Forum » Loža » Nest 2004
Nest 2004
frenk ::
v moji ki¹ti noben ne sli¹ mojih raptorjev...tolk sta tiha
ontopic: a mogoèe ¹e kdo shara slikce?
ontopic: a mogoèe ¹e kdo shara slikce?
Jaka83 ::
Jst jih mam na FTPju, samo za IP me pa prosi, ker pač zdajle velikokrat resetiram mašino (nova plata, novi problemi).
MSN, pa se zmeniva.
MSN, pa se zmeniva.
ali3n ::
ed2k://|file|NEST_2k4_by_frenk.rar|217762753|E8D6ED7BD9B4E7E0DC64B0A8E1AD7972|/
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vesoljc ::
> samo za IP me pa prosi, ker pač zdajle velikokrat resetiram mašino
DynDns?
DynDns?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vesoljc, vse lepo in prav, ampak zdajle imam itak take karafeke z mašino (plata se menja na par urc, tko da moram OS dajat večktar gor), tako da se mi ne splača tega gor dajat.
Drugače pa imam DUC in naslov http://jakoslav.hopto.org , kjer tudi laufa FTP, ampak trenutno ne, ker ne dajem teh zadev gor. Ko postavim 64-bit mašino pa bo vse laufalo, obljubim.
Drugače pa imam DUC in naslov http://jakoslav.hopto.org , kjer tudi laufa FTP, ampak trenutno ne, ker ne dajem teh zadev gor. Ko postavim 64-bit mašino pa bo vse laufalo, obljubim.
No, naredil sem torrent za moje in Frenkove slike, ki vam bo, upam da, delal.
KLIKOT
Če karkoli ne dela, me dobite na MSNju ... jjese20@siol.net
Pa veselo dolvlečenje.
EDIT: Zgleda da tracker ne dela, DARN!!!! A kdo ve, kam lahko postavim torrent, da bo lepo deloval? Hvala.
KLIKOT
Če karkoli ne dela, me dobite na MSNju ... jjese20@siol.net
Pa veselo dolvlečenje.
EDIT: Zgleda da tracker ne dela, DARN!!!! A kdo ve, kam lahko postavim torrent, da bo lepo deloval? Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jaka83 ()
hruske ::
vsi k mate slike, kontaktirajte DarkoLord-a pa ga proste ce lahko gosti slike dokler si primoz in/ali gandalf ne vzameta casa.
Gandalfar ::
evo, sem back iz dopusta
ce ima kdo se kaksne slikce naj mi poslje ZS/email ( gandalf@owca.info ) pa dobite naslov do ftpja kamor lahko uploadate.
Ko dobim se par slikic bom postavil mega-galerijo kakor lansko leto.
Ene par slikc je ze prislo na mail ene par ljudi, za katere vem da imajo velik slik pa se cakam,da se oglasijo :)
ce ima kdo se kaksne slikce naj mi poslje ZS/email ( gandalf@owca.info ) pa dobite naslov do ftpja kamor lahko uploadate.
Ko dobim se par slikic bom postavil mega-galerijo kakor lansko leto.
Ene par slikc je ze prislo na mail ene par ljudi, za katere vem da imajo velik slik pa se cakam,da se oglasijo :)
BaRtMaN ::
Sicer ne vem, s čim si to encodal (GSpot vrže samo n/a), ampak meni ne dela. In nekaj drugim tudi ni.
Tody ::
Kodirano z divix 5.1.1 Če dela nekaterim more delati tudi vsem ostalim... get you dirvers and codec right Ni lahko iz 25 GB DV kvalitete narest 300 mb fileta...
OmegaBlue ::
Meni normalno šiba
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Tody ::
mnja... prej je frenk spravu na en ftp strežnik in umes mu je uspelo sfukat file... vsaj jest sem tko zvedu/ zapomnu ta file zdej dela BP
andper ::
Žal mi je, da me ni blo zraven.
Glede filma, prvih 10 minut bi lahko komot skrajšal na eno samo, saj dvomim, da je komu res zanimivo opazovati osebke prekladati blazine (vsaj meni je bilo blazno dolgočasno). Ostalih ~7 minut je vsekakor bolj gledljivih. Škoda, da ni celoten film vsebinsko v tem smislu (prikaz kišt, namizij, iger ipd.). Glasba je v redu.
Sicer pa nice hair dood, kdorkoli že je tisti tip. ;)
Glede filma, prvih 10 minut bi lahko komot skrajšal na eno samo, saj dvomim, da je komu res zanimivo opazovati osebke prekladati blazine (vsaj meni je bilo blazno dolgočasno). Ostalih ~7 minut je vsekakor bolj gledljivih. Škoda, da ni celoten film vsebinsko v tem smislu (prikaz kišt, namizij, iger ipd.). Glasba je v redu.
Sicer pa nice hair dood, kdorkoli že je tisti tip. ;)
LMAO
Čista resnica, sej Frenk ni prepisoval enk in ničel. Ali pač...
Ampak ker trdi, da je šel spat, potem mu verjamemo na besedo.
Saj pravim, preveč ventolatorjev v kišti in se je ustvarilo tako magnetno polje, da je premaknilo glavo v disku, ki je medtem prepisovala pomembne podatke. Forensiki, združimo se...
Čista resnica, sej Frenk ni prepisoval enk in ničel. Ali pač...
Ampak ker trdi, da je šel spat, potem mu verjamemo na besedo.
Saj pravim, preveč ventolatorjev v kišti in se je ustvarilo tako magnetno polje, da je premaknilo glavo v disku, ki je medtem prepisovala pomembne podatke. Forensiki, združimo se...
DjTonic ::
Ta fajl se da še iz 300MB skrčit na 113MB, če le zvok iz WAW (PCM) skompresiraš v MP3 . 190MB je samo glasba, ostali del je video.
ali3n ::
če so posnetki kok tok ok, nardim "remake" '04 :-)))
---edit
slovničen napače
- "Rozi vidm." "S psom!"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEST 2k7 ? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 15729 (8434) | TribesMan |
» | Nova anketa: na NEST2k7 pridem? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 6772 (5037) | frenk |
» | NEST 2006 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 12517 (7158) | kuglvinkl |
» | NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (V) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / NEST | 16422 (11605) | Dimic |
» | NEST.2005 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / NEST | 21112 (14294) | Nejc Pintar |