Forum » Pomoč in nasveti » Problem z zvokom
Problem z zvokom
BullDozer ::
Na okoli 5 let starem prenosniku Acer Aspire 7520 mi že nekaj časa ne deluje zvok. Ta se pojavlja občasno, ponavadi ko računalnik prenašam ali premaknem. Ko poskuša Windows zaznati težave z zvokom, se izpiše, da ni bila zaznana nobena zvočna naprava. Te prav tako ni navedene v Device Managerju.
Med branjem tujih forumov sem ugotovil, da ima veliko ljudi isto težavo, vendar nanjo ni nobenega koristnega odgovora. Poskusil pa sem že skoraj vse, od posodabljanja gonilnikov, do menjave OS, posodobitve BIOS-a, ... a konkretne rešitve ni.
Vse bolj in bolj se mi dozdeva, da bi znala težava nastopiti pri strojni opremi ...
Sedaj pa prosim za pomoč še vas. Razmišljal sem tudi o nakupu zunanje zvočne kartice, vendar dvomim, da bi to kaj pripomoglo k rešitvi.
Hvala za odgovore!
Med branjem tujih forumov sem ugotovil, da ima veliko ljudi isto težavo, vendar nanjo ni nobenega koristnega odgovora. Poskusil pa sem že skoraj vse, od posodabljanja gonilnikov, do menjave OS, posodobitve BIOS-a, ... a konkretne rešitve ni.
Vse bolj in bolj se mi dozdeva, da bi znala težava nastopiti pri strojni opremi ...
Sedaj pa prosim za pomoč še vas. Razmišljal sem tudi o nakupu zunanje zvočne kartice, vendar dvomim, da bi to kaj pripomoglo k rešitvi.
Hvala za odgovore!
"The madman is a dreamer awake"
- Sigmund Freud
- Sigmund Freud
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585036 (24365) | Dominator |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 213671 (57134) | scipascapa |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5028 (4621) | eric_cartman |
» | Kvalitetna zvočna karticaOddelek: Zvok in slika | 2373 (2087) | neres |
» | 2 zvočni na 1xOddelek: Zvok in slika | 1439 (1072) | juhartg |