu(?). Bomo vidl kak bo COD 5 SP, MP mi je kr ušeč, prej nism nobenga COD-a igrau prek MP.

dronyx ::

Mislim da je zadnja misija Tarawa - Ant Hill, kjer so se vkopali japonci. V COD 5 izgleda ne bo samo Pacifik, oziroma bosta od tam samo dve bitke. MP COD 5 je pa podoben kot COD 4 (igral sicer samo nekaj iger), čeprav meni niso všeč bonusi (perki) in napredovanja (čini). Ker igram samo občasno, me potem veterani z lahkoto rešetajo, ker imajo boljša orožja in so skoraj nesmrtni. To je meni brez veze. Jaz zato raje igram COD2, kjer samo izbereš orožje in so vsi igralci enaki.

Rotaidal ::

Ker igram samo občasno, me potem veterani z lahkoto rešetajo, ker imajo boljša orožja in so skoraj nesmrtni. To je meni brez veze. Jaz zato raje igram COD2, kjer samo izbereš orožje in so vsi igralci enaki.


Bah... to pa spet ni res. Z lvl 1 si lahko tudi med prvimi tremi. Nesmrtni? Višji lvli imajo le boljše dodatke k orožju. RL,red dot, silencer...Pa seveda boljša orožja. Niso pa spet toliko boljša.
Nimajo pa več hp, armorja ali kaj podobnega.

Lvl 55 pa si hitro in nima nekega pomena.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

dronyx ::

Jaz gledam v beta COD 5 in so nekateri res skoraj nesmrtni. Spustiš vanj cel saržer, pa mu ni nič (povratni udarec in nenatančno merjenje zaradi tega), mene pa pokonča s strelom iz pištole skozi tla barake. Eni bonusi ti dajo več zdravja, mirnejšo roko, hitrejši reload, daljši šprint, močnejšo prebojno moč orožja...to si potem čez čas ubersoldier.

Pri igrah tega tipa je hendikep za občasne igralce že poznavanje mape, če pa so veterani še v prednosti orožja in dodatnih lastnosti, ki jih prinašajo bonusi, je pa to potem masaker nad n00bi. Po moje bi morali dati v igro tudi nazaj COD 2 način - vsi enaki. Pa bi eni serverji delali pač v tem načinu.

Rotaidal ::

Eni bonusi ti dajo več zdravja, mirnejšo roko, hitrejši reload, daljši šprint, močnejšo prebojno moč orožja...to si potem čez čas ubersoldier.


To drži. Ampak ne moreš imet vseh naenkrat. Lahko imaš eno ali drugo. Ne pa vseh.

dronyx ::

Eni bonusi ti dajo več zdravja, mirnejšo roko, hitrejši reload, daljši šprint, močnejšo prebojno moč orožja...to si potem čez čas ubersoldier.


To drži. Ampak ne moreš imet vseh naenkrat. Lahko imaš eno ali drugo. Ne pa vseh.


Po moje bi absolutno morali vreči ven to, da te prikaže na zemljevidu, ko ustreliš ali pa neumnost z izvidniškimi letali. Že v CoD 2 mi je smešno, ko imaš Kill view, ti si pa snajper in potem leti proti tebi toča granat. Bistvo snajperja je, da se ti dobro maskiraš in nihče ne ve, od kje je priletelo ter se morajo ostali potuhniti v zaklon, sicer so malo ubiti.

Razumem pa glede bonusov in igranja z razredi, kamor sodi še otročje nadgrajevanje orožja, da se je šlo razvijalcem za to, da so stalni igralci motivirani, ker imajo občutek, da se zvestoba igri obrestuje z napredovanjem in je to še dodatni moment, ki vleče.

tilinho20 ::

To drži. Ampak ne moreš imet vseh naenkrat. Lahko imaš eno ali drugo. Ne pa vseh.

Lahko imaš 3, in samo enega iz vsake skupine.

macgajver ::

onyx bolj se nebi mogel strinjati.
tenstan krompir je pa zakon

jan01 ::

-odstraniti(oz omejiti) bi morali skakanje, ne pa da spominja na kak unreal tournament...
-ko koga streljaš čez zid, se ne bi smelo pokazati, da zadevaš.
-že po najmanjšem zadetku iz katerekoli puške, bi moral igralec pasti po tleh(ne mislim umret)
-slanjperce imajo nerealno premajhen domet
-boljši sistem proti cheaterjem
-mape, ki se deloma random generirajo
-odstranit vsaj neumne perke. Ne pa da eni hodijo s 3x granatami+martyrdom
-morda spawnanje v stilu airborna(kot padalec). pa kak spawn protection
...

OmegaM ::

Saj pravim OFP :D

hehhe

pa brez zamere ;)
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

dronyx ::

Včeraj sem praktično prvič igral MP COD 4 na nekem našem strežniku, kjer so bili vsi ostali soigralci večinoma LVL 45 ali več, veliko tudi z LVL 55 (same srebrne zvezdice). Jaz sem začel od začetka kot navaden pešak brez čina. V enem popoldnevu sem prišel do LVL 21 (brez da bi videl vse mape), po rezultatih sem bil presenetljivo konkurenčen (mape sem videl prvič), saj sem se uvrščal tudi med prve tri. Perki in pimpanje orožja so na trenutke celo zabavni (helikopter najeda big time, ne vem pa, ali to pilotira živ igralec, ali je tako kot bombni napad skriptirana akcija?), ne pa tako, da bi COD 2 zamenjal za COD 4. Nekatere mape so zelo solidne in imajo pravo vzdušje Bližnjega vzhoda, brez veze mi je Kitajska verzija Carantena, vadbeni poligon in morda še kaj. Daleč najboljši chalenge, ki sem ga opravil, pa je nedvomno skok v silos za rakete (zaradi smrti pri padcu iz višine).

Pri COD 2 me resnično zelo motijo samo granate, ker ubijajo tempo. Če bi imel recimo samo 10 granat na celo igro (govorim za TDM), bi bil navdušen že, če bi izdajali samo nove mape za COD 2.

O beti COD 5 sem daljše napisal na blogu, kot kaže je novost vožnja tanka, trganje udov in CO-OP za 4 igralce (kako bo to izgledalo, ne vem) vse ostalo je pa COD 4 v WW II. Beto (v bistvu MP demo) COD 5 je težko primerjati s polno verzijo COD 4, samo osebno mi je COD 4 bolj všeč.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

Rotaidal ::

helikopter najeda big time, ne vem pa, ali to pilotira živ igralec, ali je tako kot bombni napad skriptirana akcija?)


Ne... ne pilotira ga igralec. Samo pokličeš ga. Tako kot letala.

dronyx ::

Ne... ne pilotira ga igralec. Samo pokličeš ga. Tako kot letala.

Uf, škoda, sem se že veselil 7 zaporednih smrti, da končno dobim v roke Hinda. Če so dali v SP streljanje iz letala, potem bi lahko vsaj tu privoščili zabavo, da upravljaš z mitraljezom na heliju. Drugače pa za helikopterje potrebuješ v ekipi samo enega s SAW, ki se žrtvuje za ekipo in ga sklati dol.

Machete ::

lol StreetRacer :D
11.11.2008 pošljejo iz AMERIKE v EVROPO. Preden ladja pripluje pa da še razvozijo po trgovinah pa traja...

jah razn preorder bi lahko da bi dobil pred 11.11.2008.


lol NoDrugs :D
vsa pošta iz amerike že nekaj let potuje z avioni. V kontejnerjih pa je najbrž ne pošiljajo, ker je tiskanje v Eu ceneje.

pa se kar splača orižinal met, ker je nivo čisto drugi.

psi so bli že v cod4 SP, če je kdo igral. so bli pa bolje narjeni, pa vrat si jim mogu zlomt če te je dobu.. :O

laught ::

evo igra je že zunaj jutri povem mnenje.upam da nebo en piece of shit.

Slo-One ::

najbolj glupo je da v navadnem modu en strel v telo z riflo ni dovolj. Pa mam deep impact pa včasih vbije včasih pa ne.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Slo-One ()

tilinho20 ::

najbolj glupo je da v navadnem modu en strel v telo z riflo ni dovolj. Pa mam deep impact pa včasih vbije včasih pa ne.

Meni je tudi to najbl bedno. Mislim da se je kar na močnosti orožja mi igra se zamerla.:|

Berserker ::

OFP stil bi 3/4 otrok zmetal z serverjov, en strel v organe, glavo,nogo pa bi bil mrtev, ranjen zakaj bi za enga muslija ki je prekrit z rutami potreboval pol stražerja g36 če en metek opravi vso delo. Bi pač meli več dela z kritjem coop sodelovanjem, za besno šutiranje majo kr unreale.

jan01 ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jan01 ()

laught ::

Je že kdo probal?jas zaj čakam na kolega, da ga preobrnema brez prestanka(cod tradicija:D)

Hardstyle ::

Jaz pa čakam še 20min da bom si jo začel inštalirat pa da sprobam multiplayer ker SP nisem nikoli igral :D

laught ::

nisem vedel da boš lahk mel tut split screen, single player,škoda sam da niso naredli čez celi zaslon slike pr coop..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: laught ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty: Black Ops (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Igre
828158954 (3452) oo7
»

Call of Duty: Infinite Warfare (Call of Duty 13) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Igre
32768825 (36590) oo7
»

Call of duty 4 (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Igre
78869597 (11502) oo7
»

Call of Duty WWII (2017) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
39157790 (33608) oo7
»

Call of Duty: Black Ops 3 (Call of Duty 12 (2015) Treyarch) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20937570 (23212) oo7

Več podobnih tem