Forum » Programiranje » [c#] znak * na zavihkih takoj ko odprem projekt
[c#] znak * na zavihkih takoj ko odprem projekt
japol ::
Vsakič ko odprem projekt, se takoj prikaže zvezdica na zavihkih Form1.cs, Form1[Design].cs in na designerju in takoj če želim uporabiti undo, me opozori, kot je prikazano na spodnji sliki. Mi zna kdo povedati zakaj? Kaj bi lahko bilo narobe?
in
in
- spremenil: japol ()
b4d ::
Ponavadi je to oznaka da datoteka v zavihku ni shranjena (je bila spremenjena od odprtja).
b4d.sablun.org
Ja, samo ničesar od zunaj ne spreminjam,... Če shranim projekt, ga zaprem in takoj spet odprem se isto prikaže, pa v tem času nisem naredil nobene spremembe v projektu.
Trenutno sumim da je nekakšna napaka v tem: Na tabpagu ob zgornjem robu imam dva toostripa enega pod drugim, takoj ko kliknem na zgornji toolstrip se takoj pojavijo zvezdice, z nobenim drugim gradnikom se to ne zgodi, čeprav takoj ko odprem se pojavi * (v bistvu takoj ko visual studio sam osveži). Mislil sem da se toolstripa prekrivata,... in sem poškušal rešiti s popravljanjem lokacije, velikosti,... ampak še vedno se pojavi * ko kliknem na zgornjega. V designerju se pa itak skoraj vse obarva rumeno pred vrsticami in tako tudi ne vem točno v kateri vrstici se je zgodila sprememba. To se je pojavilo kar na enkrat.
A bi lahko dal vsak tooplstrip na svoj panel, ali kaj podobnega pa da s tem poizkusim?
A bi lahko dal vsak tooplstrip na svoj panel, ali kaj podobnega pa da s tem poizkusim?
darkolord ::
Aja, toolstrip... To je že zelo stara napaka...
Hm, naredi kopijo pa shrani spremenjen fajl, potem boš lahko primerjal, kaj se je spremenilo.
Hm, naredi kopijo pa shrani spremenjen fajl, potem boš lahko primerjal, kaj se je spremenilo.
KrEn1234 ::
Verjetno pride ko kakšne minorne spremembe, ki je posledica odprtega designer okna. Posledično se tudi code behind spremeni. Uporabi malo boljši text-editor in primerjaj obe datoteki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 528260 (5805) | bastadu |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 110176 (14780) | Morison |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 443856 (9537) | jedateruk |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30719 (17226) | KontraCepec |
» | C# iz form2 v form1,textboxiOddelek: Programiranje | 1952 (1578) | Keki |