» »

Call Of Duty 5 : World at War

Call Of Duty 5 : World at War

dr.Akula ::

Ni drago, če upoštevaš da je igra ravnokar izšla.
ni podatka

darius ::

Problem maš tudi opisati kaki problem sploh je. Kdo ve kaj sploh hoče?
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

janwoolf ::

tle vojak ki igram... ko pritisnem W, pa hodi kot ponorel bik.
C2D E8400, Crucial Ballistix Tracer 2x1gb PC-8500,
P5K-E, XFX 8800GTS (G92) 512MB,Antec nine hundred
cooling 4x120mm and 1x200mm, Enermax Infiniti 650W

mik3y ::

Ma odločil sem se da si ne kupim te igre ker sem cod4 igral celo večnost in se je naveličal. Tako te ne bom kupil ker je zelo podobna. Počakam na gta iv :)

Toxic ::

To brez dvoma da je dozdajcod 2 najbolši :D

Riff ::

Hmm imam en cuden problem pridem v igro, grem na solo, zberes tezavnost, potem pa ne morem naprej spilat, je imel kdo tako tezavo ??

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Riff ()

LeXani ::

No še moje mnenje o igri..razvijalci so pokazali zelo malo kreativnosti, saj se stvari nekako ponavljajo od prejšnega dela, pa tudi iz različnih filmov. Sama igralnost pa grafika ni tako slaba ampak pričakoval sem več.
Bolj se bi morali posvetiti ruski kampaniji, ker ravno tam dobiš tisti "filing"...
Čas prve prijave 04.11.2005

bugy ::

ERROR: Could not find zone 'C:\WINDOWS\system32\zone\english\code_post_gfx.ff'

Kaj naj bi bila tole napaka. Ko zaženem igro mi pokaže error



Lp

AapocalypseE ::

bugy, daj si gor 1.1 patch.

bugy ::

Sem dal pa isto ne dela

bugy ::

Sam MP mi dela sam ne morm igrt. Mi ne najde serverjov. Če pa hočem Co-op igrt mi pa najavi error
ERROR: Could not find zone 'C:\WINDOWS\system32\zone\english\code_post_gfx.ff'


Hvala
Lp

darius ::

Ponovno namesti igro, ter nove gonilnike za grafično.
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

TgT ::

Poiščeš na DVDju zone/english mapo in prekopiraš česar pač na disku nimaš :P
Hit'N'Run

zweistein ::

lahko da kdo link za patch 1.1 ?? plz

AngelOfDeath ::

edit: Slovnica

NoXy ::

AnZo ::

Jaz imam vprašanje glede zvočnih nastavitev. V Winsih in nasploh uporabljam 5.1 zvok - zato imam tudi v CODu narejeno 5.1 Ampak problem je kadar igram zvečer in sem tudi na Teamspeaku - takrat uporabljam stereo slušalke. V sami igri nimam možnosti spremenit v stereo, ker je v špilu zaklenjeno in javi da se nastavitve lahko spremenijo samo če jih spremeniš v Windowsih. Tega nebi počel za vsako in bi najraje imel v igri skoz naštimano
na stereo v Windowsih pa 5.1 zvok.
Vsi prejšnji CODi in ostale igre imajo omogočeno spreminjanje.... ne vem zakaj ima ta zaklenjeno.
Pa ne mi kot rešitev dat kupi si 5.1 slušalke...
Tnx za odgovor.
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...

Baltazar-x ::

Za zvok 5.1 nimam pojma. COD4 nism tolk preigral, ker je bil bf2 u igri, no za cod5 lahko rečem da mi je od ww2 iger najbolša, odklep orožja, grafika, zvok, skratka vse je ok. Želim si pa mešanco med bf2 in cod5, pač BF2 razsežnost map in vozil, cod5 odklep orožji in grafika + rušenje vseh objektou, upam da bo to BF3.

Berserker ::

Jaz bi dodal tvojim željam bolj realno, npr. da bi tank opravljali 4 možje in ne da ti vihtiš kupolo in hkrati voziš.

mijav7 ::

Jaz pa si želim, da bi tanke izključili iz igre.

ETI3n ::

Jaz pa si želim, da bi tanke izključili iz igre.


Ne vem zakaj te tanki tako motijo? ;)

Berserker ::

Men so tudi vredi sam preveč standardno so boji s tankom, pnavadi ownaš vse z m4 shermanom ali pa z t34, nikjer pa nisi vozil m26 pershinga, m10 al pa churcil mk4 . Naciji imajo le tigre kot da so jih imeli toliko sploh sej so jih menda meli sam 1000 pa še to bolj poskusnih , nikjer nisem še videl pantherja, jaghpanther king tigra al pa elephanta.

Zgodovina sprememb…

laught ::

Tigrov je blo okrog 1300,ja kaj se jih kakih 10-20 razstreliš,in lahk bi naredli da bi sam strelau s tanka en bi pa vozo kot npr pr cod united offenzive ko te en z avtom vozi ti pa strelaš..

ETI3n ::

Trenutno grem drugi teden v nabavo po coda5.Malce sem gledal cene itd, in se odločil naslednje.Igro bom kupil v igabibi, koliko dni čakam na pošiljko, cena je okoli 40€.Lp

Berserker ::

Ma kak je zahteven ta cod5 na pc-ju z gf9600gt + 2gb rama mi šteka na low, kako je to možno ? Ena hudih stvari ki te odvrne od pc igranja je da ti kr šteka za brezveze.

AapocalypseE ::

Na low ti šteka? Ne morem verjet. Meni dela na max. tekoče.

Pšenični ::

Jaz imam amd 5000Black edition (@3000 ghz) in gf9800 nič navito in gre kot po putrčku. Vse seveda na max.

OmegaM ::

Tebi nekaj ne dela vredu, to je definitivno ... in nekako dvomim da je zato kriv racunalnik.

JAz se kar uproabljam
AMD x2 4200+ sock. 939
Asrock dual sata 2
grafa saphire x1950 xt 256 MB
4 GB ram

In deluje tako kot mora.
Stekat zacne ko pride res do enga kupa efektov.

LP
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

Boomer1911 ::

a ima kdo rešitev, ki se pojavlja pri Riff-u?
jaz imam enako težavo :|
prosim za kake namige? in rešitve.
hvala
Intel P4 3.0E @ 3.86GHz | 1GB DDR400 | Asus N7600GS | 2x 500GB & 320GB HDD
ASUS K50IN series | Core 2 Duo 2.53GHz | 4GB DDR2 | GeForce G102M | 500GB HDD

Berserker ::

No sej sem prvo mislil da je kriva zvočna kr sem mel prej bolj šfohnato pa je zvok štekal in počasi tekel zdaj pa nevem kaj je krivo, procesor se pa tudi ne obremeni tak med igro. Igra mi teče normalno le če ni veliko efektov tam imam maximalno 35 fps-jev, v akciji pa komaj 5 fps-jev, pa lahko dam na extra al pa na low učinek je isti. Iste probleme sem imel pri dvojki, štirko sem rajši na xboxu igral , kr na pc-ju ne dela normalno.

Berserker ::

Aja še nekaj čemu stane cod 4 enako kot ta 5 del. torej 49 € malo bi pa lahk štacune znižale ceno glede na to da je igra že eno leto stara.

Klemzz ::

COD5 stane 40€, ne pa 49€.

laught ::

V big bangu, se mi zdi prideta oba 49 eu.

Berserker ::

Točno tak oa prideta 49 € bom slikal enkrat,

huek111 ::

Ali kdo ve kje so save-i pri cod 5!
Prosim za čimprejšnjo pomoč ,ker moram nujno formatirati comp!

EvilDare ::

Jaz imam tukaj:
C:\Documents and Settings\"ime"\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW

huek111 ::

Hvala!

friksi ::

O.K. jaz imam pa malo bolj zakompliciran problem s tem COD5. Single player mi normalno dela (sem že obrnu špil), problem je pa pri MP. S kolegi hočmo igrat preko LAN-a (s pomočjo Hamachi-ja) pa mi enostavno ne najde serverja. Imam Visto. Najprej me kolegi tudi niso mogli ˝pingnit˝ v Hamachi-ju, potem sem moral uredit icmp setting echo request. Zdej me lahko pingnejo, ampak serverja mi pa še vedno ne najde. Jaz tudi ne morem postavit LAN serverja. Kakšna ideja? Please!

LP

Meizu ::

To brez dvoma da je dozdajcod 2 najbolši :D


Cod4 je daleč najboljši cod, vsaj kar se mene tiče. WW2 tematika sux in suxa. Vsaj zame.

Edit: Kar se pa COD5 tiče - nezanimiv totalno in bedast. Ni mi všeč dejstvo, da se checkpointi nonstop ponavljajo. Imaš ene 3 checkpointe (defend the bae, destroy mortars, assault the bunker) in to je to. Dovgčas za umret. Meni se ta špil ne more primerjat s COD4 npr. Sem ga pa obrnil, dela na max. tekoče (22'' LG) in no - za online bo že :) Kampanja mi je pa krneki. Sam dve snajpe. enihpar pušk in to je to.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Meizu ()

TALUS ::

Upam,da mi boste pomagali!!! sem začetnik pri igri Call of Duty 5 za PS2 in se mi je malo zakompliciralo ne znam iz bunkerja v katerem uniči radisko postajo! druga misija na otoku BETIO ISLAND!! hvala

amater111 ::

Imam en problem pri CoD5 in seveda loada mi mapo skoraj 30 sekund prej pa mi je loadalo okoli 5-6 sekund. To se je začelo dogajat odkar sem kupil novo grafično Ati Radeon HD 4870 X2 2GB in zraven 2GB rama (2x 2GB + 2x 1GB) seveda preden sem kupil novo grafično in rame imel gor Visto ultimate 32 bitno in, ko sem vstavil notri novo grafo+rame se je začelo to 30 sekundo loadanje. Seveda sem čez par dni kupil novi trdi disk 640GB in z tem tudi naložil novi Windows Vista Ultimate x64 in je isto v CoD5 mi loada mapo okoli 30 sekund. Seveda pri ostalih igrah je vse enako in ni nobene spremembe v fpsjih in hitrejšem delovanju.

Prej:
Grafična: GeForce 8800 GTS 320mb
Ram: 4GB (4x1GB)
Procesor: AMD Phenom 9750 Quad-Core
OS: Windows Vista Ultimate x86

Zdaj:
Grafična: Ati Radeon HD 4870 x2 2GB
Ram: 6GB (2x 2GB+ 2x 1GB)
Procesor: AMD Phenom 9750 Quad-Core
OS: Windows Vista Ultimate x64

bajsibajsi ::

Call of duty: World at war mi je najslabsi COD do sedaj. Ena izmed najbolj razsirjenih FPS iger - prakticno v letu 2009, ne ponuja nic novega (z izjemo CO). Ne vem zakaj so se odlocili ponovno za Treyarch. Da ne omenjam, da COD5 lezi na COD4 pogonu, a ob isti kongiguraciji s podobnimi nastavitvami, doseze pol manj fpsjev. Kot da je dodajanje par tisoc poligonov vec, dovolj za izboljsanje graficnih lastnosti. Smejim se izjavi, ki jo je podal eden izmed sefov Treyarcha Richard Farrelly "We want to make CoD5 the best game ever.” Not the best Call of Duty, the best game of all time." in Noah Heller (mislim da izvrsni direktor) "“COD5 feels much better than any Call of Duty I’ve had a chance to play”". LOL. Ceprav vecina radi igramo WWII strelske igre, mi ni jasno zakaj so se po moderni vojni odlocili ponovno za WWII. Osebno sem mnenja, da je to bolj korak nazaj kot naprej, pa ceprav je tokrat v igri Pacifik. Ocitno bodo sedaj pri Activisionu vsako leto izdali nov COD. Call of duty: The battle of 2065, Call of duty: Cowboys on wild west, Call of duty:Prehistoric wars, Call of duty: Barbieland..itd. Prodajale pa se bodo za masten denar in stampale kot instant juhe. Vesel sem, da sem imel igro na voljo preizkusiti in je moj prvi COD, ki ga nisem kupil!

ps. Za tiste, ki imate problem, kot ga ima Riff. Kupite original, kjer te tezave najbrz ne boste imeli (ne priporocam, ker po mojem mnenju igra ni vredna svoje cene oz. pocakajte, da cena pade kaksnih 50% in jo narocite iz tujine). Druga resitev pa je, ustvarite profil rocno. Najprej v Polkna explorerju oz. v Raziskovalcu, pojdite na Tools ---> Folder options ---> View in oznacite Show hidden files and folders. Nato:
XPjerji pojdite v C:\Documents and Settings\tvoje_uporabnisko_ime\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles
Vistarji pa v C:\UsersAdministrator\Local Setting\sApplication Data\Activision\CoDWaW\players\profiles
- zbrisete vse mape, ce/ki so tam
- ustvarite tekstovno datoteko "active.txt", ki naj ne bo readonly
- ustvarite novo mapo, ki mora ostati prazna in jo poimenujte z imenom, katerega bi pac radi imeli za svoj profil, npr.L33tn00b
- odprete active.txt in noter napisete svoj profil oz. ime svoje mape (mimogrede, ime mora biti ena beseda)

Vsekakor pa toplo priporocam, da se z zgoraj napisanimi navodili ne obremenjujete in igre sploh ne igrate ter ostanete (zaenkrat) pri cod1, 2 ali 4. Srecno novo leto. >:D

Zgodovina sprememb…

Klemzz ::

Tist k kup original ga kup sam zarad MP :D in ja, men je špil hud, bol k 4ka, kr sm pač WW2 freak.

jan01 ::

Vsak call of duty od infinity ward je bil veliko boljši.

Berserker ::

5 del je bil čist vredi lepo filmski osebno sem mnenja da cod serija pripada ww2, še boljše bi bilo da bi infinity ward delal na temo modernega vojskovanja, treyarch pa ostali kr na ww2. Serijo bi zaf... če bi šli v prihodnost, naj se raje lotijo še vietnama, koreje, avganistanske vojne, vojna na balkanu, srednji vzhod,... Sej ni musst da bi moral bit skozi američan ali pa britanec. Cod4 ima boljšo vzdušje in zgodbo ampak nima tankovskih misij, cod3 in cod5 to imata vendar je vsebina skoraj enaka prvemu delu in torej ni nič novega(razen flametrower rula pa japočeki z puško-bajonet.

Zgodovina sprememb…

Meizu ::

Jst pa mislim ravno obratno. Jst sm že fakin tired of WW2 tematike, ker jo nabijajo vsi. Kaj je tu tko famoznega? COD4 je bil zame osebno (in očitno bo še kar nekaj časa) najboljši del te serije. Osebno.

intelček ::

CoD4 rulz!
airsoft

nejcpirc ::

S kolegi igramo COOP preko HAMACHIJA in lahko rečem samo, da je COD5 totalen zakon kar se tiče tega načina igranja!

ETI3n ::

Lp vsem.Imam problem pri CoD5, in sicer ko sem ponovno inštaliral, ter potrebne gonilnike in DX, zaženem CoD5 in mi vrže error (send or don't send) Navezuje se na codwawsp.exe in codwawmp.exe.Niti SP ali MP mi noče zagnati? Uporabljam popolnoma original CoD5.Kaj mi je v tem primeru storiti? Hvala za nadaljne odg.

rdecaluc ::

Ta novi nvidia driverji delajo velike probleme pri cod5.. upam da kmal popravjo.
Est modus in rebus. ,typos


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty: Black Ops (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Igre
828159066 (3564) oo7
»

Call of Duty: Infinite Warfare (Call of Duty 13) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Igre
32768933 (36698) oo7
»

Call of duty 4 (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Igre
78869658 (11563) oo7
»

Call of Duty WWII (2017) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
39157917 (33735) oo7
»

Call of Duty: Black Ops 3 (Call of Duty 12 (2015) Treyarch) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20937615 (23257) oo7

Več podobnih tem