» »

Kako uprasat punco ce bi hodla s tabo?

Kako uprasat punco ce bi hodla s tabo?

Temo vidijo: vsi
«
1
2 3

GitaBri ::

No ja je pac tko, da mi je ena punca zlo zlo zlooo usec in skos razmislam o njej, sam je moja sosolka in nvem kko bi jo uprasu ce bo hodla z mano... Ker se bojim, da ce bi me zavrnila, da pol nebi bla vec prjatla, ona je pa pac sošolka ne... Pa se nevem ce se sploh zanima zame, ker mam skos obcutek pac, da so ji usi drugi fantje usec sam jas ne... (Razn ko si prek fb piseva :D)

Sssaga ::

pol jo pa prek fejsiča povab na pjačo :)

mgermo ::

Če jo vprašaš, je odgovor da/ne. Če jo ne, je default ne.

PaX_MaN ::

"Živijo, bi ti hodila z mano?"

Freaxx ::

Rec da maš cajt pa če gre na kafe, tko lagano da te opazi. Be yourself, roke ji pogrej zdej k je tko mraz. Pa ne čakaj predolgo, ker potem postane očitno da te nekaj žuli, pa nimaš jajc da bi rekel.

p.s.
Če ni ravno troll tema, bolj spada v ložo...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Freaxx ()

denabiker ::

sorry, sam to je tko bedast, da boš kar tako vprašal...

Daj raje jo povabi kam, recimo kakšna zabava (glasba + mal pijače in jo zavrtiš na plesišču), kino pa tak

V naših časih smo se vedno "povohal" na žurkah.

francek1 ::

Jaz sem na pri eni čudoviti punci čakal tako dolgo (30 let), da sem lani izvedel, da je že pokojna. Zato jo kar takoj pokliči, ji povej, da ti je všeč in bi bil rad v njeni družbi. Simpl je nartabolše...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

cebelar123 ::

Roofies uporabi, če nisi ziher da si ji všeč :P

Rias Gremory ::

Aha, spet "ta" tema.

Jah pač prvo se malo začni družit z njo potem pa naprej. In če bo rekla ne greš pač naprej.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Če bo rekla ne jo vprašaj, če bi imela otroka s tabo. Ko bo spet rekla ne pa ji reci, da boš potem pač pazil....

s51as ::

Povej ji, da si ji všeč, pa jo vprašaj, če je tudi ona tebi.
It's just me myself and I

s51as je izjavil:

Mislim, da bo bolj pravilno obratno.....

D3m ::

s51as je izjavil:

:)) dobra.
|HP EliteBook|R5 6650U|

s51as ::

francek1, samo če si dolgočasen :)

Če reče da nima časa, ji rečeš, prej ko boš dala, prej boš fertik.
ali pa...
Prej ko boš dala, prej boš še enkrat na vrsti...

No to je bolj za hec, v praksi tega nisem nikoli sprobal, si pa predstavljam, da sta samo dva možna odziva, ali prisrčen nasmeh ali pa grd pogled. V vsakem primeru nimaš kaj za zgubit :)
It's just me myself and I

Bob Rock ::

GitaBri je izjavil:

No ja je pac tko, da mi je ena punca zlo zlo zlooo usec in skos razmislam o njej, sam je moja sosolka in nvem kko bi jo uprasu ce bo hodla z mano... Ker se bojim, da ce bi me zavrnila, da pol nebi bla vec prjatla, ona je pa pac sošolka ne... Pa se nevem ce se sploh zanima zame, ker mam skos obcutek pac, da so ji usi drugi fantje usec sam jas ne... (Razn ko si prek fb piseva :D)

Prijatelja nista vec. Nehala sta bit prijatelja, ko ti je postala "zlo zlo zlooo" vsec.

Glede na to, da se med sabo se sprasujete, ce bi hodili en z drugim, si verjetno se (relativno)zelo mlad. Svetujem ti, da se ne sekiras prevec, ce te bo zavrnila(ne bo zadnjic).
Dlje kot bos odlasal, tezje ti bo.
Verjamem, da zaenkrat to dozivljas kot ogromen korak, ko bos malo starejsi, bos pa videl, da osnovnosolska/srednjesolska ljubezen ni nekaj kar bi bilo treba jemat prevec resno.(zelo verjetno bos se kar nekaj punc zamenjal, preden bos nasel pravo)

Treba bo zbrat pogum in akcija. Dlje bos cakal, tezje se bos zraven spravil.

btw...si fant(pises kot da si fant) ali punca(GitaBri = Brigita?)

joze67 ::

Soul and Understatement

Foreigners have souls; the English haven't.

On the Continent you find any amount of people who sigh deeply for no conspicuous reason, yearn, suffer and look in the air extremely sadly. This is soul.

The worst kind of soul is the great Slav soul. People who suffer from it are usually very deep thinkers. They may say things like this: "Sometimes I am so merry and sometimes I am so sad. Can you explain why?" (You cannot, do not try.) Or they may say: "I am so mysterious ... I sometimes wish I were somewhere else than where I am." (Do not say: "I wish you were.") Or "When I am alone in the forest at night-time and jump from one tree to another, I often think that life is so strange."

All this is very deep: and just soul, nothing else.

The English have no soul; they have the understatement instead.

If a continental youth wants to declare his love to a girl, he kneels down, tells her that she is the sweetest, the most charming and ravishing person in the world, that she has something in her, something peculiar and individual which only a few hundred thousand other women have and that he would be unable to live one more minute without her. Often, to give a little more emphasis to the statement, he shoots himself on the spot. This is a normal, week-day declaration of love in the more temperamental continental countries. In England the boy pats his adored one on the back and says softly: "I don't object to you, you know." If he is quite mad with passion, he may add: "I rather fancy you, in fact."

If he wants to marry a girl he says: "I say ... would you? ..."

If he wants to make an indecent proposal: "I say ... what about ..."

Overstatement, too, plays a considerable part in English social life. This takes mostly the form of someone remarking: "I say ..." and then keeping silent for three days on end.
Mikes, G., How to be an alien

Unknown_001 ::

Prvo naj se pozanima če ni že zasedena, ker bi znale bit pizdarije potem.

first_line ::

Kloroform.
Lahko ga preprosto narediš doma iz varekine. Če te zanima kaj več ti lahko napišem cel recept ;)

Unknown_001 ::

Meni ga lahk napišeš da ga bom sosedovemu psu na cunji vrgu da bo dal že enkrat mir >:D

Vitez ::

Nič ne sprašuj, na samem jo zaliži.

Shegevara ::

Θ Zavedaj se, da moraš izpadit mačo pred to punco in ne kot kakšen zaprepadel ponižan cucek, ki se je znašel v brezupno smrtni situaciji. Puncam je všeč samozavest in bolje kot da jo vprašaš kar tako na pijačo, ko živ bog ne počne bolj dolgočasnejšega kot to in ji raje ukaži, da se srečata na gori, poleg tega pa jo še dvakrat našeškaj po njeni zadnjici kajti le tako bo reva razumela kako se stvari streže. In kasneje bosta plesala tango na vrhu gora in sam boš bog in sam boš okusil sadež odraslosti, ko boš v doline zapel:"Moja je! Moja je! Nikomur je ne dam!" Θ

Samo dva načina obstajata kako povabit punco na zmenek: verbalno ali pa pisno. Razen če obvlada govorico z rokami, potem so možnosti tri. Ali pa če je StarTrek fan ji lahko zaplešeš klingovski dvoritveni ples, tako da so štiri možnosti. OK, hipnozo sem izpustil ker se mi ne zdi 'vabilo'.

black ice ::

Kaj pa če je punca (hint:nickname) in ji je všeč punca? >:D

Mipe ::

Ma kaj komplicirate, mone! Če ti je punca všeč, se druži z njo! Če nikoli nima časa zate, potem je očitno ne zanimaš. Konec. Teženje z "bi hodila z mano" je povsem mimo.

Mipe je izjavil:

Ma kaj komplicirate, mone! Če ti je punca všeč, se druži z njo! Če nikoli nima časa zate, potem je očitno ne zanimaš. Konec. Teženje z "bi hodila z mano" je povsem mimo.

Ravno v temu je hec, z druženjem padeš v friendzone, njegov kolega jo bo pa žvalu.
Moraš takoj v akcijo, early bird (coock) catc... puts the worm... in the hole.

Sem fant ja, brigita je njeno ime :) in ne ni zasedena. Hvala za nasvete bom probu kar se da :)

Olajuwon ::

Mam občutek, da si zelo mlad.

Kakorkoli že, punc se ne sprašuje kot da bi bil novinar ali uradnik za šalterjem, ki rabi določene informacije od tebe. Mora biti spontano. Težko karkoli svetovati, ker to se boš z izkušnjam naučil... ampak prvo povabijo kam (jaz osebno ne bi na pjačo) kjer poleg komunikacije je tudi "akcija". Npr, kakšen sprehod, pohod na šmarno npr. Morda kolesarjenje. Nekaj časa se druži z njo in potem enkrat na samem jo pobožaj za lase (da vidiš, kako bo trznila,) in jo probaj poljubiti. Samo jasno, moraš znat "brati" situacije... to pa se boš naučil samo z izkušnjami. Sicer ne se bati kajle, ker v življenju jih boš dobil veliko. Jemlji to kot učenje za življenje.

PS: Pa še to... pred dejtom ne sanjarit kako boš z njo. Razmišljaj kako se boš mel fajn in zabaval. To je to. Ker če boš preveč pričakoval, boš živčen in tvoje obnašanje bo nespontano in "mehansko". Beri neprivlačno.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

Truga ::

GitaBri je izjavil:

hodla z mano...

Kam pa?

GitaBri je izjavil:

Sem fant ja, brigita je njeno ime :) in ne ni zasedena. Hvala za nasvete bom probu kar se da :)

Lahko tudi probaš tako, da se z enim tipčkom držita za roke in se ližeta pred njo, pol pa se ji predstaviš, da si homič in postaneta frenda, čez dva dni ji pa poveš da imaš prvič v življenju take občutke do ženske in te bo 100% vzela. Vsaj jaz bi tako naredil.

No ja s tem da sm homo nebo šlo ker se ze kr dobr poznava.. Je ze 1 let moja sošolka, sam sele zdej mi je ratala usec :)

Mipe ::

first_line je izjavil:

Mipe je izjavil:

Ravno v temu je hec, z druženjem padeš v friendzone, njegov kolega jo bo pa žvalu.
Moraš takoj v akcijo, early bird (coock) catc... puts the worm... in the hole.

Ma ne kapiraš. Več se družiš, več priložnosti imaš, da vzpostaviš pravo razpoloženje. Flirt, dotik itd... Počasi napreduj, preverjaj vodo, preden skočiš vanjo.

GitaBri je izjavil:

No ja s tem da sm homo nebo šlo ker se ze kr dobr poznava.. Je ze 1 let moja sošolka, sam sele zdej mi je ratala usec :)

Potem imaš šanse samo v primeru da imaš dober avto ali pa si zelo lep. Na MTV vrtijo oddajo Friendzone kjer 100% potrdijo mojo (sedaj ne več) hipotezo.

gzibret ::

Dotik je kar fajn pristop. Če si ji všeč, se ti bo nastavila in hotela še, če pa ji nisi všeč, pa se bo nagonsko umaknila. Tako lahko testiraš stanje...
Vse je za neki dobr!

solatko ::

first_line - Ti se moraš pa precejkrat sam s sabo igrat, ko imaš tako izvirne načine osvajanja deklet.
Gey-i verjetno sedejo na take finte ali pa kako obupano dekle.
Raje nehaj dajat nasvete, se ti že pol s-t-ja reži.
Bolje da se držiš fitnesa, pust babe pri miru, sam zguba cajta.
Delo krepa človeka

oemdzi ::

bi hodla z mano po mlek, evo ti ...

solatko je izjavil:

first_line - Ti se moraš pa precejkrat sam s sabo igrat, ko imaš tako izvirne načine osvajanja deklet.
Gey-i verjetno sedejo na take finte ali pa kako obupano dekle.
Raje nehaj dajat nasvete, se ti že pol s-t-ja reži.
Bolje da se držiš fitnesa, pust babe pri miru, sam zguba cajta.

Preverjeno deluje, probaj če mi ne verjameš.

first_line - Se mi ni bilo treba nikoli matrat z osvajanjem, je motor naredu svoje. Sem se pa dostikrat prav prisrčno smejal pogruntavščinam velikih osvajalcev, pol je zgledal pa tko, da smo eni ga dal na toplo, tisti "osvajači" pa so šli večinoma s trdim spat.
Tolk slabo mi nikoli ni šlo, da bi moral osvajat obupanke, če prav sem se včasih, kakšne usmilil, isti spol me pa za posteljne aktivnosti ni nikoli zanimal.
Ko je moja brala tvoje umotvore, se je valjala po tleh od smeha, mi je pa omenila, da naj te pohvalim glede občutka za humor.
Delo krepa človeka

Keyser Soze ::

gzibret je izjavil:

Dotik je kar fajn pristop. Če si ji všeč, se ti bo nastavila in hotela še, če pa ji nisi všeč, pa se bo nagonsko umaknila. Tako lahko testiraš stanje...

Sam rit pa joške pusti pri miru na začetku. IMO. Ne vem kakšne so preference današnje mladine. Morda pa cenijo direktni frontalni napad. :D
OM, F, G!

mikena ::

Poskusi s kakšnim ljubezenskim urokom.

Povabi jo v kino, gledat kakšno hudo grozljivko, sam pazi da te ne bo strah in boš sredi filma ušel ven in pustil dekle samo v kinu.
Delo krepa človeka

kriko07 ::

Najbolše je počas.
To sem tudi jaz naredil z sošolko.
Najprej ji ni šla matematika... pa sm bil jaz skor najbolši v matematik,zato me je prosila za pomoč.
Zadni dan je pisala pozitivno in ni bila na popravcu zato me je skos objemala,dajala lubčke na lička.
Čez par dni sem jo pa povabil na fešto.
Bila je res malo malo pod gasom in ko sem jo pospremil domov me je pač kušnla,no itd itd.

algo ::

Ma fajn je, da je vse spontatno. Tole z direktnim vprašanjem, če bi hodla s tabo se bo po vsej verjetnosti klavrno končalo tudi, če si ji všeč. Druži se z njo, zabavajta se, pogovarjajta se... če že tu odpadeš pol itak brezveze, da se trudiš, ker očitno nista za skupaj. Ni dost, da ti je sam všeč, morta se tut karakterno poklapat. Potem pa pač čakaš na spontana dejanja, ki jih "začiniš" z dotiki, pogledi, nasmehom in boš slej al prej vedu pr čem si. Če ji boš "kul", bo itak iskala tvojo pozornost, začela ona dajati namige (dotiki, pogledi) itd. in pol si že na dobri poti. Če pa ženske še nisi mel, boš pa itak še parkarat zajebu predno boš dobu "tapravo"...

Gladi ::

Maš v bistvu dve metodi kako jo zapecat:
1. direkt povabi vn na pijačo/kino/*kakšno podobno aktivnost*, torej če privoli je že pol dela opravljenga, ker te očitno vidi kot seksualni objekt.
2. povabi jo na kakšno aktivnost, hobi etc. , katerega imata skupnega in prek tega naprej gradi odnos. Sam zna bit pa nevarno, ker te dekleta hmal potagajo v etiko totalno neseksualnega bitja, kot je naprimer njen brat ali ulična svetilka-pač "friendzona" te.

Maš pa prv obeh pozitivne in negativne stvari( prva zadeva naprimer zna bit nevarna, ker punca "na prvo žogo" ne meni da si top partner( recimo bolj popularen osebek, po videzu in drugače, medtem pa pri drugi zadevi te bol spoznaa, v ospredje pridejo drugi tvoji atributi, je pa nevernost že prej omenjenega "friendzonanja".)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gladi ()

jizzer ::

Jaz pa ti priporočam, da ji prvo poveš, na res bilokaki način, da ti je všeč in potem glede na odziv pač napeljuješ da bi rad nekaj več. Če ti že takoj pove da te vidi samo kot prijatelja (kar se je zgodilo meni ;(( ) pa se boš moral odločit, kaj boš naredil (ali se še naprej podil za njo, ali pa prekinil stike)...

gruntfürmich ::

dobr je da jo zgrabiš za rit medtem ko ji prišepneš na uho da bo veliko zamudila če ne bo s tabo.
ali pa ji diskretno seži z roko v mednožje.
to vedno pali.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

king_saso ::

Na tvojem mestu bi se prvo malo izboljšal možnosti. Probaj se stavit za kakšno bedno stvar, za katero veš, da bo zmagal. Potem pa ji pač prineseš čokolado :D Tudi jaz sem bil zaljubljen v eno tako, prek fb sva se nekaj pogovarjala pa je šlo, ko sem jo v živo videl pa ferik, nisem vedel kaj bi ji rekel, čeprav drugače s tem nimam problemov. Z vsako lahko nekako vzpostavim kontakt in zanimivo temo za pogovor, z njo pa preprosto ni šlo.
Guns 'n' Roses! \m/

alro ::

Ne čaki, jest sm čaku pa je drzuga dubla :(

Aston_11 ::

Je mela srečo.

mat xxl ::

Pojdi do nje pa jo vprašaj, če se ji kaj sanja, zakaj začne tebi srce v njeni bližini tako hitro biti... pa boš videl koliko je ura, še zmeram lahko malo na hec obrneš.....

poweroff ::

Hehe, potem bo pa čez par let spraševal kje dobiti najboljšega odvetnika za ločitve... :))
sudo poweroff
«
1
2 3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

ženski izgovori glede zmenka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12523008 (19320) BigWhale

Spoznavanje ženskega spola (strani: 1 2 3 4 5 6 )

28455551 (47477) dzinks63
»

Kakšne imate izkušnje z online dating stranmi? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36885318 (77366) Yosh

Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

34689468 (81535) bluefish
»

Kako začeti pogovor ?! (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

56859892 (38414) strictom

Več podobnih tem