Forum » Igre » DOS games ON win XP!
DOS games ON win XP!
cooolah ::
Em.. Kako igrati Dos igrce na XPjih? nekek ne laufa,. ko daš ono lasnoti od exe fajla pa piše tam compatibilty pa sm neki gledu ,. run in Win 98, Run in 265 colors,... itd sam da bi pa kj delal,. tist pa ne!!
Veste za kak emualtor? za kakšno finto,. ki bi te DOS igrce le delovale na XPjah?
Veste za kak emualtor? za kakšno finto,. ki bi te DOS igrce le delovale na XPjah?
buba švabe ::
Poišči si VDMSound, ma emulator za SB16 plus še neke dodatne zadeve (ne samo za zvok). Lahko si pa tudi kak emulator pogledaš, npr. Bochs ali VMWare...
če hočeš razumet rekurzijo, moraš najprej razumet rekurzijo
krneki ::
Pr vmware mi sam mal sux ker ne podpira midi, drugače mi je pa super za take igre , ker jih lahko igraš windowed.
R33D3M33R ::
Lahko pa ti svetujem uporabo switcha /n (brez zvoka, meni je obudilo kar par špilov )
C:\pot\špil.exe /n
C:\pot\špil.exe /n
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
cooolah ::
Hvala.. em zdej probujem s temu VMWare workshop 4! Sam pr tem programu zgelda da je treba winse inšalirat, pomojem najboljš da win98! a druge poti ni? pol je tk isti kurac če zravn Xpjev inštalriam še Win 98.... sam da si kle win v win... kar je dober! no bom vidu !
Cokolesnik ::
Kaj pa, če bi imeli na disku oblikovani 2 particiji, eno NTFS za Windows XP in eno FAT32. Potem zaženete sistem z DOS-ovo disketo in računalnik bo prepoznal le FAT32 particijo, na kateri lahko zaženete vaše DOS-ovske programe in igre. Seveda morajo biti v autoexec.bat in config.sys na sistemski disketi vključeni vsi (DOS) gonilniki za zvok, pa miško ipd. Bo šlo?
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 98Oddelek: Pomoč in nasveti | 4290 (3437) | Valentin |
» | Windiows 3.1 na Nokiji N95Oddelek: Mobilne tehnologije | 1178 (902) | kixs |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3505 (2329) | teedy |
» | ? spremeniti FAT32 particijo v NTFS, ne da bi formatiral? Help!Oddelek: Operacijski sistemi | 2742 (2518) | ZLOky |
» | NTFS - Inštalacija DOS/Win98Oddelek: Operacijski sistemi | 1237 (1119) | ABX |