» »

Need For Speed: Most Wanted

Need For Speed: Most Wanted

««
11 / 14
»»

mtosev ::

;(( ;(( ;(( Že 7x aretiran. Plačujem kazni kot nor še kmalu mi bojo kaki avto vzeli. ;( Peti na blacklistu. Mislim da bom ponorel ne gre in negre mi zbežat pred policijo (žeblji in blokade (se zaletim v SUV in sem finiš)).

Kak nasvet kaj da naredim?

Sem pa se spomno profil kopirat da lahko nazaj prekopiram, če bi mi kak avto vzeli, al kaj drugega. >:D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

EvilDare ::

Preden te bustajo narediš alt-tab in nasilno ugasneš igro tako ti igra ne more shranit poteka. Malo več časa ti vzame ampak je veliko boljše kot pa da vse izgubiš. Glede SUV nobenega policijskega avtomobila ne smeš zbijati pri sprednji strani, samo zadnji del premakne vsakogar in letijo po zraku kot lutke. Potem ko imaš tiste corvete pri heat 6 se ne premaknejo niti za milimetr če jih iz strani spredaj zadaneš. Priporočam pa tudi veliko pogledov na kompas da vidiš če ti blokado napravijo in uporabo speed breakarja ker zelo pomaga.

DominusSLO ::

LoL enemu kolegu je ta špil brejkal za popizdit, ker ni imel najnovejših driverjev od joypada(bilo je popolnoma neigralno).

Nadejam se, da bo ta post blagodejno vplival na zdravstveno stanje>:D kakega pcja in njegovih priteklin;)

Zheegec ::

Carrera GT ga pa piči :D Zvok ima pa kot formulca.
Sem pa #1 - za sprostitev je kr ok špil, recimo temu da bi bil ta engine dobra osnova za en dober špil, samo malo teksture izboljšajo, potem pa samo fizika, realnost pa AI in to je to. Še kakšni dve leti...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Mirč ::

lp
in kdaj je konec saj,če si prvi na black listi,bi se moralo končat,še nekaj me zanima kolko je te potrebno bounty-a,da prideš na black listo#2 in da, napadaš #1.
Zdaj sem na #5.
lp
p.s. še nekaj, ko te dobijo policaji ne shraniš igre ampak greš takoj ven iz igre.In pol nazaj pa je tako kot, da te nebi dobili.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mirč ()

freejack ::

Ne rabiš nasilno ugašat igre. V opcijah si preprosto izklopiš AUTOSAVE, pol pa če te dobijo, pa daš LOAD in to je to.. Špil ma par bugov, če lahk temu tk rečem. Še posebej kar se policajev tiče.. V Downtown Rockport, je naprej (višje) od tistga amfiteatra eno gradbišče, ki se konča z skokom na avtocesto. Preprosto se ustaviš na robu, preden skočiš dol, pol pa gledaš rogljičke, kako se podijo po avtocesti, se zabijajo v steno, rušijo avte in tebi nabijajo bounty.. :D
Drgač so pa policaji kr na easy, razen čist zadnje plate (pa nem pokvaril zgodbe). Enkrat vmes se mi je prav fajn zdelo, ko se ti je avto nasproti pripeljal, pol je pa hotel obrnit, jst pa nitro in direkt v njega s strani. Je bil sam še za odpad. Pol sem se že korvetam zaletaval s strani,.. Na koncu sem delal še pa čelne na avtocesti z SUV. Vse se da,. sam mal je treba nadrkat špil.

p.s. ja Porsche GT ma pa res dober zvok, kot da bi reaktivc vzletal. .. :D

AirDevil ::

Če še kdo ne vem za ta trik. Če se slučajnoma izognete policajem pa imate nažalost heat-3 ali pa 4 ali 5 po dirki. Hitro skočte v safe house in direkt zamenat barvo avtomobila. Ta barva stane seveda samo 1k. Ko jo zamenate greste vn iz garaže pa ponovno not zamenat barvo in to ponavlajate dokler ne pride heat na 0. Nazadne si samo še daste najlubšo barvo TUDI lahko je enaka kakor prej ko ste imeli velik HEAT.

Pač to je glitch špila ker si kr barvo loh menaš k gate in is preprosto zmanšaš heat čist na nulo.

Tr0n ::

To je feature, ne glitch. :)

Jaz si vedno menjam kite, barvo in ostalo kramo tako, da pade heat level na 1x. Ze res, da se potem bounty nabira pocasneje, ampak bolje to, kot pa da ti zaplenijo avto ali ti zakasirajo kazen.

PrimozR ::

Mene pa ujamejo in fašem CTD pr unmu muviju k te aretirajo :>

Shybby ::

rabili bi pomoč pr MW. niam cajta da bi se drko z to karijero, pa sem si zlovdo save game, ampak mi igra frizne ko hočem vozit. a obstaja kaj da ti odklene igro??

Ty

Djz3l3 ::

ati radeon 9200 ni pomote :\ |O

mtosev ::

:D >:D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Codename_47 ::

Emmm, mene pa zanima kako se pridobi heat level večji od 5?

deniscar ::

v tej igri je najbolši avto lamborgini murcelago al pa bmw m3:) :)

timek ::

A ma ta špil kje opcijo da si daš na easy normal pa hard, ker men ne gre dobro pri vsaki dirki me prehitijo? Sem pa na šestem mestu pa vozim cliota v6!

Paramedic ::

timek: ne ni nastavitev težavnosti, so pa možnosti, da kupiš boljši avto in ga nafriziraš, tako da lahko ostaneš v koraku z ostalimi avti. S clio v6 verjetno ni prav lahko naredit, če so tekmeci v porschejih...razen če je to tvoja ambicija.
A ma kdo kake napotke, kako doseči čimprej, da ti postavijo žico, ali blokado, če je kaka taktika, da se ne voziš 15 minut da ti naredjo 6 roadblockov...pa za infractions pa bounty, pa state damage...
End transmission.

Chronoboy ::

R9200? Hja, dela ti ze, ampak s kakimi 0,5-1 FPS.:D

mtosev ::



LLLOLLL :D :D :D

Preskočil sem 3 na blacklistu brez dela. >:D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

Paramedic ::

Za zapisnik: na 800x600 in srednjimi detajli mi igra gladko teče in hitro nalaga na prenosniku s P M 1,4 in R9000(32MB) ter 512MB. Omega gonilniki zadnji. Ne vem od kod vam neke predstave, da ni igralna z grafo pod ceno 50k ali ne vem kaj...
End transmission.

Chronoboy ::

Nihce ni rekel, da ni igralna na taksnih graficnah, ampak Djz3l3 je rekel, da ima vse detajle na max. To se mi zdi nekam neverjetno.

freejack ::

Jst sem špil obrnil z Cliotom, tk da spljoh ni panike,.

_Dejan_ ::

Pismu kako vi nabirate bounty? jst recimo k pridem do 300 je že tok policajev da jih ne morm sprot razbijat pa me dobijo...

P.S. Kako se pa najhitrje znebiš policajev?
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: _Dejan_ ()

dëych ::

Cel špil obrnu s Fiat Puntom.Top speed ima 380km/h.:D

Policajev se najhitreje tako znebiš da se nekam skriješ al pa se po mestu tolk hitr vozeš in menjavaš ulice, da te ne dohajajo.Ena od varjant je tut avtocesta in potem iz avtoceste nekam zaviješ v mesto, ter tm mal križariš po ulicah.

ace99 ::

ta spil je res u qrcu narjen. manj detajlov bol se zatika. kadar mam cist vse na high dela kokr tok tekoce, k pa vse detajle ugasnem in ati alasinge pa steka k qrba. v cem je fora??
komp zihr ne more bit k mam opterona na 3100mhz in x850xtpe. drgac vsi spili delajo na max detajlih in resol. dela komu tist cheat iammostwanted da mas vse avte odklenjene??
k men ne dela!! je mogoce kej od verzije odvisno??

Mirč ::

aja
preslab računalnik imaš:)))))))))))))

mtosev ::

Mene kdaj ven vrže. Pa je tudi kaj štekalo. Bodo rabli popravke izdat.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

freejack ::

Itak da je preslab. Stare igre, kot so DOOM3 in HL2, kjer je bla grafika zanič, mi je lepo delalo na max detaljih, AA, AF, 1600x1200... NFS-MW je pa čist nov špil pa res huda grafika, očitno neka nova tehnologija, zato pa šteka.. :\ Al pa mogoče, mogoče, EA ne zna nardit skup spodobnega špila in mora zaposlit drugega programerja,. Nee,. to zihr ni to,. a ne,. :\ Kurci palci,.

Mirč ::

mogoče dela na 9200 najbolj še:)

ace99 ::

yaa right

BladE_ ::

Ja sj men tut dela na max nastavitvah use na 9600XT sam kako dela to je pa drugo tm ene 10-20 fps na mal manjskih nastavitvah mam pa ze 30fps gladko !! :D :D
Akcija - Reakcija

ace99 ::

ze ze. men z vsemi detajli na high frejmi nikol ne padejo pod 45. ampak se zmer ni cist tekoce. saj za moje pojme ne. vsake tolk casa mal posteka ceprov kaze tud cez 50 frejmov. spil je u qrcu narjen in ni dobr zoptimiziran.. ni druzga pa recte kar hocte

zbogi ::

Jst sem mel details vse off, sam AA, pa sem mel po frapsu vedno čez 80 FPS, pa je vsake tok časa šteknal, pa vedno na istih ovinkih, oz delih steze, ena bližnica, ko so neke gore okol, tist sem si prov posebej zapomnil.
Drugač pa itak da so vsi EA spili u pizdi narejeni, a je kdo spilal Black&White2? Predzadnja soba, sem mislild a bom umrl, sploh nisem mogel igrat, pa mam zelo soliden komp, rami in proc skor skoz na 99%. Če bi mel 3gb rama, bi blo pomojem premal.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

Dr Evil ::

Najbolj zanič narejen špil je pomojem še vedno EA - jov Battlefield 2.

Silentman01 ::

Imel sem težave z NFS MW, a sedaj jin nimam več:
Kratka navodila za lastnike Nvidiinih kartic...

- Driverji 77.77 ali 81.95
- izklopite vse nepotrebne programe, ki tečejo v ozadju, sploh pa programe za nadzorovanje takta in temperature grafične kartice in procesorja!!!

Igra bo delovala odlično z visokimi nastavitvami, to je to
:)
Ni vse tako, kot se zdi!

zbogi ::

ni to res. Mam 81.95 driverje, sem mel ene 3 verzije driverjev že, official, zmodane (NGO, ti so še najboljš), laufam skor skinned verzijo winsow, za benchanje, torej brez vseh raznoraznih bedarij, pa ne naredi čist en kurc razlike. Sem probaval razne cache nastavitve, od 104mb do 512mb, pa je čist isto, še najboljš laufa z ene 400mb (pri 1gb sistemskega rama). To da ne omenim, da z 512mb se men prov sanja ne kok za vraga lohk igraš ta spil.
Sem prbobal vse možne nastavitve, z 2x256 mb rama, na kompu, ki ima superpi 25s in 3dmark03 16k, z vsemi detajli na low ali off, pa igra ni igrabilna, ne da se zatika, nemogoče je igrat!!!

tle so pa minimum system requirements necessary to play Need For Speed: Most Wanted Black Edition are as follows.
Windows 2000 or XP
1.4GHz Pentium IV or comparable processor
256MB RAM
A video card with at least 32MB of video memory with DirectX 9.0c (or higher) compatible drivers, supporting one of the chipsets listed below.
At least 3GB of available hard disk space
DirectX 9.0c (or higher) installed
A DirectX compliant sound card
8X CD-ROM Drive

zdej pa naj menenekdo pove kdo je tle idiot.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zbogi ()

Silentman01 ::

100 ljudi, 100 čudi... :8)
Ni vse tako, kot se zdi!

BladE_ ::

Fakk folk jst mam 512 rama winamp laufam, bitcomet je skos przgan pa se mw igram pa dela ql! Ksnih 1gb rama sami sebe tolazte da niste vi krivi ampak igra!

Lol good of n00bs pa sm mislu da je moj šošolc good of n00bs pa zgleda da ni res! :d
Akcija - Reakcija

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

zbogi ::

jst sem pred nekaj časa opazil, da obstaja kr dost ljudi, ki čist lepo trdijo, da pri igranju streljačin in drikačin z 10-15 FPS, se nič ne zatika in ti so ponavad taki, ki se jim reče n00bi.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zbogi ()

mtosev ::

A nimaš ti nekam malo rama? 512 ni kaj dosti.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

PrimozR ::

Men z giga teži da ma premal placa (pa 600 mam max za swap IIRC).

zbogi ::

s 600 si pa res poln optimizma :D, jst sem pri B/W2 mel 768mb, pa se mi je spil po 5 minuth sesu, pa sem videl da winsi težijo za premal virtual memorya, nakon sem pristal na 1533, ala recomended, pa pomojem če bi dal še več, bi blo še boljš.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

BladE_ ::

Ma dejte no folk premal 512 rama? a ne dojamete da mi dela normalno pa laufam winamp pa bitcomet pa se igram pa je kul spil se mi tut enkrat se ni sesu kaj sele da bi kej zastekal !!!

Ne razumem kwa je z vasimi kompi sam prtozujete se !!! Kako pa ostalim dela spil sam nekaterim ne dela pa to lih unim k majo ta hude grafe pa "hude sisteme 1Gb no name rama pa semprone 64" LOL:D :D bedno se je ze o tem pogovarjat !!!
Akcija - Reakcija

mtosev ::

Nekateri zahtevamo saj 45-50 FPS da uživamo v igri.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

PrimozR ::

Aja, mtosev, čez žeblje NE pelat, zabijaj pa se v rit avtomobilov. Spredaj so zaradi motorja pretežki, pr riti jih pa samo lepo odbije. Uporabi speed breaker :>

zbogi ::

ja ponavad je največja jeba če se že zaletiš odspred ali v sredini, da te vrže čez avto, te pomožnosti še obrne, in resetirat ne moreš, ker si takoj busted, preden se pa okol obrneš ali te komp resetira, je pa okotl tebe pol corvet in si ga nafuakl.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

mtosev ::

Sem zmagal v bitki s Crossom. Premagal sem ga. Ni me našo, ker sem se v eno trgovino skril.

Kak se dobro počutim zdaj. :)) :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

zbogi ::

Spoiler !!!!!









pri crossu je ena čist bedna fora, ko lohk končaš v manj kot 2 minutah. Eno točko maš označeno, ki predstavlja en nedodelan most, sam tja prideš, pa se chase konča. Upam da nisem pokvaril komu.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

Mirč ::

Aha na koncu za razerom je še cross ali kaj.
zdaj sem #3 na črni listi
bountja imam več kot dovolj, tudi za prvega razora verjetno, nekaj čez 10milionov.
Le še 2 dirki pa bom #2.
Špil je zelo dober, men deluje brez zatikanje in nisem še nikjer opazil,da bi se kaj zataknilo.

vseh 7 milestonov naretih
lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mirč ()

drejc ::

Vprašanje:

Bo špila delala v 1280x1024 na max detajlih na axp 2000mhz, r9800pro 128mb, 512 system ram?

To sprasujem ker mi zdej na r9000pro dela ugodno le na 640x480 mam pa 19' lcd in je zato slika grozno zrnata.


tnx
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

Mavrik ::

Gladko na max detajlih? Ne.
Bo pa zadeva igralna.
The truth is rarely pure and never simple.
««
11 / 14
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need For Speed: Most Wanted 2012 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9211723 (9297) Sandi1987
»

Need For Speed: Carbon (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Igre
55552109 (16124) Sandi1987
»

Need For Speed Porsche Unleashed

Oddelek: Igre
462823 (1659) Hitri
»

Ugani igro! (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Igre
63431129 (17526) opeter
»

Slike-(home made) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
526030 (4214) francka45

Več podobnih tem