Forum » Pomoč in nasveti » DVD snemalnik; Trdi disk na PC
DVD snemalnik; Trdi disk na PC
atech ::
Pozdravljeni!
Imam GPX HDR 7250 HDMI, to je dvd recorder s 250GB trdi diskom, aparat je kupljen pri Ho*erju.
Ker pa ta stvar vedno slabše deluje (ne predvaja DVD-jev po chapterjih, moraš ročno chapter prestavit, dvix oz. avi formatov več ne bere, včasih se zaganja 5 minut) v glavnem to ni več to. Proizvajalec pa ne nudi novejšega firmware-a, niti ne servisa(servis bi prinesel več stoškov, ni pod garancijo), sem se odločil za nakup drugega DVD/DVIX predvajalnika.
Kater predvajalnik mi priporočate, pa ne nekih GPX iz ho*erja, me ne pritegnejo. Rabil bi dokaj ugoden aparat, ki bi predvajal standardne formate, tudi dvix, slovenske podnapise, upgradi. Bluray ne rabim, HDMI je priporočen, USB.
A je mogoče že kdo iz kakega DVD recorderja vzel disk ven in ga vstavil v PC?
A je to na sata vodilu, datotečni format. Bi moral formatirat, al bi še lahko presnel podatke iz diska na PC.
Sprašujem zato, da ga ne bom še bolj uničil kot je že :D
Hvala za odgovore, LP Alen
Imam GPX HDR 7250 HDMI, to je dvd recorder s 250GB trdi diskom, aparat je kupljen pri Ho*erju.
Ker pa ta stvar vedno slabše deluje (ne predvaja DVD-jev po chapterjih, moraš ročno chapter prestavit, dvix oz. avi formatov več ne bere, včasih se zaganja 5 minut) v glavnem to ni več to. Proizvajalec pa ne nudi novejšega firmware-a, niti ne servisa(servis bi prinesel več stoškov, ni pod garancijo), sem se odločil za nakup drugega DVD/DVIX predvajalnika.
Kater predvajalnik mi priporočate, pa ne nekih GPX iz ho*erja, me ne pritegnejo. Rabil bi dokaj ugoden aparat, ki bi predvajal standardne formate, tudi dvix, slovenske podnapise, upgradi. Bluray ne rabim, HDMI je priporočen, USB.
A je mogoče že kdo iz kakega DVD recorderja vzel disk ven in ga vstavil v PC?
A je to na sata vodilu, datotečni format. Bi moral formatirat, al bi še lahko presnel podatke iz diska na PC.
Sprašujem zato, da ga ne bom še bolj uničil kot je že :D
Hvala za odgovore, LP Alen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63333 (15823) | Buffy |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39561 (11610) | JanezC |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22980 (10195) | Yossarian |
» | povezava - predvajalnik DVD in trdi diskOddelek: Zvok in slika | 2378 (2216) | bomber1111 |
» | [DVD9 peka] triki & nasvetiOddelek: Zvok in slika | 3217 (2706) | largie |