Forum » Loža » Kako uprasat punco ce bi hodla s tabo?
Kako uprasat punco ce bi hodla s tabo?
Temo vidijo: vsi
ZaphodBB ::
Evo za gike:
1. Povabiš jo nekam kjer bosta sama. Če si ji všeč bo šla če ne ne. Ker to še nič ne pomeni in te ima lahko samo za prijatelja je treba nadaljevat.
2. Bodi pozoren kako se obnaša do tebe. Če si ne more pomagat in se te stalno dotika. Potem si ji všeč in hoče tvojo curo. Pika.
3. Na tej točki jo spontano poljubiš na usta, od tukaj naprej bo vse jasno njej in tebi. Če ne bo prekinila poljuba se bosta že znašla naprej in sedaj "hodita". V nasprotnem primeru se ji opravičiš in jo odpelješ domov oz. se drugače razideš. Aja, od tega kako boš ti zadovoljen z njo in ona s tabo je odvisno koliko časa bosta par oz. "hodila". Lahko je to eno uro ali pa eno življenje.
Nobenega pisanja pesmi, nobenih vprašanj "a bi bla ti moja punca", nobenega klečanja in nobenih vrtnic. To je retarded in ogromen turn off. Zrela ženska ravno tolk rab tiča kot dec pičko. Se pa praviloma obnaša malo manj vulgarno kot povprečen mlad samec.
1. Povabiš jo nekam kjer bosta sama. Če si ji všeč bo šla če ne ne. Ker to še nič ne pomeni in te ima lahko samo za prijatelja je treba nadaljevat.
2. Bodi pozoren kako se obnaša do tebe. Če si ne more pomagat in se te stalno dotika. Potem si ji všeč in hoče tvojo curo. Pika.
3. Na tej točki jo spontano poljubiš na usta, od tukaj naprej bo vse jasno njej in tebi. Če ne bo prekinila poljuba se bosta že znašla naprej in sedaj "hodita". V nasprotnem primeru se ji opravičiš in jo odpelješ domov oz. se drugače razideš. Aja, od tega kako boš ti zadovoljen z njo in ona s tabo je odvisno koliko časa bosta par oz. "hodila". Lahko je to eno uro ali pa eno življenje.
Nobenega pisanja pesmi, nobenih vprašanj "a bi bla ti moja punca", nobenega klečanja in nobenih vrtnic. To je retarded in ogromen turn off. Zrela ženska ravno tolk rab tiča kot dec pičko. Se pa praviloma obnaša malo manj vulgarno kot povprečen mlad samec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()
jype ::
ZaphodBB> To je retarded in ogromen turn off.
Ne pa ni:
(Za vse, ki iščejo dekle: V resnici je grozno. Če hočete bit romantični, jo brez obveznosti zanjo povabite na dolgo potovanje.)
Ne pa ni:
(Za vse, ki iščejo dekle: V resnici je grozno. Če hočete bit romantični, jo brez obveznosti zanjo povabite na dolgo potovanje.)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
ZaphodBB> To je retarded in ogromen turn off.
Ne pa ni:
Ni švoh ideja. Pod pogojem, da nič ne zajebeš :). Sicer imaš dolgo awkward potovanje. Jaz bi jo na potovanje vabil potem, ko bi vsaj par noči preživela skupaj :). Romantičen si lahko celo življenje. Če na začetku nisi ne bo nobena zamerla.
Topic, Jure.
Edit: Ja drži, ni nujno govora o neznankah. Vsekakor je možno tudi obstoječo kolegico/znanko povabit na potovanje. Meni to pač ni prišlo na misel, ker ne paše v moj kontekst. Tako, da si nekako ne znam predstavljat, da bi nekoga vabil na potovanje v upanju razvoja romantične veze. Bodisi gre za platonsko razmerje in mi je jasno, da s to osebo ne želim romantičnega razmerja. Bodisi vztrajam pri svojem, da mora biti razmerje že tako daleč, da je vzajemna privlačnost dodobra potrjena.
Edit: Ja drži, ni nujno govora o neznankah. Vsekakor je možno tudi obstoječo kolegico/znanko povabit na potovanje. Meni to pač ni prišlo na misel, ker ne paše v moj kontekst. Tako, da si nekako ne znam predstavljat, da bi nekoga vabil na potovanje v upanju razvoja romantične veze. Bodisi gre za platonsko razmerje in mi je jasno, da s to osebo ne želim romantičnega razmerja. Bodisi vztrajam pri svojem, da mora biti razmerje že tako daleč, da je vzajemna privlačnost dodobra potrjena.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()
Če moraš dekle bolje spoznati, je potovanje kljub vsemu eden od boljših načinov za tako početje.
hobbit ::
Mipe ::
Mipe> A eksibicionizem pa ni vulgaren?
To, da je ljudem v teh mesecih dovolj vroče, da hodijo naokrog na pol goli, ni ekshibicionizem.
To, da je ljudem v teh mesecih dovolj vroče, da hodijo naokrog na pol goli, ni ekshibicionizem.
No, potem moški očitno dobro prenašamo vročino, da nam ni treba naokoli hoditi v gatah kot damice v minicah in prekratkih majčkah.
RejZoR ::
No, potem moški očitno dobro prenašamo vročino, da nam ni treba naokoli hoditi v gatah kot damice v minicah in prekratkih majčkah.
Sej bi lahko, ampak kdo pa bo gledal kosmate noge in (pre)obilni bauh, ki bi štrlel izpod prekratke majčke? You get the picture... :)
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Torej je vulgarno razkazovat dlake in sodček, izklesanih ritnic in joškic, ki silijo izza modrčkov, pa ne?
Meni se naga rit ne zdi vulgarna. Vulgarno se mi pa zdi, zijat v ženske kot še nobene nisem videl. Ravno tako se mi zdi vulgarno pretirano koketiranje levo in desno. Ampak še vedno je vulgarnih moških precej več kot vulgarnih žensk.
Ampak to ni point. Point je da z "mala pokaž joške" in grabljenje za spolovila pri ženskah, razen enega specifičnega tipa, ne boš prav daleč prišel. Ravno tako čakat, da bo kakšna prišla in ti sama tiča vzela iz hlač, zna trajat kar dolgo.
Mipe> Torej je vulgarno razkazovat dlake in sodček, izklesanih ritnic in joškic, ki silijo izza modrčkov, pa ne?
Ne razumeš. Ljudje, ki na pol goli hodijo po mestu, niso nujno tam zato, da bi karkoli razkazovali.
Mipe> No, potem moški očitno dobro prenašamo vročino, da nam ni treba naokoli hoditi v gatah kot damice v minicah in prekratkih majčkah.
Al pa samo ti preslabo vidiš?
Ne razumeš. Ljudje, ki na pol goli hodijo po mestu, niso nujno tam zato, da bi karkoli razkazovali.
Mipe> No, potem moški očitno dobro prenašamo vročino, da nam ni treba naokoli hoditi v gatah kot damice v minicah in prekratkih majčkah.
Al pa samo ti preslabo vidiš?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
korenje3 ::
vse se je začelo s krili. recimo japonke imajo ful visoka krila, zato da se jim ni blo treba slačit med spolnimi odnosi. isto recimo škotje, sam da so tam moški. Temu se reče opravek na hitro. Recimo topless ženske so zato, da lahko na hitr podojijo.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
theBill ::
Evo za gike:
Točno tako in nič drugače. Punci se to, da ti je všeč, pokaže z dejanji, ne z besedami. Pa spraševanje, a jo lahko poljubiš... ... do not go there.
Kdor hoče pa košarice kasirat in doseči, da punce bežijo od njega, pa naj nosi na prvi zmenek vrtnice, bonboniere in podobne zadeve. S tem takoj na začetku sporoča punci, da se mu zdi, da on sam ni dovolj interesanten za njo, in pri punci naredi občutek, da jo proba "kupit" + to, da je en desperate luzer. Obstaja dober komad od Cyndi Lauper - Girls just want to have fun.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: theBill ()
ForeverAlone ::
OK, tu imate same nasvete kako pristopit do ženske, ki jo že poznaš... samo jaz ne poznam nobene niti nimam pojma kje bi lahko prišel v stik z nasprotnim spolom. Niti take ne poznam s katero bi lahko bil samo prijatelj, kaj šele sploh kaj več. Ma kaj to, še frendov istega spola nimam Sem že v prvem postu napisal, da bi bilo že prijateljstvo z žensko zame ogromen napredek. Po vseh teh letih samote pač nimam več nekih večjih upov. Nekoč v preteklosti sem imel punco, ampak se ne spomnim več kako sem jo sploh osvojil in kaj sem nardil, da sva pristala skupaj Ampak ok, to ni nenavadno, bila je sošolka, v šoli je bila večja frekvenca pojavljanja punc zato je matematika delala meni v prid. Samo zdaj ko sem v poznih dvajsetih in drvim proti tridesetim pa se mi možnosti, da spoznam kakršnokoli žensko manjšajo iz dneva v dan. Statistično gledano so moje možnosti natanko enake 0, povečat pa jih ne znam Če bi imel vsaj ene 100 frendic bi bile tudi moje statistične možnosti večje, saj pri večjih številih pride tudi do več naključnih interakcij, ki lahko vodijo do česa več. To je tudi edino na kar lahko računam, saj sociologija in psihologija nista moje področje, da bi znal izluščit pravila pristopa pri treh puncah recimo. Zato si pa želim spoznat čimveč prijateljic, da bom lahko raziskal vse možne kombinacije pristopov. Kot nekakšen data mining recimo Da grem ven ne pride v poštev. Živim po natančno določenih pravilih in ne vem kako naj se obnašam v tujem okolju v katerem še nikoli nisem bil, niti kaj naj tam počnem in kako, moških kolegov s katerimi bi šel pa itak nimam.
Moje edine možnosti so torej online dating strani, od plačljivih sem sprobal ona-on, ker sem sklepal, da je starejši in bolj uveljavljen portal. Samo je podn od podna, od celotne baze kontaktiranih žensk mi je uspelo it na en sam zmenek. Škoda, da nisem znal obdržat kontakta, je pa res, da sva imela popolnoma različne interese v prostem času in se mi tudi sanja ne kaj bi lahko sploh počela. Ugotovil sem, da od že tako izjemno težko spoznanih punc niti kontakta ne znam obdržat. Mislim pa, da tudi jaz njej nisem bil neki blazno zanimiv, ker tudi z njene strani ni bilo npbenega odziva. Pa daleč od tega, da bi bil kakšen nesamozavesten geek, imam svoje cilje v življenju, športam in se ukvarjam z veliko stvarmi, ki zamotijo moje osamljeno življenje (res pa počnem vse sam). Skratka imam kup interesov s katerimi se držim gor. Samo samota z leti začne načne vsakogar in tudi mene je že malo. Sem poskusil še kup zastonjskih slovenskih online dating strani pa so še večji podn kot ona-ona.
Torej uporablja kdo še kakšne dating strani, ki se dejansko obnesejo in se da s kom vzpostavit stik?? Zadnje čase razmišljam, da bi šel živet in delat v tujino, pa ne samo zato, ker v sloveniji ne morem spoznat nobene punce. Itak nimam ničesar kar bi me vezalo na domovino. Zato tudi gledam malo po netu po tujih dating straneh, samo nimam pojma katere so ok in katere fake. Je kdo, ki uporablja tuje dating strani in je bil uspešen pri tem? Katere? Kaj pravite na tale paket večih strani, http://www.cupidmedia.com/services.cfm So te strani fake? Če je komu to znano seveda... Sicer je treba vse plačat, samo ok, če stran ni fake sem celo pripravljen saj druge možnosti tako nimam.
Razmišljam, da je slovenija premajhna, ima komaj 2 milijona prebivalcev zato tudi težko spoznam nove ljudi, poleg tega je na področju spoznavanja preko neta in novih tehnologij >99% slovenk še globoko v kameni dobi. Zame bi bile torej zanimive moderne države in mesta z več deset miljoni prebivalcev na kupu. Me pa osebno bolj privlači daljni vzhod, ali avstralija. Ni vrag, da v neki večmiljonski metropoli ne bi mogel koga spoznat
Moje edine možnosti so torej online dating strani, od plačljivih sem sprobal ona-on, ker sem sklepal, da je starejši in bolj uveljavljen portal. Samo je podn od podna, od celotne baze kontaktiranih žensk mi je uspelo it na en sam zmenek. Škoda, da nisem znal obdržat kontakta, je pa res, da sva imela popolnoma različne interese v prostem času in se mi tudi sanja ne kaj bi lahko sploh počela. Ugotovil sem, da od že tako izjemno težko spoznanih punc niti kontakta ne znam obdržat. Mislim pa, da tudi jaz njej nisem bil neki blazno zanimiv, ker tudi z njene strani ni bilo npbenega odziva. Pa daleč od tega, da bi bil kakšen nesamozavesten geek, imam svoje cilje v življenju, športam in se ukvarjam z veliko stvarmi, ki zamotijo moje osamljeno življenje (res pa počnem vse sam). Skratka imam kup interesov s katerimi se držim gor. Samo samota z leti začne načne vsakogar in tudi mene je že malo. Sem poskusil še kup zastonjskih slovenskih online dating strani pa so še večji podn kot ona-ona.
Torej uporablja kdo še kakšne dating strani, ki se dejansko obnesejo in se da s kom vzpostavit stik?? Zadnje čase razmišljam, da bi šel živet in delat v tujino, pa ne samo zato, ker v sloveniji ne morem spoznat nobene punce. Itak nimam ničesar kar bi me vezalo na domovino. Zato tudi gledam malo po netu po tujih dating straneh, samo nimam pojma katere so ok in katere fake. Je kdo, ki uporablja tuje dating strani in je bil uspešen pri tem? Katere? Kaj pravite na tale paket večih strani, http://www.cupidmedia.com/services.cfm So te strani fake? Če je komu to znano seveda... Sicer je treba vse plačat, samo ok, če stran ni fake sem celo pripravljen saj druge možnosti tako nimam.
Razmišljam, da je slovenija premajhna, ima komaj 2 milijona prebivalcev zato tudi težko spoznam nove ljudi, poleg tega je na področju spoznavanja preko neta in novih tehnologij >99% slovenk še globoko v kameni dobi. Zame bi bile torej zanimive moderne države in mesta z več deset miljoni prebivalcev na kupu. Me pa osebno bolj privlači daljni vzhod, ali avstralija. Ni vrag, da v neki večmiljonski metropoli ne bi mogel koga spoznat
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: genesiss ()
OK, tu imate same nasvete kako pristopit do ženske, ki jo že poznaš... samo jaz ne poznam nobene niti nimam pojma kje bi lahko prišel v stik z nasprotnim spolom.
Tu sem nehal brati. Le čevlje kopitar sodi naj.
genesiss ::
ForeverAlone je izjavil:
Saj veš da si to tvoja glava zmišljuje da bi se malo boljše počutil? Zate bi bilo enako težko v Avstraliji kot je tu. In to da ne veš kako se obnašati v tujih okoljih je popolnoma normalno.. tudi integrirati ne znaš ko prvič vidiš tisto vijugo. S to razliko, da se "obnašanja v tujih okoljih" učiš tako da greš tja in pač na začetku failaš na veliko. Pol ugotoviš da se nič ne zgodi tudi če failaš. Pol failaš naprej ampak ti je kul. Pol pa zmagaš.
(slučajno sem glasoval za izbris, sori)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: genesiss ()
Ja mislim, da ima genesis povsem prav.
Tebe je tako strah neuspeha, da niti poskusit ne moreš.
Ljudi je povsod veliko, med njimi so tudi ženske, med temi ženskami je celo nekaj takih, ki bi s teboj imele romantično zvezo. Žal pa ti pri prvih desetih poskusih ne bo nič uspelo, čeprav boš dekletom morda všeč. Pa ne zato ker si grd, neumen ali reven. Temveč zato, ker ženske niso Mass Effect kjer s parimi dobro naštudiranimi potezami poovnaš vse na najhujši težavnosti.
Ker so ljudje povsod, je očitno problem v tem, da tebe ni povsod. Ker očitno ne veš kaj dosti o tem svetu, se ti splača malo posamplat različne kulture. Da vidiš kaj bi ti sploh odgovarjalo. To sicer običajno počnemo med desetim in dvajsetim letom, ti boš pa malo kasneje - pa kaj.
In kot bi ti svetoval jype, ko boš enkrat vedel katere kulture so ti všeč - potem se zadržuj tam kjer se taki ljudje zbirajo in slej ko prej boš spoznal ljudi.
Če si tako zelo awkward bi ti nametal še par splošnih napotkov: Bodi čist in brez neprijetnih vonjav (tudi raznih sprejev). Če rad govoriš, bodi kdaj tiho. Če ne maraš govorit, nič narobe - ljudje radi govorijo in imaš priložnost izvedet neverjetne stvari. Ne boj se vprašat karkoli. Ne bodi ohern v smislu, da še zase ne plačuješ, ravno tako ne razmetavaj ker takih nihče ne spoštuje.
Predvsem pa bodi iskren. Če si tako osamljen, ti bo nelagodno že če te kdo vpraša koliko je ura. Če ljudem poveš, da si čuden zato ker si prišel iz osame, bodo to lažje razumeli, kot pa če bodo morali sami ugotavljat zakaj si drugačen.
Tebe je tako strah neuspeha, da niti poskusit ne moreš.
Ljudi je povsod veliko, med njimi so tudi ženske, med temi ženskami je celo nekaj takih, ki bi s teboj imele romantično zvezo. Žal pa ti pri prvih desetih poskusih ne bo nič uspelo, čeprav boš dekletom morda všeč. Pa ne zato ker si grd, neumen ali reven. Temveč zato, ker ženske niso Mass Effect kjer s parimi dobro naštudiranimi potezami poovnaš vse na najhujši težavnosti.
Ker so ljudje povsod, je očitno problem v tem, da tebe ni povsod. Ker očitno ne veš kaj dosti o tem svetu, se ti splača malo posamplat različne kulture. Da vidiš kaj bi ti sploh odgovarjalo. To sicer običajno počnemo med desetim in dvajsetim letom, ti boš pa malo kasneje - pa kaj.
In kot bi ti svetoval jype, ko boš enkrat vedel katere kulture so ti všeč - potem se zadržuj tam kjer se taki ljudje zbirajo in slej ko prej boš spoznal ljudi.
Če si tako zelo awkward bi ti nametal še par splošnih napotkov: Bodi čist in brez neprijetnih vonjav (tudi raznih sprejev). Če rad govoriš, bodi kdaj tiho. Če ne maraš govorit, nič narobe - ljudje radi govorijo in imaš priložnost izvedet neverjetne stvari. Ne boj se vprašat karkoli. Ne bodi ohern v smislu, da še zase ne plačuješ, ravno tako ne razmetavaj ker takih nihče ne spoštuje.
Predvsem pa bodi iskren. Če si tako osamljen, ti bo nelagodno že če te kdo vpraša koliko je ura. Če ljudem poveš, da si čuden zato ker si prišel iz osame, bodo to lažje razumeli, kot pa če bodo morali sami ugotavljat zakaj si drugačen.
Venum ::
ForeverAlone je izjavil:
OK, tu imate same nasvete kako pristopit do ženske, ki jo že poznaš... samo jaz ne poznam nobene niti nimam pojma kje bi lahko prišel v stik z nasprotnim spolom. Niti take ne poznam s katero bi lahko bil samo prijatelj, kaj šele sploh kaj več. Ma kaj to, še frendov istega spola nimam Sem že v prvem postu napisal, da bi bilo že prijateljstvo z žensko zame ogromen napredek. Po vseh teh letih samote pač nimam več nekih večjih upov. Nekoč v preteklosti sem imel punco, ampak se ne spomnim več kako sem jo sploh osvojil in kaj sem nardil, da sva pristala skupaj Ampak ok, to ni nenavadno, bila je sošolka, v šoli je bila večja frekvenca pojavljanja punc zato je matematika delala meni v prid. Samo zdaj ko sem v poznih dvajsetih in drvim proti tridesetim pa se mi možnosti, da spoznam kakršnokoli žensko manjšajo iz dneva v dan. Statistično gledano so moje možnosti natanko enake 0, povečat pa jih ne znam Če bi imel vsaj ene 100 frendic bi bile tudi moje statistične možnosti večje, saj pri večjih številih pride tudi do več naključnih interakcij, ki lahko vodijo do česa več. To je tudi edino na kar lahko računam, saj sociologija in psihologija nista moje področje, da bi znal izluščit pravila pristopa pri treh puncah recimo. Zato si pa želim spoznat čimveč prijateljic, da bom lahko raziskal vse možne kombinacije pristopov. Kot nekakšen data mining recimo Da grem ven ne pride v poštev. Živim po natančno določenih pravilih in ne vem kako naj se obnašam v tujem okolju v katerem še nikoli nisem bil, niti kaj naj tam počnem in kako, moških kolegov s katerimi bi šel pa itak nimam.
Tebe še čaka veliko dela na samemu sebi in še kaj nekaj reči za razumet..
Če bi šel kaj vn pa tut če sam v trgovino bi meu neprimerno več možnosti, da bi spoznal kako punco. Manjka ti tut samozavesti. Sam ne nonstop razmišljat o tem kje boš spoznal kako in ne bit obremenjen z mislimi da ti ne bo uspelo. Glih to ti pomoje preprečuje, da bi se kaj spremenilo in se vrtiš z začaranem krogu.Nasploh si zaposli misli, uči se na stvareh, ki si jih doživel do zdej in uporabi te izkušnje v prihodnosti. Ta tvoja napetost in obremenjenost s tem (nevem glih kak se obnašaš oz. znajdeš v družbi kake punce) se vidi in čuti in to na nek način "odbija". Okej nevem če glih razumem kako ti ne uspe postat prijatelj s kako punco. Možno je da jemlješ vse punce, ki jih srečaš oz. maš z njimi stik, kot potencialne partnerke in s tem je tut tvoj pristop do punce malo drugačn oz. možno da odbijajoč. Veseu bi biu vesel, če bi bla vsaj ena zainteresirana zate in bi takoj pograbo priložnost.Pol čez čas boš pa ugotovil, da ti kake stvari na njej absolutno niso všeč in bi se mogo zavedat,da bi jo mogo malo boljše spoznat predno bi blo pametno it z odnosom naprej..Bolj pomembno kot dobit punco je dobit tapravo punco.. A drugače hodiš kamorkoli vn iz hiše med ljudi (če jih srečaš na cesti tut velja). Pogovor z neznano žensko lahko tut nevsiljivo in neobremenjeno začneš s kakim preprostim vprašanjem alpa (smešnim)komentarjem (nej bo spontano in lokaciji/trenutku primerno). V vsakem primeru ti bo vse jasno po njeni reakciji. A te skrbi da te bo nagnala? Ni problema. Boš vsaj vedo da ni prava...Če nisi vsaj malo drzn tega nikol neboš vedo..
Prvi post na tej strani povzame vso bistvo tega..
Drugače pa zakaj ne greš po korakih? Prvi: Da se ji sploh približaš, da te spusti v svojo bližino..Da se pogovarja in druži s tabo (za začetek sam pogovarjanje/spoznavanje alpa kakšne skupne aktivnosti, na čistem začetku je najboljš, da gledaš nanjo kot na kakega svojega kolega (ne vrjamem ti da nimaš nobenga..) in boš to pač ti,brez strahu pred porazom.. Drugi: Ugotoviš sam pri sebi al ti je sploh všeč in ali si ti njej (če boš tak "obupan" kot si zdej ti bo itak skor čisto vsaka všeč, ki te bo mogoče sam pogledala in to ni glih vredu..(če ti ni to to, pa greš naprej in mogoče ostaneš z njo sam prijatelj).. Tretjič: Nehi razmišlat in pusti da gre vse spontano..
(upam da ni ta post troll..)
Venum ::
ForeverAlone je izjavil:
Jst bi z veseljem povabil kakšno punco na pijačo, samo ne poznam na celem ljubem svetu niti ene. Bil bi zadovoljn že, če bi pristal v friendzone. To bi bil super dosežek, kaj več niti ne ciljam. Vsaki že na začetku povem, da mi je tudi samo prijateljstvo čist ok, pa ni kaj več zanimanja s strani žensk. Svoje edine upe sem vlagal v spoznavanje prek neta, celo plačal storitev na ona-on. Poslal sem spoznavna sporočila na stotine puncam, celo bazo kandidatk sem obrnil pa nič od nič. Še druge crap portale sem sprobal, pa je bilo še slabše. Pozna še kdo kaj kjer bi bile vsaj minimalne možnosti? Druge oblike spoznavanja punc so meni kot geeku žal nedostopne, upanje pa sem že tako izgubil in se vdal v usodo. Zdaj upam samo še na boljšo kariero v prihodnosti, da si bom lahko vsaj sex in simulacije ljubezni plačeval, zgleda je to edino kar mi ostane. Če se ne bom prej naveličal živet. Bližam se pa 30im. Niti moških kolegov nimam, tako, da samota me ubija in mi je izsesala že vso voljo do življenja iz mene. Edino kar me še malo razvedri je občasno alkohol, pa trava tu in tam. Ne prepogosto, samo včas je to edina stvar, da lahko pobegnem rutini in samoti. Aja pa drugač nism nesamozavesten, delam, se ukvarjam s športom, hodim na izlete, sprehode, morje itd. Ampak sem se naveličal to počet sam brez kake družbe.
Ne ne ne.. Ti preveč upaš, da ti bojo tvojo lastno srečo prinesli drugi oz. punce, na prvem mestu moreš bit srečn tut ko si sam s sabo in sam tak boš lahko srečn in ti bo fajn tut s kako punco..Nesmeš polagat vse karte na punco, ona ti lahko sam pomaga da boš srečn, ti boš pa mogo pogruntat na kak način boš srečn..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | ženski izgovori glede zmenka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23008 (19320) | BigWhale |
⊘ | Spoznavanje ženskega spola (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 55563 (47489) | dzinks63 |
» | Kakšne imate izkušnje z online dating stranmi? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 85321 (77369) | Yosh |
⊘ | Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 89472 (81539) | bluefish |
» | Kako začeti pogovor ?! (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 59892 (38414) | strictom |