» »

Kje v teh časih lahko punce spoznaš?

Kje v teh časih lahko punce spoznaš?

Temo vidijo: vsi

Vitez ::

Ženski ni treba seksat in rodit otroka zadržanemu sramežljivcu, ker je dovolj odprtih zanimivh tipov okoli nje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vitez ()

Looooooka ::

http://iscempunco.si/
Ampak bi prej pocakal, da vidimo, ce bo imel tip kaj srece.

Ah never mind....je blo ze postano :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Looooooka ()

Meizu je izjavil:

Spoznal sem že ogromno žensk, ki so se z menoj želele pogovarjati le o resnih tematikah (življenje nasploh, politika, fizika, itd.). So to slučajno po vaših predsodkih in uber pravilih "zdolgočasene ženske"?

Kako pogovarjati? Kot s kolegom? Je to vsebovalo tudi fizično privlačnost, ali zdaj ti v to debato mešaš kolegialne pogovore?

In ne, niti slučajno ne trdim, kar me obtožuješ, da trdim. Namreč, da so vse ženske neke šminkerce, ki padajo na tipe z dobrimi avti. Avtov sploh omenil nisem, ti si prvi v tej temi, ki omenjaš frajerje in avte, imaš mogoče kakšne travme zaradi takih tipov?

Ampak ko vidim temo, kjer nekdo sprašuje, kje se da koga spoznat, ne morem drugega, kot da postanem ciničen. Ljudje, mar ne poznate sami sebe in sovjih zanimanj? Če je odgovor, da poznate, potem je odgovor, kje najti kompatibilno osebo, otročje lahek.

_Denny_ ::

To sem našel med brskanjem po Amazonovih akcijah...mogoče bo komu kaj pomagalo lol

If your a man or woman and you need help with dating or relationships then check out "The Human Women Guide" its available on Amazon for FREE until March 15th. The book helps you to be better with girls and if your a girl it helps you to be better with guys so go check it out at http://www.amazon.com/The-Human-Women-G...
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

kuall ::

a potem naj iščem žensko, ki se ukvarja s športom, z zaščito živali, kmetijstvom in znanostjo? težka bo. najbolj bi prišle zaščitnice živali v poštev, športnice so out of my league, ostale pa preredke. nič zgleda da se bom moral včlanit v društvo za zaščito žvali.

jype ::

kuall> a potem naj iščem žensko, ki se ukvarja s športom, z zaščito živali, kmetijstvom in znanostjo? težka bo.

Zakaj bo težka?

kuall> športnice so out of my league

Zakaj? Saj se ukvarjaš s športom?

kuall> ostale pa preredke.

Zakaj redke, kolk jih pa rabiš?

Samo omejuješ se. Če je meni uspelo srečat športnico, ki jo zanima fizika in je doma s kmetov, pa sem kilav grd računalničar in (ko sva sklenila preživeti znaten del življenja skupaj) praktično brez denarja, potem tudi zate še zdaleč ni nemogoče, kajne?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Rias Gremory ::

pa sem kilav grd računalničar in (ko sva sklenila preživeti znaten del življenja skupaj) praktično brez denarja

:| A nisi ti superioren?

ontopic: OP ne omejuj se. Pojdi ven in za začetek začni komunicirat.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Ramon dekers ::

_Denny_ je izjavil:

To sem našel med brskanjem po Amazonovih akcijah...mogoče bo komu kaj pomagalo lol

If your a man or woman and you need help with dating or relationships then check out "The Human Women Guide" its available on Amazon for FREE until March 15th. The book helps you to be better with girls and if your a girl it helps you to be better with guys so go check it out at http://www.amazon.com/The-Human-Women-G...

Ma DR. Rugl boljše čtivo.

Meizu ::

Vitez je izjavil:

Meizu je izjavil:

Spoznal sem že ogromno žensk, ki so se z menoj želele pogovarjati le o resnih tematikah (življenje nasploh, politika, fizika, itd.). So to slučajno po vaših predsodkih in uber pravilih "zdolgočasene ženske"?

Kako pogovarjati? Kot s kolegom? Je to vsebovalo tudi fizično privlačnost, ali zdaj ti v to debato mešaš kolegialne pogovore?

In ne, niti slučajno ne trdim, kar me obtožuješ, da trdim. Namreč, da so vse ženske neke šminkerce, ki padajo na tipe z dobrimi avti. Avtov sploh omenil nisem, ti si prvi v tej temi, ki omenjaš frajerje in avte, imaš mogoče kakšne travme zaradi takih tipov?

Ampak ko vidim temo, kjer nekdo sprašuje, kje se da koga spoznat, ne morem drugega, kot da postanem ciničen. Ljudje, mar ne poznate sami sebe in sovjih zanimanj? Če je odgovor, da poznate, potem je odgovor, kje najti kompatibilno osebo, otročje lahek.

Zakaj si potem sam sebe spraševal kam bi šel študirat? Mar nisi poznal svojih zanimanj?

Enostavno nimaš prav. Vsakdo ima pravico postavit tovrstna vprašanja, saj se vprašanje kot tako ne razlikuje dosti od zgornje izjave.

Razen če je slučajno takšna tema in debata postala tabu in o tam sploh govoriti ne smemo.

Pogovarjal sem se o tem in onem (znanost itd.) s kar nekaj ženskami. Fizična privlačnost je tudi bila, mislim pa da ti nadaljnjega zasebnega življenja nisem dolžan razlagat.

In še vedno hočeš povedat mimogrede (oz. vsaj jaz tako razumem), da je torej žensko nemogoče dobit, če si zdolgočasen in neaktiven. Rad bi te videl, kako bi to svojo teorijo razložil.

Razumem da obstajajo ženske, ki imajo rade akcijo, niso pa to edine na tem svetu.

Nekatere bi rade vsak dan skakale s padalom in dirkale po Nurburgringu, spet drugim je že dovolj velika zanimivost če doma s partnerjem pogledata romantičen film, gresta na sprehod po parku, mogoče na kakšno pijačo/večerjo s prijatelji.

Seveda, ti trdiš, da so slednje ženske tiste zdolgočasenke.

Če bi imel prav ti in ne jaz, potem tukaj ne bi bila redno na sporedu tovrstna tema.

Stvari, kot jih omenjaš, lahko ženska počne tudi s tipom, ki ni dolgočasen in ne preživi po lastnih besedah večine prostega časa za računalnikom. In ja, neaktivneži so/ste tukaj pač v zelo slabem položaju že v štartu. Lahko še dalje seciraš moje objave in braniš svojo pozicijo, ali pa si priznaš, da imam najbrž vendarle prav.

Resno, ljudje s tovrstnimi problemi se vprašajte, kaj je na vas sploh takega, da bi ena mlada ženska, ki ima izbiro, bila z vami? Če je odgovor, da nič, potem raje spremenite sebe, žensk ne boste.

Zgodovina sprememb…

Meizu ::

Ne bom ti priznal ker ni res kar praviš.

Lahko ti priznam le, da dokler se tale neaktivnež ne spravi iz hiše verjetno res ne bo nič iz te moke.

Kar pa še ne potrdi dejstva, da ne obstajajo ženske, ki jim akcija pač ne paše preveč temveč imajo raje umirjeno življenje.

bdoxx ::

Resno, ljudje s tovrstnimi problemi se vprašajte, kaj je na vas sploh takega, da bi ena mlada ženska, ki ima izbiro, bila z vami? Če je odgovor, da nič, potem raje spremenite sebe, žensk ne boste.

MORDA ker si lep bogat in obdarjen? Xd

Meizu je izjavil:

Kar pa še ne potrdi dejstva, da ne obstajajo ženske, ki jim akcija pač ne paše preveč temveč imajo raje umirjeno življenje.

Umirjeno življenje lahko ženska živi tudi s tipom, ki ni dolgočasen. To je moja poanta, ki je ti nočeš razumeti.

Zanimivih moških je očitno premalo (sicer bi bil jaz samski, ko sem tako prekleto dolgočasen).

Ja, jype, ti bi bil samski, če te ne bi na ircu ena pobrala. Si že sam povedal, 15-krat. Zdaj skušaš vse tebi podobne, a samske prepričati, da se bo njim zgodilo, isto kot tebi. Mogoče se jim bo, mogoče ne bo.

Meni se to, da se obesiš na prvo žensko, ki pokaže zanimanje zate, zdi v bistvu pomilovanja vredno, a se zavedam, da je to usoda marsikoga.

Vitez> Ja, jype, ti bi bil samski, če te ne bi na ircu ena pobrala.

To bi ti rad verjel.

Vitez> Meni se to, da se obesiš na prvo žensko, ki pokaže zanimanje zate, zdi v bistvu pomilovanja vredno, a se zavedam, da je to usoda marsikoga.

Tudi to bi ti rad verjel.

Da moraš biti zanimiv, šarmanten ali na poljuben način boljši, da lahko izbiraš med ženskami.

Pa ne drži - biti moraš izključno družbeno sprejemljiv (kar jaz nisem, ampak tudi to je oblika družbene sprejemljivosti v avantgardnih subkulturah).

Jype, sam si pisal , da si žensko spoznal na ircu-u in da si sploh nisi znal predstavljati, da bi jo "srečal" kje drugje. In da si v vezi pristal "po nesreči". Če boš dalje zanikal, se bom res spravil iskat te tvoje stare objave in ti jih citiral.

Jype, ti nisi nikoli ničesar izbral. Pobral si edino žensko, ki se je zanimala zate in to je to.

Imel si srečo. Marsikdo na tvojem mestu nima take sreče, o tem pričajo teme, ki jih imamo tukaj redno. Ti si žensko dobil KLJUB temu, d asi takšen, kot si, ne zato, ker si takšen kot si.

Zgodovina sprememb…

Vitez> Jype, sam si pisal , da si žensko spoznal na ircu-u in da si sploh nisi znal predstavljati, da bi jo "srečal" kje drugje. In da si v vezi pristal "po nesreči". Če boš dalje zanikal, se bom res spravil iskat te tvoje stare objave in ti jih citiral.

Ja, seveda. Če bi žensko iskal na ircu, je zagotovo ne bi našel, kot je ne najde nihče od tehle mulcev, ki na ircu planejo po ženskah kot žaba po muhi. Spoznal bi jo komot tudi ob trafiki ali pa na vrhu Turjaka (kot sem že mnoge druge), ampak ker ob trafikah in na vrhu Turjaka preživim le promil svojega življenja, na ircu sem pa neprekinjeno že od malo po rojstvu, je verjetnost na strani tega.

Vitez> Jype, ti nisi nikoli ničesar izbral. Pobral si edino žensko, ki se je zanimala zate in to je to.

Kul, moram obvestit vsa objokana dekleta, ki so se zanimala zame, da se v resnici niso zanimala zame in da naj se ne sekirajo, ker se dolgočasneži, kakršen sem jaz, itak takoj nalimajo vsakemu dekletu, ki pride mimo, ker drugih možnosti nimajo. Sploh tista deklica, katere sestro sem učil igrat "Nothing Else Matters", ki je tako dolgo vztrajala, da sploh nisem vedel, kaj naj ji rečem.

Vitez> Imel si srečo. Marsikdo na tvojem mestu nima take sreče, o tem pričako teme, ki jih imamo tukaj redno. Ti si žensko dobil KLJUB temu, d asi takšen, kot si, ne zato, ker si takšen kot si.

Imel sem srečo, da nisem čustvena razvalina in ženske nisem nujno "potreboval", ja. Če bi jo, bi imel konkurenco v vseh ostalih, tako sem bil pa izven in sem si lahko neobremenjeno privoščil dekleta spoznavat po več let, preden sem sklenil, če so mi zares všeč.

Pa v življenju mi še ni bilo treba na zmenek, ker sem vedno šel sam na s kolesom izlet, na koncert ali v kinoteko in dobil družbo za zraven (ja, pogosto tudi moško, ne, z nobenim se še nisem zapletel v razmerje), ne pa tako kot je očitno običaj - da najprej težiš dekletu, da naj čas preživlja s tabo, potem se pa praskaš po glavi, kaj bi rekel, da ne bi rekel ravno "ti, dejva se kr dol dajat cel dan, js se nč druzga ne morm spomnt zdele".

Pa en Vitez na internetu me poskuša prepričat, da se ženske ne zanimajo za dolgočasne moške, čeprav jaz vidim, da to ne drži, ker poznam zelo zanimive moške, ki so zelo dolga obdobja samski in dolgočasne moške, ki partnerke pogosto menjavajo.

Zgodovina sprememb…

Vitez je izjavil:

Imel si srečo. Marsikdo na tvojem mestu nima take sreče, o tem pričajo teme, ki jih imamo tukaj redno. Ti si žensko dobil KLJUB temu, d asi takšen, kot si, ne zato, ker si takšen kot si.

Jypetu kljub vsem laufa jezik, zna se narediti pomembnega, čeprav najbrž ni. Enim pa to ne gre in tisti ostanejo samski. Vse drugo je mlatenje prazne slame. Ni važno kako si zanimiv, ampak kako se znaš narediti zanimivega. Igra.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

FlyingBee ::

igra ni za daljši čas, po moje moraš partnerico pravo izbrat ,da te takega prenaša , ker da te ne bi pogruntala in obratno, je skoraj neverjetno

igra je lahko tudi posledica evolucije. če obstaja spolna selekcija je logično, da so se pojavile bleferske karakteristike v posameznikih, ki pretentajo spolne partnerje. naslednji korak evolucije je, da spolni partnerji prepoznajo te bleferske karakteristike.

Kamran ::

kuall je izjavil:

Jypetu kljub vsem laufa jezik, zna se narediti pomembnega, čeprav najbrž ni. Enim pa to ne gre in tisti ostanejo samski. Vse drugo je mlatenje prazne slame. Ni važno kako si zanimiv, ampak kako se znaš narediti zanimivega. Igra.

Maske pa prej ali slej padejo, eden mejnik kdaj se lahko začnejo težave, je ko popusti zaljubljenost. Od tam naprej pa je odvisno od poguma tistega, ki je nezadovoljen v razmerju, da pusti partnerja. Marsikateri vztrajajo v slabem razmerju, ker ali mislijo, da nasplošno ne bodo dobili partnerja/-ke ali pa ne bodo dobili "boljšega". Potem je pa še tukaj strah pred samskostjo... saj veš, če ti spodrsne v kopalnici in si hrom, kdo ti bo pa pomagal 112 poklicati ? Pes, mačka ? :))

Kul, moram obvestit vsa objokana dekleta, ki so se zanimala zame, da se v resnici niso zanimala zame in da naj se ne sekirajo, ker se dolgočasneži, kakršen sem jaz, itak takoj nalimajo vsakemu dekletu, ki pride mimo, ker drugih možnosti nimajo. Sploh tista deklica, katere sestro sem učil igrat "Nothing Else Matters", ki je tako dolgo vztrajala, da sploh nisem vedel, kaj naj ji rečem.

A to je blo takrat, ko je Ljubljanica poplavljala?
Dej nehi no. Take kolateralne skode si v teh casih vec ne moremo privosciti.

Drugace pa tle eni pisete, kot da obstajajo samo geeki s forumov...babe so pa magicno vse aktivne in zunaj.
Srecal ze lep procent bab, ki prekasajo marsikaterega geeka s tega foruma. Ene grejo tako dalec, da dejansko besedo "lol" uporabljajo v resnicnem zivljenju.
Edina res velika razlika je to, da majo mogoce vecji % tistih, ki fizicno pac ne zgledajo kot forumski maratonci(if you know what I mean).

In pa...vsak luzer lahko dominira na dolocenem podrocju. Vprasanje je samo ce si bo nasel tak krog ljudi, ki se jim bo zdel tako hudo zanimiv :)
Tko da ne obupat. Na konc dneva se ti lahko userje tud na WOW turnirju. Kar dvignite roko vsi, ki poznate kaksno zensko, ki prej spada med lepe kot grde in igra to zadevo. Pa folk s tega spila tud po geekovskih kriterijih zna spadat med mejne norce s katerimi se ne bi druzili :D
P.S:Ne igram WOWa. Bog ne daj, da me kdo s tem asociira :P

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Looooooka ()

Looooooka je izjavil:

Srecal ze lep procent bab, ki prekasajo marsikaterega geeka s tega foruma. Ene grejo tako dalec, da dejansko besedo "lol" uporabljajo v resnicnem zivljenju.
Edina res velika razlika je to, da majo mogoce vecji % tistih, ki fizicno pac ne zgledajo kot forumski maratonci(if you know what I mean).

Kako bi pa ocenil njihov izgled, kakšne so bile ?

Ne bi rabil mizati :)
Ene majo pac ravno toliko samozavesti kot fantje s takimi posti.
Po moznosti se se druzijo s kupom punc, ki jim je v par letih uspelo babo prepricati, da ni lepa...ceprav jih nese vse scat.
Point je bil samo v tem, da fantje niso edini, ki "gnijejo" na internetu se pa na velko propagira ravno ta mit :)
Je pa seveda potencialen plus pri temu, da dobis zensko nekje zunaj pri kaksni sportni/druzbeni aktivnosti v tem, da ima mogoce vec moznosti za to, da nima kaksnih kompleksov in problemov.
Ampak heh a ne...ce tip dvomi vase in na vse s ceste gleda kot na "out of my league" punce...potem ma itak isti problem kot one in ne bo mel neke skode ce se spodtakne ob tako :)

Looooooka je izjavil:

Po moznosti se se druzijo s kupom punc, ki jim je v par letih uspelo babo prepricati, da ni lepa...ceprav jih nese vse scat.

ja, poznam eno tako s podobnimi psihičnimi problemi. zgleda zelo dobro, sama sebi se zdi pa grda in se je zato najbrž odločila, da bo umrla kot devica.
pa še o jypetovi izkušnji: lahko tudi jaz potrdim iz lastne izkušnje, da se da žensko zelo dobro navdušit za tebe, če jo nečesa učiš. prvič se ji zdiš pameten, drugič ji je zelo všeč to, da ji pomagaš. pred leti sem eno učil excela in zlahka bi jo dobil, če ne bi bil jaz tako trd. potem je enkrat nisem pozdravil in od takrat me je grdo gledala.

ja, preveč je dejavnikov in ne moramo podati kakšrnikoli zaključkov, že najmanjša stvar lahko potek dogodka popolnoma spremeni

kuall, nekateri pa dobijo ženske ravno zaradi tega ker so trdi

Hayabusa ::

Spodaj ali zgoraj :D ?

mojca ::

internet je izjavil:

Malo zahec pa malo zares. Za 10 minut se vsedem v avto in bi se nekam odpeljal kamor se lahko z ženskami pogovarjaš in ne izpadeš creep.
Prosim za kakšnega naslove oziroma kakšen url kakšne prireditve ;)

Torej malo za hec in malo zares:

Glede na to, da si geek, sestaviš vprašalnik z vprašanji ki te zanimajo, ga natisneš v 100 izvodih, se zapelješ do kateregakoli malenkost romantičnega obljudenega mesta (Tivoli, Šmarna gora, vrh Rožnika, Bled, ...) in ustavljaš vse simpatične punce, če imajo pet minut časa za sodelovanje pri raziskavi o odnosih med mladimi, ki jo delaš za revijo X. Začneš z "Ste samski" in glede na odgovore nadaljuješ s karseda izvirnimi in izzivalnimi vprašanji o vsem, kar te zanima o ženskah in njihovih idealnih zmenkih, pa boš dobil cel kup idej o tem, kaj smeš početi in česa ne. Če se slučajno najde kakšna še posebej simpatična, na koncu ankete dodaš "Hvala za sodelovanje. Če vas zanimajo rezultati raziskave, lahko pustite svoj naslov, mail ali telefonsko številko in poslali vam bomo izvod revije in majhno darilce v zahvalo." Potem pa pošlješ šop vrtnic. (Lahko tudi s kupom čokolade v roki ustavljaš in ponujaš čokolado v zameno za sodelovanje v raziskavi o povezavi med zaljubljenostjo in odvisnostjo od čokolade.)

Druga ideja:

V google vtipkaš "duhovne vaje" ali "študentska skupina" in paziš, da izbereš primerno starostno skupino, da to niso "duhovne vaje v tišini" in da je tematika "življenska". Morda bi se za začetek izognil pripravam na zakon ali duhovniške poklice, je pa cel kup takih, kjer se cel vikend pogovarjaš samo o ljubezni in odnosih. Primer (citat iz enega prvih googlovih zadetkov): "V novembru bo duhovni vikend na temo moški, ženska."

Na takih dogodkih je običajno več kot polovica punc, vse izmed njih se pridejo pogovarjat in so običajno čustveno povsem raznežene ter vsi od tebe pričakujejo, da se boš pogovarjal. Z izjemo fanatičark je večina punc, ki pride tja, fejst.

Drobni tisk: lahko se ti zgodi, da boš spoznal kakšno, ki bo želela ostati devica do poroke. Še večja je verjetnost, da bo na programu vsaj pogovor o tem. Ni potrebno, da si veren, da se udeležiš takega dogodka, vendar moraš sprejemati ljudi, ki so, in spoštovati njihova mnenja.

Ampak: zakaj nihče ne dojame, da lahko ženske srečaš in ogovoriš kjerkoli, da se lahko udeležiš kakršnegakoli dogodka, delavnice, srečanja, tečaja? Ni pomembno, kje jih ogovoriš, temveč bolj, kako jih ogovoriš. Za začetek pozabi na to, da iščeš punco in začni iskati znanke/prijateljice/zaupnice.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: mojca ()

Ogovoriš jo na tak način, da tudi če te bo zavrnila, ne bo sledilo osmešenje. En tak način je da se samozavestno predstaviš, drug je nasmeh oz. daljši pogled. Če pa ji začneš z eno frazo, ki preveč očitno nakazuje, da jo hočeš spoznat in če te takrat zavrne nujno sledi osmešenje.
Prednost je, da tako nevsiljivo ogovarjanje lahko izvedeš velikokrat, ker ne bo nepirjetno ne tebi ne njej, če bo neuspešno.

Mipe ::

Pri prijateljicah ni nič. Friendzone. Je treba takoj na romantiko udarit.

Gapi182 ::

http://www.pick-up-artist-forum.com
pa preber to knjigo: Neil Strauss- The Game
Začni mal z Mystery Method. Nadaljuj do Stealth Attraction. Mogoče kakšne cocky funny routines. Na koncu ustvariš svoj stil. Deluje in zabavno je.

Looooooka> A to je blo takrat, ko je Ljubljanica poplavljala?

To je blo takrat, ko še nisem imel otrok. Ljubljanica poplavlja vsako leto.

Looooooka> Take kolateralne skode si v teh casih vec ne moremo privosciti.

To sploh ni nobena škoda - dekle je prehodno trpelo, ker je imelo o meni romantične predstave. Kako bi šele trpelo, če bi se razvil odnos, potem bi pa ugotovilo, da se od nje pričakuje nečloveške napore? Življenja z najpametnejšim človekom v znanem vesolju ne zmore kar vsako dekle.

Mipe> Pri prijateljicah ni nič. Friendzone. Je treba takoj na romantiko udarit.

Nonsense. Reči niso tako toge in tudi s prijateljicami je mogoče imeti intimno zvezo, kadar se reči tako obrnejo (ne, nisem še doživel tega, ker sem daleč preveč načelen človek, da bi nesrečo deklet, ki mi zaupajo, izkoristil za osebno zadovoljstvo).

kuall> Ogovoriš jo na tak način, da tudi če te bo zavrnila, ne bo sledilo osmešenje.

Največji problem je, če ti je nerodno, ko se ti smejijo. Nič ni slabega v tem in če se naučiš s humorjem sprejemati tudi samega sebe, si potem na dobri poti, da se ti lahko vsak Luka smeji, tebi je pa vseeno in se imaš super, pa še dekletom so všeč flegmatični fantje, ker jih ne vrže iz tira vsaka obsceno nepomembna malenkost (npr. kako nekdo obesi rolco straniščnega papirja).

blackbfm> da greš pa to delat moraš bit pa že res fajn ubrisan.. oz. če je človek to sposoben narest potem mu pa bolj direkten pristop res ne bi smel bit problem

Ej, mama mojih otrok je z mano šla 300km daleč s kolesom (ja, jo je bolelo, takrat še ni imela tako kvalitetnega sedeža in tako kvalitetno utrjene kože na pravih mestih). Ubrisana gor al dol, če se toliko potrudi, da lahko par dni preživi z mano, si zasluži vsaj častno mesto ene najboljših prijateljic, če še več je pa seveda odvisno od dolgotrajnih pogajanj in poglobljene analize vzajemnih interesov.

Z eno drugo prijateljico sva šla na maratonsko vožnjo z vlakom, ampak ker sva bila takrat oba v zapletenih odnosih s tretjimi osebami, se ni razvilo nič pretirano romantičnega, kljub temu da je lepa, razgledana in ima izjemen smisel za humor - takšno dekle bi privoščil vsakemu, ki si ne želi okraska, temveč intelektualnega tekmeca, ob katerem ti ni v življenju nikoli dolgčas (omenim samo zato, ker na tem forumu mnogi dvomijo, da takšna dekleta dejansko obstajajo - ni jih tako malo, le nekateri jih iščete na očitno napačnih krajih).

Zgodovina sprememb…

DonMatejo ::

jype, dobra. se ne strinjam vedno s tabo, ampak... kapo dol za zadnji post.

ja, dokler si prepričan vase in jezik teča kot po maslu, lahko marsikaj "prodaš", kaj pa je v resnici pa itak nobenega ne zanima, ker že vemo, da je vse isto, samo vsak po svoje doživja

pa velika razlika je med tem kaj recimo jype pri sebi misli, kaj misli, da ve o svojih ženskah, kako to nam napiše in kako to mi dojamemo ... na forumih je zelo hitro iz konteksta vzeto in predstavljeno popolnoma drugače (vseh podrobnosti in razlag v še tako pogostem pisanju po temah enostavno ni mogoče predstaviti do te mere, da bi razumeli in mislili enako)

Ja, who cares?

Saj veste:

"There is only one thing in life worse than being talked about, and that is not being talked about."
-- Oscar Wilde

Zato so pa tko jezni, k na TVju vidjo moj vamp namest svojih sixpackov.

kuall je izjavil:

pred leti sem eno učil excela in zlahka bi jo dobil, če ne bi bil jaz tako trd. potem je enkrat nisem pozdravil in od takrat me je grdo gledala.

Podobna izkušnja iz 1. letnika fakultete, s tem da sva imela "zasebno uro" v najteme stanovanju nekje v LJ (blizu BTC ?), namesto "eksla" sva pa Access driblala. Sem pa sam zaj**al (če bi temu lahko sploh tako rekel), ker je bila vezana. :|

Mojca - zanimiv exploit.

Je/Bi kdo kateri napisal "ljubavno pismo" ali je to tako "non-ICT", da... ?

Oscar Wilde v eno poved ne bo stlačil ničesar pametnega pa naj bo še toliko genijalen oziroma še vedno živ

jype, kaj tudi doma toliko popravljaš njena zgrešena mišljenja, kot si tukaj radodaren?

zdaj pa da vidim, če bo padel še kakšen citat ali pa stavek, ki ti da malo za razmišljat

jype:Nonsense. Reči niso tako toge in tudi s prijateljicami je mogoče imeti intimno zvezo, kadar se reči tako obrnejo (ne, nisem še doživel tega, ker sem daleč preveč načelen človek, da bi nesrečo deklet, ki mi zaupajo, izkoristil za osebno zadovoljstvo).

uf, to pa je nekaj, torej si sam odločil, da bo tako ... prijateljstvo med žensko in moškim je najboljši primer anomalije v človeškem odnosu ... enostavno ni resnično in naravno, vsaj za na daljši čas ... tako kot razmerja na daljavo

Zgodovina sprememb…

Stojansto> jype, kaj tudi doma toliko popravljaš njena zgrešena mišljenja, kot si tukaj radodaren?

Ne bodi no smešen, čemu bi le? Od vseh deklet ki so na voljo si menda ja ne bi izbral takšne, ki se (tako kot vi) ves čas moti, kajne?

Stojansto> zdaj pa da vidim, če bo padel še kakšen citat ali pa stavek, ki ti da malo za razmišljat

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

jype je izjavil:

Saj veste:

"There is only one thing in life worse than being talked about, and that is not being talked about."
-- Oscar Wilde

Odvisno... če imaš rad zasebnost in neopaznost, je biti "meglen" blagoslov oz. če te drugi podcenjujejo. Omenjeno sploh prav pride, če is malce "žleht". 8-)

hahha, v piko predvidljivo

zakaj moraš toliko sebe prepričevat?

nisi realen in mislim, da ti bo kakšen zelen še verjel tukaj

ne morem verjet, mogoče se čez 5 let kaj spremeni

ni tako ravno in ne moreš nadzorovat, kaj šele da bi ti verjel, da veš kaj tvoja ženska dejansko misli o tebi

Zgodovina sprememb…

a?

torej kje v teh časih punce spoznat?

s temi lastnostmi kot misliš, da pripadajo tebi pa res izgubljaš čas na ST, lol

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: bluefish ()

Stojansto> torej kje v teh časih punce spoznat?

Najlažje tam, kjer se zadržujejo. Tam, kjer jih ni, jih je zelo težko.

Stojansto> s temi lastnostmi kot misliš, da pripadajo tebi pa res izgubljaš čas na ST, lol

Če bi jaz iskal dekle, bi jo našel tudi na slo-techu, brez skrbi.

no to je pa dober nasvet, če malo med vrsticami preberem, torej ženski, ki bi jo radi spoznali intimno, čim več stavkov: Če bi jaz to pa to, bi bilo ..., brez skrbi.

torej kjer ni žensk, jih je zelo težko spoznat in ne nemogoče? na ST bi najdel žensko? ti bi jo najdel še tam kjer jih ni, ja to si lahko priznaš, heh, balkanci imajo dober rek za tistega, ki sam sebe hvali: Je l' to umrla ciganka koja te je hvalila?

Zgodovina sprememb…

Stojansto> na ST bi najdel žensko? ti bi jo najdel še tam kjer jih ni

Na tem forumu so ženske redne obiskovalke, ni jih niti malo, niti niso pretirano zadržane.

Če dekle zelo nujno potrebuješ, jo seveda lahko najdeš med njimi, te pa bržkone čaka še precej dela, da bo tudi izbrano dekle nujno potrebovalo tebe.

Stojansto> balkanci imajo dober rek za tistega, ki sam sebe hvali: Je l' to umrla ciganka koja te je hvalila?

Ker ne razumeš mojega pisanja (Oscar Wilde, ane), naj ti razložim preprosto, da bi še kdo, ki na fitnes hodi razumel:

Dokler dekle ne ve zate, ji na noben način ne moreš postati všeč.

ZaphodBB ::

Smeh kako vas zakompleksančke en jype spravi iz tira.

Dokler se boste sekirali zaradi njega, vam ne bo nikdar uspelo. To je vse kar vam model hoče povedat, pa ste prebukavi. Jaz sem se potrudil in sem za avtistične osebke, ki ne znajo brati med vrsticami vseskupaj zapisal še dobesedno.

A vi telički boste še kar jypeta prepričevali, da ni mogoče da bi on imel žensko. Čeprav ima tako žensko kot pravo malo četico gikastih mladičev.

A PIL še vedno berete?

pc-hermit ::

Nasvet iz moje roke.. za ženske je brezveze zgubljat čas. Fantje sploh ne veste kaj želite:D Zdaj, ko žensk nimate vzdihujete za njimi, če bi jih pa imeli bi vam pa bilo prekleto žal:)) Če odmislim kratko avanturo sem imel resno zvezo, dolgo leto in pol, ki pa se je kakšne pol leta nazaj končala. Nekoč sem si tudi jaz ful želel punce, ki je nikakor ni bilo od nikoder... pač sem bil tipičen geek. No po nekem čudnem naključju sem jo spoznal potem, ko sem že opustil vsakršno upanje in sem bil že precej star. Na začetku je bilo lepo in oh in sploh. Samo ženske so vse iste, na začetku vse sladke, ko te namamijo te pa hočejo popolnoma spremenit, skoz so sitne, če ni vse po njihovo, vedno hočejo uveljavit svoj prav in moškega zdresirat, kuhajo mulo več dni, če ne morejo dosežit svojega. Poleg tega bi se samo zanjo moral odpovedat vsemu geekovskemu življenju;(( Mislim, da pride vsak moški enkrat pred dilemo... ali postat copata in imet reden sex, ženo, otroke in nobenega lastnega življenja ali pa ostat sam. Odločitev je bila težka in grenka, ker sem se zavedal, da če grem ne bom več nobene druge dobil. Marsikdo se zavoljo tega raje pocopati, sam pa sem se odločil, da postanem spet geekovski povratnik. Zdaj grem proti 30-im, nimam nobenega lajfa, nobenih kolegov, nobenih punc, skratka nič... niti se ne trudim več, da bi kakšno spoznal, niti ne vem kje, niti kako, še ozrem se ne več za kakšno na cesti. Nekako mi je ratalo vseeno. Uživam, ker imam svoj lajf in mi nihče ne teži. Samo včasih še vedno pridejo trenutki slabosti, ko se sprašujem zakaj nisem raje ostal v zvezi, imel bi nekoga, kmalu otroke itd. Tako bom pa celo življenje prisiljen bit sam. Samo ugotavljam, da mi sčasoma postaja čedalje bolj vseeno. Še če bi katera prišla sama do mene bi se mi sploh ne ljubilo imet komunikacije. Pa tudi prestar postajam, da bi se lotil spoznavanja novih punc. Torej moje mnenje je, da nima smisla izgubljat čas, denar in energijo za ženske. Bolje v kaj drugega vlagat, recimo novo znanje.

OP, ki gre tudi proti 30-im jaz ti iz iz lastnih izkušenj z ženskami svetujem, da opusti vsak up. Sex je itak precenjen. Drugi ti samo dajejo neko lažno upanje in ti pravijo, da spremeni to in ono na sebi in kaj vem kaj še. Brezveze, če si geek potem to ostaneš do smrti ne glede na to kako se tega statusa želiš znebit. Pa še prestar si, kot sem sam, če pa nimaš niti ene izkušnje z žensko potem pa sploh ničesar ne pričakuj, ker takih nobena niti ne pogleda. Žal taka je realnost. Čimprej se sprijazniš, tem bolje zate. Pa tudi današnje ženske so postale preveč vzvišene, ošabne, vase zagledane princese, ki pričakujejo popolnoma nerealne stvari in vsakih 5 minut facebookajo take izjave, da človeka srat prime:D Kdo bi si želel imet kaj s takimi..

blackbfm ::

Pišeš pa tako kot da bi jih dal že najmanj 100 skoz, ampak se vidi da ti manjka... bistvo zveze ni da trpiš in si copata, ali pa da imaš glupo žensko ki piše na fb neumne izjave, ampak da je ženska taka ki te *psihofizično* dopolne, da te že njena prisotnost in kewl osebnost napolne z energijo. To je to, ampak tako žensko je težko dobit. Je pa sigurno safr bit v zvezi ki te duši in jo imaš bolj zaradi seksa kot karkoli drugega.

Gregor P ::

Drži, še 30 nima, pa že take piše;(( ... sem se za trenutek počutil zares star:P
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

kr1ženska ::

pc-hermit> bom malo popravila tvoj post... :)
Za moške je bz izgublati čas. Ženske sploh ne veste kaj želite. Zdaj ko moškega nimate vzdihujete za njimi, če jih boste pa imeli, vam bo pa prekleto žal.
Na začetku je vse lepo in oh in sploh. Samo moški so vsi isti. Na začetku vsi sladki, ko te namamijo se pa popolnoma spremenijo.
Želijo, da jim kuhamo, peremo, za njimi pospravljamo ostanke hrane, ki leži povsod po sobi in okoli računalnika oziroma tv-ja, s tabo ne hodijo več ven pač pa raje sedijo pred tv-jem, računalnikom, denar zapravljajo za športne stave, računalniške igrice, ipd.
Če se zanimam za to, kaj moj dragi počne ves dan za računalnikom mi odgovori, da teh stvari itq ne razumem, ker sem preveč zabita da bi jih razumela.

Torej, moški so vsi cepci in ženske, veliko bolje vam bo, če vse življenje ostanete same.

Nekako tako bi pa izgledal kontra post oziroma take in podobne reči se da prebrat v kaki reviji. :D

Ena starejša ženska se je enkrat dobro pohecala: Ko dobiš deca je tko kot da bi dobil otroka. Če zraven dobiš še taščo, ti pa še tega spelje :)
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Rekreativne dejavnosti in navezovanje stika (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27144957 (40621) jype
»

Kakšne imate izkušnje z online dating stranmi? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36885697 (77745) Yosh
»

Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

483106292 (92470) guest #44
»

Zenske, rasizem in izbira partnerja (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

77694573 (81489) kr1ženska

Več podobnih tem