» »

Spoznavanje ženskega spola

Spoznavanje ženskega spola

««
«
1 / 6
»»

sci3nc3 ::

Vnaprej poudarjam, da moj namen ni trolanje. Že dolgo spremljam ta forum, skupaj z vami sem rešil že marsikatero stvar in ker je tukaj veliko meni podobnih tipov, sem prepričan, da sem na pravem mestu.

Sem mladenič, ki se bliža 30. letu starosti (nekaj let še manjka). Star še nisem, za mladega pa se tudi ne štejem. Zdi se mi, da čas kar beži mimo mene, še nedolgo nazaj sem bil bruc, zdaj pa že v registru ZRSZ. Leta bežijo in počasi sem se naveličal samote, gledano na dolgi rok bi bilo dobro spoznati kakšno prijetno dečvo. Pa da ne bo kdo narobe razumel, ne iščem napotkov za pecanje, zanima me, kako bi sploh katero spoznal. Za začetek mogoče samo za prijateljstvo, če se bo iz tega razvilo kaj več, pa toliko boljše.

Čeprav imam čisto drugo izobrazbo, se imam (kot večina na tem forumu) za kar dobrega računalničarja. Upam se trditi, da ni področja v računalništvu, ki ga ne bi vsaj delno poznal. Kot računalničar pa sem tudi bolj resen (dečve imajo rade hec, pri meni heca ni) in sramežljive sorte. Poklic in hobije imam bolj moške narave... same take stvari, kjer težko najdeš ženske. Če pa se že znajdem v ženski družbi, razmišljam kaj bi ji nakladal (na izdelavo android iger se verjetno ne spozna? kako deluje TV se ji tudi verjetno ne sanja?). Če že najdeva skupno temo, mi ponavadi kmalu zmanjka besed in se znajdem v neprijetnem položaju.

Odkar sem končal faks, sem bolj ali manj izgubil stik s sošolci, prijatelji... tipičnen primer: ko doštudiraš, ne dobiš službe, zato se preseliš domov, kjer so minimalni stroški, pristaneš na zavodu in upaš na boljši jutri. Tu pa tam pride kakšna priložnost za kakšno kavico ali pivo, če slučajno koga srečam. Malo bolj aktiven sem v virtualnem svetu (družbena omrežja in forumi), saj tukaj razdalja in čas niso ovire... tako da še lahko sledim svojim vrstnikom, v "realnem" svetu pa se bolj po redko vidim z njimi. Po diskačih in lokalih zvečer ne hodim... preprosto nimam družbe.

Dejstvo je, da je žensk ogromno (greš v mesto po opravkih, pa jih srečaš toliko, da si jih še zapomniš ne), ampak ne moreš kar tako navezati stika... ne moreš ustaviti mimoidočo in ji težit, da bi jo rad spoznal. Zavedam se, da je najboljša možnost spoznavanje preko prijateljev in znancev, vendar kot sem rekel, trenutno imam zelo malo stikov z vrstniki. Spoznavanje preko družbenih omrežjih je tudi bolj jalovo... prvič, odločiš se le na podlagi videza in drugič, o njej ničesar ne veš in težko napreduješ do srečanja v živo, saj si za njo le neznanec. Razna omrežja za flirtanje so neuporabna - zapraviš par evrov za ugodnosti, da lahko vidiš komu si všeč, nazadnje pa te njen videz še odbija.

Kako torej spoznat kakšno fino dečvo? Vsaj bežno, toliko da lahko začneš pripravljat naslednji korak. Kako vi spoznavate ženske?
  • zaklenil: dzinks63 ()

Phantomeye ::

Biti resen NI enako biti brez smisla za humor.

jype ::

sci3nc3> Spoznavanje preko družbenih omrežjih je tudi bolj jalovo... prvič, odločiš se le na podlagi videza in drugič, o njej ničesar ne veš in težko napreduješ do srečanja v živo, saj si za njo le neznanec.

Pejt na IRC pa najd kakšno zanimivo. Tam se ne odločaš na podlagi videza, ker pojma nimaš, kako zgleda, pa še dobro spoznaš jo lahko še preden jo prvič vidiš.

mailer ::

Irc je bil "in" včasih, najdi si raje hobije, ki so zunaj; kolesarjenje, tek, hoja v gore, motociklizem, plesne vaje, kajtanje...
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

nagobčnik ::

Ja, Nadlegovanje folka med kolesarjenjem, tekom, motociklizmom in hojo v gore je boljša ideja. Ma kaj boš na netu sploh iskal? Brezveze, sej vsi vemo, da je danes manj ljudi online kot pred desetimi leti.

jype ::

mailer> Irc je bil "in" včasih, najdi si raje hobije, ki so zunaj; kolesarjenje, tek, hoja v gore, motociklizem, plesne vaje, kajtanje...

Saj te reči se med seboj ne izključujejo.

vostok_1 ::

Actually je spoznavanje prek neta danes težje. Včasih so bli še vsi mal bolj naivni in si še dobil stik. Danes pa je ignoriranje na 99%.

Sicer, če ti je pogoj sam "dečvo" najt, je že lažje. Težje bo, če želiš kake natančnejše "specifikacije" in dobro "opcijsko opremo".
Mene je recimo veliko žensk, ki sem jih spoznal, zdolgočasilo do smrti (v smislu, za imeti razmerje), pa raj nisem začel.
The interesting ones, are far and few in-between.
(Predvidevam, da imajo nekatere ženske podobne izkušnje z moškimi.)

Tk, da najprej se odloči kaj iščeš.

P.S. Wtf, pomeni fina zate!?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: vostok_1 ()

shadeX ::

Najbrž je mislil v smislu "fajn". :)

vostok_1 ::

Tud fanj ne vem točno kaj pomeni. ;)

So you wanna get your dick wet OP, is that it?

JackJohnson ::

mailer je izjavil:

Irc je bil "in" včasih, najdi si raje hobije, ki so zunaj; kolesarjenje, tek, hoja v gore, motociklizem, plesne vaje, kajtanje...


Jaz bi v bistvu dal pred vse to na prvo mesto plavanje. Npr. kje/kako pri kolesarjenju boš ti spoznal žensko?

vostok_1 ::

Se strinjam. Pri plavanju si načeloma dost bolj izpostavljen interakciji, medtem ko pri kolesarjenju si bolj odvisen od naključja, da se ustavite istočasno na isti lokaciji.

+1

L1nK ::

Najprej ustrezno redefiniraj 'realni svet' in se potem vrni na začetek. Priložnosti je nešteto, moraš pa imeti pogum, da agresivno 'napadeš'. Nasmeški, spogledovanje, kurtoaznosti... To nikamor ne pripelje. Sicer ti je pa tako bolje brez ženske. Z njo boš imel samo še več skrbi, več problemov, več finančnih skrbi in več glavobolov. Masturbiraš lahko, če imaš zdrave roke, lahko si kupiš stamina training unit. Sicer pa počni, kar te veseli, kar te navdihuje in uživaj ter ne misli na jutri. S takimi težkimi analizami kot zgoraj ne boš nikdar dobil seks partnerice, kar pa niti ni tako slabo. Smo v 21. stoletju, stoletju visoke tehnologije in neštetih možnosti (vsaj dokler bo trajalo). Govoriš, da nisi star ne mlad. No, pišeš pa, kot bi bil globoko v petdesetih.Cheers.

"(dečve imajo rade hec, pri meni heca ni) "

življenje je en sam jeben hec brez smisla. nikdar ne boš seksal s tem attitudom, razen če najdeš ustreznico svojemu ahumornemu egu (vso srečo). razmisli o tem, da si dobiš fanta.

In začni uporabljati rodilnik, ženskam je to ekstremno seksi, gotovo boš dobil veliko seksa.
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: L1nK ()

L1nK ::

"Če že najdeva skupno temo, mi ponavadi kmalu zmanjka besed in se znajdem v neprijetnem položaju."

To naj ne bo problem - govori bedarije, kajti na tak način nikakor ne boš izpadel kot posebnež, saj je danes velika večina topoglavih in nerazgledanih (možgane imajo oprane od raznih reality showov, plehke glasbe in neumnih komercialnih romanov in ameriških blockbusterjev). s tem, da vpadeš v ta svet kulturne mizerije imaš celo več možnosti, da ujameš kaj. Meci trnek pogosto in daleč.
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

2f4u ::

tkle ti bom napisal;
kar nekaj dobrih znank imam preko portalov, forumov in tudi drug drugega poznamo osebno - vedno pa spoznaš osebo potem "ob kavi"; kot gor napisano je problem zaupanje in fer play. Sem 40+... in skoraj nikoli "sam". Tam tudi reklamiram ta forum, kot dober vir podatkov in da je/smo dobri fantje/dekleta. Pa še odvisno kaj hočeš, to tudi dobiš - laž ima pa kratke noge!

Kar se tiče osebnostnih karakteristik, pa če si SAM napisal kot si original zgoraj, nimaš, res nimaš nobenega problema pri zezanju in odpiranju "tem"! Tut punce so različne in imajo rade različne tipe!

Torej, ugasni TV in pojdi ven! Beri dogodke, napovednik, radio,... pojdi vun v klube...

avani ::

Po moje je najbolje, če se vpišeš v kak plesni tečaj (salsa, swing, tango,...). Tsam boš najlažje in najbolj zanesljivo spoznal punce

stara mama ::

Mene je moj dragi prec na semenju upecal.

L1nK ::

avani je izjavil:

Po moje je najbolje, če se vpišeš v kak plesni tečaj (salsa, swing, tango,...). Tsam boš najlažje in najbolj zanesljivo spoznal punce


a da se bo tam blamiral ali kaj?
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

5er--> ::

Saj je napisal plesni tečaj in ne plesno tekmovanje.

Invictus ::

http://www.dailytech.com/Study+Emoji+Us...

Evo, online vedno bolj pali ...

Iz mojih izkušenj lahko rečem, da je bilo letošnje leto zelo plodno ...

Seveda moraš pa najti svojo ciljno skupino ...

avani je izjavil:

Po moje je najbolje, če se vpišeš v kak plesni tečaj (salsa, swing, tango,...). Tsam boš najlažje in najbolj zanesljivo spoznal punce

Kar niti ni nujno res. Spoznaš pa cel kup potencialov.

Če boš hodil na plesne da boš spoznal punco, si v osnovi zajebal. Nauči se plesat, pteom pa hodi na te plesne dogodke. V LJ jih je cel kup. Če si dober plesalec, bodo vse hotele plesati s tabo. Kaka se že mogoče kasneje tudi nalepi ;).

Drugače pa veliko žensk hodi na te plese res samo plesat ... Pa tudi tipov. Si iščejo partnerje drugje ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()

L1nK ::

kaj pa za večino, ki ne mara plesa? če se siliš z nečim, česar ne maraš, boš izpadel še bolj patetično kot sicer.
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

jype ::

L1nK> kaj pa za večino, ki ne mara plesa? če se siliš z nečim, česar ne maraš, boš izpadel še bolj patetično kot sicer.

To je problem samo za tiste, ki jim ni vseeno za to kako "izpadajo".

5er--> ::

Die alone and lonely? =D Najbolj patetično izpadeš za šankom, medtem ko se imajo drugi fajn.

L1nK ::

A res, a za pultom ali kako drugače se pa ne moreš imeti fajn (bilijard, pikado, namizni fuzbal, pogovori, če ni preglasno)?

"To je problem samo za tiste, ki jim ni vseeno za to kako "izpadajo". "

No, v tem je tudi zrno resnice: danes prej dobiš seks, če izpadeš budala, kot pa če si kultiviran inteligenten posameznik. Šteje zunanjost, kaj pa rabiš za dober seks drugega kot trd penis in nekaj volje?
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: L1nK ()

jype ::

L1nK> No, v tem je tudi zrno resnice: danes prej dobiš seks, če izpadeš budala, kot pa če si kultiviran inteligenten posameznik.

To je bilo vedno res. Budale se ne obremenjujejo z manirami, ko se plodijo kot zajci.

L1nK> kaj pa rabiš za dober seks drugega kot trd penis in nekaj volje?

Joj. Če je trd penis in nekaj volje vse, kar imaš, potem bo dober seks verjetno rezerviran za druge ljudi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

L1nK ::

Kvantiteta nad kvaliteto, to je itak paradigma potrošniške družbe.
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

jype ::

Nič hudega, saj sodelovanje pri tem ni obvezno.

Invictus ::

L1nK je izjavil:

kaj pa za večino, ki ne mara plesa? če se siliš z nečim, česar ne maraš, boš izpadel še bolj patetično kot sicer.

Kako misliš večino? A to tiste ki raje na piru visijo? Za take ponavadi ženskam ni mar ...

Vsak, ki ima malo osnovne motorike in vsaj malo ritma, se lahko nauči plesat ...

ne boš svetovni prvak, ampak ženske to sploh ne zanima. One hočejo biti vodene pri plesu ... in predvsem plesati ...

Če bo boljša plesalka od tebe, te bo že popravla, če je kolikor normalna ...

L1nK je izjavil:


No, v tem je tudi zrno resnice: danes prej dobiš seks, če izpadeš budala, kot pa če si kultiviran inteligenten posameznik. Šteje zunanjost, kaj pa rabiš za dober seks drugega kot trd penis in nekaj volje?

Odvisno koliko si izbirčen pri ženskah.

Inteligentne ženske imajo rade inteligentne moške. Seveda pa ne škodi da ima trd k**** in da dobro zgledaš.

Kaj pa ti šteješ pod kultiviranost? Definicija zna biti malo subjektivna.

So pa danes ženske nad 30 skoraj preveč agreisvne za povprečnega slovenskega maminega sinka ...

L1nK je izjavil:

A res, a za pultom ali kako drugače se pa ne moreš imeti fajn (bilijard, pikado, namizni fuzbal, pogovori, če ni preglasno)?

Seveda se imaš lahko fajn, ampak to niso mesta kamor zahaja večina žensk.

Saj se na plesu tud pogovarja ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()

jype ::

Invictus> One hočejo biti vodene pri plesu ... in predvsem plesati ...

Nekatere, morda.

SimplyMiha ::

Lahko pa tudi drugače spoznaš žensko telo: tako, da postaneš ženska. Bojda je to moderno. jype se bo potrudil, da ti država plača preobrazbo.

Ok, zdaj pa resno, vzemi se v roke. Ne, ne mislim tega! Postani bolj samozavesten. Ko se naslednjič znajdeš pred dilemo, npr. "Tale mi je kjut, naj jo ogovorim?", se vprašaj, kaj lahko izgubiš. To je kot da bi pričakoval zadetek na lotu, pa ne kupuješ srečk.

Ne čakaj, da nova spoznanstva pridejo do tebe - stopi jim nasproti in jih ogovori. "O madona, je pa veliko snega danes! Vi pa v petkah, ste korajžni! Vas nesem čez cesto?"

L1nK ::

HAHAHA, bravo, najbolje da vsi postanemo napoli psihopatski vsiljivi klovni, ane? Vprašuješ, kaj lahko izgubiš - del človeškega dostojanstva?
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

MIHAc27 ::

Glede plesnih... na tečaje hodijo več ali manj samo pari. Tam bo teška. Je pa res, da primanjkuje moških. Lahko na kakem tečaju povprašaš, če imajo kako brez soplesalca.

Jaz bolj svetujem kake skupinske vadbe ala zumba in aerobika. Moja me je dvakrat zvlekla probat zumbo. Mi je bilo kar nerodno, ker sem bil edini dec tam. No v drugo je bil še eden. Pa 20 žensk.

L1nK ::

Če greš na zumbo, lahko hitro dobiš nalepko homoseksualca. Ni preveč varno.
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

Invictus ::

L1nK je izjavil:

HAHAHA, bravo, najbolje da vsi postanemo napoli psihopatski vsiljivi klovni, ane? Vprašuješ, kaj lahko izgubiš - del človeškega dostojanstva?

Najbolje da kot noj zariješ glavo v pesek.

Telefonske se da hitro dobiti.

Kak drink kasneje malo težje ...

In kaj ima izguba dostojanstva veze z vprašanjem po telefonski številki?

L1nK je izjavil:

Če greš na zumbo, lahko hitro dobiš nalepko homoseksualca. Ni preveč varno.

Bedarija. 90% tipov sploh ne zdrži tiste vadbe do konca oz. so na koncu na pol mrtvi.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()

SimplyMiha ::

L1nK je izjavil:

HAHAHA, bravo, najbolje da vsi postanemo napoli psihopatski vsiljivi klovni, ane? Vprašuješ, kaj lahko izgubiš - del človeškega dostojanstva?

Bolje vsiljivi klovn kot osamljena zguba. Ampak ok, vsakomur svoje.

L1nK ::

zakaj ste nekateri tako omejeni, da izpostavljate samo diametralna nasprotja? razmišljanje v absolutih je dogmatično in zastarelo, spada v teologijo, ne pa v odprto razpravo o medčloveških razmerjih. se pravi: lahko sem samo netaktičen vsiljiv klovn ali pa drkam doma kurac in sem sam celo življenje, druge poti pa zame ne obstajajo.
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

jype ::

L1nK> del človeškega dostojanstva?

That's not even a thing, man!

L1nK> lahko hitro dobiš nalepko homoseksualca.

Ojej, tega si pa človek res ne more privoščiti! Kaj pa, če je vnetljiva? (Nalepka mislim.)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

harmony ::

Mogoce najprej spremeni naslov teme, pa bo bolje.

St235 ::

Če pa se že znajdem v ženski družbi, razmišljam kaj bi ji nakladal (na izdelavo android iger se verjetno ne spozna? kako deluje TV se ji tudi verjetno ne sanja?).

Za začetek lahko nehaš s predsodki. Je dosti lažje imet dialog z nekom, ki ga že ob prvem stiku ne popredalčkaš kot manjvrednega.

sci3nc3 ::

>> Pejt na IRC pa najd kakšno zanimivo. Tam se ne odločaš na podlagi videza, ker pojma nimaš, kako zgleda, pa še dobro spoznaš jo lahko še preden jo prvič vidiš.

Saj je vseeno če je IRC, MSN, FB ali kaj drugega. V najboljšem primeru imaš le njeno sliko, ne veš pa kakšna je ta oseba sicer. Če imaš nekoga poleg sebe je malo drugače.

>> Wtf, pomeni fina zate!?

Fina ali fajn je zame taka, ki 1) dobro zgleda, 2) v njeni družbi je lepo in 3) je zate primerna (približno ista starost, določene skupne lastnosti, skupen pogled na stvari)
Za začetek mora izpolnjevati prvi 2 točki, za 3. točko je potreben čas, da jo boljše spoznaš.

>> Po moje je najbolje, če se vpišeš v kak plesni tečaj (salsa, swing, tango,...).

Plesni tečaji so za tistega, ki obvlada ples, drugače pustiš le slab prvi vtis.

>> Ja, Nadlegovanje folka med kolesarjenjem, tekom, motociklizmom in hojo v gore je boljša ideja.

Točno to je bistvo te teme. Kako se ji približaš, ko najdeš kakšno primerno "kandidatko"? Ok, če bi recimo kakšna padla s kolesa, bi bilo zame super (saj ne da bi ji privoščil)... prideš do nje, vprašaš če je ok, ji pomagaš vstat itd. in si kavalir - dober vtis, večja šansa.

avani ::

Sklepam, da imaš težave navezovat stik z ženskami. Glej največ parov se spozna preko skupnih prijateljev, po možnosti na kakih privat žurkah. Kar je po moje zate najlažje je, da se začneš ukvarjati z aktivnostmi, kjer si boš našel ženske prijateljice (ples, zumba, šport, kar ti pač leži). One te pa bodo prej ali slej spoznale s svojimi prijateljicami (kakšni rojstni dnevi, partiji, kavice), s katerimi se boš veliko lažje zapletel.

Invictus ::

sci3nc3 je izjavil:


Plesni tečaji so za tistega, ki obvlada ples, drugače pustiš le slab prvi vtis.

Zakaj bi hodil na plesni tečaj, če obvladaš?

Pojem besede tečaj ni jasen tukaj ?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

SimplyMiha ::

L1nK je izjavil:

zakaj ste nekateri tako omejeni, da izpostavljate samo diametralna nasprotja? razmišljanje v absolutih je dogmatično in zastarelo, spada v teologijo, ne pa v odprto razpravo o medčloveških razmerjih. se pravi: lahko sem samo netaktičen vsiljiv klovn ali pa drkam doma kurac in sem sam celo življenje, druge poti pa zame ne obstajajo.

Ti govoriš o diametralnih nasprotjih. Jaz govorim samo, da tudi ti narediš korak nasproti drugim, ne pa da samo čepiš doma in besno tapkaš po tipkovnici, češ kako omejena in nepravična je družba.

Invictus ::

sci3nc3 je izjavil:


Točno to je bistvo te teme. Kako se ji približaš, ko najdeš kakšno primerno "kandidatko"? Ok, če bi recimo kakšna padla s kolesa, bi bilo zame super (saj ne da bi ji privoščil)... prideš do nje, vprašaš če je ok, ji pomagaš vstat itd. in si kavalir - dober vtis, večja šansa.

To je dober način iskanja punce.

Lovljenje tistih ki padejo s kolesa ... Get real ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

jype ::

sci3nc3> Saj je vseeno če je IRC, MSN, FB ali kaj drugega. V najboljšem primeru imaš le njeno sliko, ne veš pa kakšna je ta oseba sicer. Če imaš nekoga poleg sebe je malo drugače.

Ne, ni. Če imaš medij, kakršen je IRC, ali pa slo-tech, potem slike nimaš in se lahko odločaš na podlagi dialoga, kar je bistveno kvalitetnejši filter.

sci3nc3> Točno to je bistvo te teme. Kako se ji približaš, ko najdeš kakšno primerno "kandidatko"? Ok, če bi recimo kakšna padla s kolesa, bi bilo zame super (saj ne da bi ji privoščil)... prideš do nje, vprašaš če je ok, ji pomagaš vstat itd. in si kavalir - dober vtis, večja šansa.

Zato se pa pogovarjaš z njimi tam, kjer se pogovarjajo in pač omeniš, da bi šel s kolesom v Kranjsko Goro in če pokaže zanimanje jo povabiš poleg.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

L1nK ::

Fina ali fajn je zame taka, ki 1) dobro zgleda, 2) v njeni družbi je lepo in 3) je zate primerna (približno ista starost, določene skupne lastnosti, skupen pogled na stvari)
Za začetek mora izpolnjevati prvi 2 točki, za 3. točko je potreben čas, da jo boljše spoznaš.


:))

SimplyMiha je izjavil:

L1nK je izjavil:

zakaj ste nekateri tako omejeni, da izpostavljate samo diametralna nasprotja? razmišljanje v absolutih je dogmatično in zastarelo, spada v teologijo, ne pa v odprto razpravo o medčloveških razmerjih. se pravi: lahko sem samo netaktičen vsiljiv klovn ali pa drkam doma kurac in sem sam celo življenje, druge poti pa zame ne obstajajo.

Ti govoriš o diametralnih nasprotjih. Jaz govorim samo, da tudi ti narediš korak nasproti drugim, ne pa da samo čepiš doma in besno tapkaš po tipkovnici, češ kako omejena in nepravična je družba.


si ti polpismen?
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: L1nK ()

Bellzmet ::

No malo za šalo...copy/paste "priročnika" z interneta (ne vem kdo je avtor), ki me vedno nasmeji:

opažam, da velik geekov jamra, kako ne more ubost biotches, da so preveč grdi, preveč shy itd. Velik se piše o teh stvareh v paritvenem brlogu in premal je konkretnih odgovorov.

Odloču sem se zato, da napišem vedež, ki bo stoprocentno (!) bringal success, če boš sledil vsem korakom, yeah.

Kako ubosti bioč?

1. Razčistmo osnove
Vsak pupil, si želi jebat čimlepšo bioč. Tko je v človeški naravi in tega ne mormo spremenit. Velikrat pa pride do konflikta u človekovi psihi, ko, recimo, geek, opaz, da se lepše biočes norčujejo iz njega zarad njegovga izgleda in obnašanja, za povrhu pa še jebejo z silaki, ki tega geeka fightajo in mu jejo malico. Takrat geek nezavedno zniža svoje standarde in se zadovolji z grdimi biočes, češ, saj jim nič ne manjka, so vsaj pametnejše kot 'tiste fancy kurbe'. Taka uboga para se potem po možnosti še poroči s kako tako grdo bioč in je doomed do konca lajfa. Tega nočmo.

Vsak človk ma pravico da jebe z lepimi biočes.

To je prvo načelo, ki se ga morš držat. Tud če si ful grd, pa recimo nimaš nog. Drugo načelo pa je: biočes so dobre samo za jeb, yeah.

Kdor bo nadaljeval z branjem vedeža, potrjuje, da se strinja s tema dvema načeloma in mi čestita, ker sem tok smart.

2. Upedeni se, mudel
Ok, pripravljen si na en konkreten odnos z hudo bioč. Zdej te sam zanima, kako jo prepričat v fuckanje.

Čist easy: spremen svoj stajl.

Kar velika verjetnost je, da si zaraščen metalec z mastno brado, brki in lasmi. Tega biočes ne marajo. Ko fuckajo s tabo se jim jozlji zatikajo za brado, brki pa jih bodejo v oči. Ampak ker gre za mastne metalke, le-te pač potrpijo, itak nimajo druge izbire.

No, za lepe biočes boš mogu poprijet za škarje in odmaščevalec. (Jar, Cilit sta kul, Persil zna bit prešvoh). Ko se za silo postrižeš, zagrabi za brivnik in se poraziri do golega. Ja, prov si slišu, mudel, vse lase mormo zjebat stran, da destroyamo uši.

Naslednje kar morš narest je, da zavržeš vse svoje obleke, ker so ziher grde.

Ok, zdej si popolnoma nag in dezinficiram in te lahko nehamo obravnavat kot metalca in te pridružmo ostalim skupinam, ki bi rade fuckale pa ne morjo (geeki, piflarji, Jehove priče itd.)

Naslednje kar te čaka, je to, da boš mogu določit svojo konstitucijo.

1.) Sem suh, to pomen, da se mi vidjo rebra in da vse poka in rožlja, ko se premaknem.
2.) Sem normalen, yeah
3. Sem debel prasec, imam ful špeha

Upam, da si se uspel dat v eno od skupin, ker če se nisi, pol ne mormo nadaljevat. Če maš težave poklič matko, alpa siolovo cifro 080-1000, pa nej se oni naprej jebejo s tabo.

Stilski nasveti za tiste, ki spadajo v skupino 1:
za na glavo si ubodte eleganten črni kavbojski klobuk. rutke vam ne bi svetoval, ker bojo biočes mislile, da mate aids.
za oblečt bi ti priporoču klasični stil. Torej črna obleka, hlače na rob, pa kkšna bela srajca za underneath. Namest robčka si v naprsni žep nafuki dollarse, da bojo biočes vidle, da maš dnar in veze v ameriki. Čevlji nej fino peketajo, da bojo preglasili rožlanje kosti.

Stilski nasveti za tiste, ki spadajo v skupino 2:
Ker imaš kul body, ga morš povdart. Ubod si eno cheap spodnjo majco in nanjo zlij mal motornega olja, kao da maš Harleya u lasti. Privošč si tud ene sprane kavbojke za na noge pa škorne z ostrogami. Za na glavo maš, da ubodeš rdečo rutko oz. plavalno kapo. Hulk Hogan se bo lahko samo skril, yeah.

Stilski nasveti za tiste, ki spadajo v skupino 3:
Za na glavo obvezno fukn kapco z šiltom (dobr, da je kkšen logotip gor, recimo Akroni Jesenice), uspod pa nej bo rutka. Za oblečt ubod hokejski dres, na krače pa si navleč baggy pantse in superge Air Jordan. Če boš tak prišu u diskača si zmagu, to ti garantiran. Nikakor ni slučaj, da v vseh reprskih spotih debeli prasci densajo s petimi biočes naenkrat.

Ok, zdej ste vsi upedenani u nulo. Dal bi samo še par splošnih napotkov, ki veljajo za vse tri skupine:
- očala niso kul, čeprav vam pedagoginja trdi drugače. So pa kul sončna očala. Zdej, če mate dioptrijo si lahko ubodete leče, oz. si čez navadna očala poveznete sončna. Biočes ne bojo opazle te varke, ker so preveč drunk in stupid.
- kul je da kadite, čeprav vam pedagoginja trdi drugače. Cigaret u gobcu je fantastičen efekt, še posebi če ga maš v kotičku ustnic in ob tem govoriš opolzkosti. Treniri pred ogledalom.
- čimveč nakita (hipi rastline, špagice in amuleti niso nakit).
- odišavi se s parfumom. Ne skopari in se poleg podpazduhe pošpricaj še po telesu, fejsu in anusu. Diskreten vonj je že zdavno out in ga prakticira le še Celine Dion.

Tko, gremo u akcijo!

3.Kje najti hude biočes?
Placov je veliko, daleč najbolša izbira pa so bifeji, kjer se densa (diskoteke).
Predlagam sledeče Ljubljanske lokale (za Maribor in ostale rovte se mi fucka)
- Global (reprska/fancy scena. Kul biočes in ambient. kavči so primerni za jeb. Visoko priporočam. Ponavadi je vstopnina 1000 sit)
- Odisej (izključno reprska scena. Lepe biočes, čeprav se najdejo tudi fat ones (prekleta Queen Latifah in njen new age movement shit)) predlagam, da ne zajebavate varnostnika s steklenim učem, ker je ful nasilen. Njegovega kolega, ki straži WC in se ponavadi uči pa lahko podjebavate in si tko nabirate točke pri biočes. Drugače je Odisej res hardcore shit. Načeloma ni vstopnine.)
- Bachus (nič posebno special. mogoče kul za beginnerja.)
- Fun Factory (dance/popularna glasba. Biočes vseh razredov in oblik. Kul je, ker majo poleg plesišča še miren depratment, kamor se lahko umiru umaknete z bioč in ji govorite ubadaške stihe. Vstopnina je 500-1000 sit. Če prideš zgodi je zastonj)
- Cereza (južnjaška glasba, južnjaške biočes. Zna bit kr kul sem ter tja, čeprav je lokal small in se bolj pretepa kot densa. Vstopnine ni, itak.)
- KMŠ (glasba je v šitu, vrtijo večinoma slovensko glasbo. dobra stran pa je ta, da je notri polno pijanih, razuzdanih študentk, ki so glih prišle iz hribov u metropolo in hočjo nadoknadit zamujene dicke. je pa ambient dokaj zanič, plac je rasfukan in vedno en fucker pokozla lijak. Vstopnine ni)

5. Ubod pičete!

Yeah! Upedenu si se, plac si zbral, zdej je čas da greš v action!

Prihod v diskoteko je ritual. Vstopi glih ko se vrti kul music, razširi roke in se primi za dicka ter ga potresi. Če te je sram, si domišljaj, da si Neo iz matrice.

Varnostiku nujno fukni dodatnega fika in ga vpraši kako život, kao da ga poznaš že cel lajf. Take geste utrdijo friendship z varnostniki in dajo ostalim piplsom in biočes vedet, da si avtoriteta.

Zdej stop do šanka, naroč en breezer in si prižgi čik. Pomembno je, da se na začetku ne nafukaš preveč, ker pol ne boš mel odločilne prednosti proti pijanim biočes, pa še dick te bo zajebaval. No, uglavnem, uzem si čas in se razglej po plesišču. Kar takoj lahko izločiš 30% debelajs in grdul. Ponavad glih one najbolj divje densajo, češ poglej me, boli me [cenzura] da sem debela, useen mi dogaja. Če ti kakšna od teh biočes mori ji zagroz.

Verjetno si opazu, da najhujše biočes densajo na različnih dvignjenih ploščadih, odrih itd. Te biočes se zdijo nedosegljive, ampak jih je najlaži ubost. Sam ne takoj navalit na njih, najprej pejt u izi na plesišče nadensavat.

Nadensavat je čist preprosto. Nog sploh ne rabiš premikat, glavno je, da se muvaš u bokih in da z rokami nafukavaš v vse smeri. Največja napaka, ki je greenhorni nardijo je ta, da hočjo neki inovativno densat, kao Vincent Vega aus Pulp Fiction. Forget that shit! U diskoteki si, zato se drž pravil, če ne se lohk zgodi, da te kdo ustreli. No, najprej nadensavaš sam oz. s frendi in čakaš, če bo prišla kakšna bioč do tebe. Če ne pride, stopi v akcijo.

Približi se izbrani bioč od uzadi, roke ji polož na boke, z dickom pa pritisni na njeno ass. Bioč bo najverjetneje začela šejkat z njo, ti pa se sam prepust ritmu. Slej ko prej bo bioč pogledala čez ramo, kdo sploh nadensava z njo. V tem momentu ne škodi, če jo narahlo počiš po faci, da vidi kdo je avtoriteta. Če se bo bioč umaknila, naj ti to ne zbije samozavesti - preprosto se pomakni do naslednje. Noč je dolga in slej ko prej boš naletel na drunk kurbo. No, če se ne umakne, pomeni, da hoče densat s tabo, zato si lahko privoščiš malo bolj podjetne gibe. Z rokami se lahko pomakneš na njen trebuh in potem počasi do jošk. Kar naenkrat jo zagrabi za njih in zatuli "Rhaaank". S tem boš sprostil začetno napetost, bioč se bo smejala in te ob tem popljuvala s tequillo.

Zdej je čas, da se z bioč pomakneš do kavčev. Te so ponavadi zasedeni, zato je kul, da sabo nosiš kako orožje oz. da pokličeš varnostnika na pomoč. Ko se končno udobno namestiš, lahko začneš dvoriti bioč. Priporočam kul one-linerje kot so:
- sem bogat kot [cenzura], [cenzura] (ob tem ji zatlači dollar u tangice)
- a bi igrala v mojmu novmu muviju?
- prej boš dala, prej boš frei

Slej ko prej bo bioč postala čist wet. Najprej se boš mogu neki časa lizat z njo, šele bol boš lahko prešel na [cenzura]. Tak je protokol, ni mi čist jasno, why.

Ko se ti zazdi, da zadeva traja že dolg časa jo zagrab in odpel na WC. Lahko ti pa penis pokadi tudi na kavču, sam bod pozoren, da te nau kakšen model posnel z mobitelom.

Po opravljenem fucku/kajenju nakloni bioč poljub in se vrni na plesišče. Velika verjetnost je, da bo bioč hotela, da jo še kdaj pokličeš oz., da se poročiš z njo. V tem primeru ji povej, da ne veš kdo ona sploh je in naj se ti spravi izpred oči, preden pokličeš varnostnika.

6. Dodatek za biočes
Če si grda, debela itd., pa bi vseeno rada fuckala je postopek tak: pojdi v diskoteko in slej ko prej boš fasala dicka, pa četudi si gobava in ti manjka leva ritnica.

L1nK ::

slab trol
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

SimplyMiha ::

Saj vemo, a ne skrbi, z izkušnjami boš vse boljši. Govorim iz izkušenj.

Dosan ::

St235 je izjavil:

Če pa se že znajdem v ženski družbi, razmišljam kaj bi ji nakladal (na izdelavo android iger se verjetno ne spozna? kako deluje TV se ji tudi verjetno ne sanja?).

Za začetek lahko nehaš s predsodki. Je dosti lažje imet dialog z nekom, ki ga že ob prvem stiku ne popredalčkaš kot manjvrednega.


To je tudi mene zbodlo. Pa ženske niso nek special snowflake, da ji moraš nekaj nakladati. Pri teh letih bi jo počasi že moral znati obravnavati kot normalno osebo, če te dejansko zanima je boš povprašal o njenih hobijih, razvil debato na kakšno zanimivo tematiko, ne pa razmišljal o tem kaj bleknt. Pa se tudi ni treba pogovarjati nujno o nečem kar ti 100% obvladaš, bojda si v družbi, ne pa sam, kaj ko bi se njih malo pogovarjal/pozanimal?

SimplyMiha ::

Se strinjam. Pri dialogu moraš dejansko vzdrževati dialog. Če vam nič ne pade na pamet, jo vprašajte kaj - kaj dela, kje se je šolala, če gre kaj v hribe, če ima kakšne živali, kaj posluša...

In za to je, zopet, potrebna samozavest: toliko, da lahko blekneš katerokoli vprašanje, ki ti pade na pamet. Pomaga pa tudi taktnost; niso vsa vprašanja primerna glede na kontekst.
««
«
1 / 6
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Rekreativne dejavnosti in navezovanje stika (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27138237 (33901) jype
»

Kakšne imate izkušnje z online dating stranmi? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36880990 (73038) Yosh
»

Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
483100823 (87001) guest #44

Več podobnih tem