Forum » Pomoč in nasveti » Call of duty 2 in 4 problem!
Call of duty 2 in 4 problem!
Spllash 3k ::
Lep pozdrav!
Imam windows 7 z 64- bitnim operacijskim sistemom in sicer imam problem z call of duty2 in call of duty 4! ko igram multiplayer lahko igram maksimalno 5-10min potem mi enkran zamrzne... nič ne morem narediti samo resetiram lahko računalnik. Cod2 in cod4 sem probal ponovno naložiti, zagnati program z windows XP dal sem tudi ponovno naložiti windowse, updatal driverje,preveril sem če se mi račinalnik pregreva ampak vse je isto.... Če kdo ve rešitev naj mi prosim pove!
Imam windows 7 z 64- bitnim operacijskim sistemom in sicer imam problem z call of duty2 in call of duty 4! ko igram multiplayer lahko igram maksimalno 5-10min potem mi enkran zamrzne... nič ne morem narediti samo resetiram lahko računalnik. Cod2 in cod4 sem probal ponovno naložiti, zagnati program z windows XP dal sem tudi ponovno naložiti windowse, updatal driverje,preveril sem če se mi račinalnik pregreva ampak vse je isto.... Če kdo ve rešitev naj mi prosim pove!
kriko07 ::
Lep pozdrav
imam problem
Hočeš spet igrati igrco cod4,vstavim cd notri,in piše da lahko že igram.Grem pogledat če je kje igra v računalniku,ampak je ni.
Hočem dati unninstall mi noče dati.
Kaj naj naredim.?
imam problem
Hočeš spet igrati igrco cod4,vstavim cd notri,in piše da lahko že igram.Grem pogledat če je kje igra v računalniku,ampak je ni.
Hočem dati unninstall mi noče dati.
Kaj naj naredim.?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74621 (17387) | tropico2078 |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71418 (13323) | oo7 |
» | CoD Problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11100 (7073) | hojnikb |
» | Call Of Duty 5 : World at War (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 109514 (86312) | mkonci |
» | zamrznitev sistema - za strokovnjake :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1872 (1304) | wrhowc |