» »

powerdvd/windvd podnapisi

powerdvd/windvd podnapisi

ts ::

zakaj je menu za podnapise v powerdvd in windvd onemogočen?
oba sta registrirana.

ali obstaja kakšen program ki bi prikazoval samo podnapise ne glede v katerem programu laufa film?
  • spremenil: ts ()

Nutcracker ::

To ti naredi ta program. Ima pa eno pomanjkljivost - nezmožnost prikazovanja č-jev - a je tudi to mogoče rešiti.

ts ::

kako je možno to rešiti?
pa dobro bi bilo če bi bilo možno nastaviti barve podnapisov, najbolje take kot je na tv slo/pop, kot sem navajen. rumeno je malo čudno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ts ()

Nutcracker ::

Zaenkrat je rešitev komplicirana. Najprej si moraš naložiti program Softy - za urejanje fontov. Zaženeš program -> Font Type -> TrueType. Odpre se ti novo okno - tu klikneš File -> Open - odpreš pisavo, ki jo uporablja EasySub - v c:\Windows\Fonts (je Arial, samo ne vem, katera točno - sam sem spremenil vse). Klikni Platform - Show Char. Set. V levem stolpcu poišči črko Č (št. 268) in jo dvakrat klikni. Nato klikneš Glyph -> Map in vpišeš noter 200. Isto storiš še za malo črko č (269) in v Map vpišeš 232. Na koncu (oz. sproti) moraš vse še shraniti. Sedaj ti je v bistvu "povozil" tista čudna e-ja s strešico s č oz. Č.

KTr1sk ::

Jz uporabljam program DivXG400, ki deluje vsepovsod, namreč ko zaženem PowerDvd, se mi desno spodaj v opravilni vrstici (al kak se reče) prikaže modra ikona, kliknem na ikono in določim, kje so podnapisi in to je vse, spreminjaš laho tud pisavo in barvo in seveda podpira tudi šumnike!>:D
Link: http://www.tac.ee/~prr/videoutils/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UE46ES5500 SMART LED SAMSUNG-usb?

Oddelek: Zvok in slika
182291 (1862) Wega
»

[divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )

21535480 (10300) kekpek
»

[divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )

7924350 (11426) Alessio983
»

DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )

22077853 (19989) CaqKa
»

[divXvid] Daewoo predvajalniki (strani: 1 2 3 )

10317401 (8440) Rašo

Več podobnih tem